نظر سنجي بهترين گرافيك كنسولي سال 2011

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترين گرافيك كنسولي سال 2011

• RAGE

رای‌ها: 59 13.1%
  • Crysis 2

رای‌ها: 41 9.1%
  • Uncharted 3 : Drake's Decption

رای‌ها: 192 42.8%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 85 18.9%
  • Forza Motorsport 4

رای‌ها: 20 4.5%
  • The Witcher 2

رای‌ها: 2 0.4%
  • The Elder Scroll 5 : Skyrim

رای‌ها: 4 0.9%
  • Battlefield 3

رای‌ها: 46 10.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    449
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوما نورپردازی Rage دینامیک هست ولی به هیچ عنوان Volumetric نیست .... در ضمن تعداد منابع نور دینامیکشم خیلی پایین هست، که این مورد تو 2 عکس پاین کاملا مشخصه :
26237803272857357951.jpg
68944116362968551327.jpg
:
[S
حالا شاید این نظر من باشه ولی نورپردازی Rage بیشتر به تکنیک حجمی( Volumetric)میخوره

یه چیز جالب داره این تاپیک که ظاهرا U3 , GeOW 3 با یکریگر متحد شدن :d

مثل اینکه اینجا بحث خیلی داغه ما هم میایم:d
خداییش دیگه حوصلم سر رفته از بس که اون قسمتی که فعالیت میکنم پشه پروندیم ..:d
اقا من میگم چرا بحث الکی میکنید rageکه قراره مولتی باشه بازیهایی که مولیه هم معلومه سرانجامش چی میشه گردن کلفتشون کرایسیز2 بود که الان تعداد اراش رو میبینید ..
میمونه geow3وu3که من میگم حالا زوده قضاوت کنید ولی با توجه به قدرت ps3فکر کنم u3ببره
حالا شما چرا چسبیدین به گرافیک برای یک گیم فاکتورهای خیلی بیشتری هم برای قضاوت وجود داره ...

درست صحبت کن !
اینجا تو و یه عده با اون حماقتتون وقتی توانایی بحث نداری و اون اطلاعات فوق غلطت میخوای حرفت را بکنی تو پاچه مردم وقتی یکم اطلاع بارت نیست دیگه حرف نزن .
وقتی حرف حالیت نیست میای حرفه این همه سایت را میکنی تو زیر حرفت دیگه مشخص میشه کی حالیش میشه یا نمیشه .
اگه منطق بارت نیست اون پست بالا قشنک برات منطقی توضیح دادم برو تو کلاس منطق تا برات منطق یاد بدند .

اخر سال که شد خیلی ها را ضایع میکنم :lol:
خوبه دیگه شعور و شخصیتتو نشون دادی اطلاعاتتم اگه در همین حد باشه معلومه که خیلی بالاس من دارم بهت میگم حالیت نیست که اون نظر شخصی منه بعدش این همه توهین کردی خوبه حالا یه مدت پیغام خصوصی میدادی چیز میپرسیدی بشکنه این دست که نمک نداره !

عجب بکش بکشی :d.اخرین خبر رو خواستم اینجا بزارم از قرار معلوم با توجه به گفته های کارمک در توئیتر Rageهم از resolution scaling استفاده میکنه یعنی بازی در جاهای سنگین sub HD میشه و هم اینکه AA نداره
http://twitter.com/#!/ID_AA_Carmack

هیچ ربطی نداره ! ، نورپردازی Volumetric اینه :
باشه RAGE از اینها نداره ! ادم قبل از این که یه حرفی را با اطمینان بزنه اول میره تو گوگل یه سرچ کوچیک میکنه بعد میبینه نتیجش چیه .

خوبه دیگه شعور و شخصیتتو نشون دادی اطلاعاتتم اگه در همین حد باشه معلومه که خیلی بالاس من دارم بهت میگم حالیت نیست که اون نظر شخصی منه بعدش این همه توهین کردی خوبه حالا یه مدت پیغام خصوصی میدادی چیز میپرسیدی بشکنه این دست که نمک نداره !
:lol: :lol:
=))=))
آقا پیش حضار میگم این اقا اگه یکدونه پیغام از من پیدا کنه که ازش یه چیزی میپرسیدم ! من پام را تا یک سال تو سایت نمیذارم !

دیگه همینو کم داشتیم دوستان تو توهمات سیر کنن =))

آخرین ویرایش:
اقا من میگم چرا بحث الکی میکنید rageکه قراره مولتی باشه بازیهایی که مولیه هم معلومه سرانجامش چی میشه گردن کلفتشون کرایسیز2 بود که الان تعداد اراش رو میبینید ..
میمونه geow3وu3که من میگم حالا زوده قضاوت کنید ولی با توجه به قدرت ps3فکر کنم u3ببره
همچین میگی تعداد آراش فلانه که هر کی ندونه فکر میکنه که تو این نظر سنجی بزرگترین نوابق دنیای کامپیوتر شرکت کردن چه دل خوشی دارن بعضیا به خدا!

• Like
Reactions: u.s.a
الان اگه میگفت فقط گیرز بازم همین واکنش مسخره رو داشتی شما؟:|
یکم یاد بگیرید به نظرات دیگران احترام بزارید دیگران رو مسخره نکنید

گرافیک نسل بعد U3 رو هم یکی از دوستان که همه میشناسن به راه راست هدایت شد و ... :biggrin1:
درسته کمی اغراق میکردم اما به لطف خدا به راه راست هدایت شدم ولی باز میگم u3 گرافیکش خیلی سورپرایز برامون داره نمونش همین مپ yemen رو که دیدین خدایی گرافیکش با مپهای دیگه خیلی فرق میکنه این نشون میده هنوز دارن رو بازی کار میکنن رو یه جاهایی کاملا کار شده یه جاهایی هنوز جای کار داره !:)
همچین میگی تعداد آراش فلانه که هر کی ندونه فکر میکنه که تو این نظر سنجی بزرگترین نوابق دنیای کامپیوتر شرکت کردن چه دل خوشی دارن بعضیا به خدا!
دوست من بازیها رو برای ما میسازن و نظر ما گیمرها ارزشش بیشتر از منتقدها نباشه کمتر هم نیست یه جایی هست که میگن شما ته پیازی یا سر پیاز که جواب روشنه توی دنیای بازیهای رایانه ای اصل ماجرا ما هستیم نه منتقدها پس بدونید این نظر سنجی نتیجش خیلی هم مهمه و محترم !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kainé
اخرین خبر رو خواستم اینجا بزارم از قرار معلوم با توجه به گفته های کارمک در توئیتر Rageهم از resolution scaling استفاده میکنه یعنی بازی در جاهای سنگین sub HD میشه و هم اینکه AA نداره
اینم از مزایای 60 فریم بودنه!!!

اینم از مزایای 60 فریم بودنه!!!
تا دیروز با gt5 پوز میدادید که 60 فریم هست و اگر نبود گرافیکش توسط اژدهای خفته هیولا میشد.=))حالا 60 فریم بد شد؟؟=))=)):)):))
شما رسما روی هر چی تروله سفید کردی! Congratulations!
قابلی نداشت.عزیزم وقتی پست شاد میزنی انتظار نداشته باش برات سوت بلبلی بزنم.عالم و آدم میدونن که 60 فریم بودن باعث میشه که دست سازنده بسته بشه.حالا که چی میای تیکه میندازی؟؟؟!!!!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VahiD_ST
تا دیروز با gt5 پوز میدادید که 60 فریم هست و اگر نبود گرافیکش توسط اژدهای خفته هیولا میشد.=))حالا 60 فریم بد شد؟؟=))=)):)):))
شما رسما روی هر چی تروله سفید کردی! Congratulations!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or