کات سین CoD های قبلی پیش-رندر شده بودن؟ منظورم اینکه هیچ وقت گرافیک خیلی فک اندازی نداشته که بمونیم انگشت به دهن که ایا این کات سینه یا گیمپلی!اگه اینا همشو ریل تایم و از گیم پلی باشن و کات سین از پیش رندر شده نباشن به نظر من که برای اولین CoD نسل جدید (گاست واسه این نسل نبود) خیلی خوبن.
چند تا از نوآوری های BF4 رو بگو لذت ببریم.
دیگه بیش از حد دارید بازی رو میکوبید. دیگه همه میدونن من بتلفید فن هستم و از MW2 به بعد دیگه دست به CoD نزدم (فقط بازی میکردم که ببینم سینگلش چطوریه)، اما دیگه بازی رو اینطوری کوبیدن هم درست نیست. گرافیکی که توی این تریلر دیدم برای من راضی کننده بود. حالا باید منتظر نمایش های گیم پلی از بازی بود. الان شما به این گرافیک پایین و داغون میگید؟ اگه اینا همشو ریل تایم و از گیم پلی باشن و کات سین از پیش رندر شده نباشن به نظر من که برای اولین CoD نسل جدید (گاست واسه این نسل نبود) خیلی خوبن.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من اصلا کاری به بحثتون ندارم و نه فن COD هستم نه Battlefield ولیوالا اینجا حرف میزارن توی دهن ادم ما که اصلا نگفتیم این بازی گرافیک خوبی نداره داش فردین
الان این حرفیه که خود شما گفتییعنی باید برای این سری گریه کرد جای اینکه یک کال او دیوتی بسازه بده بیرون کرایسیس+تایتان+هیلو میخواد بده بیرون به نظرم خیلی شیک میتونست یک اسم دیگه بزاره روی این بازی نه کال او دیوتی ولی چه کنه دیگه اسمه و فروشش(الان این گرافیک داشت؟ مثل اینکه بتل معرفی بشه بازم این عنوان از نظر گرافیکی شکست میخوره)
الان شما دقیق تو چه فازی هستی؟والا اینجا حرف میزارن توی دهن ادم ما که اصلا نگفتیم این بازی گرافیک خوبی نداره داش فردین
من کار ندارم بخرین حالش رو ببرین این شرکت حقش نیست اینقدر بخوره سر یک بازی که نه گرافیک داره و نه نواوری خاصی
یعنی باید برای این سری گریه کرد جای اینکه یک کال او دیوتی بسازه بده بیرون کرایسیس+تایتان+هیلو میخواد بده بیرون به نظرم خیلی شیک میتونست یک اسم دیگه بزاره روی این بازی نه کال او دیوتی ولی چه کنه دیگه اسمه و فروشش( الان این گرافیک داشت؟ مثل اینکه بتل معرفی بشه بازم این عنوان از نظر گرافیکی شکست میخوره)
آدم جالبی هستی. AW تقریبا هیچ شباهتی به نسخه های قبلی نداره، بعد میای میگی AW نوآوری نداری چون شبیه فلان فیلمه، از اون طرف میگی بتل 4 خدای نوآوری بود چون خیلی با 3 فرق میکرد. ادامه بده.از چی بگم برات؟ کل 4 نواوری بود یعنی بخش مولتی همش نواوری داشت اصلا شبیه به 3نبود بعدشم همین نواوری های جدید خیلی هاش راضی کننده نبود چرا چون بازی رو از سبک اصلی مقداری دور کرده بود(خوبیش این بود که بازی کپی پست نشده بود یعنی گاست همش سوژه بود اون از 2 تا خورشید اونم از کپی پست کردن صحنه ها)
هم برای نسل فعلی و هم برای نسل قبلی . PC / PS3 / PS4 / X360 / XONEنسخه 360 و ps3 هم داره ؟ یا فقط برای نسل بعد قراره بدن بیرون ؟