نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

"
Democracy, Democracy! Democracy is not what these people need. Hell, it's not even what they want.
America has been trying to install democracies in nations for a century and it hasn't worked one time,"
"These countries don't have the most basic building blocks to support a democracy. Little things like, we ought to be tolerant of those who disagree with us,"
"We ought to be tolerant of those who worship a different God than us. That a journalist ought to be able to disagree with the president.
And you think you can just march into these countries based on some fundalmentalist, religious principles? Drop a few bombs, topple a dictator and start a democracy?"
"Huh, gimme a break. People don't want freedom. They want boundaries, rules, protection from invaders and from themselves,"
"People need a leader who can give them both the support and the constraints to keep chaos at bay. You give them that and they'll follow. And that's where I come in."

ترجمه درست تریلر :
دموکراسی احتیاج این مردم نیست ، لعنتی ، حتی چیزی نیست که اونا میخوان.
آمریکا برای یک قرن سعی کرد تا دموکراسی رو در کشورها اجرا کنه ! و این حتی یکبار هم جواب نداده.
این کشورها حتی ابتدایی ترین زیرساخت هارو برای حمایت از دموکراسی ندارن . چیزای کوچیکی مثل : ما باید در مقابل کسایی که با ما مخالف هستند صبر داشته باشیم ، ما باید با کسایی که خدایی دیگه رو میپرستند کنار بیایم ،یه روزنامه نگار بتونه با رئیس جمهور مخالف باشه.
شما فکر میکنید میشه به سمت این کشورهایی که بر پایه یک باور مذهبی هستند حمله کنید چندتا بمب بندازین ، دیکتاتور رو سرنگون کنید و دموکراسی رو اجرا کنید ؟ ها ، بیخیال.
مردم آزادی نمیخوان، اونا مرز میخوان، قانون میخوان. حفاظت ، دربرابر محاجما و دربرابر خودشون.
مردم رهبری رو میخوان که هم از اونها حمایت کنه و هم اونا رو محدود کنه تا از هرج و مرج جلوگیری کنه ، اینو بهشون بدید ، اونا دنبال رو میشن . اینجاست که من وارد میشم.

آخرین ویرایش:
"

ترجمه درست تریلر :
دموکراسی احتیاج این مردم نیست ، لعنتی ، حتی چیزی نیست که اونا میخوان.
آمریکا برای یک قرن سعی کرد تا دموکراسی رو در کشورها اجرا کنه ! و این حتی یکبار هم جواب نداده.
این کشورها حتی ابتدایی ترین زیرساخت هارو برای حمایت از دموکراسی ندارن . چیزای کوچیکی مثل : ما باید در مقابل کسایی که با ما مخالف هستند صبر داشته باشیم ، ما باید با کسایی که خدایی دیگه رو میپرستند کنار بیایم ،یه روزنامه نگار بتونه با رئیس جمهور مخالف باشه.
شما فکر میکنید میشه به سمت این کشورهایی که بر پایه یک باور مذهبی هستند حمله کنید چندتا بمب بندازین ، دیکتاتور رو سرنگون کنید و دموکراسی رو اجرا کنید ؟ ها ، بیخیال.
مردم آزادی نمیخوان، اونا مرز میخوان، قانون میخوان. حفاظت ، دربرابر محاجما و دربرابر خودشون.
مردم رهبری رو میخوان که هم از اونها حمایت کنه و هم اونا رو محدود کنه تا از هرج و مرج جلوگیری کنه ، اینو بهشون بدید ، اونا دنبال رو میشن . اینجاست که من وارد میشم.

ممنون دوست عزیز اعصاب من بهم ریخته بود و رفتم فقط همینطوری شنیداری سریع ترجمه کردم اگه یک سری مشکل داشت ببخشید این دوستمون درستش رو ترجمه کرد به هر حال شرمنده

خصوصی شد موفق باشی(اول اینکه در رابطه با اون تازه ورود بودنم توی خصوصی گفتم که بدونید من چندین سال بتل میزنم از هر بازی که بیاد میخواد شاهکارم باشن بیشتر دوسش دارم. داش فردین من وقتی یه چیز میگم برام مهم نیست 10 هزار نفر مخالف داشته باشم حرفم رو تا 1 سال دیگه هم عوض نمیکنم این که شما از تغیرات به وجود امده خوشت نیومده دلیل نمیشه این بازی شکست خورده بدونی/ هم فروشش رو کرد هم متای قابل قبولی گرفت بیشتر نقد ها کاملا مثبت بوده)
آقا شما با بکار بردن این جملات که خیلی دوست دارم و هزار ساله دارم بازیش میکنم و خدای بتلم نمیتونی این فکت رو که پلیرهای قدیمی بتل از BF4 ناراضی هستن عوض کنی ;) دلایلشم مشخصه، اونایی که پلیر بتل هستن میدونن و اونایی هم که تازه وارد هستن باهاش ممکنه حال کنن!

صدای کوین اسپیسی تو تریلر اینقدر قدرتمند و باورپذیر بود که به نظر من انیمیشن خودش تو تریلر جلو صداش کم میاورد و به خوبی صداش نشده بود

چه تریلر مزخرفی
گرافیکش که افتضاح بود - گیم پلیم که فاجعه
آره واقعا گیم پلیش افتضاح بود! داستان بازی هم خیلی آشغال بود! اوه شخصیت پردازیش خیلی مقوا بود! لول دیزاینشم آشغال بود! اصلا کلا آشغال بود! همه اینا رو من از توی یک تریلر فهمیدم!
تازه متوجه شدم بازی Ending خیلی بدی هم داشت! :|
:| نه خداوکیلی! این تریلر یک تریلر کات شده از یک سری تیکه های بازی بود و از گیم پلی بازی چیزی نشون نداد میشه بپرسم دقیقا گیم پلی رو از کجات در آوردی؟ :دی :دی

صدای کوین اسپیسی تو تریلر اینقدر قدرتمند و باورپذیر بود که به نظر من انیمیشن خودش تو تریلر جلو صداش کم میاورد و به خوبی صداش نشده بود
این بخاطر ضعف تصویر نیست :دی این بخاطر خفنیت اسپیسی میباشد :x :d

من هي مقاومت كردم كه تو اين تاپيك نيام ولي خوب 20 صفحه رفته جلو :d مگه ما قرار نبود از COD بدمون بياد مگه قرار نبود هر جا اسم بازي بد مياد ياد COD بيفتيم؟ آقايون واقعا اين بود آرمانهاي ما؟

اين تاپيك به من ثابت كرد اينقدري بچه هاي اينجا ادعا ميكنن از COD بدشون نمياد.:d

من هي مقاومت كردم كه تو اين تاپيك نيام ولي خوب 20 صفحه رفته جلو :d مگه ما قرار نبود از COD بدمون بياد مگه قرار نبود هر جا اسم بازي بد مياد ياد COD بيفتيم؟ آقايون واقعا اين بود آرمانهاي ما؟

داداش کجای کاری...یه سری ها از Watch Dogs هم الکی ابراز تنفر می کنن و حس روشن فکرانه الکی در میارن اما قسم می خورم از من زودتر دستو پا می زنن واسه خریدش...:d

منم مثل تو تا الان جز همون روز اولش به این تاپیک سر نزده بودم و برای قدردانی از نویسنده خبر فقط...اما این 20 صفحه مجبورم کرد بیام فقط واسه خوندن پستها وگرنه COD خیلی وقته از Black Ops به بعد برای من مرده...

آقا شما با بکار بردن این جملات که خیلی دوست دارم و هزار ساله دارم بازیش میکنم و خدای بتلم نمیتونی این فکت رو که پلیرهای قدیمی بتل از BF4 ناراضی هستن عوض کنی ;) دلایلشم مشخصه، اونایی که پلیر بتل هستن میدونن و اونایی هم که تازه وارد هستن باهاش ممکنه حال کنن!

ما نگفتیم داریم با بتل 4 زندگی میکنیم :| گفتم بتل هرچی بیاد من میگیرمش چون دایس بازی بد نمیسازه و از همون قدیم قدیم ها عاشق این استدیو بودم حالا اومد بازی رو تغییر داد بازی فاجعه شد؟ فردین چنان میگه شکست انگاری اومده زده بازی رو ترکونده نه عزیزم من خودم هم از تغییراتش زیاد خوشم نیومد و نباید از سبک نسخه 3 زیادی دور میشد که شد(اگه شکست بود خود بازی سنتر بهش 8.5 نمیداد) بازی‌سنتر | نقد و بررسی | PC | Battlefield 4 | PC بزرگترین میدان نبرد امیدوارم نسخه بعدی به ریشه های اصلی برگرده :d

- - -ویرایش - - -

نه خدایی این خیلی خوبه گرافیک هم پیشرفت کرده من خودم که از نسخه ام دابل 2 به بعد از این سری متنفر شده بودم نظرم به سوی این جدیده جلب شد یه چیزیش من کشوند سمته خودش نمیدونم چی بود:| به امید خدا واس وان 100% میخرمش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or