Gartall
کاربر سایت
دوست عزیز شما منظور من رو میگیری؟؟ میگم رو 30 فریم چندتا سایت گفتن بهترینه؟؟ اصلا گیریم یکی دوتا گفتن خوب !!،
عزیز من وقتی میرم حرفه سایتها را زحمت میکشم میارم جلو چشمت میتونی بخونیش ؟! هیچ سایتی اشاره به این نمیکنه که بازی چون 60 فریمه بهترین گرافیک را داره !
میتونی اینو درک کنی ؟ صفحه قبل گذاشتم کجا چنین حرفی را گفته ؟ الان 60 فریم شد بهانه دست شما هرجا بری بگی به خاطر 60 فریم بودن ؟!
تا الان 3000000 هزار تا نقل قول گذاشتم از هر سایتی دلت خواسته گذاشتم که هیچ کدوم به خاطر 60 فریم بودن نگفتن ?
الان GOW 3 که یه بازی 60 فریم بود اگثر سایتها که بهش لقب بهترین گرافیک را دادن به خاطر 60 فریم بودنش بود ؟!
میگی سخره هاش بینظیره ... تکسچر هاش رقیب نداره ...... من میگم خوب که چی ؟؟؟ هر بازی تو یه زمینه کار میکنه ، یکی مثل Crysis 2 تمام قدرت انجینش رو تو افکت ها و نورپردازیش خلاصه میکنه یکی مثل u3 صحرا ، افکت شن ، آب و نورپردازی نشون میده که با CG اشتباه گرفته میشه یکی تو سایه زنی و DD عالی عمل میکنه و ......
مگه قراره یه بازی تو همه چیزها بهترین باشه ؟! شما یه چنین بازی را تو عمرت هم نمیتونی پیدا کنی ! بهترین گرافیک همیشه از بین بازیهایی انتخاب میشه که بیشترین تکنیک را داشته باشه حالا میتونه بعضی هاش بهترین باشه یا میتونه عالی باشه ! بهش میگن بهترین گرافیک .
C2 خوبه ؟؟؟ یا u2 یا killzone 3 ؟؟؟ هر کدوم رو قبول داری بیا مقایسه کنیم .( متاسفانه GEOW 3 نمیشه مقایسه کرد بخاطر اسپیل شدن )
هر کدوم را شما راحتی !
یکی از دلایل مهمش بود
نه بابا ؟! الان جواب دادی اونم با یه دونه شکلک چشمک ؟
مدرک داری ؟! بیا عرض کن از رو هوا حرف نزن !
آخرین ویرایش: