نظر سنجي بهترين گرافيك كنسولي سال 2011

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترين گرافيك كنسولي سال 2011

• RAGE

رای‌ها: 59 13.1%
  • Crysis 2

رای‌ها: 41 9.1%
  • Uncharted 3 : Drake's Decption

رای‌ها: 192 42.8%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 85 18.9%
  • Forza Motorsport 4

رای‌ها: 20 4.5%
  • The Witcher 2

رای‌ها: 2 0.4%
  • The Elder Scroll 5 : Skyrim

رای‌ها: 4 0.9%
  • Battlefield 3

رای‌ها: 46 10.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    449
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
البته اگه بخواهيم اينجا ميدون جنگ بشه آره :d

اگه ناظمها صلاح بدونن عموميش بكنن.

میدون جنگ چرا ؟ فقط باعث میشد خیلی چیزها ثابت بشه :دی
خودت باید از اول میدونسیتی و عمومیش میکردی تا کیلویی رای ندند :دی

رای ما دنده جنگی 3 :دی انصافا گرافیکش خیلی پیشرفت داشته نسبت به شماره دوم.

• Like
Reactions: u.s.a
من از آریا خواهش کردم که اینکارو بکنه.امیدوارم انجامش بده.من بعد از دیدن ویدیو ریج که فرخ گذاشته بود،واقعا خجالت کشید به بازی دیگه رای بدم.:d

واقعا اين عادت بد كي ميخواد از بازي سنتر بره نميدونم اسم تاپيك نظرسنجي ه بعد طرف بايد براي انتخابش جواب پس بده
بين BF3-RAGE-U3 دچار سه گانگي شخصيتي شدم هنوز راي ندادم
راستي W2 و Skyrim رقابت بسيار تنگاتنگي رو دارن:d
با وجود اينكه W2 گرافيك خوبي رو داشت

• Like
Reactions: ...Sahand...
میدون جنگ چرا ؟ فقط باعث میشد خیلی چیزها ثابت بشه :biggrin1:

نظر بقیه فک نکنم ربطی به شما پیدا کنه...

ولي چيزي كه مشخصه اينه كه نقش افريني ها طفلكي واقع شدن اين وسط :d

به خدا زشته این اخلاقی که یه عده دارن. تاپیک زدین که هرکی نظرش رو بده ولی یه جوری رفتار میکنین که انگار روز قیامت هست و این تاپیک هم برای محکوم کردن کفار ساخته شده و قراره مچ اونایی که اشتباه پیش بینی میکنن و نوستراداموس نیستن رو بگیره. یه کم از این حالت دربیاین ...
--------------------------
خودم که نسبت به چیزی که توی U2 دیدم و عملکرد U3 توی E3 (که بین بازی های کنسولی بیشترین تعداد نامزدی و برنده شدن روی توی بخش گرافیک داشت) بهش رآی دادم.
کلآ امسال از این نظر کمبود نداریم ! U3 , GeoW 3 , Rage که هیچی ! Forza 4 هم بعید نمیدونم از خیلی جاها گرافیک 10 بگیره ! حتی Skyrim هم نسبت به ابعاد و محیط هاش بعید نیست بیشتر از اینا تحویل گرفته بشه ! :دی

آخرین ویرایش:
من به Skyrim رای دادم.... البته به نظر خودم شاید Battlefield 3 ازش برتر باشه ولی خُب Skyrim توی طبیعت آزاد هستش و کلا همچین گرافیکی جذابتره واسم.

موضوع اینی که تو میگی نیست آریا.هر کی نظر خودش رو داره و درسته که به هیچ کسی ربطی نداره.البته بگذریم که همین دوستانی که الان تو این تاپیک مدافع آزادی بیان هستن 1000 هزار دفعه به خاطر نظر شخصی بنده لول برام گذاشتن و مسخره کردن.حالا میگن نظر کاربرا به کسی ربط نداره.فقط میشه گفت لووووووول.

اما موضوع اینه که تا حالا تو کنسول کسی همچین چیزی دیده؟
94046353877991021534.jpg
viewer.php

viewer.php
84679481801058896622.jpg
هیچ کدوم از بازیهای تو لیست نصف اینم نیستن.خیلی از فنای گیرز مثل خود من یا رامین به ریج رای دادن.حالا اگر گرافیک ریج مثلا برای u3 بود و کسی به غیر اون رای میداد الان شاهد کیلو کیلو gif , lol بودیم.

موضوع اینی که تو میگی نیست آریا.هر کی نظر خودش رو داره و درسته که به هیچ کسی ربطی نداره.البته بگذریم که همین دوستانی که الان تو این تاپیک مدافع آزادی بیان هستن 1000 هزار دفعه به خاطر نظر شخصی بنده لول برام گذاشتن و مسخره کردن.حالا میگن نظر کاربرا به کسی ربط نداره.فقط میشه گفت لووووووول.

اما موضوع اینه که تا حالا تو کنسول کسی همچین چیزی دیده؟
94046353877991021534.jpg
viewer.php

viewer.php
84679481801058896622.jpg
هیچ کدوم از بازیهای تو لیست نصف اینم نیستن.خیلی از فنای گیرز مثل خود من یا رامین به ریج رای دادن.حالا اگر گرافیک ریج مثلا برای u3 بود و کسی به غیر اون رای میداد الان شاهد کیلو کیلو gif , lol بودیم.
نظر شخصی میتونه هم بر اساس حقیقت باشه هم کاملآ مخالف حقیقت !
مثلآ اگه من بگم U3 گرافیکش برای کنسول های نسل بعد هست , این میشه یه نظر شخصی که هرکسی حق داره به این نظر بخنده چون خنده دار هست ! ولی اگه بگم به نظرم گرافیک U3 میتونه توی کنسول های این نسل بهترین باشه , نظر شخصی ای هست که دیگه خنده دار نیست و با نظر قبلی فرق میکنه و چه در نهایت درست باشه چه غلط , نظری نیست که عجیب باشه.
الآن هم گرافیک های U3 , GeoW 3 , Rage انقدر عالی هستن که تا قبل از اینکه امتحانشون کنیم و کامل تجربه ـشون کنیم , نمیشه از روی چند تا عکس و تریلر نظر داد. اگه قرار باشه Rage با فاصله خیلی زیاد بهتر از بقیه باشه , خب دیگه چرا تاپیک نظرسنجی بزنیم که هرکی به بازی ای جز Rage رآی داد محکومش کنیم ؟! :دی به جاش یه تاپیک بزنیم به نام "بهترین گرافیک کنسولی = Rage" و ببندیمش ! :دی

• Like
Reactions: Biohazard
فرخ راس میگه.اونایی هم که dialupدارن فقط کافیه اولی رو دان کنن.چندثانیه بیشتر نیست.به جان خودم اگه ببینین باقیه گزینه ها یادتون میره:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or