خوشم میاد همه بازیا از سه سال پیش در حال ساخت بودههمین کم مونده یه بازی که یه سال از تاریخ انتشارش نگذشته رو بچسبونن بهCOD
این بازی از 3 سال پیش در حال ساخت بوده
خجالت نکشید جان من بیاید بگید ازTFاسکی رفتن
---------
تریلر عالی بود عجب پیشرفت گرافیکی کرده بازی تا اونجایی هم که یخورده میشه فهمید گیم پلی رو زیاد دست کاری نکردن عالیه بعد این نسخه هم یدونه جنگ جهانی بدن بعد برن سراغMW
خودش هست !![]()
تو کامنت قبلی یادم رفت اشاره کنم titanfall از District 9 ریپ زده و CoD AW هم از Elysium.اههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
البته از کسی که 5 دقیقه هم TF بازی نکرده انتظار بیشتری نمی شه داشت :d
بازی ای که از سال 2011 مراحل تولیدش شروع شده از فیلم 2013 ای کپی کرده![]()
تو کامنت قبلی یادم رفت اشاره کنم titanfall از District 9 ریپ زده و CoD AW هم از Elysium.
ماهرچی بگیم شما متوجه نمیشی انگار بعد نکه بالای 5 دقیقه tf بازی کردی امیدوارم این عکسها حافظه ت رو بکار بندازه:کلا Titanfall = من ترانه 15 سال دارم + Titanic + جواهری در فصر (یانگوم) + شعله (مدل کارکتر هاش رو از روی آمیتا باچان ورداشتن)
خیلی عالی اساتید بازیسنتر حتی 1% بازی سازی بلد نیستن میان در مورد مدت زمان ساخت بازیها اظهار نظر میفرمایندخوشم میاد همه بازیا از سه سال پیش در حال ساخت بوده
فک نکنم ساخت یه نسخه جدید از COD بیشتر از سه ماه طول یکشه)
ِشرفت گرافیکی تو تریلر فقط ود جا گیم پلی هنگام بازی رو نشون داد که کپی برابر اصل BO II بود بفرمایین اینم کپچر از تریلر COD جدید
کافیه یه نگاهی به تکسچر های زمین و درخت سمت چپ مخصوصا برگ هاش بندازین تا طعم واقعی نسل بعد رو بچشین
تنها مزیت این قسمت کوین اسپیسی که معلوم نیست چقدر بش پول دادن تا در بازی شرکت داشته باشه
![]()
یعنی باید برای این سری گریه کرد جای اینکه یک کال او دیوتی بسازه بده بیرون کرایسیس+تایتان+هیلو میخواد بده بیرون به نظرم خیلی شیک میتونست یک اسم دیگه بزاره روی این بازی نه کال او دیوتی ولی چه کنه دیگه اسمه و فروشش(الان این گرافیک داشت؟ مثل اینکه بتل معرفی بشه بازم این عنوان از نظر گرافیکی شکست میخوره)