عزیز من وقتی میرم حرفه سایتها را زحمت میکشم میارم جلو چشمت میتونی بخونیش ؟! هیچ سایتی اشاره به این نمیکنه که بازی چون 60 فریمه بهترین گرافیک را داره !
میتونی اینو درک کنی ؟ صفحه قبل گذاشتم کجا چنین حرفی را گفته ؟ الان 60 فریم شد بهانه دست شما هرجا بری بگی به خاطر 60 فریم بودن ؟!
تا الان 3000000 هزار تا نقل قول گذاشتم از هر سایتی دلت خواسته گذاشتم که هیچ کدوم به خاطر 60 فریم بودن نگفتن ?
الان GOW 3 که یه بازی 60 فریم بود اگثر سایتها که بهش لقب بهترین گرافیک را دادن به خاطر 60 فریم بودنش بود ؟!
فرخ جان کاری نداره که بیا یک یا دو مورد از این 3 میلیون نقل قولی که گذاشتی 2باره بذار بعد بهم نشون بده مثلا فلان سایت گفته rage تو نورپردازی ، سایه زنی ، افکت های ریل تام ، ذرات و ........ نسبت به بقیه برتره و حرفش رو با Video یا عکس ثابت کرده .
من میگم سایت ها اگه نظری هم میدن، دارن یه کلیت رو در نظر میگیرن و شاید خیلی اوقات به خاطر نمایش خاص یا یک مرحله ، کلیتی از یه بازی تو ذهنشون شکل بگیره و بگن عالی ـه ولی این دلیل نمیشه که فک کنیم اومدن بازی رو مو به مو تو زمینه های مختلف آنالیز کردن ...!!! و اعلام نتیجه کنیم .!
به عنوان مثال من بعضی اوقات یه عکس از GEOW 3 که میذارم کلی از دوستان تحت تاثیر قرار میگیرن و میگن به به یا اه اه .... حساب کن فقط با یه عکس !!!! حالا فرض کن یه مرحله خوب یا یه نمایش عالی چه قدر میتونه بر روی مخاطب تاثیر گذار باشه ....
یادته همین halo reach که عرضه شد حتی خیلی از سایت ها جزو کاندیدا هاشم نذاشتنش ، بعد DF امد آنالیز کرد گفت جزو بهترین های 360 هست و اکثر تکنیک های killzone 2 توش استفاده شده و حتی برتری هایی نسبت به اون داره....
حالا چون سایت ها تو انتخابشون halo reach رو قرار ندادن یا تو پیش نمایش شون زیاد ازش تعریف نکردن ، دلیل میشه که برتری های و توان halo reach از لحاظ گرافیکی زیر سوال ببریم ؟؟؟
من قبلا گفتم الانم میگم خدایش اگه همه موارد رو با هم در نظر بگیریم rage جزو بهترین هاست و شایدم بهترین .
مگه قراره یه بازی تو همه چیزها بهترین باشه ؟! شما یه چنین بازی را تو عمرت هم نمیتونی پیدا کنی ! بهترین گرافیک همیشه از بین بازیهایی انتخاب میشه که بیشترین تکنیک را داشته باشه حالا میتونه بعضی هاش بهترین باشه یا میتونه عالی باشه ! بهش میگن بهترین گرافیک .
مرد حسابی اینو که من گفتم!!! داری جواب خودم رو به خودم میدی ؟؟ :d
فرخ جان من کوتاه میام نمی خوام به کسی اینجا بی احترامی بشه هرچی شما بگی .
مصطفی جان(مشکلی نیست به اسم کوچیکتو بیارم؟)60 فریم یکی از برتری هاشه تو نگاه کن تو چنین محیط بزرگی چنین تکسچرهای فوق العاده ای رو بوجود اورده تمام رقیباش نصفه این بازی هم محیط ندارن.
تمام بازی از جمله همین کراسیس پر مشکله ولی تا حالا با توجه به تریلرهای Rage این بازی مشکلی مثل باگ یا کمبود رزولوشن نداشته.
الته بگم کاری نداریم اینده چه اتفاقی میفته ما داریم راجب حال صحبت میکنیم.
و تو این لیست از نظر بزرگی انجام کار و سخت بودن ساخت بازی بعد از Rage گیرز هست واقعا مشخص نیست چنین تکنیک های دایریکس11 رو چه جوری تو بازی پیاده کرده تو خودم تصاویری رو که تو تاپیک اسپویلر گذاشتی ندیدم باورم نمیشه ...
اشکالی نداره :d
بابا به پیر به بیغمبر من خودم همیشه گفتم ریج جزو سه تا کاندیدای اصلی best graphic ساله بی برو برگرد ....ولی اینکه بگیم تو 30 فریمم بهترین نه الان بلکه 100 سال دیگه هم قبول نمی کنم .
نمی دونم چرا بعضب دوستان 60 فریم رو کوچیک میشمارن و میخوان حتما ثابت کنن تو 30 فریمم rage بهترینه !!! بابا حتی crytek با اون همه ادعا نتونست فریم بازیش رو 30 فریم ثابت نگه داره ، با این همه افراد نابغه و متخصص نتونست 25 فریم رو بعضی مواقع به 30 فریم برسونه .....
حساب کنید تو صحنه های شلوغ نتونست 3 ، 4 فریم اضافه کنه !! بعد ما بازی داریم به نام rage که 2 ، 3 فریم نه بلکه 30 فریم نسیت به بازی های دیگه اضافه داره ، این یعنی معجزه ....
اويل اينكه وقتي يك بازي بهترين گرافيك سال رو ميخواد بگيره در كل و با در نظر گرفتن تمامي جوانب بهترين ميشه نه اينكه بياي تك به تك تمامي نقاطش زو با بازيهاي ديگه مقايسه بكني و بعد يك نتيجه كلي بگيري.
در مورد RAGE هم همنطوره.اين درست نيست كه بيام Texture هارو با يك بازي مقايسه كنيم.نورپردازي رو با يك بازي ديگه....
خيلي وقتها شده يك بازي تو هيچ زمينه اي بهترين نبوده ولي در تمام زمينه ها جزو بهترينها بوده و باعث شده كه در كل عنوان بهترين گرافيك رو از اكثر سايتها بگيره.
دقیقا موافقم منظور منم همینه برای برتر دونستن باید همه جوانب رو در نظر گرفت .
دوم در مورد 60 فريم بودن Rage هستش.نكته اي كه در 60 فريم بودن RAGE هستش اينه كه يك بار اضافي رو بر روي كنسول ميذاره.وقتي دوستان هم به اين مورد اشاره ميكنن منظورشون اينه كه اگه RAGE 60 فريم نبود ميتونست از اون ظرفيت اضافي استفاده بكنه كه ساير بازيها ازش بهره بردند و قطعا حاصل كار خيلي بهتر ميشد.پس قطعا از الان بدون هيچ مقايسه اي RAGE يك امتياز اضافي نسبت به سايرين داره.
فقط اینم در نظر بگیرید شاید crysis 2 ، u3 ، GOEW 3 هم غید خیلی از افکت ها رو میزدن فریم بالاتری میگرفتن .