jimrako1
کاربر سایت
این عکسها خوبن ولی اینقدر هم شاهکار نیستن باور کن !مصطفی جونم بیا.اینم یه عکس از محیط بسته که کف کنی:d:d
سکته نزنی:d
این عکسها خوبن ولی اینقدر هم شاهکار نیستن باور کن !مصطفی جونم بیا.اینم یه عکس از محیط بسته که کف کنی:d:d
سکته نزنی:d
kayne
عکس واسه من تحویل نده که بیا تئوری حرف بزن OK ؟! باز اومدی نکات برجسته همه بازی ها را جمع کردی یکی یکی داری با RAGE مقایسه میکنی ؟! اون طرز فکر غلطت را بنداز بیرون !
هر بازی اگه تونست اون مدلینک و پلیگان را تو اون محیط بزرگ داشته باشه بیا باهم بحث کنیم نه اینکه برام یه بازی نام ببری سرجمع تو محیط دوتا افتابه و بشقه داشته باشه بعد بازی ساز بیاد همه پلیگان ها را روی شخصیت ها و اون دوتا افتابه و بشقه پیاده کنه بعدش بگی به به و چه چه ! یا مثلا یه محیط کاملا خطی را برام نشون بدی که که جزئیات بالا تو خرابه هاش به کار برده شده باشه ! وقتی چیزی را بلد نیستی بیا یاد بگیر اشکالی نداره !
Dynamic Lighting/Shadowing
Object-based motion Blur
God rays/Volumetric Lighting
فرخ کلا دیدگاه هم در مودت عوض شد خوش باشی .
Rage با توجه به 60 فریم بودنش گرافیک خوبی داره ولی به هیچ وجه بهترین نیست ولی جز بهترینهاست
Rage از لحاظ افکت و تکنیک های گرافیکی در مقابل Crysis 2, GeOW2, U3 حرفی برای گفتن نداره.
[B]Dynamic Lighting/Shadowing
Object-based motion Blur
God rays/Volumetric Lighting
[/B]اینها افکتهایی هست که Rage فاقد ایناست در صورتی که در Crysis 2, GeOW2, U3 ازشون استفاده شده.
پس 60 فریم بودن بازی دلیل برتری این بازی نمیتونه باشه. ولی مطمئنا DOOM 4 بدلیل 30فریم بودن میتونه فک بر انداز باشه.
یعنی فورتزا 3 اینجوری بود ؟!!!!!!!! ( نکنه ماشینای نسل قبل GT5 رو با Forza 3 مقایسه کردی که به این نتیجه رسیدی ؟! :d )اینجا رو ببینید و بخندید.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=33769
اینجا هم gt5 با اختلاف زیاد نسبت به کرایسس 2 اول شدولی آخر خطر دیدیم که کرایسس چجوری همشون رو له کرد و بهترین گرافیک کنسولی شد.و gt5 در نهایت قابل مقایسه با فورتزا 3 بود.لووووووول:d
.
شما گردن هر کس رو دوست داری بزن :d ولی انقدر هم انتظارات بچه ها رو بالا نبر ! من مخالف ریج نیستم به استاد (:d) هم ایمان دارم ولی این نکته هم هست که در کنار اون همه تصاویر Awesome یه همچین تصاویری هم از بازی داریم :پس بازی هایی که نام بردی Crysis 2, GeOW2, U3 اینا را اضافه کن که فاقدش هستند .
large environment
60fps
Mega Texturing
.
.
.
من امروز اینجا هستم تا گردن مخالفین rage را بزنم :biggrin1:
Epic LOL!
Epic LOL!
ماشینای نسل قبل Gt که در حد FM1 هم نبودن
پریمیوم هاش کمی بهتر بودن!
با توجه به اختلاف زمانیشون چیز عجیبی نیس!
به این میگن گرافیک!
واقعا منظور پستمو نگرفتی یا گرفیتو خواستی مثلا مچ منو بگیری؟یعنی میخوای بگی نفهمیدی منظورم گرافیک کلی بود؟یعنی میخوای بگی گرافیک محیط gt5 خیلی سرتر از فورتزا 3 بود؟؟؟؟بنده با 2 تا مانیتور هر 2 بازی رو در جاده های مشابه همزمان تست کردم.مثلا جاده suzaka circuit.هیچ فرقی که نداشتن هیچ،تازه تو طراحی کنار جاده،مثل چمن و شن و .... فورتزا بهتر بود.قبول دارم طراحی ماشینهای gt5 بهتر بود.البته برای بازی ایی که 5 سال در دست ساخت بوده و یکسال دیرتر اومده.و همینطور فقط 200 ماشین پرمیوم داشت برتری خاصی نیست.در حالیکه هر 400 ماشین فورتزا یک کیفیت رو داشتن.در ضمن منظور اصلی من این بود اونجا هم دوستان ps فن gt5 رو برتر از کرایسس میدونستن.lol و در نهایت هم دیدیم چی شد.حالا هم صبر میکنیم و میبینیم.یعنی فورتزا 3 اینجوری بود ؟!!!!!!!! ( نکنه ماشینای نسل قبل GT5 رو با Forza 3 مقایسه کردی که به این نتیجه رسیدی ؟! :d )
با این پستت ماهیت خودتو نشون دادی.چون بوگاتی بهترین کاکپیت رو داشت.و بیشترین زحمت رو براش کشیده بودن.تمام ویدیوهایی هم که برای ساخت بوگاتی کار کرده بودن رو من دیدم.بعدشم انقدر بحث رو نپیچون.اونجا میگم خودتون رو کشتید که gt5 بهترین میشه.ولی آخرش دیدیم چی شد،و gt5 بجای اینکه بهترین بشه رفت تو لیست نا امید کننده ترین ها.من اصلاً با قضیه ی کرایسیس 2 و ... کاری نداشتم ! من فقط و فقط بحثم روی GT بود ! همین ! اولاً قسمت قرمز که خب من از یه بازی ریسینگ انتظار دیگه ای جز ماشینای خفن ندارم ! در مورد قسمت سبز مطمئنی ! یعنی مثلاً کیفیت بوگاتی بویژه کاکپیتش مثلاً با رونتون یکی بود ! رسماً کاکپیتش در برابر رونتون مثل کاکپیت پیکان جوانان بود ! پست هم GT خوب و بد داشت مثلاً نوربرگرینگش رو برو دوباره چک کن قشنگ از فورتزا سر تره همچنین پیست های ضعیف هم داره ! ولی در حدی نیست که بگیم ضایعس !
دو خط آخر هم که مشکلی نیست ! مگه کسی میاد گرافیک ریسینگ رو با یه FPS مقایسه میکنه :d (این بحث توی این تاپیک از طرف من تموم شدس )
از ps فنها همه چیز برمیاد.goty شدن infamous.گرافیک نسل بعد uncharted.تحول failzone3دو خط آخر هم که مشکلی نیست ! مگه کسی میاد گرافیک ریسینگ رو با یه FPS مقایسه میکنه :d
این عکسها خوبن ولی اینقدر هم شاهکار نیستن باور کن !
من اصلاً با قضیه ی کرایسیس 2 و ... کاری نداشتم ! من فقط و فقط بحثم روی GT بود ! همین ! اولاً قسمت قرمز که خب من از یه بازی ریسینگ انتظار دیگه ای جز ماشینای خفن ندارم ! در مورد قسمت سبز مطمئنی ! یعنی مثلاً کیفیت بوگاتی بویژه کاکپیتش مثلاً با رونتون یکی بود ! رسماً کاکپیتش در برابر رونتون مثل کاکپیت پیکان جوانان بود ! پست هم GT خوب و بد داشت مثلاً نوربرگرینگش رو برو دوباره چک کن قشنگ از فورتزا سر تره همچنین پیست های ضعیف هم داره ! ولی در حدی نیست که بگیم ضایعس !واقعا منظور پستمو نگرفتی یا گرفیتو خواستی مثلا مچ منو بگیری؟یعنی میخوای بگی نفهمیدی منظورم گرافیک کلی بود؟یعنی میخوای بگی گرافیک محیط gt5 خیلی سرتر از فورتزا 3 بود؟؟؟؟بنده با 2 تا مانیتور هر 2 بازی رو در جاده های مشابه همزمان تست کردم.مثلا جاده suzaka circuit.هیچ فرقی که نداشتن هیچ،تازه تو طراحی کنار جاده،مثل چمن و شن و .... فورتزا بهتر بود.قبول دارم طراحی ماشینهای gt5 بهتر بود.البته برای بازی ایی که 5 سال در دست ساخت بوده و یکسال دیرتر اومده.و همینطور فقط 200 ماشین پرمیوم داشت برتری خاصی نیست.در حالیکه هر 400 ماشین فورتزا یک کیفیت رو داشتن.در ضمن منظور اصلی من این بود اونجا هم دوستان ps فن gt5 رو برتر از کرایسس میدونستن.lol و در نهایت هم دیدیم چی شد.حالا هم صبر میکنیم و میبینیم.
علاقه ای به ادامه دادن بحث با کسی که اومده ماشینای نسل قبل رو با الان مقایسه میکنه ندارم ! Mega LOL ! پرمیوم هم همونیه که عکسش رو گذاشتم و معمولاً با ترول مواجه میشه ! شما برو تو آرشیو پر بارت بگرد ببین از بازی مورد علاقه ات چیزی در این حد می تونی بیابی بعد بیا عکس بزار ! پاشو بیا تو پروفایلم یه حال اساسی بهت بدم با چند تا عکس خفن ! چون نه اینجا جاشه هم اینکه اول من پست یکی دیگه رو نقل قول کردم نه شما ! اونی هم که گذاشتی برای GT PSP ـه مگه کیفیت PSP رو با بازی مورد علاقت مقایسه کنی ! (حرفی بود پروفایل)Epic LOL!
ماشینای نسل قبل Gt که در حد FM1 هم نبودن
پریمیوم هاش کمی بهتر بودن!
با توجه به اختلاف زمانیشون چیز عجیبی نیس!
به این میگن گرافیک!
با این پستت ماهیت خودتو نشون دادی.چون بوگاتی بهترین کاکپیت رو داشت.و بیشترین زحمت رو براش کشیده بودن.تمام ویدیوهایی هم که برای ساخت بوگاتی کار کرده بودن رو من دیدم.بعدشم انقدر بحث رو نپیچون.اونجا میگم خودتون رو کشتید که gt5 بهترین میشه.ولی آخرش دیدیم چی شد،و gt5 بجای اینکه بهترین بشه رفت تو لیست نا امید کننده ترین ها.
خوبه ماهیتم رو فقط شما میبینی من به کار کردن کاری ندارم , چشم داشتم دیدم که کاکپیتش عین لاستیک بود ! این رو هم میدونم که رونتون خوف گرافیک ترینشون بود پس بهونه نیار !از ps فنها همه چیز برمیاد.goty شدن infamous.گرافیک نسل بعد uncharted.تحول failzone3
از رو چه حسابی این نظر رو میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فرخ تکسچرهای Rage نسخه کنسولی از U3 و GeOW3 بهتر نخواهد بود ... اینو مطمئن باش ، پس این Mega Texturing رو خیلی روش حساب باز نکن ...