خیلی شیک میتونست به این سری یکی دو سال استراحت بده که هم خیال ما رو راحت کنه هم خودشویا اینکه به نظرم اگه بازم میرفت سراغ چنگ جهانی خیلی خوب تر از این میشد که بازی رو بازم توی آینده ببینیم. آخه میترسم...این نسخه منو یاد black ops 2 میندازه!!!
یعنی شما باور میکنی که این بازی سه ساله در حال ساخته؟؟؟؟خیلی عالی اساتید بازیسنتر حتی 1% بازی سازی بلد نیستن میان در مورد مدت زمان ساخت بازیها اظهار نظر میفرمایند![]()
اسمشو عوض میکردن کی فروششو تضمین میکرد؟:dبا با EA یک سال بتل رو معرفی نکرد جاش مدال داد بیرون اینم خیلی شیک میتونست یک بازی هم سبک بسازه ولی نه کال او دیوتی این بازی بیش از اندازه رفته اینده black ops 2 اشتب نکنم ماله سال 2020 این رفته 200 سال جلو تر من توی تریلر یه چیز هایی دیدم خیلی هم حال کردم ولی اسمش نباید کال او دیوتی باشه
بابا استاد بیا راهنماییمون کن اکتیویژن گولمون نزنهیعنی شما باور میکنی که این بازی سه ساله در حال ساخته؟؟؟؟
بعد اون جریانات تریلر قسمت قبل که گندش در اومد؟؟؟
خیلی عالی بعضی از اساتید بازیسنتر خام این اکتی میشن![]()
اهان یعنی ساخت بازی بعد از عرضه TFشروع شده؟یعنی شما باور میکنی که این بازی سه ساله در حال ساخته؟؟؟؟
خیلی عالی بعضی از اساتید بازیسنتر خام این اکتی میشن
اکتی تو این چند سال اخیر مردم رو خر فرض کرده ...
همه که Rockstar Games نیستند:dچقدر اینجا همه منفی بافن!اگر انقدر بدتون میاد کلی بازی دیگه هست چرا بی خودی وقتتون رو برای این مثلا اشغال هدر میدید بیخیال دوست ندارید به قول امریکایی ها ignore کنید اینی هم که میگید چرا هر سال بیرون میدند و وقت بزارند و اینها علتش اینه که نفع اقتصادی ندارید اگر شما هم سهامدار بودید دوست داشتید هر سال این بازی پرفروش به بازار عرضه شه تا سهامتون بره بالا حالش رو ببرید:d مگه مریضند بازی که هر سال انقدر فروش میکنه رو 3 سال یکبار بدند بیرون قانون عرضه و تقاضا در دنیای کاپیتالیسم حرف اول رو میزنه بقیه چیزها مثل احترام برای شعور مخاطب و... که شماها ازش دم میزنید برای اونها هیچ معنی نداره چون بازیسازی یک صنعت پولسازه اگر کسی با یکسال کار به پول برسه یکسال وقت میزاره 3 سال هم نیاز داشته باشه سه سال وقت میزاره همین! بیخود خودتون رو اذیت نکنید
![]()
والا من ادعای استادی نکردم هر پستیم تو این تاپیک دادم با دلیل و مدرکه حالا شاید شما اشتباه دیده باشید من که همچین حرفی نزدم!- - -ویرایش - - -
بابا استاد بیا راهنماییمون کن اکتیویژن گولمون نزنه
من مثل بعضی ها نیستم که فکر کنن به کال اف فحش دادن نشان حرفه ای بودنه![]()
اسمشو عوض میکردن کی فروششو تضمین میکرد؟:d
- - -ویرایش - - -
بابا استاد بیا راهنماییمون کن اکتیویژن گولمون نزنه
من مثل بعضی ها نیستم که فکر کنن به کال اف فحش دادن نشان حرفه ای بودنه![]()
تو با مدرک بگو بازی رو 3 ماهه ساختن من دیگه حرفی برا گفتن نخواهم داشتوالا من ادعای استادی نکردم هر پستیم تو این تاپیک دادم با دلیل و مدرکه حالا شاید شما اشتباه دیده باشید من که همچین حرفی نزدم!
در مورد جمله دومتون هم جمله ی بالاییم جوابشه!
چش بسته پستامو میخونه که اینجوری ج میدی نه؟
ویرایش: تاپیک رو از بحث اصلی خارج نکنیم بحث دیگه ای بود بیا پروفایلم
من یادم باشه به جای اینکه به حرف سازنده بازی گوش کنم به حرف شما گوش کنم، بالاخره حرف یکی مثل شما که اصلا معلوم نیست کیه، اسمش چیه، کجا زندگی میکنه خیلی از سازنده بازی معتبر تره!یعنی شما باور میکنی که این بازی سه ساله در حال ساخته؟؟؟؟
خیلی عالی بعضی از اساتید بازیسنتر خام این اکتی میشن
اکتی تو این چند سال اخیر مردم رو خر فرض کرده ...
duke nukem forever اگه اشتباه نکنم هم 12 13 سال کار میکردناهان یعنی ساخت بازی بعد از عرضه TFشروع شده؟
ساخت تموم سری های CODحداقل دوسال طول کشیده منتهی عرضه سالیانه که میشه شما فکر میکنی 3ماهه یه بازی رو میسازن
همون سال 2011 هم اخبارش اومد که دارن روی ساخت این بازی کار میکنن
پوففف اعتبار اکتی هنوز واسه شما ثابت نشده نه؟؟من یادم باشه به جای اینکه به حرف سازنده بازی گوش کنم به حرف شما گوش کنم، بالاخره حرف یکی مثل شما که اصلا معلوم نیست کیه، اسمش چیه، کجا زندگی میکنه خیلی از سازنده بازی معتبر تره!
دوک نوکم صد بار دست به دست شد و هی ساختشو ریستارت کردن و کلی بحث و جدل پشتش بود. چه ربطی به کد داره؟duke nukem forever اگه اشتباه نکنم هم 12 13 سال کار میکردن
دیگه این کلکا قدیمی شده
مثلا هر سال ساخت بازی رو میدن دست استودیو های مختلف بازم ...