نظر والدین شما درباره بازیهای کامپیوتری. مخالف یا موافق؟؟!

در ایران والدین چند دسته هستند:
یک دسته انهایی که با خرید اینجور دستگاها میخوان از زیر بار مسولیت شونه خالی کنن تا فرزندشونو به حاله خودشون بزارن.
یک دسته اونهایین که فکر میکنن اینکارها وقت تلف کردنه در حالیکه نمیخوان قبول کنن زمتنه عوض شده.
یک دسته هم اونایی هستند که به طور کل با این قضایا مخالفن.در مورد این دسته نظر ندم بهتره:evil:

کلا یه بار به من گیر دادند و اونم 4-3 ساله پیش بود ، زمانی که gta خریده بودم.
خواهرم اون موقع 6-5 سالش بود و داشت بازی میکرد ، از این که با ماشین از روی آدم ها رد میشد خوشش میومد.:biggrin1:

دقیقا همین بلا سر من هم اومده منتها جدیدا.:)آقا چشمتون روز بد نبینه این چند وقته زده بودیم تو کار کشتی کج:smile:این خواهر ما هم میشست بغل دستمون نیگاه میکرد.:eek:
(توضیح:خواهرم هشت سالشه)
اینارو داشته باشید تا اینکه یه روز یکی از فامیلامون اومد خونمون.اینا یه پسر شری هم داشتن حدودا 9-10 ساله ولی هیکلش کوچیک.
یهو بین خواهرم و این دعوا شد یهو دیدم خواهرم یه اسمک تپل به این پسره زد و این افتاد رو زمین.:eek:

نتیجه گیری نهایی:مراقب کسانی که بغل دستتان مینشینند باشید.:biggrin1:

الان اکثر والدین گرامی(سایشون از سر کسی کم نشه)به جز درسو دانشگاه که عمر ما رو بیهوده هدر میدن چیزی نمیخوان اما با وضع الان مملکت خواسته ی مخوفی دارن مگه ما چقدر زنده ایم . . . کسی میتونه بین درسو بازی کامپیوتری یکی رو انتخاب کنه؟؟!!

درود
والا من که بابام اصلا کاری باهام نداره:smile::love:
مادرم هم که بعضی وقتا میشینه بغل دستم اگه حوصله داشته باشه با هم یا motorstorm یا DIRT بازی میکنیم.هر کسی هم که میگه این بازی کردن خوب نیست و فلانه و بمانه بابام میزنه تو پوزش:love::love:

درود
والا من که بابام اصلا کاری باهام نداره:smile::love:
مادرم هم که بعضی وقتا میشینه بغل دستم اگه حوصله داشته باشه با هم یا motorstorm یا DIRT بازی میکنیم.هر کسی هم که میگه این بازی کردن خوب نیست و فلانه و بمانه بابام میزنه تو پوزش:love::love:

عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!؟

خانواده من هر اتفاقی که میفته به گیم ربطش میدن:biggrin1:اگه پام درد میکنه میگن: از بس پای اون ضحر ماری نشستی:laughing:اگه سرم درد میکنه میگن: از بس پای اون ضحر ماری نشستی:laughing:هر وقت امتحانام بد میشه میگن: از بس پای اون ضحر ماری نشستی:laughing:خلاصه کلام فقط به جنبه منفی قضیه نگاه میکنن البته دلیلش عدم اگاهی لازم که هرچی بشینی با بابا و مامان حرف بزنی نگرششون تغییر نمی کنه(انگار نه انگار داری حرف میزنی:p تازه همیشه هم میگن تو چرا این قدر با خواهر برادرت فرق داری) من قبلا تو درس خوندن یه جورایی نابغه بودم :blushing:اما از وقتی خودم شناختم و دیدم چی خوبه و چی بد دیگه مثل قبلا درس نمی خوندم(مگه امیدی هست واسه درس خوندن تو این.....!!!!!!) نه این که نمره هام بد شدنا نه نمره هام خوب بودن ولی دیگه شاگرد اول نبودم. واسه همین حالا گیراشون بیشتر هم شده:( اما چه میشه کرد باید ساخت :sick:

اینجوری خودتونو خالی کنید عواقب بعدیش کمتره.
سعی داشته باشید زندگی کنید اگه تونستید. . .کی گفته زندگی همش درس و مشق؟؟؟؟؟!!!!!

ای بابا فقط پدر مادرو عشقه اینها چیزای زود گذر زندگی هست ولی پدر مادر چی:خودتون فکر کنید بعدم اگه رو اصول بازی کنید هیچکی بهتون گیر نمیده

من خودم والدینم ! :cheesygri 32 سالمه و یه پسر کوچولوی 4 ساله دارم که عاشق Forza II و GTA IV و ... هستش .... :eek: GTA 4 رو هم باهم بازی میکنیم :laughing: اون ماشین میدزده و سر ماموریتا میره بعد دسته رو میده به من تا ماموریت رو انجام بدم :cool: از GOW هم بدش میاد... :mad: میگه بابا هیولاهاش ترسناکن:love: (البته منم خیلی وقته دیگه جلوش بازی نمیکنم.)

الان اکثر والدین گرامی(سایشون از سر کسی کم نشه)به جز درسو دانشگاه که عمر ما رو بیهوده هدر میدن چیزی نمیخوان اما با وضع الان مملکت خواسته ی مخوفی دارن مگه ما چقدر زنده ایم . . . کسی میتونه بین درسو بازی کامپیوتری یکی رو انتخاب کنه؟؟!!
درسو دانشگاه عمرتونو هدر نمیده! نگاه به مملکت خودمون نکنید ... پدر مادرا فکر آینده هستند و چیزی رو که شما نمیبینی ... اونها کاملا و خیلی واضح میبینند! شاید یه روزی خواستی یه مملکت دیگه بری ، اونوقت قدر درس و دانشگاه و زبان دوم رو میفهمید.... من به برکت همین دروسو دانشگاه و کار، دارم یه زندگی رو میگردونم .به حد خودم خوب هم میگردونم :blushing: کارم برنامه نویسیه و تو بانک ملت کار میکنم. آخرین پروژم هم همراه بانک ملت بود که الان رو ورژن بعدیش دارم کار میکنم....
خونواده من وضع مالی خیلی خوبی نداشتن ... من اگر خودم تلاش نمیکردم(درس و دانشگاه و ... ) الان یه پسر کوچولو و ... نداشتم :p
اقدام کردم برای مهاجرت استرالیا و دیگه آخرای کاره...

بین درس و بازی هم لازم نیست یکی رو انتخاب کنی... من الان هم کار میکنم هم بازی هم مطالعه هم بازی سنتر هم پدر خونواده ام و کلی مسولیت و ...

چرا یکی از ما نباید تو لیست برنامه نویسای بازیسازهای بزرگ باشه؟؟؟؟ پشت همه این بازیها که میبینید کلی دانش و (همون درس و دانشگاه :-") خلاقیت خوابیده... شما به وضع مملکت چکار دارید؟ به آینده خودتون فکر کنید. من از Spectrom 48 و comodore 64 شروع کردم و هیچوقت بین بازی و درس یکیش رو انتخاب نکردم .... هردو با هم:-" شب کنکور هم برای اینکه استرس نداشته باشم دقیقا یادمه که Ninja III رو کمودور بازی کردم :laughing:

واینکه مگر ما چقدر زنده ایم ..... امیدوارم که خیلی :cheesygri چرا که نه؟ من دلم میخواد با نوه خودم گیم بزنم :love: این نا امیدی شما خیلی زشته... امیدوارم خیلی خیلی عمر کنی ویه روز Interview های E3 2015 رو که میبینیم شما به عنوان طراح ارشد یه شرکت با غرور از تکنولوژیهای که تو آخرین گیمت به کار بردی صحبت کنی و یه یادی هم اونجا از بازی سنتر بکنی:love: .... چرا که نه؟ شما اراده کنید ...میشه....

خیلی پیرمردی شد ببخشید...:smile:

وای چه قدر زیبا........!!!!!!!!:love:ولی بهتره از خواب و رویا بیایم بیرون واقعا ممنون از نصیحتتون ولی شما فکر می کنی من بی خیالم من یه جوون در حال رشدم مطمئنا یکی از دغدغه های وجودم ایندمه من هر چی فکر کردم دیدم که به اون اهدافی که می خوام نمیشه رسید(البته شاید هنگام E3 2100 بشه رسید:biggrin1:همون موقع ای که نوم میاد سر قبرم فاتحه بده بعد از 50 سال)منظورم این نیست که میشم یه بیکار بی سرو پا. نه اما اونی که می خوام نمیشم حتی یه زره :(( واقعا نمیدونم چرا از هر کی هم مشاوره می گیرم در مورد اهدافم همه اهدافمو دست نیافتنی میدونن در حالی که هدف من یه شغل کاملا عادیه حالا شما قظاوت کنید وقتی قرار تو شغلی برم که علاقه بهش ندارم(البته اگه شغلی گیر بیاد) باید خوشحال باشم:(
تازه اون قدرها که فکر می کنید ناامید نیستم:smile:

من که هر وقت می شینم پای بازی بعد 10 دقیقه مامانم می یاد می گه فردا که بیای دستگاهت رو خورد شده می بینی بعد بابام می یاد می گه این کارتون ها چیه بازی می کنی ؟
( مثلا mgs 4 , Bioshock )
هر چی واسش توضیح می دی که بابا این تهه گرافیکه و....
بازم می گه اینا ماله بچه هاست هر وقت هم که می رم بازی بگیرم ( ps3 )
حسابی سرزنشم می کنه میگه حیف نیست 70-80 تومن می دی پول اینا به جای این کارا برو ورزش کن .

من خودم والدینم ! :cheesygri 32 سالمه و یه پسر کوچولوی 4 ساله دارم که عاشق Forza II و GTA IV و ... هستش .... :eek: GTA 4 رو هم باهم بازی میکنیم :laughing: اون ماشین میدزده و سر ماموریتا میره بعد دسته رو میده به من تا ماموریت رو انجام بدم :cool: از GOW هم بدش میاد... :mad: میگه بابا هیولاهاش ترسناکن:love: (البته منم خیلی وقته دیگه جلوش بازی نمیکنم.)

درسو دانشگاه عمرتونو هدر نمیده! نگاه به مملکت خودمون نکنید ... پدر مادرا فکر آینده هستند و چیزی رو که شما نمیبینی ... اونها کاملا و خیلی واضح میبینند! شاید یه روزی خواستی یه مملکت دیگه بری ، اونوقت قدر درس و دانشگاه و زبان دوم رو میفهمید.... من به برکت همین دروسو دانشگاه و کار، دارم یه زندگی رو میگردونم .به حد خودم خوب هم میگردونم :blushing: کارم برنامه نویسیه و تو بانک ملت کار میکنم. آخرین پروژم هم همراه بانک ملت بود که الان رو ورژن بعدیش دارم کار میکنم....
خونواده من وضع مالی خیلی خوبی نداشتن ... من اگر خودم تلاش نمیکردم(درس و دانشگاه و ... ) الان یه پسر کوچولو و ... نداشتم :p
اقدام کردم برای مهاجرت استرالیا و دیگه آخرای کاره...

بین درس و بازی هم لازم نیست یکی رو انتخاب کنی... من الان هم کار میکنم هم بازی هم مطالعه هم بازی سنتر هم پدر خونواده ام و کلی مسولیت و ...

چرا یکی از ما نباید تو لیست برنامه نویسای بازیسازهای بزرگ باشه؟؟؟؟ پشت همه این بازیها که میبینید کلی دانش و (همون درس و دانشگاه :-") خلاقیت خوابیده... شما به وضع مملکت چکار دارید؟ به آینده خودتون فکر کنید. من از Spectrom 48 و comodore 64 شروع کردم و هیچوقت بین بازی و درس یکیش رو انتخاب نکردم .... هردو با هم:-" شب کنکور هم برای اینکه استرس نداشته باشم دقیقا یادمه که Ninja III رو کمودور بازی کردم :laughing:

واینکه مگر ما چقدر زنده ایم ..... امیدوارم که خیلی :cheesygri چرا که نه؟ من دلم میخواد با نوه خودم گیم بزنم :love: این نا امیدی شما خیلی زشته... امیدوارم خیلی خیلی عمر کنی ویه روز Interview های E3 2015 رو که میبینیم شما به عنوان طراح ارشد یه شرکت با غرور از تکنولوژیهای که تو آخرین گیمت به کار بردی صحبت کنی و یه یادی هم اونجا از بازی سنتر بکنی:love: .... چرا که نه؟ شما اراده کنید ...میشه....

خیلی پیرمردی شد ببخشید...:smile:

پدر من این چیزایی که می گی همش رویاست. من خودم یه سال با ++C و DirectX 9.0 &10 کار کردم. آخرش چی؟ دیدم هیچی چون بازی ساختن تو این مملکت حرومه! این مملکت طرف چیزی می ره که سودش زود بازده باشه. مثلا داداشم برنامه نویس .net هستش و می گه بازی ساختن چون پول نداره پس وقت هدر کردنه. فقط یه سال جلوترشو می بینه و دیگه هیچ.
الان دیگه حوصله ی برنامه نویسی ندارم و زدم تو خط گیم.

جواب بقیه:
یه روز که PS2 داشتم بازی می کردم داداش بزرگم (35 سال) اومد دید دارم بازی می کنم گفت مگه بچه شدی؟ گفتم پشت کنسول نوشته بالای 18 سال. حالا تو بگو ببینم اینو می دن دست بچه؟ آخه دسته ی کنسول تو دست بچه جا می شه؟ یا بازی GTA ساختن تا یه بچه بشینه پاش و آدم بکشه؟ یا دختر بازی کنه؟
البته فقط دو جمله ی اول رو به اون گفتم و آخ نگفت و ساکت موند. البته لحن کلام هم برای تاثیر گزاری مهمه چون من خیلی جدی و محکم حرفمو زدم.
راستی من 18 سالمه و پدرم فوت کرده و درس رو هم همین امسال به دلیل عدم علاقه و افسردگی ناشی از درس رها کردم و الان در سوپر مارکت خودمون می فروشم و یه کامپیوتر هم جلومه و قراره جاش کنسول بزارم و کارم از 8 صبح تا 12 شب گیم زدنه!:eek: البته مجبورم یه جوری خودم رو مشغول کنم. خدا را شکر.

همه ي سخنان شما دوستان کاملا درسته من جمله ي اولمو با طنز شروع کردم و ميدونيد که طنزم بيان درداي
جامعست البته همچين دردي هم نيست چون هرچي باشه از الافي تو کوچه خيابون بهتره.
در ضمن منظور من نا اميد شدن نيست هيچ کسي خاک پاي مادر پدرشو به اين چيزا نميده تو ايران که اينتوريه
درس جدا بازي جدا کارو زندگي هم جداست.
نتيجه گيري نهايي:آدمي فنا پذير پس تا ميتوني خوش باش اما از ياد خدا غافل نشو :smile:

خدایا میشه یه روز ببینم که بابام بره برام یه گیم بخره یا بشینه پیشم باهام بازی کنه این کار هارو که

هیچ وقت نمیکنن پس انقدر هم گیر ندن که چرا بازی میکنی

چه ربطی داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or