نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

سایت گیمرساید ویدئو 1080 گذاشته گرافیکش خیلی بالا رفته این عکساش

Gallery Call of Duty: Advanced Warfare - Fichier: Reveal trailer (FR) (1920x1080) - 2014-05-02 15:32:44 - Gamersyde

فک نکنم آپ اسکیل شده باشه اگه برای x1 باشه احتمالا رزولوشن 1080 شده تو این شماره.

- - -ویرایش - - -

این انجین جدیده خیلی بعیده انجین قبلی باشه اسکین شیدر روی صورت خیلی شبیه به اسکین شیدر صورت تو رایز شده بایست از تکنیکای جدید رندرینگ استفاده شده باشه.

78520159398268449935.jpg

خوب تریلر رو دیدیم به نظرم گرافیک خیلی عالی نبود اما خوب نمیشه گفت بد بود به هر حال هنوز نمیشه نظر قطعی داد اما با بیش از حد تخیلی شدن بازی حال نکردم همینجوری پیش بره میریم در فضا و سیارات دیگر و احتمالا با نژاد های دیگری به مبارزه خواهیم پرداخت:d

الان شما دقیق تو چه فازی هستی؟ :دی

اینقدر به گرافیک بازی گیر دادی توی این چند صفحه بعد خودت عشق Titanfall هستی که گرافیک خاصی نداره!

بعد باز بعد این همه بحث و گیر دادن به گرافیک بازی میای میگی من اصلا نگفتم بازی گرافیک خوبی نداره :| اینا پس کی بودن این پستارو دادن؟ :دی شاید من چشام اشتباهی میبینه :دی
:

به قول بچه ها: What's your faz ؟ :دی

خوب فاز شما و بچه ها چیه؟ میخوای بگی الان این گرافیکش در حد همین بتل 4 بود (حالا بماند بتل بعدی) گرافیک خوبه ولی بازم چیزی نیست که بیام بگیم وااااا پیشرفت گرافیکی خیره کننده میباشد

منم تریلر رو بالاخره دیدم
و در کمال تعجب به بازی امید پیدا کردم:d
یعنی در بدترین حالت به جای اینکه همون mw2 رو تفنگاشو عوض کنن بدن به مردم یک چیز جدید می دن بیرون . حالا آشغال هم باشه اهمیتی نداره مهم جدید بودنشه:d

(Armor(Exoskeleton هاي اينا خيلي شبيه به فيلم Elysium شده:d
تلاش دایس برای رساندن شماره 4 به واقعیت عالی بوده ولی طرفدارانی مثل شما از طبیعی تر شدن بازی شاکی هستند(بحث ایگلا هم اینه ببین توی شماره 3 یکی که هلی و جتش خیلی عالی بود کل بازی رو میگرفت توی دستش توی 4 از این خبرا نیست حاجی . AA ها هم خیلی عالیه که متحرک شده توی 3 من خودم میرفتم توی بیس حریف و تا میومدن میکشتمشون که به نظر خودم مسخره میباشد :دی. )شما لطف کن نیا اینجا بیخودی بگو آشغال دلیل نمیشه شما از تغیرات به وجود امده خوشت نیومده بیای بگی اشغاله
BF4 مگه عرضه شده؟:)) ايني كه من ميبينم فاز بتا به سر ميبره ايشالا سال ديگه كامل ميشه.
اصلا شماره ٤ اركيد شده واقعيت كجا بود.

آخرین ویرایش:
در جواب کسایی که میگن BF4 خوب بود
من زندگیم ر پای bf3 گذاشتم هر روز نزدیک به 10 ساعت بازی میکردم bf4 نسبت به bf3 یه آشغال بود هیچ bf3 fan نیست که بگه bf4 از Bf3 بهتر هست نمونه ی مشکلاتش اگه باگ ها ر بزاریم کنار : بازی اصلا بالانس نیست تو یه مپ کوچولو مثل metro (اسم یکی از مپ ها ) 64 نفر رو به روی هم یه کلیپ ببینید خیلی خیلی خر تو خر هست و همیشه تیمی که به پرچم B زود تر میرسه(روس ها ) در اغلب موارد برندست - وسیله ها ر کلا نابود کردن 1-هلیکپتر ر راحت میشه با IGLA ترکوند بدون هییییییییچ زحمتی کافیه یه IGLA بخوری تا هلیکپتر یه دفعه 180 بزنه با مخ بیای زمین 2-جت یه IGLA بخوره سره جت هی میاد پایین تا بخوری زمین تازه علاوه بر این ها یک AA (ضد هوایی متحرک) تو بازی هست که دوستان میگن از تو بیس خودشون بیس حریف ر میزنه پس نتیجه مگیریم که هیچ فن بازی که BF3 ر بصورت حرفه ای بازی میکرده از BF4 خوشش نمیاد BF3 تم بازیش خیلی با ابوهت بود رنگ خاکستری موج میزد تو بازی ولی BF4 شده شبیه COD پره رنگ های پر ر نگ هست تنها نکته ی مثبتش گرافیک فوقالعاده زیباست البته منظورم تنها نکته ی مثبت نسبت به BF3 وگرنه همیشه BF بعد از MW2 یه سر و گردن از COD بهتر بوده

تلاش دایس برای رساندن شماره 4 به واقعیت عالی بوده ولی طرفدارانی مثل شما از طبیعی تر شدن بازی شاکی هستند(بحث ایگلا هم اینه ببین توی شماره 3 یکی که هلی و جتش خیلی عالی بود کل بازی رو میگرفت توی دستش توی 4 از این خبرا نیست حاجی . AA ها هم خیلی عالیه که متحرک شده توی 3 من خودم میرفتم توی بیس حریف و تا میومدن میکشتمشون که به نظر خودم مسخره میباشد :دی. )شما لطف کن نیا اینجا بیخودی بگو آشغال دلیل نمیشه شما از تغیرات به وجود امده خوشت نیومده بیای بگی اشغاله

- - -ویرایش - - -

من فقط خواستم یه بار دیگه بگم :

KEVIN PHUCKING SPACEY

خیلی ها این تریلر دیدن رفتن تو کف فکر میکنن توی گیم پلی هم صورت کاراکتر ها به همین شکله سر شاه رگم شرط میزارم اگه توی گیم پلی هم صورت کاراکتر ها به همین شکل باشه میزنمش b-)

- - -ویرایش - - -

دوستان کال او باز دیگه بهتره تمومش کنید توی این کل کل ها فقط بنده 2 چیز سعی کردم بگم :
1- این نسخه من هیچ کاری بهش ندارم و گفتم خودم ازش خوشم اومد و 100% تجربه میکنم اما گرافیک هنوز خیلی جای کار داره
2- گاست یک شکست برای سری کال او بود

کسی متن انگلیسی یا فارسی این تریلر داره؟
کسی میتونه برای ما متن تریلر رو قرار بده؟
بعضی جاها نمیفهمم چی میگه
یکم شنیداری ضعیف هستم

(Armor(Exoskeleton هاي اينا خيلي شبيه به فيلم Elysium شده:d

BF4 مگه عرضه شده؟:)) ايني كه من ميبينم فاز بتا به سر ميبره ايشالا سال ديگه كامل ميشه.
اصلا شماره ٤ اركيد شده واقعيت كجا بود.

همین الان که این کامنت دادی جز باگ بیا بگو مشکل بازی الان چیه؟

تریلر فوق العاده بود !

گرافیک رشد قابل توجهی کرده مخصوصا با اینکه به هر حال بازی رو Cross-Gen نگه داشتن ! قیافه کوین که کاملا CG-Like هست ...

موزیک معرکه ! عجب موزیکی داشت تریلر !! امیدوارم از این قبیل ترک ها رو هم داخل بازی بشنویم !

داستان و Setting کلی بازی هم که رفته Near-Future و کلا زیر و رو شده و خیلی حس تازه ای داره !

با آوردن Exosuit ها و بقیه ادوات نظامی جدید مثل اون ربات های تایتان شکل و ... 100% تو گیم پلی کلی نو آوری خواهیم داشت ، مخصوصا Exosuit خیلی حرفها برا گفتن دارن !

هایپ وحشتناک !

من کاری به خوب یا بد بودن این شماره ندارم (گرچه از COD ها همیشه استقبال کردم:d) ولی چیزی که به نظر توی تریلر مشهود بود لیدپلتفرم این شماره هم XBOX هستش

و خوبیش اینه که وقت کنفرانس سونی رو نمی گیره:d:p

فکر کنم اینو آخر صفحه قبل نوشتم کسی ندید
کسی متن انگلیسی یا فارسی این تریلر داره؟
کسی میتونه برای ما متن تریلر رو قرار بده؟
بعضی جاها نمیفهمم چی میگه
یکم شنیداری ضعیف هستم

همین الان که این کامنت دادی جز باگ بیا بگو مشکل بازی الان چیه؟
گيم پلي اركيد شدن و تبديل شدن به MOH و COD.
طراحي داغون مپ ها نسبت به BF3.
انواع اقسام موارد نوب مثل ٤ نوع نارنجك و Noobtube و...
مشكلات سرور ها.Net code هاي بازي كه از پايه مشكل دارن.
افت فريم بر روي كنسول و Levolution مضخرف.
همچين ميگي باگ انگار ٢تاس:d بازي كاملا Broken هست . BF 3 هم باگ داشت ربطي نداره،همين الان سرور هاي ٦٤ نفرش مشكل داره.
LDC هاي ضعيف.
بازم بگم؟
چيزي كه فن هاي بتلفيلد قبول دارن BF4 كاملا شكست خوردس. حالا ميخوايد انكار كنيد براي من مهم نيست.
تا وقتي هم كه سازنده هاي MOH دخالت داشته باشند BF روند نزوليش رو ادمه ميده.
--
در ضمن بنده فن cod نيستم اخريش MW2 از نظرم خوب بود. BF اينطوري ادامه بده تبديل به COD ميشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or