(Armor(Exoskeleton هاي اينا خيلي شبيه به فيلم Elysium شده:d
BF4 مگه عرضه شده؟ايني كه من ميبينم فاز بتا به سر ميبره ايشالا سال ديگه كامل ميشه.
اصلا شماره ٤ اركيد شده واقعيت كجا بود.
گيم پلي اركيد شدن و تبديل شدن به MOH و COD.
طراحي داغون مپ ها نسبت به BF3.
انواع اقسام موارد نوب مثل ٤ نوع نارنجك و Noobtube و...
مشكلات سرور ها.
افت فريم بر روي كنسول و Levolution مضخرف.
همچين ميگي باگ انگار ٢تاس:d بازي كاملا Broken هست . BF 3 هم باگ داشت ربطي نداره،همين الان سرور هاي ٦٤ نفرش مشكل داره.
LDC هاي ضعيف.
بازم بگم؟
چيزي كه فن هاي بتلفيلد قبول دارن BF4 كاملا شكست خوردس. حالا ميخوايد انكار كنيد براي من مهم نيست.
اهان مشكل نيست پس؟ گيم پلي نسبت به ٣ تغيير كرده مشكل نيست پس چيه؟ MOH بازي موفقي بوده كه بخواد به اون تبديل بشه؟یک شباهت های خیلی کوچیکی به مدال داره موافق هستم (این الان ربطی به مشکل داشت؟)
نظر شخصی هستش ؟ چون خود دایس گفته بود هدف ما اینه که بازیکنان بخش داستانی براشون حالت تمیرینی برای ورود به مولتی باشه مپ ها هم تعدادیشون همون مپ های بخش داستانی هستند (بازم این مشکل نبود)
اگه شخصی سازی بدون نقص سلاح ها رو میگی موارد نوب من به شما چی بگم؟ الان 4 تا نارنجک چه ربطی به موارد نوب ها داره؟(الان این مشکل بود؟)
مشکلات سرور ها زمانی که خیلی شلوغ میشه اره یکمی مشکل داره سرور های بتل 3 هم الان باز مشکل دارن(منفجر شدنشون که همه پرت میشن بیرون)
باگ صدا ، باگ گرافیک ، باگ سرور این خودم گفتم
دی ال سی ها خوب چاینا رایزینگ ان چنان بد نیستش ،سکند اسولت خیلی عالیه ، ناوال استرایک برای کسایی که نبرد های دریایی دوست دارن خیلی خوبه
بازم بگو تا فردا هستم خدمتت(خود بنده هم فن چند ساله بتلم هیچ موقع نمیگم شکست خورده تغییرات بازی برای طرفداران زیاد جالب نبوده خود بنده از چند موردش خوشم نمیاد ولی بازم شکست خورده نیست فقط یک تغییره) موفق باشی دوست عزیز
اهان مشكل نيست پس؟ گيم پلي نسبت به ٣ تغيير كرده مشكل نيست پس چيه؟ MOH بازي موفقي بوده كه بخواد به اون تبديل بشه؟
حتما مترو رو بازي نكردي؟ همون ٤ نوع نارنجك و Noobtubeمپ رو نابود كرده و غير قابل بازي كردن شده.
مشكلات سرور خيلي بزرگتر از اين حرف هاس
![]()
به علاوه نت كد ها و... كه تا درست بشه خيلي ها بازيرو كنار گذاشتن. به جاي فيكس كردن بازي DLC عرضه ميكنن
BF3 هم مشكلاتش خيلي كم بودن با اين Bugfield 4 مقايسه نكن لطفا
DLC هاي بعديم كه سازنده هاي MOH ميسازن ....
تغييرات نبوده كه طرفدار هارو ناراضي كرده عرضه كردن بازي كه Broken هست و تو فاز بتا هست باعث ناراضي بودن ميشه.مثل اينكه شما راضي هستي ٦٠$ براي بتا پول بدي.
كلا من بحثي ندارم و اين حرفا تكراري شده. واينجا هم جاش نيست
ديگه شما ميتوني بري بتل لاگ رو بخوني يا همين تاپيك PC يا PS4 تا ببيني چرا خيلي ها ناراضين.
به طور كلي BF4 در سطح BF نيست.
بابا ول کنید جنگ کال اف و بتل باز شروع شد
صبر کنید بتل جدید هم تریلر بده بعد ببینیم چی پیش میاد
فعلا یکی متن این تریلر بذاره بابا
همشن 10 خط نمیشه
داداش انگلیسی ندارم داشتم خودم ترجمه میزدمسلام داداش انگلیسیش رو نداری؟ بده تا ترجمه کنم بهت بدم
شما الآن داری میگی BF4 بهتر از BF3 هست؟؟؟ 5 تا فن بیاری از BF3 که بگن BF4 بهتره حرف شما قبولیک شباهت های خیلی کوچیکی به مدال داره موافق هستم (این الان ربطی به مشکل داشت؟)
نظر شخصی هستش ؟ چون خود دایس گفته بود هدف ما اینه که بازیکنان بخش داستانی براشون حالت تمیرینی برای ورود به مولتی باشه مپ ها هم تعدادیشون همون مپ های بخش داستانی هستند (بازم این مشکل نبود)
اگه شخصی سازی بدون نقص سلاح ها رو میگی موارد نوب من به شما چی بگم؟ الان 4 تا نارنجک چه ربطی به موارد نوب ها داره؟(الان این مشکل بود؟)
مشکلات سرور ها زمانی که خیلی شلوغ میشه اره یکمی مشکل داره سرور های بتل 3 هم الان باز مشکل دارن(منفجر شدنشون که همه پرت میشن بیرون)
باگ صدا ، باگ گرافیک ، باگ سرور این خودم گفتم
دی ال سی ها خوب چاینا رایزینگ ان چنان بد نیستش ،سکند اسولت خیلی عالیه ، ناوال استرایک برای کسایی که نبرد های دریایی دوست دارن خیلی خوبه
بازم بگو تا فردا هستم خدمتت(خود بنده هم فن چند ساله بتلم هیچ موقع نمیگم شکست خورده تغییرات بازی برای طرفداران زیاد جالب نبوده خود بنده از چند موردش خوشم نمیاد ولی بازم شکست خورده نیست فقط یک تغییره) موفق باشی دوست عزیز
"باورم نمیشد BF به جایی برسه که تانکت ر بتونی قرمز کنی"شما الآن داری میگی BF4 بهتر از BF3 هست؟؟؟ 5 تا فن بیاری از BF3 که بگن BF4 بهتره حرف شما قبول
به شخصه حاضرم دوباره BF3 رو روی PS4 پورت کنن من بازم شروع میکنم بازی توی BF4 خواستن بازی شبیه به COD بشه تا طرفدار های COD ر جذب کنه گندزدن
باورم نمیشد BF به جایی برسه که تانکت ر بتونی قرمز کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!)x
~x(
شما الآن داری میگی BF4 بهتر از BF3 هست؟؟؟ 5 تا فن بیاری از BF3 که بگن BF4 بهتره حرف شما قبول
به شخصه حاضرم دوباره BF3 رو روی PS4 پورت کنن من بازم شروع میکنم بازی توی BF4 خواستن بازی شبیه به COD بشه تا طرفدار های COD ر جذب کنه گندزدن
باورم نمیشد BF به جایی برسه که تانکت ر بتونی قرمز کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!)x
~x(
داداش انگلیسی ندارم داشتم خودم ترجمه میزدم
اینم چند خط وسطش رو دقیق حالی نشدم
شما اگه میتونی همون انگلیسی متن رو بزاری خیلی خوب میشه
دمت گرم
Sorena Asadi@
روی یه مواردی پا فشاری میکنی که واقعا تازه ورود بودنت به BF رو به چشم میکشه. صادق و من و خیلی های دیگه رو بتل باز های قدیمی و حرفه ای میشناسن و همشون هم دسته جمعی قبول دارن که BF4 یه شکست برای این سری بوده. حالا هی تا فردا بیا انکار کن چیزی از واقعیت کم نمیکنه.