نخستین تصویر Call of Duty 2014+رونمایی همین یکشنبه

همچنان همون انجین مزخرف قدیمی... فقط نورپردازی بهتره شده بود.

بازی هم ترکیبی از MGS 4 ،Crysis ،Killzone و Titanfall (شاید؟) به نظر میاد. فقط ادیت خوب تریلر باعث شده بود قشنگ جلوه کنه، والی همون CoD اسکریپت شده قدیمی است.

PASS.

پ.ن: منتظر رونمایی SWAT Battlefieldای جدید میشیم ببینم اون چجوریه.

همین کم مونده یه بازی که یه سال از تاریخ انتشارش نگذشته رو بچسبونن بهCOD
این بازی از 3 سال پیش در حال ساخت بوده
خجالت نکشید جان من بیاید بگید ازTFاسکی رفتن
---------
تریلر عالی بود عجب پیشرفت گرافیکی کرده بازی تا اونجایی هم که یخورده میشه فهمید گیم پلی رو زیاد دست کاری نکردن عالیه بعد این نسخه هم یدونه جنگ جهانی بدن بعد برن سراغMW
خوشم میاد همه بازیا از سه سال پیش در حال ساخت بوده
فک نکنم ساخت یه نسخه جدید از COD بیشتر از سه ماه طول یکشه:)))
ِشرفت گرافیکی تو تریلر فقط ود جا گیم پلی هنگام بازی رو نشون داد که کپی برابر اصل BO II بود بفرمایین اینم کپچر از تریلر COD جدید
کافیه یه نگاهی به تکسچر های زمین و درخت سمت راست مخصوصا برگ هاش بندازین تا طعم واقعی نسل بعد رو بچشین:))
تنها مزیت این قسمت کوین اسپیسی که معلوم نیست چقدر بش پول دادن تا در بازی شرکت داشته باشه:|

40089161204973323778.jpg

آخرین ویرایش:
بخش campaign با قدرت برگشته ایول خیلی خوبه و بازی سینمایی تر شده من به مولتی cod بعد از mw2 دیگه اهمیت نمیدم و واسمم مهم نیست که چی میشه ولی امیدوارم یه تغییر اساسی بدن.

اههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

البته از کسی که 5 دقیقه هم TF بازی نکرده انتظار بیشتری نمی شه داشت :d

بازی ای که از سال 2011 مراحل تولیدش شروع شده از فیلم 2013 ای کپی کرده :-j
تو کامنت قبلی یادم رفت اشاره کنم titanfall از District 9 ریپ زده و CoD AW هم از Elysium.

حالا خداکنه ماها که انقدر دلمون رو خوش کردیم به کوین اسپیسی,نقشش در بازی در حد یه ربع از گیم پلی نباشه و نقش پررنگ و طولانی در بازی داشته باشه!

به نظرم من دارم میگم به نظر من باز یه سروی فن بوی نیان بگن هیچ چه حرفیه میزنی
به نظر من call of بعد modern warefare 2 مرد .
واقعا هیچ چیز جدیدی دیگه نمیشه پیدا کرد.
سینگل پلیر داغون مولتی پلیر افتضاح داستان هم که فوق العاده مسخره گرافیک هم ماشاالله صحبتش نیست .
قانون call of
هر سال یه نسخه بدن+داستان هم درباره ی کینه های گذشته باشه یا در مورد روسیه و چین یا ایران + یه ذره صحنه های اکشن درام در داخل کات سنس ها + اخر هم کشتن ادم بده حالاتو این سری هم که بخواد بیاد یا باید کوین اسپیسی رو دار بزنیم یا یه میله میره تو شکمش یا تیر میخوره تو دستش زنده میمونه بعد نسخه سال بعد میاد انتقام میگیره .
یه جمله میگم تمام بی محتوا ترین بازی قرن

کلا Titanfall = من ترانه 15 سال دارم + Titanic + جواهری در فصر (یانگوم) + شعله (مدل کارکتر هاش رو از روی آمیتا باچان ورداشتن)
ماهرچی بگیم شما متوجه نمیشی انگار بعد نکه بالای 5 دقیقه tf بازی کردی امیدوارم این عکسها حافظه ت رو بکار بندازه:

اسلحه برقی تایتان ها که اسمش نمیدونم چی!

اینم قابلیت که یکی از تایتانها داره یا همشون دارن!

اگر قراره باشه متوجه بشی با همین شاتها کارت راه میافته وگرنه... بازم کامنت بزار از استعداد بهرهمند بشیم lol.

خوشم میاد همه بازیا از سه سال پیش در حال ساخت بوده
فک نکنم ساخت یه نسخه جدید از COD بیشتر از سه ماه طول یکشه:)))
ِشرفت گرافیکی تو تریلر فقط ود جا گیم پلی هنگام بازی رو نشون داد که کپی برابر اصل BO II بود بفرمایین اینم کپچر از تریلر COD جدید
کافیه یه نگاهی به تکسچر های زمین و درخت سمت چپ مخصوصا برگ هاش بندازین تا طعم واقعی نسل بعد رو بچشین:))
تنها مزیت این قسمت کوین اسپیسی که معلوم نیست چقدر بش پول دادن تا در بازی شرکت داشته باشه:|

41795425152038391446.jpg
خیلی عالی اساتید بازیسنتر حتی 1% بازی سازی بلد نیستن میان در مورد مدت زمان ساخت بازیها اظهار نظر میفرمایند:))

آخرین ویرایش:
یعنی باید برای این سری گریه کرد جای اینکه یک کال او دیوتی بسازه بده بیرون کرایسیس+تایتان+هیلو میخواد بده بیرون به نظرم خیلی شیک میتونست یک اسم دیگه بزاره روی این بازی نه کال او دیوتی ولی چه کنه دیگه اسمه و فروشش(الان این گرافیک داشت؟ مثل اینکه بتل معرفی بشه بازم این عنوان از نظر گرافیکی شکست میخوره)

یعنی باید برای این سری گریه کرد جای اینکه یک کال او دیوتی بسازه بده بیرون کرایسیس+تایتان+هیلو میخواد بده بیرون به نظرم خیلی شیک میتونست یک اسم دیگه بزاره روی این بازی نه کال او دیوتی ولی چه کنه دیگه اسمه و فروشش(الان این گرافیک داشت؟ مثل اینکه بتل معرفی بشه بازم این عنوان از نظر گرافیکی شکست میخوره)

خیلی شیک میتونست به این سری یکی دو سال استراحت بده که هم خیال ما رو راحت کنه هم خودشو :| یا اینکه به نظرم اگه بازم میرفت سراغ چنگ جهانی خیلی خوب تر از این می‌شد که بازی رو بازم توی آینده ببینیم. آخه میترسم...این نسخه منو یاد black ops 2 میندازه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or