نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

اگه اینا همشو ریل تایم و از گیم پلی باشن و کات سین از پیش رندر شده نباشن به نظر من که برای اولین CoD نسل جدید (گاست واسه این نسل نبود) خیلی خوبن.
کات سین CoD های قبلی پیش-رندر شده بودن؟ منظورم اینکه هیچ وقت گرافیک خیلی فک اندازی نداشته که بمونیم انگشت به دهن که ایا این کات سینه یا گیمپلی! :دی.

چند تا از نوآوری های BF4 رو بگو لذت ببریم.

از چی بگم برات؟ کل 4 نواوری بود یعنی بخش مولتی همش نواوری داشت اصلا شبیه به 3نبود بعدشم همین نواوری های جدید خیلی هاش راضی کننده نبود چرا چون بازی رو از سبک اصلی مقداری دور کرده بود(خوبیش این بود که بازی کپی پست نشده بود یعنی گاست همش سوژه بود اون از 2 تا خورشید اونم از کپی پست کردن صحنه ها)
Call-of-Duty-Ghosts-Copy-Paste-Modern-Warfare-2-Ending-630x354.jpg

تریلر رو دیدم خیلی تم فضایی ورداشته باو :d/:) نظر هم هیچی دیگه باید صبر کرد تا گیم پلی ریل از بازی بیاد ... ولی موتور گرافیکی مثل همون نسل قبل بود و بافت ها کیفیت چندانی نداشتن ... خوبیش این هست که این موتور باعث میشه فریم ریت 60 تا ثابت باشه و مهم تر ، باگ خیلی کمی داره . فعلا باید صبر کرد تا E3 :d

دیگه بیش از حد دارید بازی رو میکوبید. دیگه همه میدونن من بتلفید فن هستم و از MW2 به بعد دیگه دست به CoD نزدم (فقط بازی میکردم که ببینم سینگلش چطوریه)، اما دیگه بازی رو اینطوری کوبیدن هم درست نیست. گرافیکی که توی این تریلر دیدم برای من راضی کننده بود. حالا باید منتظر نمایش های گیم پلی از بازی بود. الان شما به این گرافیک پایین و داغون میگید؟ اگه اینا همشو ریل تایم و از گیم پلی باشن و کات سین از پیش رندر شده نباشن به نظر من که برای اولین CoD نسل جدید (گاست واسه این نسل نبود) خیلی خوبن.

والا اینجا حرف میزارن توی دهن ادم ما که اصلا نگفتیم این بازی گرافیک خوبی نداره داش فردین

والا اینجا حرف میزارن توی دهن ادم ما که اصلا نگفتیم این بازی گرافیک خوبی نداره داش فردین
من اصلا کاری به بحثتون ندارم و نه فن COD هستم نه Battlefield ولی
یعنی باید برای این سری گریه کرد جای اینکه یک کال او دیوتی بسازه بده بیرون کرایسیس+تایتان+هیلو میخواد بده بیرون به نظرم خیلی شیک میتونست یک اسم دیگه بزاره روی این بازی نه کال او دیوتی ولی چه کنه دیگه اسمه و فروشش(الان این گرافیک داشت؟ مثل اینکه بتل معرفی بشه بازم این عنوان از نظر گرافیکی شکست میخوره)
الان این حرفیه که خود شما گفتی :|

الان شما دقیق تو چه فازی هستی؟ :دی

اینقدر به گرافیک بازی گیر دادی توی این چند صفحه بعد خودت عشق Titanfall هستی که گرافیک خاصی نداره!

بعد باز بعد این همه بحث و گیر دادن به گرافیک بازی میای میگی من اصلا نگفتم بازی گرافیک خوبی نداره :| اینا پس کی بودن این پستارو دادن؟ :دی شاید من چشام اشتباهی میبینه :دی
:
من کار ندارم بخرین حالش رو ببرین این شرکت حقش نیست اینقدر بخوره سر یک بازی که نه گرافیک داره و نه نواوری خاصی
یعنی باید برای این سری گریه کرد جای اینکه یک کال او دیوتی بسازه بده بیرون کرایسیس+تایتان+هیلو میخواد بده بیرون به نظرم خیلی شیک میتونست یک اسم دیگه بزاره روی این بازی نه کال او دیوتی ولی چه کنه دیگه اسمه و فروشش( الان این گرافیک داشت؟ مثل اینکه بتل معرفی بشه بازم این عنوان از نظر گرافیکی شکست میخوره)

به قول بچه ها: What's your faz ؟ :دی

آخرین ویرایش:
از چی بگم برات؟ کل 4 نواوری بود یعنی بخش مولتی همش نواوری داشت اصلا شبیه به 3نبود بعدشم همین نواوری های جدید خیلی هاش راضی کننده نبود چرا چون بازی رو از سبک اصلی مقداری دور کرده بود(خوبیش این بود که بازی کپی پست نشده بود یعنی گاست همش سوژه بود اون از 2 تا خورشید اونم از کپی پست کردن صحنه ها)
آدم جالبی هستی. AW تقریبا هیچ شباهتی به نسخه های قبلی نداره، بعد میای میگی AW نوآوری نداری چون شبیه فلان فیلمه، از اون طرف میگی بتل 4 خدای نوآوری بود چون خیلی با 3 فرق میکرد. ادامه بده.

تنها عکس با کیفیتی که از بازی اومده اینه:

که اگه کسی بخواد اظهار نظر کنه باید از روی این عکس باشه چون تریلر هم با کیفیت نیست.
که البته با توجه به این عکس گرافیک که خیلی خوبه!!..حداقل مدل شخصیت ها قابل قبوله

در جواب کسایی که میگن BF4 خوب بود
من زندگیم ر پای bf3 گذاشتم هر روز نزدیک به 10 ساعت بازی میکردم bf4 نسبت به bf3 یه آشغال بود هیچ bf3 fan نیست که بگه bf4 از Bf3 بهتر هست نمونه ی مشکلاتش اگه باگ ها ر بزاریم کنار : بازی اصلا بالانس نیست تو یه مپ کوچولو مثل metro (اسم یکی از مپ ها ) 64 نفر رو به روی هم یه کلیپ ببینید خیلی خیلی خر تو خر هست و همیشه تیمی که به پرچم B زود تر میرسه(روس ها ) در اغلب موارد برندست - وسیله ها ر کلا نابود کردن 1-هلیکپتر ر راحت میشه با IGLA ترکوند بدون هییییییییچ زحمتی کافیه یه IGLA بخوری تا هلیکپتر یه دفعه 180 بزنه با مخ بیای زمین 2-جت یه IGLA بخوره سره جت هی میاد پایین تا بخوری زمین تازه علاوه بر این ها یک AA (ضد هوایی متحرک) تو بازی هست که دوستان میگن از تو بیس خودشون بیس حریف ر میزنه پس نتیجه مگیریم که هیچ فن بازی که BF3 ر بصورت حرفه ای بازی میکرده از BF4 خوشش نمیاد BF3 تم بازیش خیلی با ابوهت بود رنگ خاکستری موج میزد تو بازی ولی BF4 شده شبیه COD پره رنگ های پر ر نگ هست تنها نکته ی مثبتش گرافیک فوقالعاده زیباست البته منظورم تنها نکته ی مثبت نسبت به BF3 وگرنه همیشه BF بعد از MW2 یه سر و گردن از COD بهتر بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or