اولشم نوشته تریلر مربوط به نسخه X1 هست :فک نکنم آپ اسکیل شده باشه اگه برای x1 باشه احتمالا رزولوشن 1080 شده تو این شماره.
الان شما دقیق تو چه فازی هستی؟
اینقدر به گرافیک بازی گیر دادی توی این چند صفحه بعد خودت عشق Titanfall هستی که گرافیک خاصی نداره!
بعد باز بعد این همه بحث و گیر دادن به گرافیک بازی میای میگی من اصلا نگفتم بازی گرافیک خوبی ندارهاینا پس کی بودن این پستارو دادن؟
شاید من چشام اشتباهی میبینه
:
به قول بچه ها: What's your faz ؟![]()
BF4 مگه عرضه شده؟تلاش دایس برای رساندن شماره 4 به واقعیت عالی بوده ولی طرفدارانی مثل شما از طبیعی تر شدن بازی شاکی هستند(بحث ایگلا هم اینه ببین توی شماره 3 یکی که هلی و جتش خیلی عالی بود کل بازی رو میگرفت توی دستش توی 4 از این خبرا نیست حاجی . AA ها هم خیلی عالیه که متحرک شده توی 3 من خودم میرفتم توی بیس حریف و تا میومدن میکشتمشون که به نظر خودم مسخره میباشد. )شما لطف کن نیا اینجا بیخودی بگو آشغال دلیل نمیشه شما از تغیرات به وجود امده خوشت نیومده بیای بگی اشغاله
در جواب کسایی که میگن BF4 خوب بود
من زندگیم ر پای bf3 گذاشتم هر روز نزدیک به 10 ساعت بازی میکردم bf4 نسبت به bf3 یه آشغال بود هیچ bf3 fan نیست که بگه bf4 از Bf3 بهتر هست نمونه ی مشکلاتش اگه باگ ها ر بزاریم کنار : بازی اصلا بالانس نیست تو یه مپ کوچولو مثل metro (اسم یکی از مپ ها ) 64 نفر رو به روی هم یه کلیپ ببینید خیلی خیلی خر تو خر هست و همیشه تیمی که به پرچم B زود تر میرسه(روس ها ) در اغلب موارد برندست - وسیله ها ر کلا نابود کردن 1-هلیکپتر ر راحت میشه با IGLA ترکوند بدون هییییییییچ زحمتی کافیه یه IGLA بخوری تا هلیکپتر یه دفعه 180 بزنه با مخ بیای زمین 2-جت یه IGLA بخوره سره جت هی میاد پایین تا بخوری زمین تازه علاوه بر این ها یک AA (ضد هوایی متحرک) تو بازی هست که دوستان میگن از تو بیس خودشون بیس حریف ر میزنه پس نتیجه مگیریم که هیچ فن بازی که BF3 ر بصورت حرفه ای بازی میکرده از BF4 خوشش نمیاد BF3 تم بازیش خیلی با ابوهت بود رنگ خاکستری موج میزد تو بازی ولی BF4 شده شبیه COD پره رنگ های پر ر نگ هست تنها نکته ی مثبتش گرافیک فوقالعاده زیباست البته منظورم تنها نکته ی مثبت نسبت به BF3 وگرنه همیشه BF بعد از MW2 یه سر و گردن از COD بهتر بوده
من فقط خواستم یه بار دیگه بگم :
KEVIN PHUCKING SPACEY
(Armor(Exoskeleton هاي اينا خيلي شبيه به فيلم Elysium شده:d
BF4 مگه عرضه شده؟ايني كه من ميبينم فاز بتا به سر ميبره ايشالا سال ديگه كامل ميشه.
اصلا شماره ٤ اركيد شده واقعيت كجا بود.
گيم پلي اركيد شدن و تبديل شدن به MOH و COD.همین الان که این کامنت دادی جز باگ بیا بگو مشکل بازی الان چیه؟