نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

نه خدایی این خیلی خوبه گرافیک هم پیشرفت کرده من خودم که از نسخه ام دابل 2 به بعد از این سری متنفر شده بودم نظرم به سوی این جدیده جلب شد یه چیزیش من کشوند سمته خودش نمیدونم چی بود:| به امید خدا واس وان 100% میخرمش :d
رگ های دست یارو :-o زد رو دست مارکوس
آقا تکلیف خودت رو مشخص کن آخر. این بازی آشغاله و گرافیک و پیشرفت و ... نداره یا اینکه خیلی خفنه و گرافیکش رفته بالا و دوست داری بخری؟! مردم مسخره نیستن که هر صفحه یه حرفی میزنی. ماشالا تاپیک رو هم که یه تنه داری به فنا میدی.

تریلر رو دیدم . بسی خوفناک بود آب دهانمون خشک شد :دی اسپیسی نقشش خیلی شبیه House of Cards هست :bighug: در کل احساس میکنم Sledgehammer استودیوی خفن تری نسبت به اون 2 تا هست .

گرافیک خیلی خوب شده ، نسخه PS4 شاید بهترم باشه ولی در کل گرافیکش خیلی بهتر شده مخصوصا اون صحنه های پل کابلی خیلی زیبا بودن . هایپ شدیم خلاصه .

آقا تکلیف خودت رو مشخص کن آخر. این بازی آشغاله و گرافیک و پیشرفت و ... نداره یا اینکه خیلی خفنه و گرافیکش رفته بالا و دوست داری بخری؟! مردم مسخره نیستن که هر صفحه یه حرفی میزنی. ماشالا تاپیک رو هم که یه تنه داری به فنا میدی.

خیلی تند حرف میزنی داداش. یعنی این همه حرف گذاشتن توی دهن من؟ کجا گفتم این اشغاله من حتی نگفتم که گرافیک خوب نیست بله گرافیک پیشرفت کرده اما هنور در حد یک گرافیک انقلابی نمیباشد همین( من خودمم گفتم از این جدیده خوشم اومده)

خیلی تند حرف میزنی داداش. یعنی این همه حرف گذاشتن توی دهن من؟ کجا گفتم این اشغاله من حتی نگفتم که گرافیک خوب نیست بله گرافیک پیشرفت کرده اما هنور در حد یک گرافیک انقلابی نمیباشد همین( من خودمم گفتم از این جدیده خوشم اومده)
تند حرف نمیزنم، فقط از این شکلک های مسخره ( :دی ) استفاده نمی کنم چون نیازی نمیبینم. الان چند صفحه است که ملت هم شاکی هستن از این نوشته های شما. هرچند براتون فرقی نداره و باز حرف خودتون رو میزنید. سر همون قضیه BF4 من فهمیدم با کی دارم بحث میکنم.

من که بتل باز نبودم وقتی فاجعه ای مثل BF4 ر از که مال یکی از بچه ها بود بازی کردم از خریدش پشیمون شدم! رفتم روی bf3 خدای مولتی هست! واقعا خیلی زشته از bf4 دفاع می کنید

من که بتل باز نبودم وقتی فاجعه ای مثل BF4 ر از که مال یکی از بچه ها بود بازی کردم از خریدش پشیمون شدم! رفتم روی bf3 خدای مولتی هست! واقعا خیلی زشته از bf4 دفاع می کنید

داداش این بحثش تمام شد من خودم چند بار گفتم این فاجعه نیست چون شما خوشتون نیومده اسمش فاجعه نیست اگه واقعا فاجعه بود اینقدر نمرات خوبی نمیگرفت

تند حرف نمیزنم، فقط از این شکلک های مسخره ( :دی ) استفاده نمی کنم چون نیازی نمیبینم. الان چند صفحه است که ملت هم شاکی هستن از این نوشته های شما. هرچند براتون فرقی نداره و باز حرف خودتون رو میزنید. سر همون قضیه BF4 من فهمیدم با کی دارم بحث میکنم.

چون نظر بنده با نظر دیگران متفاوت هستش نباید پست بدم؟ من ادمی نیستم که ناراحت بشه داداش مگرنه رفته بودم پشت سرمم نگاه نمیکردم وقتی گفتی تازه بتل بازی کردی از 40 تا چیز میز برای من بد تر بود(با کسی صحبت میکنید که داره میگه شما یک دقیقه بتل 3 رو حساب نکن بتل 4 بازی کن بازی خوبی نیست خدایی؟ خوب من خودم هم گفتم تغیرات که به وجود اومده جالب نیست نباید این کار میکرد تمام حالا منم بخوام از دید یه فن 2-3 ساله بهش نگاه کنم اره خیلی شکست خورده ولی این کار نمیکنم ، من هم 3 رو هنوز بازی میکنم هم 4 سعی میکنم اینقدرم به این موضوع فکرنکنم)

چون نظر بنده با نظر دیگران متفاوت هستش نباید پست بدم؟ من ادمی نیستم که ناراحت بشه داداش مگرنه رفته بودم پشت سرمم نگاه نمیکردم وقتی گفتی تازه بتل بازی کردی از 40 تا چیز میز برای من بد تر بود(با کسی صحبت میکنید که داره میگه شما یک دقیقه بتل 3 رو حساب نکن بتل 4 بازی کن بازی خوبی نیست خدایی؟ خوب من خودم هم گفتم تغیرات که به وجود اومده جالب نیست نباید این کار میکرد تمام حالا منم بخوام از دید یه فن 2-3 ساله بهش نگاه کنم اره خیلی شکست خورده ولی این کار نمیکنم ، من هم 3 رو هنوز بازی میکنم هم 4 سعی میکنم اینقدرم به این موضوع فکرنکنم)
اینکه نمرات خوبی گرفته اصلا دلیل خوبی نیست. من خودم هم بازی رو نقد کردم و بهش 7.5 دادم. توی سایت هم موجوده. مطمئن باشید اگه بازی قرار بود الان نقد بشه میانگینش دورو بر همین 7 یا 7.5 میشد چون چنین بازی هایی مدت زمان خیلی خیلی طولانی میخواد تا حساب کار دست آدم بیاد و بدونه با چی طرفه. بله بازم میگم که شما تازه وارد هستید به بتل. مسئله بتلفیلد 3 و 4 نیست. مسئله از Battlefield 2 شروع میشه که تا BF3 (با احتساب تمامی Spin-off های موجود مثل سری بدکمپانی و بتلفید 1942 و ...) واقعا یه سری بازی ناب بودن اما این بتلفیلد 4 گند زد به ریشه های این بازی با گیم پلی آرکید گونه و باگ های افتضاحش. اگر باز هم بخوایم به حرف شما قبلی ها رو حساب نکنیم، این بازی باز هم شکست خورده است. زمان بتلفید 3 یادمه کلی از بچه ها رو کشوندم به سمت این بازی و از همون اول لذت میبردن با بازی اما سر این شماره هر چی بازیکن جدید آوردم همشون فرار کردن از بازی! دیگه نیازی نمیبینم بحث رو ادامه بدم. پست هم بدید جوابی از من نمیشنوید چون بیفایدست بحث با شما.

یعنی چی بول شاته؟ عکس هایی که شما میذارید fair شاته؟ :-/

یعنی واقعا نمیدونی؟ بول شاته یعنی اینکه این عکسا ریل تایم از فریم بافر نیست همه چی تقویت شده از جمله aa و شیدر و تکسچر بقیه موارد
تعاریف بول شات
Urban Dictionary: bullshot
عکسایی که من میزارم همشون از فریم بافر واقعی بازی بدون دست کاری در حالت گیم پلی هست که نشون دهنده واقعیته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or