نام نهایی Natal رسما مشخص شد: Kinect

Red_Yashar

کاربر سایت
500x_slim3602.jpg

500x_kinect1.jpg

نام نهایی پروژه ناتال یا نتال بالاخره مشخص شد. در ابتدا تبلیغ مدل جدید Xbox 360 به همراه عبارت Kinect پخش شده و از طریق سایت VG247 کشف شد. دقایقی بعد، USA Today رسما از نام جدید پرده برداری کرده و تعدادی از بازی های Kinect را که شبیه Eye Pet و Wii Sports هستند با نام های Kinectimals و Kinect Sports معرفی کرد:
http://kotaku.com/5562418/project-natal-officially-renamed-kinect-more-games-revealed

خبر اولیه VG247 منبع:
http://www.vg247.com/2010/06/14/rumour-natal-is-called-kinect-new-360-form-factor-leaked-in-ad/

متن USA Today منهع:
http://www.usatoday.com/tech/gaming/2010-06-14-vidgame14_ST_N.htm

• Like
Reactions: rod
منم ویدیو رو دیدم.تاخیر که داشت.ولی فکر کنم کمتر از نیم ثانیه.اونی که زن و مرده بالا پایین میپریدن لگش بیشتر از بازیهای دیگه بود.

دقیقا!مطمئن باش یکی که مثل دیوید کیج باشه،کوجیما و اینا همه میفهمن!و فقط خبرگارهان که تو بیس جو میزنن!
من وقتی تریلر رو دیدم فهمیدم- اومدم اینجا بگم- که از شانس قشنگمون برق رفت!خدایش تابلو بود:دی
-همه میدونن که این وسیله تاخیر داره،من کاری به eye toy ندارم،چون کلا یه وبکم بیشتر نبود!
یکی طبق گفته نویسندهWii and EyeToy HD !پس eye toy نیست!
کلا تاخیر رو خواهد داشت!من تاخیری که میگم کم شده،مثلا نسبت به ویدئو پارسال رو که همه دیدن میگم!نسبت به نمایشش تو TGS و ویدئو هایی که تو یوتوب دیدم میگم- اینجا دستانی هستند که 3D کرایسس رو هم قبول ندارند (من کاری به اونو کرایسس و حسن بقال ندارم)
ولی اونا در این حد فکر میکنن که قراره ریسپوانس تایم این وسله در کمترن زمان باشه و فورا به صفر میل کنه!توی LCD TV ها تاخیر و چیزی به اسم ریسپانس تایم وجود داره!کسی که اینجا میاد و مسخره بازی و خوشمزه گری میکنه و با دیدن یه Gif نظر میده. بهتره بره همون شنگول،منگول هپه انگور 3D رو بخونه.
من مگه گفتم تاخیر از بین رفته!گفتم کمتر شده ،منتها دوستان مرغاشون یه پا داره هیچی!
چشم دیدن این اشغال رو هم ندارند!من موندم این اشغاله 4 تا تیکه پلاستیک چی داره که این همه براش دشمن بوجود اومده!
جدا دوستان خسته نباشن:smile:

ادامه بدید،ما که حرفمون رو زدیم -شما ها بیاید و جولان بدید -کاری که همیشه میکنید و تاپیک رو به قفل میکشونید(فقط قشنگ بازی های 2 صفحه اخیر کافی بود)
بازم میگم یعنی مایکروسافت اون همه آدم رو از جاهای مختلف دنیا دعوت کرده تا بهشون ویدئوی از پیش ساخته شده نشون بده ؟ اگه جواب این جمله "بله" هست که دیگه هیچی ...
یعنی این ویدئوها رو نمیتونست به آدرس e-mail این دوستان بفرسته ؟ طرف از نروژ و ژاپن و ... بلند بشه بره توی کنفرانس Kinect تا جلوش یه نفر فقط بازی دربیاره و الکی تکون بخوره و یه ویدئوی قدیمی هم پخش بشه ؟!
بعد مثلآ اون ویدئوی خونواده خوشبخت که عکسهای لگش رو گذاشتم , اون هم از پیش ضبط شده بوده ؟ اون که توی یه اتاق با فیلمبرداری مجزا بود و ربطی به کنفرانس نداشت. یعنی مایکروسافت خودش رو مسخره کرده که توی فیلم از پیش ضبط شده تآخیر رو انقدر واضح نشون میده ؟!!
این رفتارهای غمزده و ستمدیده و اینا هم کلیشه ای شده و به درد بحث نمیخوره. اینجا فروم هست و من دارم یه سوال منطقی میپرسم تو هم اگه جواب منطقی داری بده.
همون طور که اینجا 96 صفحه فقط خندیدن به کینکت ولی به کسی هم برنخورده. یعنی 96 صفحه به خاطر گفتن حقیقت چشم دیدن این وسیله رو ندارن ؟

آریا یه چی میگم ناراحت نشو چون منظوری ندارم . :دی
3 ماه پیش اومدی تو تاپیکی که در مورد نتال بود شروع کردی به ترول کردن که این چیزا ممکن نیست و مخصوص استودیو های موشن کپچر ـه و اینا!
نه اصلآ ناراحت نمیشم در صورتی که پستی که گفتم این چیزها غیرممکن هست رو بهم نشون بدی. من گفتم اجرای حرکات و انتقال دقیقآ به همون شکل داخل بازی غیرممکنه و توی ویدئوهای اخیر هم دارم این رو میبینم. گفتم اسکن کردن اسکیت بورد از پشت انگشت طرف غیرممکنه. در مورد استودیوی موشن کپچر هم هنوز میگم. اگه کینکت میتونه به دقیق ترین شکل ممکن همه حرکات رو اسکن کنه , استودیوها درشون رو تخته کنن یدونه کینکت بخرن به جای خرج های چند میلیون دلاری.
2 هفته پیش بلاگ زدی که چرا قیافه ی زنی که نتال بازی میکنه زشته و اصلا چه معنی داره جلو تی وی بالا پایین بپره.
بحث بلاگ ربطی به فضای رسمی فروم نداره. این چیزی نیست که نیازی به توضیح دادنش باشه. بلاگ برای همین شوخی ها هست و اتفاقآ همون ویدئو انقدر مایه تمسخر شده که دیگه خودت بهتر میدونی.

امروز تو این تاپیک شروع کردی گفتی که تاخیر داره!
بعدش که بحث پیش رفت اومدی از بین 10000 تا سایت نقل قول IGN AU رو گذاشتی که گیر داده بود که همزمان نیست!
حالا هم داری میگی تاخیر معکوس و این چیزا!
بعدشم که آپدیت شد و اون 100000000 تا سایت و مجله ای که اونجا بودن رو ول کردی گیر دادی به یه روزنامه ی نروژی!
چون هنوز خیلی از سایتها چیزی در موردش نگفتن.
حرف سایت معتبر GamePro رو که در مورد لگ دستگاه گفتم. IGN AU هم همین طور . آخرین سایتی که در موردش نوشته Eurogamer بوده. حالا حرفهای این سایت :
Lag is present in Kinect Sports, as it is in all of the titles we see
ولی دوستان اینجا میگن لگش فوق العاده کمه و به چشم نمیاد و ...

انصافا یه حساب سر انگشتی کردی ببینی چند تا پست دادی درباره ی نتال و تو چند تاش تخریب کردی یا تیکه انداختی؟
وقتی میبینم بعضی دوستان از کینکت اسطوره قرن 21 ام رو ساختن و چنان تکنولوژی این دستگاه رو بالا میبرن که فک آدم می افته , بد نمی بینم که یه کم شفاف سازی کنم. البته همون طور که گفتم چون ظرفیت اینجا به اندازه فرومی مثل NeoGaf نیست خیلی چیزها رو ننوشتم.
مثلآ اون دوستانی که سونی رو به تقلید متهم میکردن , الآن در مورد نوع بازیهای کینکت کوچکترین حرفی نمیزنن. حتی اسم بازی که عینآ به جای Wii Sports تبدیل شده به Kinect Sports یا بازی Kinectimals که حداقل از مطالب نوشته شده کاملآ شبیه Eye Pet هست.

برای بار صدم میگم لطفآ مطالب تاپیک رو با دقت بخونین و بعد از دیدن کنفرانس امشب نیاین جشن بگیرین ! چون قبلآ نمونه های این موضوع دیده شده دارم تآکید میکنم.
منم مثل دوستان مظلوم بازی درمیارم دیگه بحث رو ادامه نمیدم چون به جایی نمیرسه و فقط متهم میشم !

:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
باو خدایی من قصدم فن بازی یا خورد کردن این دستگاه یا هر چرت و پرت دیگه ای که فکر میکنی نیست...!!! ولی خب اون چیزی که وجود داره رو باید گفت دیگه من اون رو دیدم و به نظرم تاخیر داشت و گفتم...الان سایت n4g تقریبا یه ساعت پیش یه تریلر دیگه گذاشت که بازم همین مشکل رو داره میتونید ببینید..در کل اگه با این حرف ما به وجود یا مقدسات یا هرچیز کسی برخورد تقاضای عفو دارم...
راستی تاریخ انتشارkinect هم نوامبر امسال اعلام شد البته هنوز قیمت دقیقی اعلام نشده.

دوستان انقدر عجله نکنن.امشب معلوم میشه در کنفرانس مایکرو چه خبره.به شخصه فکر میکنم مایکرو باید یه نمایش زنده از نتال داشته باشه تا شبهات برطرف بشه.

وقتی میبینم بعضی دوستان از کینکت اسطوره قرن 21 ام رو ساختن و چنان تکنولوژی این دستگاه رو بالا میبرن که فک آدم می افته , بد نمی بینم که یه کم شفاف سازی کنم. البته همون طور که گفتم چون ظرفیت اینجا به اندازه فرومی مثل NeoGaf نیست خیلی چیزها رو ننوشتم.
عزیز من این اینجا قضیش با Neogaf خیلی خیلی فرق میکنه!اینجا جو رو که خودت میدونی , نمیتونی به نفع سونی بودن جو سایت (و کلا ایران) رو انکار کنی! Neogaf یه سایت بین المللی هستش که نظرات توش بالانس ـه!مطمعن باش منم خیلی حرف ها دارم که اینجا نمیتونم بگم چون 2 ثانیه بعد پست پاک میشه!
من نمیگم چرا گفتی Lag ! بحث رو عوض نکن!!اصلا من چیکارم که بگم تو چی بگی و چی نگی؟
تو الان زووم کردی رو ماهیت کینکت!داری به AU استناد می کنی که میگه کلا نمایش سر کاری بود!
من گفتن لگ نداره؟مگه میشه لگ نداشته باشه؟wii لگ نداره؟Move شد همون وعده ی سونی و یک به یک؟!
من یه حرفی دارم باهات!ویدئو از Move دراومد که داشت پینگ پنگ بازی کردن رو نشون میداد , لگ وحشتناک بود!همه ی سایت ها بهش اشاره کردن!ولی تو چرا به قول خودت به فکر شفاف سازی نبودی؟همه ی شفاف سازی هات رو نگه داشتی واسه کینکت؟
اون بحثی که داشتی دنبال میکردی سر تقلیدی بودن Move , چرا بعد از 15 دقیقه کلا بیخیال شدی و گفتی "من رفتم مطالعه کردم دیدم خیلی با هم فرق دارن!" در حال که 2 دقیقه قبلش میگفتی تقلیدی ـه!
من دارم میگم انتقاد بد نیست!اصلا انتقاد کردن از یه وسیله و تحلیل کردنش کار سرگرم کننده ای واسه ما مخاطبای سرگرمی های دیجیتال هستش , ولی ما باید موضع خودمون رو مشخص کنیم!من با این سیاست "یکی به سونی انداختن , 10000 تا به ماکرو و بعدش ادعای بی طرفی کردن" مشکل دارم!من خودم الان دیگه همه تمایلم رو میدونن!همه میدونن از زمان xbox original طرف مایکرو هستم ولی دیدی تا حالا یه بار برم تو تاپیک Move بگم تقلیدی ـه؟وسیله ای که من قبولش ندارم حالا هر چی می خواد باشه!حالا نمیدونم این امر به معروف و نهی از منکر دیگه چیه!
خو یه ذره خودت قضاوت کن!من بلد نیستم برم نظرات ملت رو و سایت های نروژی (!) در مورد مثلا Move رو بردارم بزارم تو یه تاپیک؟
سوال آخرمم بپرسم ازت!اگه این کاری که تو داری تو تاپیک "اسم جدید نتال" می کنی ترولینگ نیست , پس چیه؟

آقا لحنم تند نیستا...:دی دوستانه بخون...:دی

عزیز من این اینجا قضیش با Neogaf خیلی خیلی فرق میکنه!اینجا جو رو که خودت میدونی , نمیتونی به نفع سونی بودن جو سایت (و کلا ایران) رو انکار کنی! Neogaf یه سایت بین المللی هستش که نظرات توش بالانس ـه!مطمعن باش منم خیلی حرف ها دارم که اینجا نمیتونم بگم چون 2 ثانیه بعد پست پاک میشه!
من نمیگم چرا گفتی Lag ! بحث رو عوض نکن!!اصلا من چیکارم که بگم تو چی بگی و چی نگی؟
تو الان زووم کردی رو ماهیت کینکت!داری به AU استناد می کنی که میگه کلا نمایش سر کاری بود!
من گفتن لگ نداره؟مگه میشه لگ نداشته باشه؟wii لگ نداره؟Move شد همون وعده ی سونی و یک به یک؟!
من یه حرفی دارم باهات!ویدئو از Move دراومد که داشت پینگ پنگ بازی کردن رو نشون میداد , لگ وحشتناک بود!همه ی سایت ها بهش اشاره کردن!ولی تو چرا به قول خودت به فکر شفاف سازی نبودی؟همه ی شفاف سازی هات رو نگه داشتی واسه کینکت؟
اون بحثی که داشتی دنبال میکردی سر تقلیدی بودن Move , چرا بعد از 15 دقیقه کلا بیخیال شدی و گفتی "من رفتم مطالعه کردم دیدم خیلی با هم فرق دارن!" در حال که 2 دقیقه قبلش میگفتی تقلیدی ـه!
من دارم میگم انتقاد بد نیست!اصلا انتقاد کردن از یه وسیله و تحلیل کردنش کار سرگرم کننده ای واسه ما مخاطبای سرگرمی های دیجیتال هستش , ولی ما باید موضع خودمون رو مشخص کنیم!من با این سیاست "یکی به سونی انداختن , 10000 تا به ماکرو و بعدش ادعای بی طرفی کردن" مشکل دارم!من خودم الان دیگه همه تمایلم رو میدونن!همه میدونن از زمان xbox original طرف مایکرو هستم ولی دیدی تا حالا یه بار برم تو تاپیک Move بگم تقلیدی ـه؟وسیله ای که من قبولش ندارم حالا هر چی می خواد باشه!حالا نمیدونم این امر به معروف و نهی از منکر دیگه چیه!
خو یه ذره خودت قضاوت کن!من بلد نیستم برم نظرات ملت رو و سایت های نروژی (!) در مورد مثلا Move رو بردارم بزارم تو یه تاپیک؟
سوال آخرمم بپرسم ازت!اگه این کاری که تو داری تو تاپیک "اسم جدید نتال" می کنی ترولینگ نیست , پس چیه؟

آقا لحنم تند نیستا...:دی دوستانه بخون...:دی
برای چی ناراحت بشم ! حرفات درسته ! من کلآ Move رو چیز خاصی حساب نمیکنم که بخوام ازش بد هم بگم. برای همین بود که توی اون تاپیک گفتم فرق خاصی با Wii نداره ولی وقتی اون لینک رو خوندم دیدم تفاوتهاش بیشتر از این حرفا هست. اگه خیلی بهش علاقه مند بودم مطمئن باش تاپیکهای زیادی از طرف من میدیدی در مورد Move . همون طور که بهت گفتم Move و Kinect توی این سایت از نظر بحث هایی که روشون شده قابل مقایسه نیستن پس دلیلی نداره وقتی کسی تعریف الکی از Move نکرده (برعکس Kinect که توی این سایت به پدیده ای تبدیل شد که اختراعش باعث پیشرفت نسل بشری شده) من بیام شفاف سازی کنم.
در آخر هم بگم هرکسی علاقه به چیزهای خاصی داره. همون طور که تو به 360 و بازیهاش علاقه داری , منم بیشتر به PS3 متمایل هستم. ولی حداقل برعکس خیلی از دوستان هر اتفاقی می افته بی منطق نمیام بکوبونمش. پست های من توی تاپیک امتیازات هست و میتونی نوشته هام رو در مورد 3 تا بازی بزرگ 360 که این اواخر اومدن (Forza 3 , ME2 , AW) بخونی و امتیازی که بهشون دادم. مثل بعضی دوستان نیستم که وقتی از یه چیز طرفداری میکنن , طرف مقابل دیگه براشون کلآ بی ارزش بشه. (تو رو نمیگم !)
الآن هم قبول دارم که زیاده روی کردم چون توی جو فرومهای خارجی بودم که وضعیتشون کاملآ با اینجا متفاوته.

همین چیزی که میگی تو تمام بازی هاش بود؟ آیا نمایش E3 زنده رو ندیدی که 1به 1 بود. آیا کسی MOVE رو زیاد متفاوت با WII میدونه نه اما وقتی میایم یه چیزی رو بزرگ میکنیم باید جوری باشه که بشه باور کرد .

SOCOM رو ببین بعد بیا بگو 1 به 1 نیست .

بعدشم مگه سونی امد ... نشون داد که بخواد کسی ازش ایرادی بگیره زنده امد نشون داد چی داره اما ماکروسافت با یه تریلر فک همه رو به زمین کبوند و گفت و .... .

انتظار نداری که همه بیان بگن MOVE همین که هم هست چرته همه میان میگن Kinect رو دیدی چی نشون دادن چی هستش خوب فرقشون برای مثال زدن زیاده .

آخرین ویرایش:

ظاهراً شما خودت هم نمیدونی چی میخوای بگی، فقط میخوای از یه چیزی دفاع کنی. حالا هر چه قدر هم دیگران بگن شما کاری به اونا نداری. اگه به IGN نمیشه استناد کرد پس به کجا میشه؟ وقتی IGN اینطور گفته انتظار داری آریا بگه نه IGN داره دروغ میگه و به جاش از کینکت دفاع کنه؟ شما راضی میشی در اون حالت؟

شما میخوای الان از چی دفاع کنی دقیقاً؟ از کینکت یا نمایش دیشب مایکروسافت؟ اونجا حضور داشتی که حرف این سایت ها رو قبول نداری؟ یا کلاً میگی ما نباید در مورد کینکت بد بگیم و فقط باید ستایش بشه؟

شما دوتا لینک از این چیزی که گفتی رو اینجا بذار... تا مشخص بشه کجا اشاره کرده لگ وحشتناک داشته. اگر منبع نداشتی شرمندت میشیم.

این منطق شما تو فضای فروم به هیچ دردی نمیخوره هرکسی آزاده در مورد هرچی دوست داره صحبت کنه و نظرش رو بگه. انگار که بگیم درست نیست خوشحالی طرفداران رو با گفتن حقیقت به هم بزنیم. بذار برای خودشون حقیقت بسازن.

• Like
Reactions: mehdihoo
اریا خودت قضاوت کن این یه وسیله نو پا که به تاریخ عرضش حدود 5 ماه مونده و الان هم لگش خیلی کمه ولی تو میای میگی که این موضوع ممکن نیست ؟؟؟ و این تصاویر قبلا ظبط شده ؟؟؟ یعنی به نظر تو مایکروسافت میتونه همچین کاری اونم جلوی چشم اون همه ادم بکنه ؟؟؟ اگه اره پس نمایش پارسال move هم الکی بود دیگه نه ؟؟؟

من ویدئو ها رو ندیدم و تا نبینم نظر قطعی نمیدم ولی اگر ماکروسافت یه نفر رو گذاشته جلوی یه نمایش از قبل ساخته شده تا مردم فکر کنن همزمانه، کار پستی کرده. در حد همون کاری که سونی با تریلر پری رندر Kz2 تو E3 05 کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or