نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

یعنی واقعا نمیدونی؟ بول شاته یعنی اینکه این عکسا ریل تایم از فریم بافر نیست همه چی تقویت شده از جمله aa و شیدر و تکسچر بقیه موارد
تعاریف بول شات
Urban Dictionary: bullshot
عکسایی که من میزارم همشون از فریم بافر واقعی بازی بدون دست کاری در حالت گیم پلی هست که نشون دهنده واقعیته.
آفرین.....

وقتی نسخه 1 و 2 بازی کال بیرون اومده بودن در اون زمان در بخش گرافیک این بازی در تمامی سایت های تست بنچمارک بود ! و نسخه های اولیه کال واقعا گرافیک عالی در اون زمان داشتن . حتی تو بخش صدا گذاری بازی های جنگی این بازی واقعا انقلابی به پا کرده بود و صدا گذاری اسلحه ها و محیط و جو و اتمسفر بازی در اون زمان جهش بسیاری عالی در صنعت گیم کرده بود . نسخه 3 بازی هم وقتی بر روی کنسول های پلی استیشن 3 و اکس باکس 360 اومد و تیم سازنده اصلی بازی رو نساخته بود ولی باز هم بازی در بخش گرافیک عالی بود و در بقیه بخش ها هم خوب عمل کرده بود . و در ادامه نسخه شماره 4 بازی که دیگه اصلا نیازی به تعریف و تمجید نیست از انیمیشن های بی نظیر بازی بگیرین تا گیم پلی پیشرفته شده بازی و جهش دوباره بازی در بخش اتمسفر و صدا گذاری و خیلی بخش های دیگه !

سری کال به خاطر سیاست های پول پرستانه شرکت اکتی مدت هاست تبدیل به یک بازی کاملا متوسط شده که فقط برای سرگرم شدن در چند ساعت کافیه و این سری دیگه باعث پیشرفت چشمگیری نخواهد شد . این نسخه نسل بعد و موتور نسل بعد همگی تبلیغات اکتی هستش و بازی وقتی عرضه شد و بازیش کردیم کاملا میبینیم که با یک گرافیک کاملا عادی روبرو هستیم .

دوستانی که میگن سری کال اصلا به گرافیکش مشهور نیست (البته مشهور بود ) سخت در اشتباه هستش . همون طور که در بالا گفتم نسخه های اولیه سری کال در زمان خودشون جز بهترین گرافیک بازی های اول شخص در اون زمان بودن و کلا در بخش های دیگه مثل صدا گذاری ،گیم پلی و ......... هم هر نسخه نسبت به نسخه بعدی پیشرفت بسیار چشمگیری میکرد . ولی خب مدت هاست که در زمینه گرافیک هم سری کال جهش آنچنانی نداشته .............

خلاصه کلام سری کال تبدیل به یه بازی کاملا عادی شده و دیگه مثل سال های اولیه این سری نیست که بتونه در بخش های مختلف خودش رو کاندیدای جوایز سال بکنه و باعث بشه صنعت گیم رو تحت شعاع خودش قرار بده ...............

آخرین ویرایش:
آره واقعا گیم پلیش افتضاح بود! داستان بازی هم خیلی آشغال بود! اوه شخصیت پردازیش خیلی مقوا بود! لول دیزاینشم آشغال بود! اصلا کلا آشغال بود! همه اینا رو من از توی یک تریلر فهمیدم!
تازه متوجه شدم بازی Ending خیلی بدی هم داشت! :|
:| نه خداوکیلی! این تریلر یک تریلر کات شده از یک سری تیکه های بازی بود و از گیم پلی بازی چیزی نشون نداد میشه بپرسم دقیقا گیم پلی رو از کجات در آوردی؟ :دی :دی
آخه تو سال ۲۰۱۴ باید گرافیک بازی این باشه ! همه چیز پوچ به نظر میاد هنوز شخصیتا موهاشون به هم چسبیده انگار ps2
دشمنا هم که رسما دارن پرواز میکنن - غیب میشن-این crysis هست یا killzone
ما اون call of duty حماسی رو دوست داریم نه داداش black ops2 :d

آخه تو سال ۲۰۱۴ باید گرافیک بازی این باشه ! همه چیز پوچ به نظر میاد هنوز شخصیتا موهاشون به هم چسبیده انگار ps2
دشمنا هم که رسما دارن پرواز میکنن - غیب میشن-این crysis هست یا killzone
ما اون call of duty حماسی رو دوست داریم نه داداش black ops2 :d
داداشی من کار به گرافیک ندارم! شما گفتی گیم پلی! گیم پلی رو وقتی میشه مورد نقد قرار داد که اصلا چیزی ازش نمایش داده بشه! توی این تریلر فقط در حد 2-3 ثانیه از برخی تکه های اشکن گیم پلی نشون داد بعد شما میگی گیم پلی آشغال :دی

CoD هم میتونه تو هر زمانی اتفاق بیوفته! من خودم جنگ جهانی رو بیشتر دوست دارم اما اگه در آینده هم اتفاق بیوفته مشکلی نداره! اتفاقا این میتونه خیلی واسه سری بهتر باشه بخاطر اینکه این امکاناتی که مثلا در آینده قراره بیان میتونه گیم پلی بازی رو پیشرفت بده! مثلا همین پریدن و از دیوار بالا رفتنش خودش میتونه یک تحول توی گیم پلی بازی ایجاد کنه و خیلی جذاب تر کنه گیم پلی رو !
BlackOps II هم آینده نبود! داستان بازی توی سال 2020 اتفاق میوفتاد یعنی 6 سال دیگه! 6 سال دیگه که نمیشه آینده! ولی این یکی رو از روی این تریلر هم میشد فهمید داستان بازی حداقل 15 سال جلوتر از زمان حال هست!

----

در مورد گرافیک بازی هم بگم نمیدونم چرا اصلا به فکر تکسچر ها نیستن! یعنی اینقدر سخته که یک تکسچر با کیفیت قابل قبول واسه آبجکت ها بزارن؟ :|
این یکی عکس بنظرم اصلا جالب نیست تکسچراش! مخصوصا تکسچر دستش و همینطور رگای دستش خیلی مصنوعیه انگار فقط یک Bump دادن که بگن این رگه دسته :|

در کل همین کیفیت تکسچرا رو افزایش بدن من راضیم از گرافیک بازی :| ولی انگار همچین قصدی ندارن :|

آخرین ویرایش:
والا من که نتونستم فرقی بین اینو و black ops 2 ببینم :d
حالا دیگه نمیدونم ایراد از چشای منه یا واقعا همینطوره:-w
بابا این کجا BOII کجا! تو توی BOII کفش پرشی و از دیوار بالا رفتن دیدی؟ :دی
این بازی توی آینده خیلی دورتری از BOII اتفاق میوفته اون چیزایی که نشون داد هیچیش توی BOII نبود! اون موتورا اون ماشینا اون امکانات!

آفرین.....

خیلی عذر میخوام بی ربط به موضوع میگم، این پست رو میتونید مثل همیشه پاک کنید ولی من دقیقا یه همچین پست یه کلمه ای گذاشتم به خاطرش اخطار گرفتم ، تنها اخطار دوران عضویتم تو این سایت. مثلا شما ناظم هستی بیشتر ازت انتظار میره...الان مثلا این افرین چه منظوری رو می رسونه؟ اینکه جوابی نداشتی واسه حرف این دوستمون خواستی حتما یه چیزی بگی؟!

خیلی عذر میخوام بی ربط به موضوع میگم، این پست رو میتونید مثل همیشه پاک کنید ولی من دقیقا یه همچین پست یه کلمه ای گذاشتم به خاطرش اخطار گرفتم ، تنها اخطار دوران عضویتم تو این سایت. مثلا شما ناظم هستی بیشتر ازت انتظار میره...الان مثلا این افرین چه منظوری رو می رسونه؟ اینکه جوابی نداشتی واسه حرف این دوستمون خواستی حتما یه چیزی بگی؟!
بعد جالب اینجاست دوستان دیگه هم می یان پستشونو لایک می کنن.:|

بابا این کجا BOII کجا! تو توی BOII کفش پرشی و از دیوار بالا رفتن دیدی؟ :دی
این بازی توی آینده خیلی دورتری از BOII اتفاق میوفته اون چیزایی که نشون داد هیچیش توی BOII نبود! اون موتورا اون ماشینا اون امکانات!
من از نظره گرافیک گفتم.
موتوره گرافیکیشم که باز همونه!
در کل ایراده کال آف فنا اینه که زیادی هایپ می کنن سازنده هام سواستفاده می کنن با یه موتوره گرافیکی قراضه 10 تا کال آف می سازن.. دقیقا برعکسه بتل فیلده ... بدبختا یه خورده نت کودشون داغونه تو بتل لاگ فحش نمونده نخورده باشن.. یه فید می خوان بدن 100 تا زیرش کامنت اعتراضی میاد ... همینم باعث میشه که به فکر بازیشون باشنو تو کارشون پیشرفت کنن.

اون صحنه که طرف جفت پا میرفت توصورت طرف خیلی باحال بود:d
باید در رابطه باهمین تکنیک یه مود مولتی بزارن به اسم جفت پا ملت برن تو صورت هم.خیلی چیز فانی میشه!

من نسخه Ghost رو اصلا بازی نکردم.از جمله کساییم بودم و هستم که از سیاست های اکتیویژن در قبال Call Of Duty خوشم نیومده.
ولی باید بگم با دیدن تریلر این نسخه جدید واقعا هیجان زده شدم.خیلی خوشم اومد.

بر خلاف دوستان من با دیدن تریلر بسیار HYPE شدم واقعا خوب بود خشم اومد همینطور با نسخه GHOST هم خیلی خشم اومد از بازیش قشنگ بود..........گرافیک بازی واقعا خوب بود هرچند یک تقلیدایی توش بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or