نظر سنجي بهترين گرافيك كنسولي سال 2011

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترين گرافيك كنسولي سال 2011

• RAGE

رای‌ها: 59 13.1%
  • Crysis 2

رای‌ها: 41 9.1%
  • Uncharted 3 : Drake's Decption

رای‌ها: 192 42.8%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 85 18.9%
  • Forza Motorsport 4

رای‌ها: 20 4.5%
  • The Witcher 2

رای‌ها: 2 0.4%
  • The Elder Scroll 5 : Skyrim

رای‌ها: 4 0.9%
  • Battlefield 3

رای‌ها: 46 10.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    449
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
=))
یعنی اگه بخوان معنی "جمع اضداد" رو برای یه نفر توضیح بدن , باید جمله شما رو مثال بزنن !
همین کارشناس ها و سایتها توی E3 بیشترین بازی ای که توی کنسول ها در بخش گرافیک نامزدش کردن یا بهش جایزه دادن U3 بوده ! توی E3 ثابت شد ؟!! lol بی خیال !!!
حداقل بیاین بگین به نظر من U3 همون U2 هست , ولی تو رو خدا پای E3 رو وسط نکشین !

آره.منم داشتم ديروز Best Of E3 سايت Gametrailers رو نگاه ميكردم.Uncharted 3 رو بهترين گرافيك انتخاب كرد.حتي Rage و GeOW3 نامزد هم نبودن.فكر كنم دليلش حضور متمادي اين بازيها در E3 ها باشه.البته حدس ميزنم.يعني يك بازي تو E3 فقط يكبار ميتونه نامزد باشه و جايزه بگيره.

آره.منم داشتم ديروز Best Of E3 سايت Gametrailers رو نگاه ميكردم.Uncharted 3 رو بهترين گرافيك انتخاب كرد.حتي Rage و GeOW3 نامزد هم نبودن.فكر كنم دليلش حضور متمادي اين بازيها در E3 ها باشه.البته حدس ميزنم.يعني يك بازي تو E3 فقط يكبار ميتونه نامزد باشه و جايزه بگيره.
کلآ E3 رو نمیشه ملاک در نظر گرفت. چون از هر بازی یکی دو مرحله نمایش داده میشه و مرحله های دیگه ای که کیفیت بهتر یا بدتر دارن توی نسخه نهایی هست ! :دی الآن هم این مرحله U3 توی E3 چشم نویسنده ها رو گرفته ولی دیگه مثل روز روشنه Rage , GeoW 3 و ... آخر سال کلی نامزدی یا جایزه میگیرن. فقط منظورم اینه که حداقل نیایم بگیم توی E3 کارشناس ها چیزی از گرافیک U3 نگفتن ! lol

وقعا ؟ الان این همه سایت که از نزدیک نسخه کنسولی را دیدن باورشون نشده که نسخه کنسولی هست پس اینا چین ؟!شما حتی 60 فریم بودن rage را فاکتور بگیری بازم اون بازیهایی که نام بردی بازم جلو rage کم میارن !
نه c2 و kz3 نصففه rage تکسچر دارن و نه نصفه rage جزئیات دارند و نه یک دهمش محیط بزرگ دارن ! نه نصف بازی فریم دارن !
حالا گذشته از این ها مثلا RAGE نه مثل کرایسیس 2 کنسولی Screen Tearing داره و نه کمبود روزولیشن داره ! نه مشکل AA داره و نه باگ های گرافیکی داره که از کمبود حافظه فرار کنه ! تو C2 حتی از دور که مثلا بعضی ابجکتا و پوشش گیاهی را میبینی خود به خود لود میشن این قبیل مشکلات هم تو RAGE نیست ! محیط های به این بزرگی با اون مقدار ابجت و جزئیات را یک دونه تاخیر لودینگ نداره !
انیمیشنهای بازی هم که به کلمه واقعی غوغا میکنه ! و بی رقیبه و همچنین هوش مصونوعی بسیار باهوش دشمنها حتی هوش مصنوعی که روی ربات عنکوبتش به کار برده شده ! که امیدوارم بدونی چه فشاری را انیمیشن و هوش مصنوعی روی سخت افزار ایجاد میکنه .

هرچند این گفته بیش از اندازه تکراری شده ولی ادم یکم بره نظرات سایتها را قبل حرف زدن بخونه چیزه بدی نیست !

گذشته از این

C2 کجاش screen tearing داشت که ما هم 360 رو بازی کردیم هم ps3 تو هیچکدوم ندیدیم توی آنالیزام توی 360 شاید 1 تا 2% بالای فریمها توی 360 ST وجود داشته باشه که اونم به صورت مجازی غیر قابل دیدن هست.
از همه اینا که بگذریم من نظر خودمو گفتم تو چرا تا یه نظر مخالف با نظر خودت میبینی سایت شناس میشی ولی وقتی تو E3 هیچ سایتی تقریبا بازی Rage رو به عنوان بهترین گرافیک انتخاب نکرد هیچ سایتیو نمیشناسی!!!؟؟؟
کلا تکلیف خودتو روشن کن یا سایتارو قبول داشته باش که اگه داری U3 بهترین گرافیکو بین همه بازیای نمایش داده شده تو نمایشگاه داشته اگرم که نداری پس این به به چه چه سایتارم قبول نداشته باش خلاصه منم نگفتم گرافیک R بده خیلیم خوبه ولی بعد از این بازیا:
C2
U3
Ge3
BF3
Rage

C2 کجاش screen tearing داشت که ما هم 360 رو بازی کردیم هم ps3 تو هیچکدوم ندیدیم توی آنالیزام توی 360 شاید 1 تا 2% بالای فریمها توی 360 ST وجود داشته باشه که اونم به صورت مجازی غیر قابل دیدن هست.
از همه اینا که بگذریم من نظر خودمو گفتم تو چرا تا یه نظر مخالف با نظر خودت میبینی سایت شناس میشی ولی وقتی تو E3 هیچ سایتی تقریبا بازی Rage رو به عنوان بهترین گرافیک انتخاب نکرد هیچ سایتیو نمیشناسی!!!؟؟؟
کلا تکلیف خودتو روشن کن یا سایتارو قبول داشته باش که اگه داری U3 بهترین گرافیکو بین همه بازیای نمایش داده شده تو نمایشگاه داشته اگرم که نداری پس این به به چه چه سایتارم قبول نداشته باش خلاصه منم نگفتم گرافیک R بده خیلیم خوبه ولی بعد از این بازیا:
C2
U3
Ge3
BF3
Rage

الان تو E3 رو ملاک گرفتی. اخه کجاش معتبریه شاید دو روز بعد یه تریلر از یه بازی بیاد که کلا تریلرهای E3 رو له کنه حالا خوبه از دو روز خیلی خیلی بیشتر گذشته.
اون برش خوردن تصاویر خودم تازه توجه کردم بهش و تو کراسیس2 نسخه 360 که بازی میکردم من مشاهده کردم تو رو نمیدونم.
انچارتد3 و گیرز3 کجاشون از Rage بهتره .تو فقط به تکسچرهای محیط توجه کنی Rage واسه خودش عظمتی همون طور که فرخ گفت فریمش 2برابره رقیباشه و همین یه امتیاز خیلی بزرگ و برگ برندشه فریم دو برابر باشه تقریبا گرافیک بازی هم دو برابر میشه.
یعنی وقتی که گیم اسپات دمونز رو بازی سال کرد تو واقعا قبول داشتی؟؟؟؟؟

خوب منم با توجه به گیم پلی که از بازی ها پخش شده به انچارتد 3 رای می دهم و اطمینان دارم که حقش هست چون واقعا صحنه های سینمای و افکت های خاصی در بازی مشاهده می شود
دیگه نظر سنجی هم همه چیز ثابت میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!

کلآ E3 رو نمیشه ملاک در نظر گرفت. چون از هر بازی یکی دو مرحله نمایش داده میشه و مرحله های دیگه ای که کیفیت بهتر یا بدتر دارن توی نسخه نهایی هست ! :biggrin1: الآن هم این مرحله U3 توی E3 چشم نویسنده ها رو گرفته ولی دیگه مثل روز روشنه Rage , GeoW 3 و ... آخر سال کلی نامزدی یا جایزه میگیرن. فقط منظورم اینه که حداقل نیایم بگیم توی E3 کارشناس ها چیزی از گرافیک U3 نگفتن
سلام جناب دایناسور خوبی دایناسور جان . از ترازانازوروس چه خبر؟ ;)
من یه سوال از شما میکنم اگر تونستی جوابش رو بدی .
در حال حاضر گرافیک کرایسیس 2 بهتره یا آنچارتت 2 ؟
بعد شما چه پیشرفتی رو تو u3 نسبت به u2 دیدی به غیر از آب ؟
یه عکس هم از شلیک کردن u3 بزار که شعله جلوی اسلحه مثل بازی های ps2 میمونه تا با هم بخندیم .
شما صحبت از کارشناس میکنی خودت قبولشون نداری. بعد اینجا میگی کارشناس ها بیشترین جایزه رو به u3 دادن!

C2
U3
Ge3
BF3
Rage

انتظار نداشته باش که بیای یه چیزی بگی بعد برات یه اعتبار بدم بگم افرین !

screen tearing داشت قشنگ هم داشت ! کنارش قشنگ افت فریم داشت ! مشکلات باگهای گرافیکی داشت و... اینا را بزاری کنار هم و همچنین در نظر گرفتن بزرگیه محیط و نوع تکسچرهای به کار برده شده و جزئیات محیط با اون مدلی سازی محیط مثل سخره ها و پالایشگاهای بزرگ میزان پلیگانی که تو محیط به کار میره و... C2 اصلا قابل قیاس باهاش نیست .
انتخابات نمایشگاه خیلی فرقه داره با اون چیزی یه سایت ازش پیشنمایش میزاره مثلا میره تو داخل استادیو و گذارش تهیه میکنه .
نمایشگاه مونده به اون چیزی که سازنده به مخاطبین نشون میده مثلا مرحله ای که تو اختیارشون قرار میده یا امکاناتی که تو اون مرحله براشون ازاده و کلا بازی قابل بازی کردنه یا فقط در حد نمایشه و.....
مثلا الان سایت 1UP و GAMERSYDE تو لیستشون U3 را حتی تو بین 10 برتر گرافیکی قرار ندادند ! حالا چی را مثلا ثابت میکنه ؟
در این مورد من مثال زیادی زدم که انتخاب نمایشگاه زیاد مهم نیست از سال 2007 بیا تا الان که تو نمایشگاه ها انتخاب شده بعد نتیجش را ببین !
همون MGS4 که تو نمایشگاه نه انتخاب شد و نه از خیلی سایتها کاندیدهای بهترین نمیشگاه نشد ولی اخر سال از اکثر سایتها بهترین گرافیک انتخاب شد . این یک نمونش بود اگه خودت اطلاع داری برو انتخاب های نمایشگاه ها را ببین .
ولی همین RAGE همزمان با نمایشگاه پیشنمایش زیاد داشته میتونی بری ببنی که چی بهش گفتن حوصله ردیف کردنشو هم نیستم .
تو اول برو کات های که از ویدئو مربطوه `ست بالا دادم نگاه کن بعد بیا باهم حرف بزنیم !

اخر سال هم اون لیستی که ردیف کردی به جزء BF3 رقیبی واسه RAGR نیست سر این مسئله هم شرط میبندم !

اینم پاراگراف هایی که IGN در مورد گرافیکش گفته همش ماله 1 ماهه پیشه فکر کنم معنیه جمله ها خیلی آشکاره ؟!

the big news is still the game's graphical look. It's top notch, and it absolutely blew me away.

hat's not to say that Rage isn't a fun, fluid FPS experience, because from what I played, it most certainly is. It's just that I was extremely distracted by the game's look (in the best way possible).

Where Rage gets a one-up over just about any other FPS on the market is in terms of its technical fidelity. Running at a high framerate with beautiful graphics, Rage is a technological marvel

stunned by how well everything flowed and about how convincing the visual delivery of Rage actually is, even in the heat of battle.

Rage has been wowing for a while now with its incredible visuals, and the recent reveal of its vehicle-based multiplayer was certainly a bit of a surprise

من یه سوال از شما میکنم اگر تونستی جوابش رو بدی .
در حال حاضر گرافیک کرایسیس 2 بهتره یا آنچارتت 2 ؟
بعد شما چه پیشرفتی رو تو u3 نسبت به u2 دیدی به غیر از آب ؟
یه عکس هم از شلیک کردن u3 بزار که شعله جلوی اسلحه مثل بازی های ps2 میمونه تا با هم بخندیم .
شما صحبت از کارشناس میکنی خودت قبولشون نداری. بعد اینجا میگی کارشناس ها بیشترین جایزه رو به u3 دادن!
جدآ زشته این جور اخلاقی که دارین.
هر مساله ای یه سوال داره و یه جواب.
(سوال) شما گفتین :
شما سایت معتبر رو قبول داری یا نه؟ کارشناس رو قبول داری یا نه ؟
من میگم u3 همون u2 هست و بس . خوب تو e3 هم همین موضوع ثابت شد .

(جواب) من گفتم :
همین کارشناس ها و سایتها توی E3 بیشترین بازی ای که توی کنسول ها در بخش گرافیک نامزدش کردن یا بهش جایزه دادن U3 بوده !

الآن واقعآ فهمش چقدر سخته ؟! خیلی پیچیده هست ؟! زبان فارسی رو کامل متوجه نمیشین ؟! توی مترجم گوگل به انواع زبان ها میتونین ترجمه صحبتم رو بخونین. خیلی راحت متن رو کپی کنین و به زبان مورد نظر (انگلیسی , آلمانی , بلغاری و ...) ترجمه ـش رو ببینین. شاید یه کم ترجمه رسا نباشه ولی حدودی میشه منظور رو فهمید.

اصغر به اکبر میگه : توی انجیل چیزی در مورد حضرت نوح گفته نشده.
اکبر جواب میده : چرا گفته شده. در صفحه فلان , در مورد حضرت نوح گفته شده.
حالا یعنی اکبر به حضرت نوح اعتقاد داره ؟!!

تقی به نقی میگه : مایاها هیچ جا نگفتن 2012 دنیا وارد دوران جدیدی میشه.
نقی جواب میده : چرا گفتن. اینم مدرکش.
این یعنی نقی حرف مایاها رو قبول داره ؟!!

شما میگی توی E3 کارشناس ها U3 رو تحویل نگرفتن.
من میگم چرا تحویل گرفتن و میتونم برات لینک بذارم.
این یعنی من کارشناس ها رو قبول دارم ؟!

من قبلآ گفتم و هنوزم میگم که وقتی خودم میتونم یه بازی رو امتحان کنم , نظر خودم برام مهم هست نه سایتها. فقط قبل از اینکه بازی عرضه بشه و خودمون بتونیم تجربه کنیم , مجبوریم به صحبت های سایت ها توجه کنیم.
هیچ جا (دقت کن هیچ جا) هم به زور به کسی نگفتم یا قبول میکنی U2 بهترین گرافیک رو داره یا فلان کارت میکنم. فقط گفتم به نظرم U2 این طوریه. برام هم مهم نیست بقیه چه نظری دارن و بهشون نپریدم که آی آقا تو غلط میکنی میگی فلان بازی گرافیکش بهتره. هنوز هم میگم U2 بهترین گرافیک کنسولی رو داره ولی واقعآ ربطی بین جوابی که به سوال شما دادم و این حرف نمی بینم.

اینایی که گفتم انقدر فهمیدنش ساده و راحت هست که دیگه در این زمینه اگه چیزی بگین واقعآ جوابی ندارم.

• Like
Reactions: Kavigne
دیگه اخرشه شما که میای به انچارتد رای میدی حداقل ثابت کن از بقیه بازیها برتره.
این Rage واقعا رقیب نداره:

dotclear.gif

http://www.gamespot.com/xbox360/action/rage/images/0/20/

مثلا الان سایت 1UP و GAMERSYDE تو لیستشون U3 را حتی تو بین 10 برتر گرافیکی قرار ندادند !
بنده هرچی گشتم چیزی در این مورد از GamerSyde پیدا نکردم, میشه لینکش رو بزاری ؟

شما چرا احساس میکنی من دارم از حسادت میترکم؟ یا راه نفسم رو بسته؟
کاملا معلومه که می خوای سر به تن U نباشه ! چون دستت بهش نمی رسه می گی بو می ده ! :)

شما سایت معتبر رو قبول داری یا نه؟ کارشناس رو قبول داری یا نه ؟
من میگم u3 همون u2 هست و بس . خوب تو e3 هم همین موضوع ثابت شد .

حالا تو اصلا مگه کارشناسی که بخوای معتبر هم باشی ؟ =))

شما یه نگاه به شعله جلوی نوک اسلحه تو u3 بنداز تا به عمق فاجعه پی ببری . دقیقا مثل بازی های ps2 طراحی شده . افکت انفجار و ذرات هم که ضعیف هست.
غیر از اینه؟

بله غیر از اینه ! اگه به قول خودت سایت معتبر قبول داری یه سایت بیار که حرفت رو تائید کنه
عزیزم همیشه سعی کنن حرفی که میزنن رو به یه منبع معتبر یا استاندارد معتبر ربطش بدن . چون اگر اینجوری نباشه خنده دار هست . .

باشخ خوشگله ولی دقیقا الان معلومه حرفای کی خنده داره :)) لول !!!

شما یه نگاهی به انتخاب شدن کرایسیس 2 به عنوان بهترین و بازم میگم بهترینننننننننننننننننننن ننن

تو کدوم لیست ؟

گرافیک کنسولی تا الان توسط 90 درصد سایت ها بندازی متوجه میشی که چرا کیلزون 3 نیست .

یکیش رو لینک بده !
گلم اثرات سوزش عمیق تو شما موج میزنه . یه کم ریلکس باش . واقعایت تلخه داداش اون افکت هایی که تو نور پردازی C2 هست 100 تا U2 و U3 ارزش داره .
عمق سوزش چه قدر بوده ؟ به روده بزرگت رسیده یا نه ؟ بگو من راه درمان ش رو میدونم

از مال تو کمتر بود ! من که همچین حسی رو ندارم !
می گم تا حالا دستت به کنسول و U نرسیده همینه دیگه ! اره داداش منم بخوام از تخیلاتم یه چیزی ببافم از این بهتر نمیشه :)) حالا گیریم U هم بازی کرده باشی و Cry2 روی کنسول هم زده باشی ! اگه واقعا بازی کرده باشی برای فهمیدن یه جفت چشم می خواد با یه عقل ! فکر کنم هم که همه دارن ، نه ؟

• Like
Reactions: Kainé
من فكر كنم منظور از گرافيك بهتر يه چيز جديد و بهتر ارائه كردنه روي كنسول ...
مثل كرايسيس و بتلفيلد و ريج
ريج كه عملا تكون داد كنسول رو !!
برا همينه كه انچارتد 3 جزو امار حساب نيست ... چون تحول خاصي نداشته نسبت به بقيه و نسبت به شماره قبلي خودش
:d

همین یه امتیاز خیلی بزرگ و برگ برندشه فریم دو برابر باشه تقریبا گرافیک بازی هم دو برابر میشه.
LOL !
یعنی واقعاً یه جو 60 فریم 60 فریم از ریج توی سایت بعضی دوستان راه انداختن هر کی هر پستی میده با کلمه ی 60 فریم لهش میکنن یه سری دوستان هم اصلاً نمیدونن قضیه چیه که همچین پست هایی رو میبینیم دیگه ! این برادر فرخ و حسین که هر جا سخنی از ریج هست یه 60 فریم هم توی پست هاشون دیده میشه یه پ.ن هم در مورد 60 فریم برای این عزیزان اهل دل بدن بد نیست ! :d آقا یعنی چی گرافیک دو برابر میشه !!!! :| بازی روون میشه طبیعی تر میشه ولی نه اینکه گرافیک دو برابر بشه ! اتفاقاً با افزایش فریم گرافیک کاهش هم پیدا میکنه ولی این استاد ما اومده کاری کرده که با وجود فریم بالا هنوزم گرافیک سرپاست ! :d

• Like
Reactions: Kavigne
LOL !
یعنی واقعاً یه جو 60 فریم 60 فریم از ریج توی سایت بعضی دوستان راه انداختن هر کی هر پستی میده با کلمه ی 60 فریم لهش میکنن یه سری دوستان هم اصلاً نمیدونن قضیه چیه که همچین پست هایی رو میبینیم دیگه ! این برادر فرخ و حسین که هر جا سخنی از ریج هست یه 60 فریم هم توی پست هاشون دیده میشه یه پ.ن هم در مورد 60 فریم برای این عزیزان اهل دل بدن بد نیست ! :d آقا یعنی چی گرافیک دو برابر میشه !!!! :| بازی روون میشه طبیعی تر میشه ولی نه اینکه گرافیک دو برابر بشه ! اتفاقاً با افزایش فریم گرافیک کاهش هم پیدا میکنه ولی این استاد ما اومده کاری کرده که با وجود فریم بالا هنوزم گرافیک سرپاست ! :d
درسته حالا دو برابر که نه:dولی واقعا کیفیت محیط خیلی بیشتر میشه .همین انچارتد اگه رو 60 فریم بود فکر کنم خیلی خیلی با این گرافیک حال حاضرش متفاوت میشد

همین کارشناس ها و سایتها توی E3 بیشترین بازی ای که توی کنسول ها در بخش گرافیک نامزدش کردن یا بهش جایزه دادن U3 بوده
سلام گلم
عزیزم مغلطه میکنی ؟ بیشترین نامزدی به چه درد میخوره؟ خوب مشخصه که این بازی همیشه تو لیست بهترین گرافیک قرار میگیره ( با تبلیغاتی که سونی و nd براش میکنن) . مهم اینه که چند بار بهترین گرافیک انتخاب شده . میشه لینک هایی که به عنوان بهترین گرافیک انتخابش کردن رو بدی؟

الآن واقعآ فهمش چقدر سخته ؟! خیلی پیچیده هست ؟! زبان فارسی رو کامل متوجه نمیشین ؟! توی مترجم گوگل به انواع زبان ها میتونین ترجمه صحبتم رو بخونین. خیلی راحت متن رو کپی کنین و به زبان مورد نظر (انگلیسی , آلمانی , بلغاری و ...) ترجمه ـش رو ببینین. شاید یه کم ترجمه رسا نباشه ولی حدودی میشه منظور رو فهمید.

اصغر به اکبر میگه : توی انجیل چیزی در مورد حضرت نوح گفته نشده.
اکبر جواب میده : چرا گفته شده. در صفحه فلان , در مورد حضرت نوح گفته شده.
حالا یعنی اکبر به حضرت نوح اعتقاد داره ؟!! !

تقی به نقی میگه : مایاها هیچ جا نگفتن 2012 دنیا وارد دوران جدیدی میشه.
نقی جواب میده : چرا گفتن. اینم مدرکش.
این یعنی نقی حرف مایاها رو قبول داره ؟!!
خوشگلم اولا حرف از قوم مایا شد .
من فکر کنم حدثیاتشون درست باشه . انیشتن هم گفته اولین نسل پیشرفته بشر 20000 سال پیش زمین رو ترک کردن
.!
دوما من از گوگل استفاده نمیکنم .
چون اشکال شرعی داره . :d کارشناسا گفتن برای صهینیزم ها هست

شما میگی توی E3 کارشناس ها U3 رو تحویل نگرفتن.
من میگم چرا تحویل گرفتن و میتونم برات لینک بذارم.
این یعنی من کارشناس ها رو قبول دارم ؟!
من کی گفتم تحویلش نگرفتن . من گفتم با دموهایی که تو E3 دیدم همون U2 هست . در واقع نظر شخصیم رو گفتم عزیزم

من قبلآ گفتم و هنوزم میگم که وقتی خودم میتونم یه بازی رو امتحان کنم , نظر خودم برام مهم هست نه سایتها. فقط قبل از اینکه بازی عرضه بشه و خودمون بتونیم تجربه کنیم , مجبوریم به صحبت های سایت ها توجه کنیم.
هیچ جا (دقت کن هیچ جا) هم به زور به کسی نگفتم یا قبول میکنی U2 بهترین گرافیک رو داره یا فلان کارت میکنم. فقط گفتم به نظرم U2 این طوریه. برام هم مهم نیست بقیه چه نظری دارن و بهشون نپریدم که آی آقا تو غلط میکنی میگی فلان بازی گرافیکش بهتره. هنوز هم میگم U2 بهترین گرافیک کنسولی رو داره ولی واقعآ ربطی بین جوابی که به سوال شما دادم و این حرف نمی بینم.

اینایی که گفتم انقدر فهمیدنش ساده و راحت هست که دیگه در این زمینه اگه چیزی بگین واقعآ جوابی ندارم.
عزیزم شما سعی کن صحبتی که میکنی با یه استاندارد مطابقت داشته باشه یا یه منبع معتبر داشته باشه .
حالا بگزریم یه عکس از آتیش جلوی لوله تفنگ تو بازی U3 بزار . کاملا مثل بازی های نسل پیش هست . افکت ذرات و انفجار هم که نداره .
نور پردازی خارقالعاده ای هم که نداره .

ببین ویلی در حدی نیستی که دیگه بخوام بهات بحث کنم !!! واقعا برات متاسفم ! یه آدم عقده ای که دستش به آتاری هم نرسیده فکر کرده علی آباد هم شهریه !!!! حقم داری بالاخره این عقده ها باید یه جا بزنه بیرون !!! خوب باش رفیق
سلام خوشگلم خوبی گلم .؟
چرا احساس میکنی من عقده ای هستم ؟
جیگرم من گیم رو از عقب تر از آتاری شروع کردم .
حالا چرا در حدی نیستم که بحث بکنیم با هم ؟
البته میدونم چرا
چون ورودی جدیدم ؟ یا ستاره های روی شونم کمه؟ :d

انتظار نداشته باش که بیای یه چیزی بگی بعد برات یه اعتبار بدم بگم افرین !

screen tearing داشت قشنگ هم داشت ! کنارش قشنگ افت فریم داشت ! مشکلات باگهای گرافیکی داشت و... اینا را بزاری کنار هم و همچنین در نظر گرفتن بزرگیه محیط و نوع تکسچرهای به کار برده شده و جزئیات محیط با اون مدلی سازی محیط مثل سخره ها و پالایشگاهای بزرگ میزان پلیگانی که تو محیط به کار میره و... C2 اصلا قابل قیاس باهاش نیست .
انتخابات نمایشگاه خیلی فرقه داره با اون چیزی یه سایت ازش پیشنمایش میزاره مثلا میره تو داخل استادیو و گذارش تهیه میکنه .
نمایشگاه مونده به اون چیزی که سازنده به مخاطبین نشون میده مثلا مرحله ای که تو اختیارشون قرار میده یا امکاناتی که تو اون مرحله براشون ازاده و کلا بازی قابل بازی کردنه یا فقط در حد نمایشه و.....
مثلا الان سایت 1UP و GAMERSYDE تو لیستشون U3 را حتی تو بین 10 برتر گرافیکی قرار ندادند ! حالا چی را مثلا ثابت میکنه ؟
در این مورد من مثال زیادی زدم که انتخاب نمایشگاه زیاد مهم نیست از سال 2007 بیا تا الان که تو نمایشگاه ها انتخاب شده بعد نتیجش را ببین !
همون MGS4 که تو نمایشگاه نه انتخاب شد و نه از خیلی سایتها کاندیدهای بهترین نمیشگاه نشد ولی اخر سال از اکثر سایتها بهترین گرافیک انتخاب شد . این یک نمونش بود اگه خودت اطلاع داری برو انتخاب های نمایشگاه ها را ببین .
ولی همین RAGE همزمان با نمایشگاه پیشنمایش زیاد داشته میتونی بری ببنی که چی بهش گفتن حوصله ردیف کردنشو هم نیستم .
تو اول برو کات های که از ویدئو مربطوه `ست بالا دادم نگاه کن بعد بیا باهم حرف بزنیم !

اخر سال هم اون لیستی که ردیف کردی به جزء BF3 رقیبی واسه RAGR نیست سر این مسئله هم شرط میبندم !

اینم پاراگراف هایی که IGN در مورد گرافیکش گفته همش ماله 1 ماهه پیشه فکر کنم معنیه جمله ها خیلی آشکاره ؟!
سلام گلم .
ببین من خودم به ریج رای دادم . ولی این رو میدونم که کرایتک اگر میخواست 7 سال روی یه عنوان وقت بزاره ریج که هیچی . گنده ترش رو هم میکرد تو غوطی .
این مشکلاتی هم که گفتی همش برای کم کاری کرایتک هست نه ایرادات تکنیکی. و میشه با یه پچ حلش کرد.
آقای کارمک 7 ساله داره یه بازی میسازه . ولی کرایتک در عرض 3 سال هم یه موتور جدید ساخت هم برای 3 تا پلتفورم بازی درست کرد.
اینم بدون که تو PC ریج جلوی کرایسیس 2 مثل کلاغ جلوی طاووس هست .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or