نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

تو دنیایی که تایتان فال پوچ اونهمه نمره میگیره انتظار دیگه ای هم از اکتیویژن نمیره که یه بازی بی محتوای دیگه رو عرضه نکنه.
وقتی هر آشغالی رو میسازه و ملت فوج فوج حمله میکنن نتیجش میشه این.
اولین تریلر که باید بیشترین هایپ رو داشته باشه واقعا نا امیدم کرد.
فقط یه چند تا جک و جونور تو اون آش شله قلمکارش کم داره.
یاد تبلیغ صا ایران میفتم.
هر سال بنجل تر از پارسال.

تو دنیایی که تایتان فال پوچ اونهمه نمره میگیره انتظار دیگه ای هم از اکتیویژن نمیره که یه بازی بی محتوای دیگه رو عرضه نکنه.
همون خط اول پستتو خوندم فهمیدم کلا بقیش ارزش خوندن نداره!
کسی که دو قرون واسه سلیقه افراد احترام قائل نباشه واقعا پستش ارزش خوندن داره؟ :| حالا همین TitanFall انحصاری PS4 بود میشد بهترین بازی شوتر سال :)

بازی با موتور کاملا جدید Fossil Engine در حال ساخت هستش که نمونه بسیار پیشرفته تر IW هستش.
از اسمش معلومه که یه 20 سالی مداومت داره:دی

بهترین اسم انتخاب کردن فسیل ههه فکر کنم همون iw یکم یکم تغییر دادن و میدونن موتورشون فسیل این گذاشتن اسمش :D

Romell
من اصلا کاری به کات سن ها ندارم ولی یک چیز رو کاملا یقین دارم وقتی بازی عرضه شد گرافیک بازی در محیط گیم پلی یقین داشته باشین که خیلی تغییر خاصی نسبت به نسخه قبل نمیکنه و باز هم همون آش و همون کاسه هستش ....
همیشه وقتی یه تصویر از بازی میاد (منظورم اسکرین شاته) خیلی هایپ کننده و پر زرق و برقه ولی وقتی تریلری از بازی میبینیم دیگه اینجا همه چی داره ریل تایم اجرا میشه و این چیزیم که تو تریلر دیده شد خیلی راضی کننده بود .
در ضمن مشخصه که در تصاویر کات سن میتونن خیلی از افکت ها رو درش به کار ببرن و گرافیک بازی رو در تصاویر کات سن بالا ببرن ولی مشکل جایی پیدا میشه که بازی بره تو محیط گیم پلی و گرافیک بازی اون جا باید بهش پرداخته بشه که واقعا نسل بعدی شده و یا نه ؟!!
اینا همش درصورتی اتفاق میوفته که از پیش رندر شده باشند من Ghost رو بازی نکردم ولی تو سری کاد هیچ وقت کات سکانس از پیش رندر شده نبوده ....
من قبلا هم گفتم الان هم میگم این آیپی کاملا نبدیل به بازی شده که هر سال ازش یه نسخه بیرون میاد و دیگه دچار تحولی شگرفی روش نباشین یعنی انتظار نداشته باشین یه گرافیکی ببینین که دهنتون چند دقیقه ای باز بمونه و کلی هایپ بشین ! سازنده ها وقتی میبینن بازی هر سال میاد بیرون و پیشرفت زیادی هم نمیکنه ولی باز هم فروش خوبی میکنه دیوانه نیستن که بخوان کلی هزینه اضافی برای یک موتور کاملا جدید و نسل بعدی بکنن . منظورم اینه که سیاست اکتی همینه و شعور مخاطبین خودش رو در همین حد میبینه .
گیم پلی بازی به لطف سرعت بالا و 60 فرم بودنش هیچ نیازی به گرافیک خفن داشتن نداره و همین هم برا این سری زیاده . در ضمن گیم پلی بازی وابسطه گی شدیدی داره به موتور گرافیکی بازی شما تصور کن این بازی رو با موتور Cry Engine بسازن میشه یه چیزی کپ کریسیس که این به ضرر بازی تمام خواهد شد در واقع اگه بخوان موتور رو از ریشه تغییر بدن به گیم پلی بازی ضربه میزنن ب نظر من تنها دلیلی که موتور عوض نمیشه همینه ...
در مورد قسمت بولد شده تقصیر اکتی نیست که داره این جوری پیش میره تقصیر خود گیمراست که خوراکشون شده بازییی به نام COD ....
همه شرکت ها مثل راکستار و چه میدونم خیلی از شرکت های دیگه نیستن که حداقل اگه آیپی دنباله داری میدن حداقل سعی کنن بازی در یک بخشی یه تغییری توش ایجاد بشه ! البته راکستار که کلا سیاست هاش در یک دنیای دیگست و به فکر پول به جیب زدن و دوشیدن گیمر ها نیست .... بازی RDR یک بار کاملا ساخته شد و وقتی بازی در مراحل تست قرار گرفت دیدن بازی خوب از آب در نیومده و بازی به کل یک بار کلاملا دور ریخته شد و از دوباره ساخته شد :| (البته من رو بگو شرکتی مثل اکتی رو دارم با شرکتی مثل راکستار مقایسه میکنم ؟؟!! )
اولا خودت جواب خودت رو دادی دوما هر شرکتی رو بهر کاری ساختن . سبک پول ساز شوتر اول شخص خودش رو تو این چند سال ثابت کرده و نشون داده که گیمرا بیشتر تمایلشون به این جور سبکاس راک استار اگه قرار بود IP هاش رو هر سال روانه بازار کنه خلاقیتش ته کشیده بود تا الان ولی سبکی مثل سبک اکشن شوتر اول شخص نیازی به تغییر اساسی نداره و تکرار مکررات تو این سبک خوب جواب میده ولی سبک Open World اصلا این جوری نیست باید مثل راکستار چند سال روش کار کنی و ایده نو وارد بازی کنی تا نتیجه مطلوب رو بگیری ... در اینکه اکتی داره پول پارو میکنه شکی نیست ولی این رو هم باید در نظر بگیریم تو سبک خودش داره یک تازی میکنه چون ابتکار عمل از خودش بوده ...
بهتره یوبیسافت رو مثال بزنم که سری اسسین تبدیل به یک آیپی سالیانه شده و سیاست هاش در بازی اسسین کرید به اکتی نزدیک تر هستش ولی با تمامی این وجود باز هم یوبیسافت برای خودش یک سری خط قرمز و احترام به گیمر ها داره و نمیخواد هر سال یه اسسین بده که فقط تغییرات کوچکی کرده باشه ....
جوابت رو تو قسمت بالایی دادم ...
سری اسسین کرید هر چقدر هم بهش انتقاد بشه و کلی ترول بشه (خودمم هم اصلا دوست نداشتم این آیپی تبدیل به یک آیپی سالیانه بشه ) ولی خداییش در این نسخه آخری بازی کلی پیشرفت در خیلی از بخش ها کرده بود و اسسین نسل بعدی هم که معرفی شده مثل این که موتور گرافیک بازیش یک تغییر کاملا اساسی کرده و کاملا نسل بعدی شده .
داری یه سبک پول ساز رو از یه IP با قدمت تر رو با یه IP نو تر تو یه سبک متفاوت تر مقایسه میکنی که این اشتباهه (همین جور که تو قسمت بالایی گفتم) ...

Romell

همیشه وقتی یه تصویر از بازی میاد (منظورم اسکرین شاته) خیلی هایپ کننده و پر زرق و برقه ولی وقتی تریلری از بازی میبینیم دیگه اینجا همه چی داره ریل تایم اجرا میشه و این چیزیم که تو تریلر دیده شد خیلی راضی کننده بود .

اینا همش درصورتی اتفاق میوفته که از پیش رندر شده باشند من Ghost رو بازی نکردم ولی تو سری کاد هیچ وقت کات سکانس از پیش رندر شده نبوده ....

گیم پلی بازی به لطف سرعت بالا و 60 فرم بودنش هیچ نیازی به گرافیک خفن داشتن نداره و همین هم برا این سری زیاده . در ضمن گیم پلی بازی وابسطه گی شدیدی داره به موتور گرافیکی بازی شما تصور کن این بازی رو با موتور Cry Engine بسازن میشه یه چیزی کپ کریسیس که این به ضرر بازی تمام خواهد شد در واقع اگه بخوان موتور رو از ریشه تغییر بدن به گیم پلی بازی ضربه میزنن ب نظر من تنها دلیلی که موتور عوض نمیشه همینه ...
در مورد قسمت بولد شده تقصیر اکتی نیست که داره این جوری پیش میره تقصیر خود گیمراست که خوراکشون شده بازییی به نام COD ....

اولا خودت جواب خودت رو دادی دوما هر شرکتی رو بهر کاری ساختن . سبک پول ساز شوتر اول شخص خودش رو تو این چند سال ثابت کرده و نشون داده که گیمرا بیشتر تمایلشون به این جور سبکاس راک استار اگه قرار بود IP هاش رو هر سال روانه بازار کنه خلاقیتش ته کشیده بود تا الان ولی سبکی مثل سبک اکشن شوتر اول شخص نیازی به تغییر اساسی نداره و تکرار مکررات تو این سبک خوب جواب میده ولی سبک Open World اصلا این جوری نیست باید مثل راکستار چند سال روش کار کنی و ایده نو وارد بازی کنی تا نتیجه مطلوب رو بگیری ... در اینکه اکتی داره پول پارو میکنه شکی نیست ولی این رو هم باید در نظر بگیریم تو سبک خودش داره یک تازی میکنه چون ابتکار عمل از خودش بوده ...

جوابت رو تو قسمت بالایی دادم ...

داری یه سبک پول ساز رو از یه IP با قدمت تر رو با یه IP نو تر تو یه سبک متفاوت تر مقایسه میکنی که این اشتباهه (همین جور که تو قسمت بالایی گفتم) ...
درباره کات سن ها من نگفتم که تصاویر از پیش رندر شده هستن و شما اشتباه متوجه شدی !!!! من گفتم در تصاویر کات سن میشه یک سری افکت ها رو به بازی اضافه کرد نمونه مثال افکت موشن بلور و خیلی افکت های دیگه که در تصاویر گیم پلی خیلی از این افکت ها چون دیگه باید هوش مصنوعی و پردازش صفحه ای بیشتر و حرکت دادن محیط و تکسچر لودینگ و کلا خیلی چیز های دیگه باید پردازش بشن که دردسر بیشتری داره و به همین خاطر کیفیت گرافیکی تصاویر گیم پلی از کات سن ها کمتر هستش بذار بازی بیاد کاملا متوجه میشین من چی میگم .

درباره این که هیچ نیازی به گرافیک بیشتر نیست یعنی چی ؟؟!!! چون بازی 60 فرم هستش نباید بازی گرافیک بیشتری داشته باشه !!! شما بذار نسل بره جلو و بازی های اول شخصی میان که 60 فرم هستن و گرافیک دیوانه کننده ای هم دارن اون روز خیلی دور نیست ! اصلا دلیل قانع کننده ای نگفتی .......کال شماره های اولیش در بخش گرافیک همیشه جز بهترین ها بود و در تست بنچمارک سایت های مختلف قرار میگرفت ! تنها دلیل هم که موتور رو عوض نمیکنن همون چیزی که گفتم بازی فروش میکنه و اکتی هم عین خیالش نیست که بازی گرافیک بالا داشته باشه یا نه ؟!! بازی جر بهترین کاندید های سال بشه و یا نه ؟!! بازی باعث پیشرفت صنعت گیم بشه یا نه ؟؟!! اصلا براشون مهم نیست ! چون بازی هر کیفیتی داشته باشه داره فروشش رو میکنه و این داستان همین طور ادامه داره ...

من در بالا گفتم خیله خب بازی 60 فرم هستش و اصلا نیازی به گرافیک بالای بازی نیست و خیلی چیزای دیگه و بهانه های مختلفی که برای سرپوش ایراد هایی که این بازی میارن باشه مشکلی نیست ولی این بازی دیگه صنعت گیم رو تحت تاثیر خودش رو قرار نمیده و تبدیل به یه بازی شده که هر شماره هر سال میاد و تمام ........ ولی درقبل تر و در شماره های اولیه این سری اصلا داستان این طوری نبود و وقتی شماره بعدی بازی میومد واقعا تاثیرات بسیار زیادی این بازی در صنعت گیم در بخش بازی های شوتر اول شخص میذاشت !!!

سبک متفاوت یک آیپی هم هیچ ربطی به این نداره که چون مثلا این بازی او شخص هستش نباید پیشرفت بکنه !! سری کال انقدر عظمت و ابهت داشت که وقتی منتظر نمایش تریلر نسخه بعدی بودیم همگی کف و خون قاطی میکردیم و کلی هایپ و لذت و بحث و صحبت درباره تریلر نسخه جدید میشد ! اکتی خودش از عظمت این بازی کاست و کار به حایی رسیده که طرفدارن متعصب این بازی میگن گرافیک که اصلا مهم نیست چون بازی 60 فرمه ! گرافیک مهم نیست چون این بازی اصلا به گرافیکش معروف نبوده ! واقعا خنده دار هستش بازی هایی مثل کال که شوتر اول شخص هستن و سبک هیجان انگیز و سریعی و اتمسفر در چنین بازی هایی خیلی مهم هستش گرافیک یکی از اصلی ترین بخش های این چنین بازی هایی هستش !

درباره مقصر بودن که شما میگین اکتی تقصیر نداره و مقصر اصلی گیمر ها هستش به نظرم مقصر هر دو بخش هستن یعنی هم سازنده بازی و هم گیمر ها ! پس الان راکستار هم هر ساله GTA بده و بازی بده که تغییر خاصی نسبت به نسخه قبل نکرده باشه و گیمر ها هم برن بازی رو بخرن الان این وسط مقصر فقط و فقط اون شرکت سازنده هستش ! یک چیزی هستش به نام شرافت کاری و احترام گذاشتن به گیمر ها که اکتی در این سال های اخیر کاملا ازش بی بهره هستش ! من هم نگفتم همه شرکت ها باید مثل هم باشن و همه شرکت ها مثل راکستار ! مشکلی نیست اکتی راه خودش رو میره و پول پارو میکنه ولی وقتی یه عده پیدا بشن که بگن این بازی شاهکاره و ترکونده و گرافیک بازی خیلی خیلی تغییر کرده و هزار تا بهانه هم به خاطر ضعف های این بازی بیارن اون وقت هستش که داستان مشکل دار میشه .....

من ناراحتیم از این هستش که چنین آیپی بزرگی با پتانسیل بزرگی که داشت و میتونست بازی های اول شخص صنعت گیم رو ، رو به جلو هدایت کنه چنان افتی کرده که مدت هاست بازی های اول شخص تکون اساسی نخوردن و دارن درجا میزنن ، باز خدا رو شکر که بازی مثل تایتانفال پیدا شد که حداقل در بخش مولتی تونست صنعت گیم رو تکون اساسی بده و این یعنی خبر خوش برای گیمر ها یعنی خبر خوش برای شماره بعدی بتلفیلد که تیم سازندش میرن تلاششون رو بیشتر میکنن و سخت کار میکنن تا بخش مولتی پلیر قوی تری رو برای گیمر ها فراهم کنن تا هم گیمر ها از بازی لذت ببرن و هم تیم سازنده و شرکت حامیش سود خوبی از فروش بازی به دست بیاره و این یعنی سود دوطرفه ،لذت دوطرفه و احترام متقابل ............

استاد جوگیر شدن زیادی جوگرفتت لطف کن دیگه از این نظر های تاریخی نده تایتان فال رو بازی کردی که میای اینجا از این حرفا میزنی؟ نوب

25688859919221031494.png

• موتور گرافیک بازی جدید میباشد که یک نسخه ارتقا یافته و جدید از همان موتور گرافیک قبلی خواهد بود.
  • بازی دارای بخش CO Op خواهد بود.
  • داستان بازی در سال 2054 جریان دارد.
  • ما در نقش یک سرباز Mitchell بازی خواهیم کرد که طبق گفته ای گیم اینفورمر Troy Baker جای ان صحبت خواهد کرد(صدای ایشان را در بازی هایی مثل Last of Us شنیده بودیم) او یک سرباز دولت امریکا میباشد که بعد Kevin Spacey ازش درخواست میکند که به PMC انها بپیوندد. Baker هم در زمان گیم پلی صحبتی نمیکند و تنها در کات سین ها شاهد حرف زدنش میباشیم.
  • بعد از به پایان رساندن هر مرحله مقداری XP به شما داده میشود که میتوانید لباس فوق پیشرفته Exoskeleton را ارتقا دهید.
  • در بازی شاهد وجود انواع نارنجک های مختلف خواهیم بود همچنین ماشینی به نام Pitbull در بازی وجود دارد که برگرفته از ماشینی مشابه در ارتش امریکا میباشد.
  • همچنین Soundtrack های بازی نیز به دست Harry Gregson-Williams ساخته خواهد شد که سابقه کار بر روی Soundtrack های بازی محبوب metal gear solid را دارد.

آخرین ویرایش:
استاد جوگیر شدن زیادی جوگرفتت لطف کن دیگه از این نظر های تاریخی نده تایتان فال رو بازی کردی که میای اینجا از این حرفا میزنی؟ نوب

شما اگه از تایتان فال خوشت اومده یحتمل جزو اون دسته از افرادی هستی که میشینی فیلم divx رو با به به و چه چه تماشا میکنی.
در ضمن یادمون نره که ماریو هم نمره های زیادی گرفته.
شما کنار یه معتاد هم بشینی بهت میگه نوب.:d
نوب بودن همیشه بد نیست.

شما اگه از تایتان فال خوشت اومده یحتمل جزو اون دسته از افرادی هستی که میشینی فیلم divx رو با به به و چه چه تماشا میکنی.
نوب بودن همیشه بد نیست.
عجب:|
الان مثلا من باید از چه بازی خوشم بیاد که بشینم یک فیلمو با کیفیت 4K نگاه کنم و به به و چه چه کنم؟
این نظریه هم مثل نظریه آبدارچی های استودیو سانتا مونیکا بود:|:d

نوب بودن همیشه بد نیست.

الان این حرفا چه ربطی به هم داشتن؟! جان من خودت خسته نشدی از بس آسمون ریسمون بافتی به هم مثال های تو مخی زدی واسه اثبات حرفات؟ این وسط ماریو چی کارس؟ و اینکه شما الان از فروش کردن ماریو و معروف بودنش شاکی هستی؟ کلا دنبال چی هستی با این حرفا چی رو میخوای ثابت کنی؟!

• موتور گرافیک بازی Fossil Engine میباشد که یک نسخه ارتقا یافته از همان موتور گرافیک قبلی خواهد بود.
آقا این قضیه اسم موتور واقعی؟ =)) من فکر میکردم اول واسه شوخی بچه ها میگن فسیل انجین =))

آقا این قضیه اسم موتور واقعی؟ =)) من فکر میکردم اول واسه شوخی بچه ها میگن فسیل انجین =))
منم واسم سوال شده بود دقیقا:lol:=))
حالا کاملا جدیده یا ارتقا یافتس؟ منبع هم که نمیزارن بچه ها:|
پ.ن: به هیچ عنوان دلیل این همه هیت نسبت به بازی رو نمیفهمم، یعنی چون اسمش COD ه پس در هر صورت آشغاله؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or