نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

عاشق kevin Spacey هستم. دلم میخواد عین همه فیلم هاش تو این بازی هم بترکونه. :x
------------------------------------
طبیعتا بازی باید خیلی بهتر از نسخه های قبل باشه، چون سه سال روش کار کردن :d

تنها 1 روز پس از معرفی این عنوان در سایت امازون در لیست پر فروش ترین بازی های دو کنسول PS4 , XboxOne قرار گرفت :-o

21563006806546220261.png

این شماره برخلاف نسخه های گذشته ممکنه موفق بشه و هم چنین نمرات خوبی هم بگیره......از کجا معلوم شاید یه خاطراتی هم زنده کرد.....فقط یه مرحله مثل مرحله all chillied up تو MW داشته باشه حله!!!
تو رو خدا نزنید=;

این شماره برخلاف نسخه های گذشته ممکنه موفق بشه و هم چنین نمرات خوبی هم بگیره......از کجا معلوم شاید یه خاطراتی هم زنده کرد.....فقط یه مرحله مثل مرحله all chillied up تو MW داشته باشه حله!!!
تو رو خدا نزنید=;
موافقم :دی خیلی این احتمال وجود داره!
برای مثال سری AC هم خیلی منتظر ACIII بودم حالمو گرفت بعدش هیچ انتظار خاصی واسه AC IV نکشیدم ولی یکی از بهترین بازی های سال شد :دی
اینم من فکر میکردم Ghosts ـی که اینقدر تریلر از توی آب و فضا و ... نشون داد میتونه سری رو به اوج برگردونه ولی بدتر ضعیف ترین نسخه از آب در اومد حالا هیچ امید خاصی به این ندارم ممکنه خیلی خوب در بیاد :دی
البته اون یوبیسافته کبیره این اکتیویژن زاقارت :دی هر دوتاشون پول پرستن ولی اون به فکر انجین و کیفیت بازیش هست حداقل :دی

تریلر رو دیدم گرافیک که نسبت به cod قبل خیلی خیلی پیشرفت کرده موشن بلور روی اشیا و دوربین اضافه شده البته مشخص نیست فقط در کات سینها هست یا در گیم پلی هم اضافه شده پارتیکل افکتها خیلی بالا رفته کاراکتر مدلها و نور پردازی هم بهتر شده ولی از نظر گیم پلی تفاوتی نسبت به قبل دیده نمیشه که البته گیم پلی cod همیشه قوی بوده من پیش بینی میکنم این بازی موفق میشه.

یکی از ناظما لطف کنه بیاد یکی از این دوتا تاپیک مربوط به این بازی رو ببنده! هرکی میخواد پست بذاره میره تو جفتش کامنت میده، جفتشون هم با هم آپ میشن، تو جفتشون هم حرف های تکراری که هرسال داریم میشنویمشون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or