من به u3 رای دادم چون حتی اگه دقیقا همون u2 هم باشه باز از همه ی اینها بهتر میدونمش.
انصافا ترکیب رنگ و کیفیت تکسچر و نورپردازی بازی عالی بود.با توجه به همه ی اینها فریم ریت هم ثابت بود.
کرایسیس 2 که با اون فریم ریت مسخرش وباگ ها و فیزیک ضایعش یه هیچ وجه بهترین گرافیک نمیدونم.
تیر به ماشینا میزدی جاش نمیموند!!! حتی خراش هم نمی افتاد. رزولوشن هم که...
.
احتمال هایپ بودن Rage هست بعد اونوقت احتمال هایپ بودن انچارتد نیست با اون نسخه بتاش؟؟؟؟؟من به u3 رای دادم چون حتی اگه دقیقا همون u2 هم باشه باز از همه ی اینها بهتر میدونمش.
انصافا ترکیب رنگ و کیفیت تکسچر و نورپردازی بازی عالی بود.با توجه به همه ی اینها فریم ریت هم ثابت بود.
کرایسیس 2 که با اون فریم ریت مسخرش وباگ ها و فیزیک ضایعش یه هیچ وجه بهترین گرافیک نمیدونم.
تیر به ماشینا میزدی جاش نمیموند!!! حتی خراش هم نمی افتاد. رزولوشن هم که...
بتلفیلد3 هم که نه فریم ریت داره نه افکت ها و بافت هاش قابل مقایسه با نسخه pc هست.
میمونه rage که اگه هایپ نباشه بعد از u3 بهترین گرافیک میدونم.
متخصص عزیز بسیرت اشتباه هست بصیرت درسته خوب شد ؟ شما اول برو ببین من چی نوشتم بعد نظر بده دقیقا اون پست من رو که توش گفتم uncharted 3 بهتر از crysis 2 هست رو نشونم بدید کی من این رو نوشتم که خودم خبر ندارم!طرف هنوز اصلا انچارتد نیومده کرایسیس رو میکشه زیرش!! تازه میگه ما خودمون چشم داریم! اخه برادر من شما با چشم بسیرتت انچارتد که اصلا هنوز تریلر درست حسابی نداره و یک بتای افتضاح داشته رو بهتر از کرایسیس دیدی؟؟
کاش اینقدر ما متخصص نداشتیم و گرنه الان اینجا بهشت بود...
من یک گیمر هستم عینه همه ی بچه های اینجا بیشتر وقتم هم با گیم سر و کار دارم بازی میکنم چون عاشق این کارم از سن 9 سالگی هم بازی میکردم از بازیهای قدیمی کومودور و 2600 گرفته تا میکرو دندی و سگا سوپر نینتندو و پلی 1 پلی 2 پلی 3 ایکس باکس و دریم کست حالا اگر شما هنوز در اون حد نیستید که لااقل برای خودتون در مورد خوب و یا بد بودن یک بازی نظری داشته باشید به من و بقیه مربوط نمیشه یعنی من باید برای اینکه بدونم یک بازی خوبه و یا بده حالا از هر لحاظ برم دنبال کارشناس بگردم ؟ مگه مشاوره خانواده هست ؟ حرف حرف خوب و یا بد بودن یک گیم هست اون هم به طور نسبی من نیازی نمیبینم وقتی خودم یک بازی رو با عشق گرفتم و بازی کردم بشینم نقد اون بازی رو بعد از تست خودم بخونم که خوب بوده و یا بد من هم از بد و یا خوب بودن بازی نظری ندادم بلکه گفتم crysis 2 روی pc به معنای واقعی شاهکار هست اون هم با directx 11 ولی روی کنسولها با اینکه گرافیک خوبی داشت بهترین گرافیک کنسولی رو نداشت رو حرفم هم میمونم موفق باشید !سلام خوبی عزیزم ؟ من و شما مگه کارشناس هستیم .؟
کم مونده بود فیزیک crysis 2 زیر سوال بره که رفت ....!!!!! تمام ابجکت ها رو میشد از زمین برداشت و به اطراف پرتاب کرد ، بعضی آبجیت ها شکسته میشد و میتونستی رو تیکه های شکستش دوباره تاثیر بذاری، حتی ماشین ها در اثر ضربه از هر سمت جابه جا میشدن .....!!!
منقد Gamespot ـی یا کسی که قراره بهترین رو انتخاب کنه ؟این فنای PS3 که به انچارتد رای دادن بیان دو تا دلیل بذارن تا من قانع شم گرافیک انچارتد بهتره
u3 که همون u2 هست با کمی افت کیفیت تکسچر! والبته یه افکت آب خوب
خب اصولاً این منطق نیست سیاسته :d یه بازی مولتی که سازنده ـش به قول بچه ها خیلی استاد و خوفه و خیلی هم با 360 جوره و اوایل با PS3 مشکل هم داشته و به طرز خیلی تابلویی گرافیک روی 360 بهتر خواهد بود و قراره بهترین گرافیک باشه , یعنی رسماً همه چیز از لحاظ بهترین گرافیک شدن داره به سمت 360 سوق داده میشه پس اون فن , فن 360 نیست اگر به ریج رای نده !این روزا فن های 360 با منطق شدن و درست رای میدن خداییش خودم هم فن 360 هستم ولی به Rage رای دادم.چون واقعا محشره همین که چنین عظمت گرافیکی رو 60 فریم بر ثانیه اونم رو کنسول اجرا میشه فکر کنم قانع کننده باشه...
این فنای PS3 که به انچارتد رای دادن بیان دو تا دلیل بذارن تا من قانع شم گرافیک انچارتد بهتره
قیزیک کرایسیس2 رو pc عالی و رو کنسول افتضاح بود.والسلام.کم مونده بود فیزیک crysis 2 زیر سوال بره که رفت ....!!!!! تمام ابجکت ها رو میشد از زمین برداشت و به اطراف پرتاب کرد ، بعضی آبجیت ها شکسته میشد و میتونستی رو تیکه های شکستش دوباره تاثیر بذاری، حتی ماشین ها در اثر ضربه از هر سمت جابه جا میشدن .....!!!
من گفتم حتی اگر گرافیکش در حد u2 باشه.دیگه مطمئنا پسرفت که نمیکنناحتمال هایپ بودن Rage هست بعد اونوقت احتمال هایپ بودن انچارتد نیست با اون نسخه بتاش؟؟؟؟؟
بعد اون وقت یه دو تا عکس بذار که من باورم باشه کیفیت تکسچر انچارتد از Rage واقعا با کیفیت تره.
اگه تو به فیزیک کراسیس میگی ضایع که دیگه بقیه بازیها رو حتما میگی چیزی بنام فیزیک ندارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین کراسیس در حال بهترین گرافیک کنسولیه ...
همین تصویری که u.s.aگذاشت فکر کنم کلا کافی باشه:
وقعا ؟ الان این همه سایت که از نزدیک نسخه کنسولی را دیدن باورشون نشده که نسخه کنسولی هست پس اینا چین ؟!شما حتی 60 فریم بودن rage را فاکتور بگیری بازم اون بازیهایی که نام بردی بازم جلو rage کم میارن !Rage اگه از 60 فریم بودنش فاکتور گرفته بشه که البته برای گیم پلی خیلی عالی هست تو بحث گرافیک چیز خاصی نداره جلوی FPS های مدرن مثل KZ3 و C2 آخرین دموهای بازی رو که دیدم تعداد افکتهای به کار رفته در بازی نسبت به C2 و KZ3 خیلی کمتر هست و نور پردازی بازی هم زیاد جالب و پویا در مقابل نور پردازی ولیومتریک C2 نیست و اکثر نور پردازیهای محیط Offline یا از پیش محاسبه شده هستن.
سلام عزیزمچقدر اخه U3 بازی کردی ؟ الان حسودی داره راه نفست رو می گیره نه ؟ اشک تو چشمت جمع شده و زیر لب داری U و ND رو فحش می دی نه ؟ آخه مرد حسابی خودت خندت نمی گیره از این حرفی که می زنی ؟ نه جان من ، خندت نمی گیره از این حرفت ؟ نه ND و نه Sony هیچکدوم نیومدن از تو یکی نظر بخوان که اینقدر عمیق و خفن نظر می دی !!! واقعا که ...
راستی سهیل چرا KZ3 تو لیست نیست
گلم اثرات سوزش عمیق تو شما موج میزنه . یه کم ریلکس باش . واقعایت تلخه داداش اون افکت هایی که تو نور پردازی C2 هست 100 تا U2 و U3 ارزش داره .نه ND و نه Sony هیچکدوم نیومدن از تو یکی نظر بخوان که اینقدر عمیق و خفن نظر می دی !!! واقعا که ...
راستی سهیل چرا KZ3 تو لیست نیست ؟
شما سایت معتبر رو قبول داری یا نه؟ کارشناس رو قبول داری یا نه ؟
من میگم u3 همون u2 هست و بس . خوب تو e3 هم همین موضوع ثابت شد .