نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

دیگه شوما هم نامردی نفرما BF که خدایی بزرگ بود :دی
بتل بزرگ بوده و هست منظور من چیز دیگه ای بود:d
منظورم این بود که میخواست اسم بتل رو بزرگ کنه تو همه سایتا و صدر اخبار که بگه بتل اومده کد رو نابود کنه تا فروشش بره بالا.

بتل بزرگ بوده و هست منظور من چیز دیگه ای بود:d
منظورم این بود که میخواست اسم بتل رو بزرگ کنه تو همه سایتا و صدر اخبار که بگه بتل اومده کد رو نابود کنه تا فروشش بره بالا.

خوب نابود کرد دمشم گرم فروش هم واسش مهم نیست با اینکه 10 برابر دایس روش کار کرده بود فروشش خیلی کمتره کال او بود مهم منتقد ها بودن که همشون بتل 4 رو برتر دونستن

- - -ویرایش - - -

حالا مگه CoD فن ها شبانه روز دارن میگن گرافیک بازی شاخه !؟

سر سوزنی اهمیت نداره این قضیه !!!
بازی افتاده تو شیب نزولی مثل بنز افت کیفی داشته حالا میخواد گرافیکش در حد شماره اول CoD باشه میخواد در حد کرایسیس 14 باشه :| (در مورد این شماره حرف نمیزنم کلی میگم)

اصلاً تو رقابت این بازی ها گرافیک اهمیتی نداره 8-|

من کار ندارم بخرین حالش رو ببرین این شرکت حقش نیست اینقدر بخوره سر یک بازی که نه گرافیک داره و نه نواوری خاصی

Sorena Asadi@

من نخوام گرافیک و پشت بندش بتل رو ببینم به کی باید رجوع کنم؟ میبینی که COD گرافیک نداره ولی طرفداراش باهاش حال میکنن. آره بتل خوبه، بازی که بعد از 178 روز سازنده-ش رسما بیاد اعلام کنه ما هنوز نتونستیم بازی خودمون رو جمعش کنیم دیگه شاهکار کرده. حالا اصن گرافیکش واقعی باشه. چه فایده داره وقتی حتی طرفدارای اصیلش هم ناراضین از وضعیت بازی که به خاطر مولتیش پول دادن؟ فکر کردی پول دادن تعداد چرک های صورت یارو رو بشمرن؟
اون ابر استاد، استاد جوات هم گرافیک بازیاش همه اینا رو میبلعه ولی توی گیم پلی زاییده، این که دیگه جای خودش داره.

Sorena Asadi@

من نخوام گرافیک و پشت بندش بتل رو ببینم به کی باید رجوع کنم؟ میبینی که COD گرافیک نداره ولی طرفداراش باهاش حال میکنن. آره بتل خوبه، بازی که بعد از 178 روز سازنده-ش رسما بیاد اعلام کنه ما هنوز نتونستیم بازی خودمون رو جمعش کنیم دیگه شاهکار کرده. حالا اصن گرافیکش واقعی باشه. چه فایده داره وقتی حتی طرفدارای اصیلش هم ناراضین از وضعیت بازی که به خاطر مولتیش پول دادن؟ فکر کردی پول دادن تعداد چرک های صورت یارو رو بشمرن؟
اون ابر استاد، استاد جوات هم گرافیک بازیاش همه اینا رو میبلعه ولی توی گیم پلی زاییده، این که دیگه جای خودش داره.

تمامی مشکلات نسخه 4 کاملا طبیعی بود بازی به این بزرگی وقتی عرضه شد کاملا مشخص بود مشکلاتی رو خواهد داشت الانم مشکل خاصی نداره به جز باگ ها ی زیاد بازی جی تی ای وی که راک استار محبوب و بزرگ روی بخش انلاین کار کرده هنوز که هنوزه مشکل داره بعدش میخوای بتل نداشته باشه؟ (بازی کامل بود یا نبود مهم نیست مهم اینکه که بالای 80% سایت ها بتل رو برنده امسال دانستند.) بنده اصلا کاری به طرفدارا نداشتم

تمامی مشکلات نسخه 4 کاملا طبیعی بود بازی به این بزرگی وقتی عرضه شد کاملا مشخص بود مشکلاتی رو خواهد داشت الانم مشکل خاصی نداره به جز باگ ها ی زیاد بازی جی تی ای وی که راک استار محبوب و بزرگ روی بخش انلاین کار کرده هنوز که هنوزه مشکل داره بعدش میخوای بتل نداشته باشه؟ (بازی کامل بود یا نبود مهم نیست مهم اینکه که بالای 80% سایت ها بتل رو برنده امسال دانستند.) بنده اصلا کاری به طرفدارا نداشتم

تمام مشکلات نسخه 4 کاملا طبیعی هست ؟! بازی که هنوز کامل نشده ، فقط برای رسیدن به لانچ کنسولها و عقب نموندن از Cod

بازی بصورت بتا هم که هیچ کاملا آلفا عرضه شد . شما یه سر به فروم بتل لاگ بزن و ببین چند نفر به EA و Dice ناسزا دادن، البته حق دادن

چون برای یه بازی کامل پول دادن ولی همه ما شدیم بتا تستر Dice :| هیچ بازی در این چند سال اخیر در حد و اندازه Battlefield 4 مشکلات نداشت

من هر دفعه که میخوام وصل بشم یه error جدید میگیرم ، برای همین قید بازی رو کاملا زدم . کاری که دوستم کرد با وجود اینکه فن دو آتیشه بتل بود

و از زمان Bf2 تا الان آنلاین زده . :|

وقتی بحث مقایسه دوتا بازی هست باید جوانب بصورت کامل درنظر گرفته بشه و باگ های عذاب آور بتل هم استثنا نیست :|

تمام مشکلات نسخه 4 کاملا طبیعی هست ؟! بازی که هنوز کامل نشده ، فقط برای رسیدن به لانچ کنسولها و عقب نموندن از Cod

بازی بصورت بتا هم که هیچ کاملا آلفا عرضه شد . شما یه سر به فروم بتل لاگ بزن و ببین چند نفر به EA و Dice ناسزا دادن، البته حق دادن

چون برای یه بازی کامل پول دادن ولی همه ما شدیم بتا تستر Dice :| هیچ بازی در این چند سال اخیر در حد و اندازه Battlefield 4 مشکلات نداشت

من هر دفعه که میخوام وصل بشم یه error جدید میگیرم ، برای همین قید بازی رو کاملا زدم . کاری که دوستم کرد با وجود اینکه فن دو آتیشه بتل بود

و از زمان Bf2 تا الان آنلاین زده . :|

وقتی بحث مقایسه دوتا بازی هست باید جوانب بصورت کامل درنظر گرفته بشه و باگ های عذاب آور بتل هم استثنا نیست :|

بنده کوچکترین مشکلی ندارم دارم هر روز هم بازی میکنم لذت میبرم شما میخوای وصل بشی ارور میده مشکل نت ایرانه میندازی گردن سازنده؟ آلفا بود ؟ خدایی الفا بود؟ شما دیگه خیلی رفتی تو حس بازی یک سری مشکلات داشت که بعد با چند تا اپدیت درست شد الان مشکلش باگه( منتقد ها یه چیز میدونستن که نمره بالاتری به بتل که ناقص اومده بیرون دادن)موفق باشی(عزیز مشکلات مربوط به بخش انلاین کاملا طبیعی بود یعنی میخوای بگی بخش انلاین جی تی ای وی مشکل نداشت؟ هنوز هم مشکل داره);)

تو تایتانفال از ربات آخر فیلم DISTRICT 9 تقلید شده

تو کال جدید از فیلم ELYSIUM
03078551443350830595.jpg

دیگه بیش از حد دارید بازی رو میکوبید. دیگه همه میدونن من بتلفید فن هستم و از MW2 به بعد دیگه دست به CoD نزدم (فقط بازی میکردم که ببینم سینگلش چطوریه)، اما دیگه بازی رو اینطوری کوبیدن هم درست نیست. گرافیکی که توی این تریلر دیدم برای من راضی کننده بود. حالا باید منتظر نمایش های گیم پلی از بازی بود. الان شما به این گرافیک پایین و داغون میگید؟ اگه اینا همشو ریل تایم و از گیم پلی باشن و کات سین از پیش رندر شده نباشن به نظر من که برای اولین CoD نسل جدید (گاست واسه این نسل نبود) خیلی خوبن.

ن کار ندارم بخرین حالش رو ببرین این شرکت حقش نیست اینقدر بخوره سر یک بازی که نه گرافیک داره و نه نواوری خاصی
چند تا از نوآوری های BF4 رو بگو لذت ببریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or