نظر والدین شما درباره بازیهای کامپیوتری. مخالف یا موافق؟؟!

یادش بخیر اون قدیما یه میکرو داشتم که باید 2 ساعت التماس می کردم تا بتونم وصل کنم بازی کنم (اخه اونا هی جم میکردن میذاشتن تو کارتونش!!)بعد که میشستیم خوب امکاناته سیو نبود که باید یه کله می رفتیم هم اداپتور داغ می کرد هم کله ی بابام اونم میگغت پاشو تا از برق نکشیدم خدا می دونه چند بار تا مرحله اخر میرفتم اونا خاموش میکردن بعد سگا اومد اونم مثله میکرو بعد ps1 که با توانایی سیو منو نجات داد البته قبلش pcداشتم اما فرهنگ استفادرو نه قدیما گیر میدادن اما الان نه فقط رومون اسم میذارن مثلا گیگیلی که تو فامیل یادشون رفته اسمم مهرداده

بابا و مامان من اوایل مخالف بودن.مخصوصا با کنسول که حکم اسباب بازی برای بچه ی 10-12 ساله رو داشت!:biggrin1:ولی الان و بعد از چندین سال کار کردن رو مخشون به عنوان یه سرگرمی برای تمام سنین قبولش کردن.طوری که مامانم کفه Tomb Raider : Underworld شده بود و نمیذاشت اگه خودش نبود من بازی کنم و میشست کنارم و نگاه میکرد!:biggrin1:بعضی مواقع هم بازی میکرد که هی Game over میشد!:biggrin1:
بابام هم که عشق بازی های Fighting مثل Tekken و Mortal Kombat ـه!!!هر از چندگاهی با هم بازی میکنیم و اون هی این Nina رو میگیره!!!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or