نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

من که تریلر دیدم حس کردم BO2 رو نشون میده که خوشم نیومد حداقل BO1 قشنگ بود و میشه گفت شاهکار ولی اینم برای من همون BO۲ بود که بازی نکردم البته نصفش رفتم بیخیال شدم
رفتن به آینده بنظرم بازی رو خراب میکنه همون حال یا قدیم بود بهتر میشد
انشالله بزودی بتل میرسه ببینیم اون چیکار میکنه

یعنی باید برای این سری گریه کرد جای اینکه یک کال او دیوتی بسازه بده بیرون کرایسیس+تایتان+هیلو میخواد بده بیرون به نظرم خیلی شیک میتونست یک اسم دیگه بزاره روی این بازی نه کال او دیوتی ولی چه کنه دیگه اسمه و فروشش(الان این گرافیک داشت؟ مثل اینکه بتل معرفی بشه بازم این عنوان از نظر گرافیکی شکست میخوره)
خیلی جالبه امضا و آواتار تایتانفال داری بعد شبانه روز داری به گرافیک CoD گیر میدی :))

انسانی که امضا و آواتار تایتانفال میگذاره حداقل باید بدونه جایگاه گرافیک تکنیکی کجاست :دی

دوک نوکم صد بار دست به دست شد و هی ساختشو ریستارت کردن و کلی بحث و جدل پشتش بود. چه ربطی به کد داره؟/:)
تا اونجایی که من شنیدم این زمانی بوده که ساخت بازی طول کشیده مهم اینه
بعدش بازیی که سال هاست از همون انیمیشن ها استفاده میکنه و همون لول دیزاین و همون داستان رو(تقریبا) ارائه میده شما به من بگو چه جوری ساختش 3 سال طول کشیده؟ تازه سینگل های کال او هم معمولا کوتاهه
آدم باید اول با خودش حلاجی کنه بعد حرف سازنده ها رو باور کنه ناشر ها و سازنده های هزار تا حرف میزنن مگه همشون درسته؟ مخصوصا اکتی که اصن سابقه داره:D
اگه تو تریلر دقت کنی دو تا صحنه بیشتر ما از گیم پلی بازی نمیبینیم (که FPS باشه و اسلحه به دست باشه)
همین دوتارو میگم

72657213627139076381.jpg

40089161204973323778.jpg

الان یکم دیگه اساتید افشا میکنن که کل COD ها رو یک استودیو ساخته و برای اینکه ملت فکر کنن هر استودیو دو سال زمان داره این کار رو کردن:lol: Keep going guys.

از روی یه تریلر که قسمتای قشنگو گلچین میکنن و بیشتر جاها مال کات سین هست نمیشه درباره گرافیک حرف زد ولی تو این تریلر اگه بازیم واقعا همین باشه گرافیک که خیلی خوب شده مخصوصا نسبت به کال آفای قبلی کاراکتر مدلا که خیلی خیلی بهتر شدن مخصوصا انیمیشن صورت . خدا قبول کنه افکت موشن بلورم اضافه شده بالاخره . نورپردازی خیلی قشنگه بعضی افکتا مثل دود خیلی خفن بود تا حالا ندیده بودم همچین چیزی ولی نمیشه الان قطعی کرد نظرو باید یه گیم پلی درست و درمون از بازی بیاد اونوقت بهتر میشه فهمید.

تا حالا ندیدی؟ بازی زیر رو تجربه کن تا ببینی :)) این بازی هنوز مونده تا به نورپردازی بتل برسه شاهکار دایس(پیشنهاد میکنم انفجار های بتل 4 نبینی چون با واقعیت هیچ فرقی نداره) چهره کاراکتر ها هم که چیزی نگم بهتره

03087159478574554351.png

19742345134181422168.png

خیلی جالبه امضا و آواتار تایتانفال داری بعد شبانه روز داری به گرافیک CoD گیر میدی :))

انسانی که امضا و آواتار تایتانفال میگذاره حداقل باید بدونه جایگاه گرافیک تکنیکی کجاست :دی
حالا الان مثلا گفت گرافیک تایتان فال خیلی شاخه که شما به امضا و آواتارش گیر می دی؟

حاجی نه سازنده ها و نه فن های این بازی نمیگن که تایتان فال گرافیک داره چون گرافیک مهم نیست مهم گیم پلی و مولتی قوی بازی هستش که برای ما هم مهم میباشد(خیلی فرق داره با کال او که قراره یک رقیب در تمامی زمینه ها برای بتل باشه ولی هر ساله در زمینه گرافیک شکست میخوره)

آخرین ویرایش:
خدا وکیلی Crysis اومد جلوی چشمام، دیگه Titanfall بماند !! 8-|
فروشش رو خدا بخیر کنه چندصد میلیاردی میشه با این فن بیسی که COD داره هر آشغالی بده اصلن فرقی نمیکنه در هر صورت سودش رو میکنه

حاجی نه سازنده ها و نه فن های این بازی نمیگن که تایتان فال گرافیک داره چون گرافیک مهم نیست مهم گیم پلی و مولتی قوی بازی هستش که برای ما مهم میباشد(خیلی فرق داره با کال او که قراره یک رقیب در تمامی زمینه ها برای بتل باشه ولی هر ساله در زمینه گرافیک شکست میخوره)
حالا مگه CoD فن ها شبانه روز دارن میگن گرافیک بازی شاخه !؟

سر سوزنی اهمیت نداره این قضیه !!!
بازی افتاده تو شیب نزولی مثل بنز افت کیفی داشته حالا میخواد گرافیکش در حد شماره اول CoD باشه میخواد در حد کرایسیس 14 باشه :| (در مورد این شماره حرف نمیزنم کلی میگم)

اصلاً تو رقابت این بازی ها گرافیک اهمیتی نداره 8-|

حاجی نه سازنده ها و نه فن های این بازی نمیگن که تایتان فال گرافیک داره چون گرافیک مهم نیست مهم گیم پلی و مولتی قوی بازی هستش که برای ما هم مهم میباشد(خیلی فرق داره با کال او که قراره یک رقیب در تمامی زمینه ها برای بتل باشه ولی هر ساله در زمینه گرافیک شکست میخوره)
کال اف رقیب مدال بود و فاتحه مدال رو هم خوند هیچوقت قرار نبوده کال جلو بتل وایسه اون EA بود که شروع کرد حرف از رقابت با کد زد برای اینکه بازی رو بزرگ کنه تا فروشش بره بالا.

جالبه با یک تریلر توی بازی سنتر,مدت زمان ساخت بازی مشخص می شه,گیم پلی بازی تحلیل می شه,مشخص می شه که از کجا تقلید کردن و از همین الان می گن که بازی موفق می شه یا نه:|
چند ماه تا عرضه بازی وقت هست و دوستان هم فکر می کنن,تیم سازنده قراره توی این مدت در کنار هم دیگه تخمه بشکونن.:bighug:

تا حالا ندیدی؟ بازی زیر رو تجربه کن تا ببینی :)) این بازی هنوز مونده تا به نورپردازی بتل برسه شاهکار دایس(پیشنهاد میکنم انفجار های بتل 4 نبینی چون با واقعیت هیچ فرقی نداره) چهره کاراکتر ها هم که چیزی نگم بهتره

03087159478574554351.png

19742345134181422168.png

چرا تا حالا ندیدم اتفاقا خودم بتل باز قهارم ولی اون قشنگه اینم قشنگه توی این تریلر جدید یه جا هلیکوپتر داره بالای پل پرواز میکنه به دود دقت کن با جهت باد تغییر مسیر داده که خیلی قشنگه الان اگه گرافیک بازی مثل همین تریلر باشه هم خیلی پیشرفت کرده هم واقعا گرافیکش خیلی بالاس.

کال اف رقیب مدال بود و فاتحه مدال رو هم خوند هیچوقت قرار نبوده کال جلو بتل وایسه اون EA بود که شروع کرد حرف از رقابت با کد زد برای اینکه بازی رو بزرگ کنه تا فروشش بره بالا.
دیگه شوما هم نامردی نفرما BF که خدایی بزرگ بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or