نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

شما اگه از تایتان فال خوشت اومده یحتمل جزو اون دسته از افرادی هستی که میشینی فیلم divx رو با به به و چه چه تماشا میکنی.
در ضمن یادمون نره که ماریو هم نمره های زیادی گرفته.
شما کنار یه معتاد هم بشینی بهت میگه نوب.:d
نوب بودن همیشه بد نیست.

یا .......... داری ماریو رو با تایتان مقایسه میکنی؟ بعد میگم نوب همینه جواب اصلی رو هم بهرام داد من چیزی نگم بهتره

- - -ویرایش - - -

منم واسم سوال شده بود دقیقا:lol:=))
حالا کاملا جدیده یا ارتقا یافتس؟ منبع هم که نمیزارن بچه ها:|
پ.ن: به هیچ عنوان دلیل این همه هیت نسبت به بازی رو نمیفهمم، یعنی چون اسمش COD ه پس در هر صورت آشغاله؟

والا من دیگه عکس قرار دادم نوشته روی عکس رو ببین بعدشم گفتم به گفته گیم اینفورمر حالا منبع میخوای چیکار؟ فسیل فسیله

- - -ویرایش - - -

الان این حرفا چه ربطی به هم داشتن؟! جان من خودت خسته نشدی از بس آسمون ریسمون بافتی به هم مثال های تو مخی زدی واسه اثبات حرفات؟ این وسط ماریو چی کارس؟ و اینکه شما الان از فروش کردن ماریو و معروف بودنش شاکی هستی؟ کلا دنبال چی هستی با این حرفا چی رو میخوای ثابت کنی؟!

سوپر نوب بودنش رو :دی

- - -ویرایش - - -

آقا این قضیه اسم موتور واقعی؟ =)) من فکر میکردم اول واسه شوخی بچه ها میگن فسیل انجین =))

اره با با ولی خوب ارتقا دادن

یا .......... داری ماریو رو با تایتان مقایسه میکنی؟ بعد میگم نوب همینه جواب اصلی رو هم بهرام داد من چیزی نگم بهتره

- - -ویرایش - - -

والا من دیگه عکس قرار دادم نوشته روی عکس رو ببین بعدشم گفتم به گفته گیم اینفورمر حالا منبع میخوای چیکار؟ فسیل فسیله

- - -ویرایش - - -

سوپر نوب بودنش رو :دی

- - -ویرایش - - -

اره با با ولی خوب ارتقا دادن
این چه کاریه با خودتون میکنید آخه؟
The game will be running on a new engine
منبع

شما اگه از تایتان فال خوشت اومده یحتمل جزو اون دسته از افرادی هستی که میشینی فیلم divx رو با به به و چه چه تماشا میکنی.
در ضمن یادمون نره که ماریو هم نمره های زیادی گرفته.
شما کنار یه معتاد هم بشینی بهت میگه نوب.:d
نوب بودن همیشه بد نیست.
خداییش موندم فاز شما چیه :|
الان چون تایتان فال گرافیک نداره پس بده! اوکی! بعد وقتی بحث سر PC و کنسول میرسه میاین میزنین تو سر پی سی گیمرا که آی شما فقط بخاطر گرافیک رفتین سمت PC و پی سی رنگ بازی گیم پلی دار به خودش ندیده و کنسول خوبه :|
بعد حالا اینجا Titan Fall میشه Divx :|

واقعا شما نظر ندی میگن لالی؟ :دی
اگه فقط منظورت گرافیک بود که اوکی اگه گیم پلی رو هم ترول میکنی که دیگه پستت ارزش ترول کردن رو هم نداره :))

- - -ویرایش - - -

آقا این قضیه اسم موتور واقعی؟ =)) من فکر میکردم اول واسه شوخی بچه ها میگن فسیل انجین =))
منم اول فکر کردم واسه خندس که البته واسه خندس :|
توی منبع همین اطلاعات فقط With a new engine ذکر شده و حتی کوچیکترین اسمی از Fossil برده نشده و منم جای دیگه ندیدم! نمیدونم این اسمو بچه ها کجا دیدن :دی
http://www.vg247.com/2014/05/05/adv...voiced-by-troy-baker-tons-more-info-revealed/

این Fossil Engine رو من رفتم سرچ کردم تهش به اَبَر سایت Gamepur خورد ، تو منبع اینجوری اومده :
The details in the preview confirms that Sledgehammer Games is making use of a brand new engine called as "Fossil Engine" for Call of Duty: Advanced Warfare. Its an advanced version of original IW engine used in Call of Duty series.
ولی تو چیزی که گیم اینفورمر گفته و بقیه گفتن اینجوریه :
The game use a new engine, confirmed by Michael Condrey, founder of the studio. No more specific words was spoken about it

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or