نظر والدین شما درباره بازیهای کامپیوتری. مخالف یا موافق؟؟!

از 24 ساعت 17 ساعتش رو پای pc هستم

10 ساعتش اینترنت هستم
3 ساعتش رو فیلم میبینم
4 ساعتش رو بازی میکنم

کسی هم چیزی نمیگه
حتی با بابام بعضی موقع ها pes میزنیم

نیمه موافق!
کسی از بازی بدش نمیاد همه از اثرات بدش میترسن!
بابامم اگه میتونست بدش نمیومد باهام بازی کنه!
کلا کسی مخالف بدجور نیست و همچین هم خوششون نمیاد

یا حق

من که 5 6سالم بود میکرو و سگا خرید بابام نمیزاشتن من بازی کنم با مامانم pac man میزدن!
خودم هم با umk3 بزرگ شدم! میرفتم پارک بغل از این سگا ها داشتن که سرهمه! تلویزیون داشت و دکمه های بزرگ! ول بودیم همش اونجا!
تنها گیری هم که میدن اینه که : "ساعت 4صبحه بگیر کپه مرگتو بزار نور نمیزاره بخوابیم!" یا "چرا انقدر وحشی هستی! اینا همش تاثیرات این بازی های خشنه!"
یا " 1ماهه کتابت اینجاست صفحه 7ه هنوز 1ماهه صفحش عوض نشده!! :laughing:" منم میگم رفتم دانشگاه که دیگه درس نخونم!
خلاصه هیچ گیری نمیدن! توصیه میکنم اگر چیزی گفتن محل نزارین خود به خود درست میشه!

سال پیش که کنکور داشتم خیلی روم فشار بود آخه فقط F3 میزدم....
اما وقتی کنکور نسبتا خوبی دادم حالا فشارا کم شده و فقط DAOمیزنیم به بدن خدا پایان ترمارو رحم کنه....

من که 5 6سالم بود میکرو و سگا خرید بابام نمیزاشتن من بازی کنم با مامانم pac man میزدن!
خودم هم با umk3 بزرگ شدم! میرفتم پارک بغل از این سگا ها داشتن که سرهمه! تلویزیون داشت و دکمه های بزرگ! ول بودیم همش اونجا!
تنها گیری هم که میدن اینه که : "ساعت 4صبحه بگیر کپه مرگتو بزار نور نمیزاره بخوابیم!" یا "چرا انقدر وحشی هستی! اینا همش تاثیرات این بازی های خشنه!"
یا " 1ماهه کتابت اینجاست صفحه 7ه هنوز 1ماهه صفحش عوض نشده!! :laughing:" منم میگم رفتم دانشگاه که دیگه درس نخونم!
خلاصه هیچ گیری نمیدن! توصیه میکنم اگر چیزی گفتن محل نزارین خود به خود درست میشه!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: خیلی باحال بود
منم تا قبل دانشگاه اذیتم میکردم ولی گوش که نمیدادم عذاب وجدان میگرفتم نمیتونستم بازی کنم الانم که دانشگاه سراسری میرم اذیتم میکنم ولی دیگه عذاب وجدان نمیگیرم و تا اذان صبح یسر بازی میکنم خیلیم حال میکنم.کلا من و یکی از دوستام نگاهمون به بازی یطوریه که مقدس میشمریمش زیاد در موردش بحث جذاب میکنیم نظر کسایی که نمیدونن گیم واقعی یعنی چی دیگه برام اصلا مهم نیست.

سلام
منم تا ۱ سال ۲ سال پیش خیلی اذیتم میکردن به خصوص بابام تا تقی‌ به طوقی میخورد میگفت دستگاه رو جم کن.داداشم که کوچیک بیرون دعوا میکرد.میگفت همش تقصیر این حسین که این بازی‌ها رو رواج داد داخل خونه. داداشش اینطوری می‌زنه بچه مردمو. ولی‌ الان از ایران اومدم اینور بابام دیگه نیست خیلی راحت بازی می‌کنم. مامانم چون روانشناس که اصلا باش مشکلی‌ ندارم خودشم گاه گداری بازی می‌کنه. اما الان چون اینجا ایرانی‌ هم زیاد نیست دیگه بازی می‌کنم راحت.

اما یه راه خوب و همیشه نتیجه میده: تا باباتون گفت دستگاهو جمع می‌کنم همون موقع دستگو ببندید بگو بیا جمع کن حوصله این همه سرکوفتو ندارم. برای مثل
:پدر:این دستگاهو من آخر جمع می‌کنم حسین دیگه اعصابمو خرد کردی.
پسر: از رو سندلی‌ یه خیزی بر میدار دستگاهو خاموش می‌کنه.میگی‌ بیا جامعه کن دیگه سرکوفت زدن نداره بدنم میری داخل اتاقت .درم محکم نمیبندیم:biggrin1:. رفتlرمونم خیلی عادی جلو میدیم انگار که نه انگار بده یه مدت خودشون میگن بیا بازی کن:cool:

خب بستگی داره ! من مثلا یه موقع هایی با بابام Tekken و PES میزدم ! ولی خب به زیادش گیر میدن ! گیر که نه ولی خب مثلا میان میگن بسه ! چشات ترکید :دی ! وقتی هم ببینن که مثلا میخوام بازم بازی کنم میگن جهنم انقدر بازی کن تا بمیری :دی (شوخی :دی) ولی خب در کل خانواده با گیم مشکلی ندارن ... تازه خواهرمم گیمر کردم ولی خب بازم مشکلی ندارن :دی ... ولی خب برعکس تو مدرسه ! تو کلاس شدیم مضحکه دست همه که آره این از یه بچه 2 ساله هم بیشتر بازی میکنه !!! از بس که شیرین عقل هستن ! در مورد درجه سنی و خشونت هم تا حد ممکن خودم رعایت میکنم تا مشکلی پیش نیاد ! سرکوب اینم که " مگه تو بچه ای ، " تو دیگه بزرگ شدی رو هم خدا روشکر نزدن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or