C2 کجاش screen tearing داشت که ما هم 360 رو بازی کردیم هم ps3 تو هیچکدوم ندیدیم توی آنالیزام توی 360 شاید 1 تا 2% بالای فریمها توی 360 ST وجود داشته باشه که اونم به صورت مجازی غیر قابل دیدن هست.
از همه اینا که بگذریم من نظر خودمو گفتم تو چرا تا یه نظر مخالف با نظر خودت میبینی سایت شناس میشی ولی وقتی تو E3 هیچ سایتی تقریبا بازی Rage رو به عنوان بهترین گرافیک انتخاب نکرد هیچ سایتیو نمیشناسی!!!؟؟؟
کلا تکلیف خودتو روشن کن یا سایتارو قبول داشته باش که اگه داری U3 بهترین گرافیکو بین همه بازیای نمایش داده شده تو نمایشگاه داشته اگرم که نداری پس این به به چه چه سایتارم قبول نداشته باش خلاصه منم نگفتم گرافیک R بده خیلیم خوبه ولی بعد از این بازیا:
C2
U3
Ge3
BF3
Rage
انتظار نداشته باش که بیای یه چیزی بگی بعد برات یه اعتبار بدم بگم افرین !
screen tearing داشت قشنگ هم داشت ! کنارش قشنگ افت فریم داشت ! مشکلات باگهای گرافیکی داشت و... اینا را بزاری کنار هم و همچنین در نظر گرفتن بزرگیه محیط و نوع تکسچرهای به کار برده شده و جزئیات محیط با اون مدلی سازی محیط مثل سخره ها و پالایشگاهای بزرگ میزان پلیگانی که تو محیط به کار میره و... C2 اصلا قابل قیاس باهاش نیست .
انتخابات نمایشگاه خیلی فرقه داره با اون چیزی یه سایت ازش پیشنمایش میزاره مثلا میره تو داخل استادیو و گذارش تهیه میکنه .
نمایشگاه مونده به اون چیزی که سازنده به مخاطبین نشون میده مثلا مرحله ای که تو اختیارشون قرار میده یا امکاناتی که تو اون مرحله براشون ازاده و کلا بازی قابل بازی کردنه یا فقط در حد نمایشه و.....
مثلا الان سایت 1UP و GAMERSYDE تو لیستشون U3 را حتی تو بین 10 برتر گرافیکی قرار ندادند ! حالا چی را مثلا ثابت میکنه ؟
در این مورد من مثال زیادی زدم که انتخاب نمایشگاه زیاد مهم نیست از سال 2007 بیا تا الان که تو نمایشگاه ها انتخاب شده بعد نتیجش را ببین !
همون MGS4 که تو نمایشگاه نه انتخاب شد و نه از خیلی سایتها کاندیدهای بهترین نمیشگاه نشد ولی اخر سال از اکثر سایتها بهترین گرافیک انتخاب شد . این یک نمونش بود اگه خودت اطلاع داری برو انتخاب های نمایشگاه ها را ببین .
ولی همین RAGE همزمان با نمایشگاه پیشنمایش زیاد داشته میتونی بری ببنی که چی بهش گفتن حوصله ردیف کردنشو هم نیستم .
تو اول برو کات های که از ویدئو مربطوه `ست بالا دادم نگاه کن بعد بیا باهم حرف بزنیم !
اخر سال هم اون لیستی که ردیف کردی به جزء BF3 رقیبی واسه RAGR نیست سر این مسئله هم شرط میبندم !
اینم پاراگراف هایی که IGN در مورد گرافیکش گفته همش ماله 1 ماهه پیشه فکر کنم معنیه جمله ها خیلی آشکاره ؟!
the big news is still the game's graphical look. It's top notch, and it absolutely blew me away.
hat's not to say that Rage isn't a fun, fluid FPS experience, because from what I played, it most certainly is. It's just that I was extremely distracted by the game's look (in the best way possible).
Where Rage gets a one-up over just about any other FPS on the market is in terms of its technical fidelity. Running at a high framerate with beautiful graphics, Rage is a technological marvel
stunned by how well everything flowed and about how convincing the visual delivery of Rage actually is, even in the heat of battle.
Rage has been wowing for a while now with its incredible visuals, and the recent reveal of its vehicle-based multiplayer was certainly a bit of a surprise