من خودم والدینم ! :cheesygri 32 سالمه و یه پسر کوچولوی 4 ساله دارم که عاشق Forza II و GTA IV و ... هستش ....
GTA 4 رو هم باهم بازی میکنیم :laughing: اون ماشین میدزده و سر ماموریتا میره بعد دسته رو میده به من تا ماموریت رو انجام بدم
از GOW هم بدش میاد...
میگه بابا هیولاهاش ترسناکن
(البته منم خیلی وقته دیگه جلوش بازی نمیکنم.)
درسو دانشگاه عمرتونو هدر نمیده! نگاه به مملکت خودمون نکنید ... پدر مادرا فکر آینده هستند و چیزی رو که شما نمیبینی ... اونها کاملا و خیلی واضح میبینند! شاید یه روزی خواستی یه مملکت دیگه بری ، اونوقت قدر درس و دانشگاه و زبان دوم رو میفهمید.... من به برکت همین دروسو دانشگاه و کار، دارم یه زندگی رو میگردونم .به حد خودم خوب هم میگردونم :blushing: کارم برنامه نویسیه و تو بانک ملت کار میکنم. آخرین پروژم هم همراه بانک ملت بود که الان رو ورژن بعدیش دارم کار میکنم....
خونواده من وضع مالی خیلی خوبی نداشتن ... من اگر خودم تلاش نمیکردم(درس و دانشگاه و ... ) الان یه پسر کوچولو و ... نداشتم
اقدام کردم برای مهاجرت استرالیا و دیگه آخرای کاره...
بین درس و بازی هم لازم نیست یکی رو انتخاب کنی... من الان هم کار میکنم هم بازی هم مطالعه هم بازی سنتر هم پدر خونواده ام و کلی مسولیت و ...
چرا یکی از ما نباید تو لیست برنامه نویسای بازیسازهای بزرگ باشه؟؟؟؟ پشت همه این بازیها که میبینید کلی دانش و (همون درس و دانشگاه
) خلاقیت خوابیده... شما به وضع مملکت چکار دارید؟ به آینده خودتون فکر کنید. من از Spectrom 48 و comodore 64 شروع کردم و هیچوقت بین بازی و درس یکیش رو انتخاب نکردم .... هردو با هم
شب کنکور هم برای اینکه استرس نداشته باشم دقیقا یادمه که Ninja III رو کمودور بازی کردم :laughing:
واینکه مگر ما چقدر زنده ایم ..... امیدوارم که خیلی :cheesygri چرا که نه؟ من دلم میخواد با نوه خودم گیم بزنم
این نا امیدی شما خیلی زشته... امیدوارم خیلی خیلی عمر کنی ویه روز Interview های E3 2015 رو که میبینیم شما به عنوان طراح ارشد یه شرکت با غرور از تکنولوژیهای که تو آخرین گیمت به کار بردی صحبت کنی و یه یادی هم اونجا از بازی سنتر بکنی
.... چرا که نه؟ شما اراده کنید ...میشه....
خیلی پیرمردی شد ببخشید...:smile: