نظر سنجي بهترين گرافيك كنسولي سال 2011

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترين گرافيك كنسولي سال 2011

• RAGE

رای‌ها: 59 13.1%
  • Crysis 2

رای‌ها: 41 9.1%
  • Uncharted 3 : Drake's Decption

رای‌ها: 192 42.8%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 85 18.9%
  • Forza Motorsport 4

رای‌ها: 20 4.5%
  • The Witcher 2

رای‌ها: 2 0.4%
  • The Elder Scroll 5 : Skyrim

رای‌ها: 4 0.9%
  • Battlefield 3

رای‌ها: 46 10.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    449
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
درسته حالا دو برابر که نه:dولی واقعا کیفیت محیط خیلی بیشتر میشه .همین انچارتد اگه رو 60 فریم بود فکر کنم خیلی خیلی با این گرافیک حال حاضرش متفاوت میشد
گُلم افزایش فریم با گرافیک رابطه ی معکوس داره ! :d یه ذره دو ذره هم نداره ! اصلاً افزایش کیفیتی در کار نیست ! چه جوری بگم ! به کیفیت محیط و تکسچر و ... هم هیچ ربطی نداره ! اگه آنچارتد 60 فریم میشد نصف که هیچی حتی یک چهارم گرافیک الانش رو هم نداشت ! به طور معمول در کل یه بازی 60 فریم گرافیک خیلی پایین تری نسبت به یه بازی 30 فریم داره حالا این ریج جزو استثنا ها حساب میشه ! باز بیا بگو نه 60 فریم گرافیک رو میبره بالا !
وقتی یه حرفی فقط به بهونه ی کوبوندن بقیه بازیا تو فروم بدون توضیح زده میشه نتیجه ـش میشه همین :d

دیگه اخرشه شما که میای به انچارتد رای میدی حداقل ثابت کن از بقیه بازیها برتره.
این Rage واقعا رقیب نداره:

dotclear.gif

http://www.gamespot.com/xbox360/action/rage/images/0/20/

شما اول بگو rage جدا 60 فریم بودنش تو این عکس در چه زمینه ایی شاهکار کرده تا من بهت بگم رقیب داره یانه !!!

• Like
Reactions: Kainé
خیلی دوست دارم آخر سال رو ببینم که 80% این بازی ها بدلیل نداشتن داستان جذاب و روایت داستان خوب میانگین بالای 90 رو هم نمیگیرند:d

شما اول بگو rage جدا 60 فریم بودنش تو این عکس در چه زمینه ایی شاهکار کرده تا من بهت بگم رقیب داره یانه !!!
تو اون عکسا و عکس زیر:
http://www.img4up.com/up2/94046353877991021534.jpg
غیر از بتلفید کدوم بازی توانایی رقابت به تکسچرها رو داره بخصوص تصویر بالا
تو اون دو تصویر بالا بیشتر افکت ها چشممو گرفت:d
البته بگم بتلفید با نسخه PCش کاری ندارم چون از نظر خودم یه نمه بهتره .:d
متاسفانه الان دیال اپ دارم نمیتونم چیزی اپلود کنم سرعتش یکمی افتضاحه وی یکم گشتم تا اینا رو پیدا کنم و بذارم فرخ تا تو تاپیک بازی گذاشته بود:d:

فقط به جاده توجه کن...(یا اسمون)

من بیشتر منظورم رو تکسچرها و در کل فیزیک محیطه بازیه.
60 فریم بودن هم که با تصویر نمیشه روش مانوری داد:dالبته تا حالا پستی از شما ندیدم که بی مورد و الکی باشه در کل این نظرات من بود .خوشحال میشم اگه مشکل داره اصلاحش کنی

آخرین ویرایش:

سلام گلم
عزیزم مغلطه میکنی ؟ بیشترین نامزدی به چه درد میخوره؟ خوب مشخصه که این بازی همیشه تو لیست بهترین گرافیک قرار میگیره ( با تبلیغاتی که سونی و nd براش میکنن) . مهم اینه که چند بار بهترین گرافیک انتخاب شده . میشه لینک هایی که به عنوان بهترین گرافیک انتخابش کردن رو بدی؟

خوشگلم اولا حرف از قوم مایا شد .
من فکر کنم حدثیاتشون درست باشه . انیشتن هم گفته اولین نسل پیشرفته بشر 20000 سال پیش زمین رو ترک کردن
.!
دوما من از گوگل استفاده نمیکنم .
چون اشکال شرعی داره . :d کارشناسا گفتن برای صهینیزم ها هست

من کی گفتم تحویلش نگرفتن . من گفتم با دموهایی که تو E3 دیدم همون U2 هست . در واقع نظر شخصیم رو گفتم عزیزم

عزیزم شما سعی کن صحبتی که میکنی با یه استاندارد مطابقت داشته باشه یا یه منبع معتبر داشته باشه .
حالا بگزریم یه عکس از آتیش جلوی لوله تفنگ تو بازی U3 بزار . کاملا مثل بازی های نسل پیش هست . افکت ذرات و انفجار هم که نداره .
نور پردازی خارقالعاده ای هم که نداره .

سلام خوشگلم خوبی گلم .؟
چرا احساس میکنی من عقده ای هستم ؟
جیگرم من گیم رو از عقب تر از آتاری شروع کردم .
حالا چرا در حدی نیستم که بحث بکنیم با هم ؟
البته میدونم چرا
چون ورودی جدیدم ؟ یا ستاره های روی شونم کمه؟ :d

سلام گلم .
ببین من خودم به ریج رای دادم . ولی این رو میدونم که کرایتک اگر میخواست 7 سال روی یه عنوان وقت بزاره ریج که هیچی . گنده ترش رو هم میکرد تو غوطی .
این مشکلاتی هم که گفتی همش برای کم کاری کرایتک هست نه ایرادات تکنیکی. و میشه با یه پچ حلش کرد.
آقای کارمک 7 ساله داره یه بازی میسازه . ولی کرایتک در عرض 3 سال هم یه موتور جدید ساخت هم برای 3 تا پلتفورم بازی درست کرد.
اینم بدون که تو PC ریج جلوی کرایسیس 2 مثل کلاغ جلوی طاووس هست .

خوشگلم ، گلم ، تو هم فعلا یه 10 روز استراحت کن خوشگلتر شدی بیا که اینقدر همه رو خوشگل نبینی ...

تو اون عکسا و عکس زیر:
http://www.img4up.com/up2/94046353877991021534.jpg
غیر از بتلفید کدوم بازی توانایی رقابت به تکسچرها رو داره بخصوص تصویر بالا
تو اون دو تصویر بالا بیشتر افکت ها چشممو گرفت:d
البته بگم بتلفید با نسخه PCش کاری ندارم چون از نظر خودم یه نمه بهتره .:d
متاسفانه الان دیال اپ دارم نمیتونم چیزی اپلود کنم سرعتش یکمی افتضاحه وی یکم گشتم تا اینا رو پیدا کنم و بذارم فرخ تا تو تاپیک بازی گذاشته بود:d:

فقط به جاده توجه کن...(یا اسمون)

من بیشتر منظورم رو تکسچرها و در کل فیزیک محیطه بازیه.
60 فریم بودن هم که با تصویر نمیشه روش مانوری داد:d
میخوای همین الان این عکس ها رو تو مدلینگ و نورپردازی سایه زنی با Crysis 2 مقایسه کنم ؟؟؟

up2/20124130644997144322.jpg

میخوای همین الان از killzone 3 برات عکس ردیف کنم درسته rage بخوره؟؟؟

تو هر زمینه ایی که فک میکنی از مدلینگ بگیر تا نورپردازی سایه زنی حاضرم باهات بحث کنم ، بشرطی که از رو منطق حرف بزنم ، اصلاً به نظر سایت ها در مورد rage کاری ندارم تو هر زمینه ایی میخوای عکس بذار بگو فلان افکتش توش بکار رفته و خیلی خفنه .....
100 بار گفتم بازم میگم حتی تو بازی های open world ما بازی های دست حسابی تو زمینه گرافیک داریم مثل infamous 2 ، rdr و assassin و ..... تنها برتری Rage به 60 فریم بودنشه ، که همین مورد به تنهایی Rage واسه بهترین گرافیک سال شدن تضمینش میکنه ، ولی واقعا این هایپ های الکی در مورد Rage نمی دونم چه صیغه ایی ـه؟؟؟ خواهشن دیگه زیاده روی نکنید.

حالا هی بگین سایت ها میگن فلانه..... بهمانه ، Mega Texturing" دیونه کرده ....!!!

• Like
Reactions: Tommy Fisher
میخوای همین الان این عکس ها رو تو مدلینگ و نورپردازی سایه زنی با Crysis 2 مقایسه کنم ؟؟؟

up2/20124130644997144322.jpg

میخوای همین الان از killzone 3 برات عکس ردیف کنم درسته rage بخوره؟؟؟

تو هر زمینه ایی که فک میکنی از مدلینگ بگیر تا نورپردازی سایه زنی حاضرم باهات بحث کنم ، بشرطی که از رو منطق حرف بزنم ، اصلاً به نظر سایت ها در مورد rage کاری ندارم تو هر زمینه ایی میخوای عکس بذار بگو فلان افکتش توش بکار رفته و خیلی خفنه .....
100 بار گفتم بازم میگم حتی تو بازی های open world ما بازی های دست حسابی تو زمینه گرافیک داریم مثل infamous 2 ، rdr و assassin و ..... تنها برتری Rage به 60 فریم بودنشه ، که همین مورد به تنهایی Rage واسه بهترین گرافیک سال شدن تضمینش میکنه ، ولی واقعا این هایپ های الکی در مورد Rage نمی دونم چه صیغه ایی ـه؟؟؟ خواهشن دیگه زیاده روی نکنید.

حالا هی بگین سایت ها میگن فلانه..... بهمانه ، Mega Texturing" دیونه کرده ....!!!

بازی Rage از هر نظر شاهکاره.نگاه کن بازی Rage از نظر تکنیک و در کل گرافیک تا حالا نقصی نداشتی و این خودش یه برتری یعنی کیفیتی رو که به نمایش گذاشته بدون نقص بود نه افت فریم-نه پارگی تصویر-نه سایه زنی بد و...(البته سراغ بحث گوشه های سایه نریم که کلا مسخرست:d)
ولی بازی هایی مثل کراسیس یا کیلزون کیفیتی رو که به نمایش گذاشتن نقص هایی داشته در کل مثلا کیلزون تو محیط های مختلف کیفیت تکسچرهاش یکم زیادب متفاوته یا کراسیس بریدگی تصویر و پر باگه.وگرنه بله یه صحنه از کیلزون میذاری که کیفیتش فقط تو اون صحنه خارق العادست ولی بین تمام مراحل بازی توازن کیفیت وجود نداره حتی بین قسمت های مختلف یک تصویر ولی تو RAGE چنین چیزی ندیدم نمیدونم منظورمو واضح گفتم یا نه
از نظر منم بی نقص بودن کیفیتی Rageتا حالا به نمایش گذاشته و اجرا شدنش رو 60 فریم خودش یک برگ برنده بزرگه
قابلیت Mega Texturingکه باعث شده سازنده ها در ایجاد کیفیت بهتر برای تکسچرها کارشون خیلی راحت تر شه

آخرین ویرایش:
بازی Rage از هر نظر شاهکاره.نگاه کن بازی Rage از نظر تکنیک و در کل گرافیک تا حالا نقصی نداشتی و این خودش یه برتری یعنی کیفیتی رو که به نمایش گذاشته بدون نقص بود نه افت فریم-نه پارگی تصویر-نه سایه زنی بد و...(البته سراغ بحث گوشه های سایه نریم که کلا مسخرست:d)
ولی بازی هایی مثل کراسیس یا کیلزون کیفیتی رو که به نمایش گذاشتن نقص هایی داشته در کل مثلا کیلزون تو محیط های مختلف کیفیت تکسچرهاش یکم زیادب متفاوته یا کراسیس بریدگی تصویر و پر باگه.وگرنه بله یه صحنه از کیلزون میذاری که کیفیتش فقط تو اون صحنه خارق العادست ولی بین تمام مراحل بازی توازن کیفیت وجود نداره حتی بین قسمت های مختلف یک تصویر ولی تو RAGE چنین چیزی ندیدم نمیدونم منظورمو واضح گفتم یا نه
از نظر منم بی نقص بودن کیفیتی Rageتا حالا به نمایش گذاشته و اجرا شدنش رو 60 فریم خودش یک برگ برنده بزرگه

آقا جان منظور من متوجه شدی ؟؟؟ دارم میگم 60 فریم و وسعت Rage بکنار ، خب ؟؟؟!!! فرض کن Rage داره مثل بازی های دیگه رو 30 فریم اجرا میشه ، حالا بهم بگو مثلا تو چه زمینه ایی از u2 برتره ؟؟ یا از killzone 3 یا killzone 2 ، GOw 3 و ......

در مورد crysis 2 هی پارگی تصاویر و باگ ، رزولوشن پایین و از این قبیل حرفها رو نگید زشت بخدا !!! اولا Rage هنوز رلیز نشده تا در موردش قضاوت کنیم شاید اونم بی ایراد نبود ، ثانیاً مگه زمانی که سایت ها داشتن Crysis2 نقد میکردن فاقد مشکلات گرافیکی بود ؟؟؟؟ یهو الان که داره با Rage مقایسه میشه همه مشکلاتش پدیدار شده ؟؟؟ عزیز من همون موقع هم Crysis 2 تمام این مشکلات رو تو نسخه کنسولی نسبت به بازی های دیگه داشته ( نسبت به killzone ، u2 و .... ) با این حال بقدری از لحاظ تکنیکی در سطح بالایی بوده که سایت ها حسن هاش رو به عیب هاش میبخشن .....

بنده هرچی گشتم چیزی در این مورد از GamerSyde پیدا نکردم, میشه لینکش رو بزاری ؟

Rayman Origins
El Shaddai: Ascension of the Metatron
Far Cry 3
Bastion
Rage
BloodRayne Betrayal

http://www.gamesradar.com/f/gamesra...a-20110616104315165001/g-20110505124423713013

تو هر زمینه ایی که فک میکنی از مدلینگ بگیر تا نورپردازی سایه زنی حاضرم باهات بحث کنم ،

عجب منطقی داری تو !!
تو باید یک بازی را در نظر بگیری و اونو ملاک قرار بدی و بعد بیای اون را به تنهایی با rage مقایسه کنی نه اینکه بری تمام نکات برتر کل بازی های دنیا را فاکتور بگیری و تک تک اون ها را با rage مقایسه کنی !
مثلا من میگم rage محیطش بزرگه تو میری RDR را مثال میزنی ! و بعد میگم نورپردازی میری c2 را جلوش میزاری ! این شد مقایسه ؟!

شما لطف کن یه بازی را که نظر داری بهترین گرافیکه اون را انتخاب کن بعد بیا تمام عناصرش را با rage مقایسه کن ok ?!
صلاً به نظر سایت ها در مورد rage کاری ندارم

پس شما چی را قبول داری خودت ؟! احیانا فردا زد گیرز 3 را همین سایتها بهترین انتخاب کردند اینجا حلوا حلوا نمیکنی ؟!

همینو کم داشتیم LOL !!!

در مورد crysis 2 هی پارگی تصاویر و باگ ، رزولوشن پایین و از این قبیل حرفها رو هی نگید زشت بخدا !!!
خیلی زشته ؟! :lol:

آقا جان منظور من متوجه شدی ؟؟؟ دارم میگم 60 فریم و وسعت Rage بکنار ، خب ؟؟؟!!! فرض کن Rage داره مثل بازی های دیگه رو 30 فریم اجرا میشه ، حالا بهم بگو مثلا تو چه زمینه ایی از u2 برتره ؟؟ یا از killzone 3 یا killzone 2 ، GOw 3 و ......

در مورد crysis 2 هی پارگی تصاویر و باگ ، رزولوشن پایین و از این قبیل حرفها رو نگید زشت بخدا !!! اولا Rage هنوز رلیز نشده تا در موردش قضاوت کنیم شاید اونم بی ایراد نبود ، ثانیاً مگه زمانی که سایت ها داشتن Crysis2 نقد میکردن فاقد مشکلات گرافیکی بود ؟؟؟؟ یهو الان که داره با Rage مقایسه میشه همه مشکلاتش پدیدار شده ؟؟؟ عزیز من همون موقع هم Crysis 2 تمام این مشکلات رو تو نسخه کنسولی نسبت به بازی های دیگه داشته ( نسبت به killzone ، u2 و .... ) با این حال بقدری از لحاظ تکنیکی در سطح بالایی بوده که سایت ها حسن هاش رو به عیب هاش میبخشن .....
من که نفهمیدم چی شد ما الان داریم rAGE رو با کدوم بازی مقایسه میکنیم کراسیس یا بتلفید یا انچارتد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ریج هنوز رلیز نشده قبول ولی ما داریم با توجه به چیزی که تا الان ازش دیدم حرف میزنین پیش بینی نمیکنیم که در اینده ریج هم پر اشکال بشه.همین وسعت محیط خودش خیلیه مثلا ارزش گرافیکی رد دد از انچارتد بیشتره چون تونسته چنین کیفیتی رو تو چنین وسعتی ایجاد کنه توجه کن نگفتم کیفیت گفتم ارزش گرافیکی
بعد اگه پارگی تصویر و رزولوشن زشته که هی بیان کنیم اصلا بگو کلا زشته راجب عیب های بازیها حرف بزنیم و تکنیک هاشونو مقایسه کنیم

GamerSyde چه ربطی به GamesRadar داره ؟! بعد این GR هم یعنی اومده Artistic عمل کنه و U3 ,Gears3, BF3 و... رو حتی نامزد نکرده جایزه رو هم داده به Rayman Origins !

خب اشتباه تایپی شده ! خب ربطی نداره خیلی از سایتها این کار میکنن مثلا سال پیش هم همین gametrilers اومد یه بازی مثل Rayman Origins انتخاب کرد یادم نمونده چی بود ؟
کلا اینه که میگم انتخابات نمایشگاه جریانش کلا فرق داره .

.
دوست عزيز اگر قرار بود روي 30 فريم ساخته بشه كه ديگه .....:))
همين الانش با تمام اون عناويني كه گفتي قابل مقايست تا حدودي ..
تازه اونا همه روي 30 فريم اجرا ميشن !!!

پس شما چی را قبول داری خودت ؟! احیانا فردا زد گیرز 3 را همین سایتها بهترین انتخاب کردند اینجا حلوا حلوا نمیکنی ؟!
دوست عزیز شما منظور من رو میگیری؟؟ میگم رو 30 فریم چندتا سایت گفتن بهترینه؟؟ اصلا گیریم یکی دوتا گفتن خوب !!، مگه بازی عرضه شده که من نظرشون رو قبول کنم یا نه ؟؟؟ از کجا معلوم که تحت تاثیر نمایش بازی قرار نگرفته باشن؟؟؟ زمانی میشه در مورد صحت یک کلام نظر داد ، حالا چه سایت چه یه شخص و فرد gamer که تنگش یه مدرکی هم که صحت حرفاش رو ثابت کنه بذاره !!!
الان کدوم سایت گرافیک Rage رو مو به مو آنالیز کرده که بخوام نظر یا حرفش رو قبول کنم ؟؟؟
تو الان یه سایت بذار که با عکس یا ویدو ثابت کرده که تکنیک های rage بی نظیره!!!

فرخ بجای اینکه هی تیکه بپرونی درست بخون و جواب بده .

تو میگی سایت ها گفتن ، بهترین گرافیک داره و بی نظیره و..... من تا اینجا با این حرف و نظر تو سایت ها مشکل ندارم ، ولی اینکه بگیم rage تو 30 فریم بازم بهترین ـه ....من قبول نمی کنم .

میگی سخره هاش بینظیره ... تکسچر هاش رقیب نداره ...... من میگم خوب که چی ؟؟؟ هر بازی تو یه زمینه عالی کار میکنه ، یکی مثل Crysis 2 تمام قدرت انجینش رو تو افکت ها و نورپردازیش خلاصه میکنه یکی مثل u3 صحرا ، افکت شن ، آب و نورپردازی نشون میده که با CG اشتباه گرفته میشه یکی تو سایه زنی و DD عالی عمل میکنه و .......

من فقط دارم میگم برتری Rage به 60 بودنشه همین بس بزرگ نمایی الکی هم نداره ، هر کسی 2 تا چشم داده و میتونه این رو تشخیص بده.
شما لطف کن یه بازی را که نظر داری بهترین گرافیکه اون را انتخاب کن بعد بیا تمام عناصرش را با rage مقایسه کن ok ?!
Crysis 2 خوبه ؟؟؟ یا u2 یا killzone 3 ؟؟؟ هر کدوم رو قبول داری بیا مقایسه کنیم .( متاسفانه GEOW 3 نمیشه مقایسه کرد بخاطر اسپویل شدن )

آخرین ویرایش:
من فقط دارم میگم برتری Rage به 60 بودنشه همین بس بزرگ نمایی الکی هم نداره ، هر کسی 2 تا چشم داده و میتونه این رو تشخیص بده.
مصطفی جان(مشکلی نیست به اسم کوچیکتو بیارم؟)60 فریم یکی از برتری هاشه تو نگاه کن تو چنین محیط بزرگی چنین تکسچرهای فوق العاده ای رو بوجود اورده تمام رقیباش نصفه این بازی هم محیط ندارن.
تمام بازی از جمله همین کراسیس پر مشکله ولی تا حالا با توجه به تریلرهای Rage این بازی مشکلی مثل باگ یا کمبود رزولوشن نداشته.
الته بگم کاری نداریم اینده چه اتفاقی میفته ما داریم راجب حال صحبت میکنیم.
و تو این لیست از نظر بزرگی انجام کار و سخت بودن ساخت بازی بعد از Rage گیرز هست واقعا مشخص نیست چنین تکنیک های دایریکس11 رو چه جوری تو بازی پیاده کرده تو خودم تصاویری رو که تو تاپیک اسپویلر گذاشتی ندیدم باورم نمیشه ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or