آفرین.....یعنی واقعا نمیدونی؟ بول شاته یعنی اینکه این عکسا ریل تایم از فریم بافر نیست همه چی تقویت شده از جمله aa و شیدر و تکسچر بقیه موارد
تعاریف بول شات
Urban Dictionary: bullshot
عکسایی که من میزارم همشون از فریم بافر واقعی بازی بدون دست کاری در حالت گیم پلی هست که نشون دهنده واقعیته.
آخه تو سال ۲۰۱۴ باید گرافیک بازی این باشه ! همه چیز پوچ به نظر میاد هنوز شخصیتا موهاشون به هم چسبیده انگار ps2آره واقعا گیم پلیش افتضاح بود! داستان بازی هم خیلی آشغال بود! اوه شخصیت پردازیش خیلی مقوا بود! لول دیزاینشم آشغال بود! اصلا کلا آشغال بود! همه اینا رو من از توی یک تریلر فهمیدم!
تازه متوجه شدم بازی Ending خیلی بدی هم داشت!
نه خداوکیلی! این تریلر یک تریلر کات شده از یک سری تیکه های بازی بود و از گیم پلی بازی چیزی نشون نداد میشه بپرسم دقیقا گیم پلی رو از کجات در آوردی؟
![]()
نقد بازیسنتر:(اگه شکست بود خود بازی سنتر بهش 8.5 نمیداد) بازیسنتر | نقد و بررسی | PC | Battlefield 4 | PC بزرگترین میدان نبرد
عرضه ی بازی به صورت نیمه تمام
داداشی من کار به گرافیک ندارم! شما گفتی گیم پلی! گیم پلی رو وقتی میشه مورد نقد قرار داد که اصلا چیزی ازش نمایش داده بشه! توی این تریلر فقط در حد 2-3 ثانیه از برخی تکه های اشکن گیم پلی نشون داد بعد شما میگی گیم پلی آشغالآخه تو سال ۲۰۱۴ باید گرافیک بازی این باشه ! همه چیز پوچ به نظر میاد هنوز شخصیتا موهاشون به هم چسبیده انگار ps2
دشمنا هم که رسما دارن پرواز میکنن - غیب میشن-این crysis هست یا killzone
ما اون call of duty حماسی رو دوست داریم نه داداش black ops2 :d
بابا این کجا BOII کجا! تو توی BOII کفش پرشی و از دیوار بالا رفتن دیدی؟والا من که نتونستم فرقی بین اینو و black ops 2 ببینم :d
حالا دیگه نمیدونم ایراد از چشای منه یا واقعا همینطوره![]()
آفرین.....
بعد جالب اینجاست دوستان دیگه هم می یان پستشونو لایک می کنن.خیلی عذر میخوام بی ربط به موضوع میگم، این پست رو میتونید مثل همیشه پاک کنید ولی من دقیقا یه همچین پست یه کلمه ای گذاشتم به خاطرش اخطار گرفتم ، تنها اخطار دوران عضویتم تو این سایت. مثلا شما ناظم هستی بیشتر ازت انتظار میره...الان مثلا این افرین چه منظوری رو می رسونه؟ اینکه جوابی نداشتی واسه حرف این دوستمون خواستی حتما یه چیزی بگی؟!
من از نظره گرافیک گفتم.بابا این کجا BOII کجا! تو توی BOII کفش پرشی و از دیوار بالا رفتن دیدی؟
این بازی توی آینده خیلی دورتری از BOII اتفاق میوفته اون چیزایی که نشون داد هیچیش توی BOII نبود! اون موتورا اون ماشینا اون امکانات!