وسط بحث های کارشناسیتون میشه به نفر لطف کنه لینک تریلر رو بذاره؟
نه اینجا و نه تو تاپیک تریلر ها اثری ازش ندیدم!
همون خط اول پستتو خوندم فهمیدم کلا بقیش ارزش خوندن نداره!تو دنیایی که تایتان فال پوچ اونهمه نمره میگیره انتظار دیگه ای هم از اکتیویژن نمیره که یه بازی بی محتوای دیگه رو عرضه نکنه.
وقتی هر آشغالی رو میسازه و ملت فوج فوج حمله میکنن نتیجش میشه این.
اولین تریلر که باید بیشترین هایپ رو داشته باشه واقعا نا امیدم کرد.
فقط یه چند تا جک و جونور تو اون آش شله قلمکارش کم داره.
یاد تبلیغ صا ایران میفتم.
هر سال بنجل تر از پارسال.
بازی با موتور کاملا جدید Fossil Engine در حال ساخت هستش که نمونه بسیار پیشرفته تر IW هستش.
از اسمش معلومه که یه 20 سالی مداومت داره
همیشه وقتی یه تصویر از بازی میاد (منظورم اسکرین شاته) خیلی هایپ کننده و پر زرق و برقه ولی وقتی تریلری از بازی میبینیم دیگه اینجا همه چی داره ریل تایم اجرا میشه و این چیزیم که تو تریلر دیده شد خیلی راضی کننده بود .من اصلا کاری به کات سن ها ندارم ولی یک چیز رو کاملا یقین دارم وقتی بازی عرضه شد گرافیک بازی در محیط گیم پلی یقین داشته باشین که خیلی تغییر خاصی نسبت به نسخه قبل نمیکنه و باز هم همون آش و همون کاسه هستش ....
اینا همش درصورتی اتفاق میوفته که از پیش رندر شده باشند من Ghost رو بازی نکردم ولی تو سری کاد هیچ وقت کات سکانس از پیش رندر شده نبوده ....در ضمن مشخصه که در تصاویر کات سن میتونن خیلی از افکت ها رو درش به کار ببرن و گرافیک بازی رو در تصاویر کات سن بالا ببرن ولی مشکل جایی پیدا میشه که بازی بره تو محیط گیم پلی و گرافیک بازی اون جا باید بهش پرداخته بشه که واقعا نسل بعدی شده و یا نه ؟!!
گیم پلی بازی به لطف سرعت بالا و 60 فرم بودنش هیچ نیازی به گرافیک خفن داشتن نداره و همین هم برا این سری زیاده . در ضمن گیم پلی بازی وابسطه گی شدیدی داره به موتور گرافیکی بازی شما تصور کن این بازی رو با موتور Cry Engine بسازن میشه یه چیزی کپ کریسیس که این به ضرر بازی تمام خواهد شد در واقع اگه بخوان موتور رو از ریشه تغییر بدن به گیم پلی بازی ضربه میزنن ب نظر من تنها دلیلی که موتور عوض نمیشه همینه ...من قبلا هم گفتم الان هم میگم این آیپی کاملا نبدیل به بازی شده که هر سال ازش یه نسخه بیرون میاد و دیگه دچار تحولی شگرفی روش نباشین یعنی انتظار نداشته باشین یه گرافیکی ببینین که دهنتون چند دقیقه ای باز بمونه و کلی هایپ بشین ! سازنده ها وقتی میبینن بازی هر سال میاد بیرون و پیشرفت زیادی هم نمیکنه ولی باز هم فروش خوبی میکنه دیوانه نیستن که بخوان کلی هزینه اضافی برای یک موتور کاملا جدید و نسل بعدی بکنن . منظورم اینه که سیاست اکتی همینه و شعور مخاطبین خودش رو در همین حد میبینه .
اولا خودت جواب خودت رو دادی دوما هر شرکتی رو بهر کاری ساختن . سبک پول ساز شوتر اول شخص خودش رو تو این چند سال ثابت کرده و نشون داده که گیمرا بیشتر تمایلشون به این جور سبکاس راک استار اگه قرار بود IP هاش رو هر سال روانه بازار کنه خلاقیتش ته کشیده بود تا الان ولی سبکی مثل سبک اکشن شوتر اول شخص نیازی به تغییر اساسی نداره و تکرار مکررات تو این سبک خوب جواب میده ولی سبک Open World اصلا این جوری نیست باید مثل راکستار چند سال روش کار کنی و ایده نو وارد بازی کنی تا نتیجه مطلوب رو بگیری ... در اینکه اکتی داره پول پارو میکنه شکی نیست ولی این رو هم باید در نظر بگیریم تو سبک خودش داره یک تازی میکنه چون ابتکار عمل از خودش بوده ...همه شرکت ها مثل راکستار و چه میدونم خیلی از شرکت های دیگه نیستن که حداقل اگه آیپی دنباله داری میدن حداقل سعی کنن بازی در یک بخشی یه تغییری توش ایجاد بشه ! البته راکستار که کلا سیاست هاش در یک دنیای دیگست و به فکر پول به جیب زدن و دوشیدن گیمر ها نیست .... بازی RDR یک بار کاملا ساخته شد و وقتی بازی در مراحل تست قرار گرفت دیدن بازی خوب از آب در نیومده و بازی به کل یک بار کلاملا دور ریخته شد و از دوباره ساخته شد(البته من رو بگو شرکتی مثل اکتی رو دارم با شرکتی مثل راکستار مقایسه میکنم ؟؟!! )
جوابت رو تو قسمت بالایی دادم ...بهتره یوبیسافت رو مثال بزنم که سری اسسین تبدیل به یک آیپی سالیانه شده و سیاست هاش در بازی اسسین کرید به اکتی نزدیک تر هستش ولی با تمامی این وجود باز هم یوبیسافت برای خودش یک سری خط قرمز و احترام به گیمر ها داره و نمیخواد هر سال یه اسسین بده که فقط تغییرات کوچکی کرده باشه ....
داری یه سبک پول ساز رو از یه IP با قدمت تر رو با یه IP نو تر تو یه سبک متفاوت تر مقایسه میکنی که این اشتباهه (همین جور که تو قسمت بالایی گفتم) ...سری اسسین کرید هر چقدر هم بهش انتقاد بشه و کلی ترول بشه (خودمم هم اصلا دوست نداشتم این آیپی تبدیل به یک آیپی سالیانه بشه ) ولی خداییش در این نسخه آخری بازی کلی پیشرفت در خیلی از بخش ها کرده بود و اسسین نسل بعدی هم که معرفی شده مثل این که موتور گرافیک بازیش یک تغییر کاملا اساسی کرده و کاملا نسل بعدی شده .
درباره کات سن ها من نگفتم که تصاویر از پیش رندر شده هستن و شما اشتباه متوجه شدی !!!! من گفتم در تصاویر کات سن میشه یک سری افکت ها رو به بازی اضافه کرد نمونه مثال افکت موشن بلور و خیلی افکت های دیگه که در تصاویر گیم پلی خیلی از این افکت ها چون دیگه باید هوش مصنوعی و پردازش صفحه ای بیشتر و حرکت دادن محیط و تکسچر لودینگ و کلا خیلی چیز های دیگه باید پردازش بشن که دردسر بیشتری داره و به همین خاطر کیفیت گرافیکی تصاویر گیم پلی از کات سن ها کمتر هستش بذار بازی بیاد کاملا متوجه میشین من چی میگم .Romell
همیشه وقتی یه تصویر از بازی میاد (منظورم اسکرین شاته) خیلی هایپ کننده و پر زرق و برقه ولی وقتی تریلری از بازی میبینیم دیگه اینجا همه چی داره ریل تایم اجرا میشه و این چیزیم که تو تریلر دیده شد خیلی راضی کننده بود .
اینا همش درصورتی اتفاق میوفته که از پیش رندر شده باشند من Ghost رو بازی نکردم ولی تو سری کاد هیچ وقت کات سکانس از پیش رندر شده نبوده ....
گیم پلی بازی به لطف سرعت بالا و 60 فرم بودنش هیچ نیازی به گرافیک خفن داشتن نداره و همین هم برا این سری زیاده . در ضمن گیم پلی بازی وابسطه گی شدیدی داره به موتور گرافیکی بازی شما تصور کن این بازی رو با موتور Cry Engine بسازن میشه یه چیزی کپ کریسیس که این به ضرر بازی تمام خواهد شد در واقع اگه بخوان موتور رو از ریشه تغییر بدن به گیم پلی بازی ضربه میزنن ب نظر من تنها دلیلی که موتور عوض نمیشه همینه ...
در مورد قسمت بولد شده تقصیر اکتی نیست که داره این جوری پیش میره تقصیر خود گیمراست که خوراکشون شده بازییی به نام COD ....
اولا خودت جواب خودت رو دادی دوما هر شرکتی رو بهر کاری ساختن . سبک پول ساز شوتر اول شخص خودش رو تو این چند سال ثابت کرده و نشون داده که گیمرا بیشتر تمایلشون به این جور سبکاس راک استار اگه قرار بود IP هاش رو هر سال روانه بازار کنه خلاقیتش ته کشیده بود تا الان ولی سبکی مثل سبک اکشن شوتر اول شخص نیازی به تغییر اساسی نداره و تکرار مکررات تو این سبک خوب جواب میده ولی سبک Open World اصلا این جوری نیست باید مثل راکستار چند سال روش کار کنی و ایده نو وارد بازی کنی تا نتیجه مطلوب رو بگیری ... در اینکه اکتی داره پول پارو میکنه شکی نیست ولی این رو هم باید در نظر بگیریم تو سبک خودش داره یک تازی میکنه چون ابتکار عمل از خودش بوده ...
جوابت رو تو قسمت بالایی دادم ...
داری یه سبک پول ساز رو از یه IP با قدمت تر رو با یه IP نو تر تو یه سبک متفاوت تر مقایسه میکنی که این اشتباهه (همین جور که تو قسمت بالایی گفتم) ...
تو دنیایی که تایتان فال پوچ اونهمه نمره میگیره انتظار دیگه ای هم از اکتیویژن نمیره که یه بازی بی محتوای دیگه رو عرضه نکنه.
وقتی هر آشغالی رو میسازه و ملت فوج فوج حمله میکنن نتیجش میشه این.
اولین تریلر که باید بیشترین هایپ رو داشته باشه واقعا نا امیدم کرد.
فقط یه چند تا جک و جونور تو اون آش شله قلمکارش کم داره.
یاد تبلیغ صا ایران میفتم.
هر سال بنجل تر از پارسال.
استاد جوگیر شدن زیادی جوگرفتت لطف کن دیگه از این نظر های تاریخی نده تایتان فال رو بازی کردی که میای اینجا از این حرفا میزنی؟ نوب
عجبشما اگه از تایتان فال خوشت اومده یحتمل جزو اون دسته از افرادی هستی که میشینی فیلم divx رو با به به و چه چه تماشا میکنی.
در ضمن یادمون نره که ماریو هم نمره های زیادی گرفته.
شما کنار یه معتاد هم بشینی بهت میگه نوب.:d
نوب بودن همیشه بد نیست.
شما اگه از تایتان فال خوشت اومده یحتمل جزو اون دسته از افرادی هستی که میشینی فیلم divx رو با به به و چه چه تماشا میکنی.
در ضمن یادمون نره که ماریو هم نمره های زیادی گرفته.
شما کنار یه معتاد هم بشینی بهت میگه نوب.:d
نوب بودن همیشه بد نیست.
منم واسم سوال شده بود دقیقاآقا این قضیه اسم موتور واقعی؟من فکر میکردم اول واسه شوخی بچه ها میگن فسیل انجین
![]()