نظر والدین شما درباره بازیهای کامپیوتری. مخالف یا موافق؟؟!

خب.... متاسفانه تو ایران اینطوریه که اول یه چیز وارد میشه و بعد به فکر فرهنگ سازی وارد کردن فرهنگ استفاده درست و از این جورچیزا میافتن
تا وقتی هم که فرهنگش تو جامعه نباشه همینطوری هست که الان هست:دی
بعضی وقتها هم مثلا شبکه خبر یا حالا هر شبکه ای دیگری یه برنامه میزارن دارن درمورد گیم و سرگرمیهای رایانه ای حرف میزنن به جایی اینکه چهار تا حرف منطقی بزنن و فرهنگ سازی کنن بیشتر نفی میکنند!
جالبه واقعا:smile:

یه برنامه بود که توش میگفت کسیایی بازی میکنن سرعت عمل وخلاقیتشون خیلی بیشتر از کسایی که بازی نمیکنن.اون رو به پدر ومادرم نشون دادم قبول نکردن .چون که هنوز فرهنگش تو ایران نیومده.همینه بدبختی ما.

خوانواده من هم فکر میکنن بازی مال بچه ها است منم مجبورم بازی رو قایمکی بیارم توی خونه و همیشه هم با این بازی ها مخالفند کاش هر چه زودتر این فرهنگ افتضاح و مسخره نابود بشه ! :mad:

به نظر من باعث میشه که از بازی چیز هایی یاد بگیری و از اون در مهارت ها و خلاقیت هات استفاده کنی...
به به... چقدر خوبه که دقیقا بگین چه فعالیتهایی میتونیم از بازی یاد بگیریم. ممنونم

به به... چقدر خوبه که دقیقا بگین چه فعالیتهایی میتونیم از بازی یاد بگیریم. ممنونم
هدشات ! قطع کردن دست ودیگر اعضای بدن ... :-" زامبی کشتن وخیلی چیزهای دیکه ...
ولی بی شوخی از بازی ها میشه چیز های زیادی یاد گرفت . :cool:

به نظر من اینجور بحث کردن ها توی کشوری مثل ایران بی فایده و بی سرانجامه به چند دلیل:
بازی هنوز در ایران بین خانواده ها و کلا جامعه جا نیفتاده.همه فکر میکنن که بازی مال بچه هاست و این حرفا رو که پیششون میزنی میگن مگه بچه شده که بازی میکنی!!!پس درجه ی سنی Adults Only که در ESRB هست برای کیاست؟!
تو این کشور حتی رسانه ملی هم داره بازی رو میکوبه مثل برنامه چراغ خاموش که چند وقت پیش خودتونم دیدید.
در صورتی که در کشورهایی مثل انگلیس حتی روزنامه هاشون هم آمار فروش بازیا و ... رو میزنن.
از نظر اینا فقط بازیای ایرونی و بازی هایی مثل شرک,مقاومت,پایان معصومیت و ...فقط مناسبن!
خبر ندارن که بازی های رایانه ای دنیا رو قبضه کردن و سومین صنعت پول ساز جهان بعد از تجارت اسلحه و مواد غذایی هست.
پس در ایران این حرف زدنا بیهوده است.
اول فرهنگ سازی مهمه.
درست نمیگم؟

هدشات ! قطع کردن دست ودیگر اعضای بدن ... :-" زامبی کشتن وخیلی چیزهای دیکه ...

درسته
من زبانم حدودا خوبه . در اين حدي هست كه نيازم رو جواب بده و همش رو هم از بازي كردن ياد گرفتم
يعني دليله خوب شدنه زبان انگليسيه من بازي بوده :blushing:

کلا کسی نمیتونه به من گیر بده چون من میگم تو این بازی چون فلان کارو میکنه که ادم نمیتونه بکنه عقده ات خالی میشه البته فکر نکنم قبول کنن ولی مامانم هر2ساعت بهم میگه بسه بازی نکن:cheesygri

هردو مخالف!!!:((
ولی با یه کارایی بعضی وقتا راضی شون می کنم :evil:
من گیتار هرو بازی کردم ، جوگیر شدم رفتم یدونه برقی خریدم ، یک سال رفتم کلاساش دیگه حالو حوصلم نکشید برم :biggrin1:

پدرم بیش‌تر از مادرم گیر می‌ده
پدرم بیش تر به این که دو ساعت یه سره پشت کامپیوتر می‌شینم گیر میده
می گه
اگر روزی سه ساعت بازی می‌کنی
سه تا یک ساعت بازی کن
نه یک سه ساعت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or