نظر سنجي بهترين گرافيك كنسولي سال 2011

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترين گرافيك كنسولي سال 2011

• RAGE

رای‌ها: 59 13.1%
  • Crysis 2

رای‌ها: 41 9.1%
  • Uncharted 3 : Drake's Decption

رای‌ها: 192 42.8%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 85 18.9%
  • Forza Motorsport 4

رای‌ها: 20 4.5%
  • The Witcher 2

رای‌ها: 2 0.4%
  • The Elder Scroll 5 : Skyrim

رای‌ها: 4 0.9%
  • Battlefield 3

رای‌ها: 46 10.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    449
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نیازی به قبول کردن من و تو نیست چون تو واقعیت تغییری ایجاد نمی کنه ، سایت ها نظرشون رو دادن و تا به امروز best graphic کراسیس 2 انتخاب شده.
سایتها خیلی وقتها حرفهای دیگه ای هم میزنن اصلا سایتها ملاک نیستن من شما هر دو چشم و گوش داریم خدا رو شکر همه هم گیمر هستیم و با بازی سر و کار داریم اون چیزی که من و شما توی کنسول دیدیم مهمه من به شخصه گرافیک crysis 2 رو بهترین گرافیک کنسولی نمیدونم گرافیکش خیلی خوبه اما بهترین گرافیک کنسولی نیست همین gears 3 یک تنه روی کنسول crysis 2 رو قورت میده !:)

سایتها خیلی وقتها حرفهای دیگه ای هم میزنن اصلا سایتها ملاک نیستن من شما هر دو چشم و گوش داریم خدا رو شکر همه هم گیمر هستیم و با بازی سر و کار داریم اون چیزی که من و شما توی کنسول دیدیم مهمه من به شخصه گرافیک crysis 2 رو بهترین گرافیک کنسولی نمیدونم گرافیکش خیلی خوبه اما بهترین گرافیک کنسولی نیست همین gears 3 یک تنه روی کنسول crysis 2 رو قورت میده !:)
اگر اینجوری باشه که من میگم گرافیک Rogue Warrior از BF3 بالاتره ! نظر سایت ها, مجلات و فستیوال ها بصورت اکثریتی همیشه ملاک اصلی هست !

• Like
Reactions: kayne
نیازی به قبول کردن من و تو نیست چون تو واقعیت تغییری ایجاد نمی کنه ، سایت ها نظرشون رو دادن و تا به امروز best graphic کراسیس 2 انتخاب شده.
تا به امروز که چه عرض کنم , مثل Crysis 1 تا روزی که نسخه ی بعدی از Crysis بیاد همین Crysis 2 با گرافیکترین بازیه دنیا باقی میمونه و تمام سیستما باید جلوش زانو بزنن ! چرا ؟! مشخصه چون تنها بازی تو دنیا که همه ی جلوه های گرافیکی رو یکجا به بهترین شکل ممکن تو خودش داره Crysis 2 هست . از نور پردازی بگیرید تا ساخت بهترین شکل درخت و طبیعیترین افکت آب و تخریب پذیریه بسیار خوب محیط و ساخت چهره به طبیعیترین شکل ممکن و ...
تو کدوم بازی همه ی اینا رو با هم در حد خوب نه عالی داریم ؟!

به نظر من به ترتیب :
Crysis 2
Uncharted 3
Gears Of War 3
Rage
Battlefield 3
Skyrim
Forza Motorsport 4

نظر شخصی میتونه هم بر اساس حقیقت باشه هم کاملآ مخالف حقیقت !
مثلآ اگه من بگم U3 گرافیکش برای کنسول های نسل بعد هست , این میشه یه نظر شخصی که هرکسی حق داره به این نظر بخنده چون خنده دار هست ! ولی اگه بگم به نظرم گرافیک U3 میتونه توی کنسول های این نسل بهترین باشه , نظر شخصی ای هست که دیگه خنده دار نیست و با نظر قبلی فرق میکنه و چه در نهایت درست باشه چه غلط , نظری نیست که عجیب باشه.
الآن هم گرافیک های U3 , GeoW 3 , Rage انقدر عالی هستن که تا قبل از اینکه امتحانشون کنیم و کامل تجربه ـشون کنیم , نمیشه از روی چند تا عکس و تریلر نظر داد. اگه قرار باشه Rage با فاصله خیلی زیاد بهتر از بقیه باشه , خب دیگه چرا تاپیک نظرسنجی بزنیم که هرکی به بازی ای جز Rage رآی داد محکومش کنیم ؟! :دی به جاش یه تاپیک بزنیم به نام "بهترین گرافیک کنسولی = Rage" و ببندیمش ! :دی
اریا میگم هیمن کارو بکن فقط به جاش بزار انچارتد خیال همه راحت میشه.
----
طرف هنوز اصلا انچارتد نیومده کرایسیس رو میکشه زیرش!! تازه میگه ما خودمون چشم داریم! اخه برادر من شما با چشم بسیرتت انچارتد که اصلا هنوز تریلر درست حسابی نداره و یک بتای افتضاح داشته رو بهتر از کرایسیس دیدی؟؟8-}
کاش اینقدر ما متخصص نداشتیم و گرنه الان اینجا بهشت بود...

u3 که همون u2 هست با کمی افت کیفیت تکسچر! والبته یه افکت آب خوب . ولی فاصله تکنولوژی های استفاده شده تو اون با افکت های بازی مثل کرایسیس 2 خیلی زیاده و حرفی برای گفتن نداره
پس با توجه به اینکه کرایسیس 2 آنچارتد 2 رو فرستاد تو چاه خلاء ( طبق نظر 90 درصد سایت های معتبر) و اینکه u3 همون u2 هست پس آنچارتد 3 نمیتونه بهترین باشه . مخصوصا با نمایشی که تو e3 ازش دیدم .
دنده جنگی هم خوبه
ولی کارمک واقعا گل کاشته. بازی تو 60 فریم اجرا میشه . من آخرین تریلری که ازش دیدم برای e3 بود . انصافا خیلی کیفیت بافت ها خوب بودن فکر کنم همون مگا تسچرش باعث این قضیه شده.

من و شما توی کنسول دیدیم مهمه من به شخصه گرافیک crysis 2 رو بهترین گرافیک کنسولی نمیدونم گرافیکش خیلی خوبه اما بهترین گرافیک کنسولی نیست

سلام خوبی عزیزم ؟ من و شما مگه کارشناس هستیم .؟
خوب کرایتک فریم رو داد ولی به جاش کلی افکت رو اورد تو کنسول ها
رزولیشن hd رو از دست داد ولی به جاش افکت های نور پردازی که تو هیچ بازی دیگه ای حتی بازی های pc تا به امروز اجرا نشدن رو تو کنسول داد بیرون
یه کم در مورد پولیش بازی کم کاری کرد ولی به جاش روی کیفیت تکسچر ها کار کرده
اون باگ ها که چیز خیلی حادی نیست نهایت با پچ حل میشه

تربيت انتخابات تو حلقومم :d
الآن منظورت اینه میدان نبرد 3 ، اونم توی کنسول ، گرافیک بالاتری داره به نسبت سرزمین ناشناخته 3 ؟:|
کورش من دلو رودمو لازم دارما . انقدر نخندون مارو :دی !

الآن منظورت اینه میدان نبرد 3 ، اونم توی کنسول ، گرافیک بالاتری داره به نسبت سرزمین ناشناخته 3 ؟:|
کورش من دلو رودمو لازم دارما . انقدر نخندون مارو :دی !
شك داري ؟؟؟
از قصد ميكنم دل و رودت خراب بشه :d

دلیل ؟! آخه برادر من شما یه نفر از سازنده های بازیای فوق رو بیار که جرات کرده باشه بگه گرافیک بازیه ما در حد کرایسیسه ! فقط میتونن بگن بازیه ما گرافیکی داره که نزدیک به کرایسیسه ! :d
منبع هم نیازی نیست برای اثبات چون هرکس میتونه صحنه ی اول بازی رو ببینه که صورتا چقدر قشنگ طراحی شدن یا درختا تو مرحله ی دوم تا بفهمه کرایسیس چقدر جلوتر از بقیه ی بازیاس ...
حرفی از نور پردازی یا افکتای آب نمیزنم چون شب خوابم نمیبره اینقدر وحشتناک طراحی شدن ...
ببین من حال ندارم برات عکس ردیف کنم اگه نسخه ی PC رو داری برو رو تنظیمات MEDIUM امتحان کن قشنگ به جزئیات دقت بده به خصوص سایه ها حالا برو با نسخه ی کنسولی فرق نمیکنه هرکدوم PS3 یا360 مقایسه کن

آره خوب به خاطر همین به نظر اکثر سایت ها بهترین گرافیک تا به امروزه !!!!
دوست عزیز اصلا شما حرف منو نادیده بگیر فقط برو به کیفیت بافت ها دقت کن(نسخه ی کنسولی)حساب دستت بیاد حرف شما هم کاملا درست.

اگه RAGE تو گزینه-ها نبود انتخاب بین GeOW3 و U3 خیلی سخت میشد که البته در اون صورت من آنچارتد رو انتخاب میکردم :دی
ولی جالبه دوستان میگن آنچارتد تریلر درست حسابی نداده ! ( اون نمایشش تو E3 که فک همه رو رو زمین چسبودن و بیشتر سایتها و مجلات نامزدش کردن الکی بود )
همون تریلر نشون داد بازی چه کیفیتی داره و با زمانی که تا عرضه-ی بازی مونده مطمئنا پیشرفتش خیلی خیلی زیادی میکنه .
اگه قراره 360ی های عزیز گرافیک آنچارتد رو از روی بتا بسنجن خب کسایی که PS3 دارن هم میتونن همش به نسخه-ی لیک شده گیر بدن
در هر صورت بنظرم RAGE تا اینجا با توجه به نمایش-هاش بهترین گرافیک بوده
آنچارتد و گیرز هم رقابت سختی با هم دارن که معلوم نیست کدوم یکی بهتر میشه
ولی احساس میکنم آنچارتد کمی بهتر از گیرز خواهد بود

اگه قراره 360ی های عزیز گرافیک آنچارتد رو از روی بتا بسنجن خب کسایی که PS3 دارن هم میتونن همش به نسخه-ی لیک شده گیر بدن

کسایی که ps3 دارن بتای انچارتد رو باید با بتای گیرز مقایسه کنن......چرا با نسخه لیک شده گیرز؟؟؟نسخه لیک شده گیرز مال یکی دو ماه قبل از بتاشه..

+

اینجور تاپیکا کلا به نظر من جالب نیستن.........یارو خودش میگه قبول دارم تا حالا گیرز گرافیکش بهتره ولی نمایش اینده و زمان عرضه انچارتد بهتر خواهد بود پس به اون رای میدم..:))اینم شد حرف اخه؟؟؟معلومه چرا به انچارتد رای داده دیگه....

تا حالا از چیزایی که ما دیدیم(نه چیزایی که چند ماه دیگه دیده خواهند شد)اول rage بعد gears3......

+

در کل بحث خیلی مهمی هم نیس که اینهمه وقت میذارین.....حالا هر کدوم بهتر شد چی میشه مثلا؟؟:d/:)

من به u3 رای دادم چون حتی اگه دقیقا همون u2 هم باشه باز از همه ی اینها بهتر میدونمش.
انصافا ترکیب رنگ و کیفیت تکسچر و نورپردازی بازی عالی بود.با توجه به همه ی اینها فریم ریت هم ثابت بود.
کرایسیس 2 که با اون فریم ریت مسخرش وباگ ها و فیزیک ضایعش یه هیچ وجه بهترین گرافیک نمیدونم.
تیر به ماشینا میزدی جاش نمیموند!!! :| حتی خراش هم نمی افتاد.:| رزولوشن هم که...
بتلفیلد3 هم که نه فریم ریت داره نه افکت ها و بافت هاش قابل مقایسه با نسخه pc هست.
میمونه rage که اگه هایپ نباشه بعد از u3 بهترین گرافیک میدونم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or