نظر والدین شما درباره بازیهای کامپیوتری. مخالف یا موافق؟؟!

پدر و مادر منم با این جور پیزا مخالفن البته نه با همشون:confused:
پدرم عاشقه mortal kombatه مخصوصا سونیا(معروف شده به زن دوم بابام) یه سری داشتم کمبت ps2 بازی میکردم بابام اومد تو اتاق گفت زنم هستش(سونیا):eek:(بعد 4-5ثانیه دوزاریم افتاد)گفتم اره!:biggrin1:گفت بزار ببینمش بعد از چند سال درد فراق دلم واسش لک زده:cheesygri
با سری GOW هم اصلا مشکلی ندارن

95 درصد خانواده ها مخالف این قضیه هستن، دلیلش هم اینکه گیم تو ایران فرهنگ سازی نشده :( و حالا حالا ها هم نمیشه با وجود این صداسیمایی که ما داریم، تقریبا دو هفته پیش تو اخبار نشون میداد برای گزارش رفته بودن تو یه کلوپ تو قزوین که پر 360 و پلی استیشن 3 بود، بعد گزارشگر خرفــتــش میگفت بازی کردن باعث ایجاد حالتهای تهاجمی آدم و ناراحتی اعصاب و ..... میشه
بقول خانواده ها بازی ماله بچه هاست

آخرین ویرایش:
من و بابام با مامانم مشکل داريم ما يک سره به بازی کل کل مشغوليم و تلويزيون هم اشغال ميشه بعد تازه با بابام هم درگيرم چون اون x360بازی ميکنه من ps3

من که اسم ps3میارم خونمون با استقبال خیلی گرمی مواجه میشم (خیلی گرم).همین 360 به زور خریدم یه عالمه گریه زاری کردم تا رازی شدن(این آخری خالی بستم).
وقتی میخوام برم بازی بخرم می گم دارم میرم انقلاب مگرنه نمیزارن.اونم باور نمی کنن.
وقتی میام خونه خیلی دقت میکنن ببینن بازی خریدم اگه لورفت فقط میزارم یکیش لوبره اگه بفهمن 6 تا بازی خریدم باید کارتون گیر بیارم توخیابان بخوابم .
اگه خودم یه روزی پدر شم(خدا اون روز رو نیاره)خودم میرم واسه بچم بازی میخرم حالشو ببره.

من و بابام با مامانم مشکل داريم ما يک سره به بازی کل کل مشغوليم و تلويزيون هم اشغال ميشه بعد تازه با بابام هم درگيرم چون اون x360بازی ميکنه من ps3
از بابات خیلی خوشم اومد کاشکی بابای من هم همین رفتار رو داشت:blushing:

عجب کارایی بلد هستیدا... این شگردتون رو میشه به منم یاد بدید لفا.... واقعا خیلی باحال بودش... آفرین ولی وقتی که با کنسول بازی میکنی چیکار میکنی پس؟
اینم کاری نداره همون فایل های آموزش زبانو با فلش بریز رو هارد کنسول (اگه کنسول 360 هست)
فقط باید حواست باشه کسی تو اتاق نیاد:biggrin1:

به نظر من اینجور بحث کردن ها توی کشوری مثل ایران بی فایده و بی سرانجامه به چند دلیل:
بازی هنوز در ایران بین خانواده ها و کلا جامعه جا نیفتاده.همه فکر میکنن که بازی مال بچه هاست و این حرفا رو که پیششون میزنی میگن مگه بچه شده که بازی میکنی!!!پس درجه ی سنی Adults Only که در ESRB هست برای کیاست؟!
تو این کشور حتی رسانه ملی هم داره بازی رو میکوبه مثل برنامه چراغ خاموش که چند وقت پیش خودتونم دیدید.
در صورتی که در کشورهایی مثل انگلیس حتی روزنامه هاشون هم آمار فروش بازیا و ... رو میزنن.
از نظر اینا فقط بازیای ایرونی و بازی هایی مثل شرک,مقاومت,پایان معصومیت و ...فقط مناسبن!
خبر ندارن که بازی های رایانه ای دنیا رو قبضه کردن و سومین صنعت پول ساز جهان بعد از تجارت اسلحه و مواد غذایی هست.
پس در ایران این حرف زدنا بیهوده است.
اول فرهنگ سازی مهمه.
درست نمیگم؟

آخرین ویرایش:
عجب کارایی بلد هستیدا... این شگردتون رو میشه به منم یاد بدید لفا.... واقعا خیلی باحال بودش... آفرین ولی وقتی که با کنسول بازی میکنی چیکار میکنی پس؟
اینم کاری نداره همون فایل های آموزش زبانو با فلش بریز رو هارد کنسول (اگه کنسول 360 هست)
فقط باید حواست باشه کسی تو اتاق نیاد:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or