نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

خیلی شیک میتونست به این سری یکی دو سال استراحت بده که هم خیال ما رو راحت کنه هم خودشو :| یا اینکه به نظرم اگه بازم میرفت سراغ چنگ جهانی خیلی خوب تر از این می‌شد که بازی رو بازم توی آینده ببینیم. آخه میترسم...این نسخه منو یاد black ops 2 میندازه!!!

با با EA یک سال بتل رو معرفی نکرد جاش مدال داد بیرون اینم خیلی شیک میتونست یک بازی هم سبک بسازه ولی نه کال او دیوتی این بازی بیش از اندازه رفته اینده black ops 2 اشتب نکنم ماله سال 2020 این رفته 200 سال جلو تر من توی تریلر یه چیز هایی دیدم خیلی هم حال کردم ولی اسمش نباید کال او دیوتی باشه

خیلی عالی اساتید بازیسنتر حتی 1% بازی سازی بلد نیستن میان در مورد مدت زمان ساخت بازیها اظهار نظر میفرمایند:))
یعنی شما باور میکنی که این بازی سه ساله در حال ساخته؟؟؟؟
بعد اون جریانات تریلر قسمت قبل که گندش در اومد؟؟؟
خیلی عالی بعضی از اساتید بازیسنتر خام این اکتی میشن:))
اکتی تو این چند سال اخیر مردم رو خر فرض کرده ...

با با EA یک سال بتل رو معرفی نکرد جاش مدال داد بیرون اینم خیلی شیک میتونست یک بازی هم سبک بسازه ولی نه کال او دیوتی این بازی بیش از اندازه رفته اینده black ops 2 اشتب نکنم ماله سال 2020 این رفته 200 سال جلو تر من توی تریلر یه چیز هایی دیدم خیلی هم حال کردم ولی اسمش نباید کال او دیوتی باشه
اسمشو عوض میکردن کی فروششو تضمین میکرد؟:d

- - -ویرایش - - -

بابا استاد بیا راهنماییمون کن اکتیویژن گولمون نزنه:))
من مثل بعضی ها نیستم که فکر کنن به کال اف فحش دادن نشان حرفه ای بودنه=))

چقدر اینجا همه منفی بافن!>:)اگر انقدر بدتون میاد کلی بازی دیگه هست چرا بی خودی وقتتون رو برای این مثلا اشغال هدر میدید بیخیال دوست ندارید به قول امریکایی ها ignore کنید اینی هم که میگید چرا هر سال بیرون میدند و وقت بزارند و اینها علتش اینه که نفع اقتصادی ندارید اگر شما هم سهامدار بودید دوست داشتید هر سال این بازی پرفروش به بازار عرضه شه تا سهامتون بره بالا حالش رو ببرید:d مگه مریضند بازی که هر سال انقدر فروش میکنه رو 3 سال یکبار بدند بیرون قانون عرضه و تقاضا در دنیای کاپیتالیسم حرف اول رو میزنه بقیه چیزها مثل احترام برای شعور مخاطب و... که شماها ازش دم میزنید برای اونها هیچ معنی نداره چون بازیسازی یک صنعت پولسازه اگر کسی با یکسال کار به پول برسه یکسال وقت میزاره 3 سال هم نیاز داشته باشه سه سال وقت میزاره همین! بیخود خودتون رو اذیت نکنید;)

اهان یعنی ساخت بازی بعد از عرضه TFشروع شده؟:))
ساخت تموم سری های CODحداقل دوسال طول کشیده منتهی عرضه سالیانه که میشه شما فکر میکنی 3ماهه یه بازی رو میسازن
همون سال 2011 هم اخبارش اومد که دارن روی ساخت این بازی کار میکنن

چقدر اینجا همه منفی بافن!>:)اگر انقدر بدتون میاد کلی بازی دیگه هست چرا بی خودی وقتتون رو برای این مثلا اشغال هدر میدید بیخیال دوست ندارید به قول امریکایی ها ignore کنید اینی هم که میگید چرا هر سال بیرون میدند و وقت بزارند و اینها علتش اینه که نفع اقتصادی ندارید اگر شما هم سهامدار بودید دوست داشتید هر سال این بازی پرفروش به بازار عرضه شه تا سهامتون بره بالا حالش رو ببرید:d مگه مریضند بازی که هر سال انقدر فروش میکنه رو 3 سال یکبار بدند بیرون قانون عرضه و تقاضا در دنیای کاپیتالیسم حرف اول رو میزنه بقیه چیزها مثل احترام برای شعور مخاطب و... که شماها ازش دم میزنید برای اونها هیچ معنی نداره چون بازیسازی یک صنعت پولسازه اگر کسی با یکسال کار به پول برسه یکسال وقت میزاره 3 سال هم نیاز داشته باشه سه سال وقت میزاره همین! بیخود خودتون رو اذیت نکنید;)
همه که Rockstar Games نیستند:d

- - -ویرایش - - -

والا من ادعای استادی نکردم هر پستیم تو این تاپیک دادم با دلیل و مدرکه حالا شاید شما اشتباه دیده باشید من که همچین حرفی نزدم!
در مورد جمله دومتون هم جمله ی بالاییم جوابشه!
چش بسته پستامو میخونه که اینجوری ج میدی نه؟:))
ویرایش: تاپیک رو از بحث اصلی خارج نکنیم بحث دیگه ای بود بیا پروفایلم

اسمشو عوض میکردن کی فروششو تضمین میکرد؟:d

- - -ویرایش - - -

همین دیگه فردا یه بازی ورزشی بزنه اسمش بزاره کال او فروشش ببین چقدر بالا. توی نسخه قبلی که زیاد نرفته بود اینده 2 تا خورشید وجود داشت 30 تا خورشید در این بازی که توی 200 سال اینده هست وجود نداشته باشه صلوات=))

والا من ادعای استادی نکردم هر پستیم تو این تاپیک دادم با دلیل و مدرکه حالا شاید شما اشتباه دیده باشید من که همچین حرفی نزدم!
در مورد جمله دومتون هم جمله ی بالاییم جوابشه!
چش بسته پستامو میخونه که اینجوری ج میدی نه؟:))
ویرایش: تاپیک رو از بحث اصلی خارج نکنیم بحث دیگه ای بود بیا پروفایلم
تو با مدرک بگو بازی رو 3 ماهه ساختن من دیگه حرفی برا گفتن نخواهم داشت:)

کلا از بازی هایی که به طور سالانه منتشر میشن انتظار خاصی نمیره ولی اصولا چیزی که میفروشه رو باید ساخت (از نظر یک کمپانی)

کوین اسپیسی شاید بلیط برنده قسمت داستانی این بازی باشه ! چون میدونه چطور به یه شخصیت پرو بال بده (مخصوصا منفی) از نظر دیالوگ هم میشه گفت چیز خوبی بود !

اما با توجه به تریلر بازی شما شاهد یک آش شله قلمکار هستید ! حالا فرض رو بر این میگیریم که این بازی 3 سال در دست ساخت بوده با این حال هم شلوغی زیادی حس میشه ! مطمئن هستم اکثر امکاناتی که به گیمپلی اضافه شده

فقط به خاطر یک مرحله خاص در قسمت داستانی هست و همین باعث میشه در بخش مولتی پلیر به کار نیاد ! خیلی وقت هست که این اتفاق برای این سری افتاده ولی چیزی که توی TF نظر من رو جلب کرد نحوه پرک چینی بازی بود !

شاید در نظر اول فکر میکردم قابلیت ناپدید شدنش واقعا بیخود باشه اما وقتی بازی کردم دیدم کاملا روی این قضیه فکر شده ! هرچند اگه TF هم بخواد مثل COD سالانه منتشر بشه چیز جالبی در نمیاد . امیدوارم که راجع به بازی اشتباه کرده باشم .

اما مطمئنم AM بخش داستانی خوبی خواهد داشت !

من یادم باشه به جای اینکه به حرف سازنده بازی گوش کنم به حرف شما گوش کنم، بالاخره حرف یکی مثل شما که اصلا معلوم نیست کیه، اسمش چیه، کجا زندگی میکنه خیلی از سازنده بازی معتبر تره!

اهان یعنی ساخت بازی بعد از عرضه TFشروع شده؟:))
ساخت تموم سری های CODحداقل دوسال طول کشیده منتهی عرضه سالیانه که میشه شما فکر میکنی 3ماهه یه بازی رو میسازن
همون سال 2011 هم اخبارش اومد که دارن روی ساخت این بازی کار میکنن
duke nukem forever اگه اشتباه نکنم هم 12 13 سال کار میکردن :))
دیگه این کلکا قدیمی شده :D
مثلا هر سال ساخت بازی رو میدن دست استودیو های مختلف بازم ...

من یادم باشه به جای اینکه به حرف سازنده بازی گوش کنم به حرف شما گوش کنم، بالاخره حرف یکی مثل شما که اصلا معلوم نیست کیه، اسمش چیه، کجا زندگی میکنه خیلی از سازنده بازی معتبر تره!
پوففف اعتبار اکتی هنوز واسه شما ثابت نشده نه؟؟ :)) اگه اخبارشو تو این دو سه سال اخیر دنبال میکردین اینارو الان نمیگفتید:D
شما میتونی پست های منو نخونی دوست عزیز که یه وقت حرف سازنده ی بازی خدشه دار نشه:D

از روی یه تریلر که قسمتای قشنگو گلچین میکنن و بیشتر جاها مال کات سین هست نمیشه درباره گرافیک حرف زد ولی تو این تریلر اگه بازیم واقعا همین باشه گرافیک که خیلی خوب شده مخصوصا نسبت به کال آفای قبلی کاراکتر مدلا که خیلی خیلی بهتر شدن مخصوصا انیمیشن صورت . خدا قبول کنه افکت موشن بلورم اضافه شده بالاخره . نورپردازی خیلی قشنگه بعضی افکتا مثل دود خیلی خفن بود تا حالا ندیده بودم همچین چیزی ولی نمیشه الان قطعی کرد نظرو باید یه گیم پلی درست و درمون از بازی بیاد اونوقت بهتر میشه فهمید.

duke nukem forever اگه اشتباه نکنم هم 12 13 سال کار میکردن :))
دیگه این کلکا قدیمی شده :D
مثلا هر سال ساخت بازی رو میدن دست استودیو های مختلف بازم ...
دوک نوکم صد بار دست به دست شد و هی ساختشو ریستارت کردن و کلی بحث و جدل پشتش بود. چه ربطی به کد داره؟/:)

خب بعد mw3 یعنی سال 2011 به عنوان پروژه اصلیشون شروع به ساخت این بازی کردند!! البته پروژه اصلیشون، یعنی مثلا قسمت زامبی cod black ops 2 دست اینا بود... حتی یک دی ال سی از ghosts رو هم اینا ساختند!
حالا کل سه سال رو هم فقط رو این بازی وقت نذاشتند بلکه کلی کار مستقل دیگه هم کردند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or