نام نهایی Natal رسما مشخص شد: Kinect

Red_Yashar

کاربر سایت
500x_slim3602.jpg

500x_kinect1.jpg

نام نهایی پروژه ناتال یا نتال بالاخره مشخص شد. در ابتدا تبلیغ مدل جدید Xbox 360 به همراه عبارت Kinect پخش شده و از طریق سایت VG247 کشف شد. دقایقی بعد، USA Today رسما از نام جدید پرده برداری کرده و تعدادی از بازی های Kinect را که شبیه Eye Pet و Wii Sports هستند با نام های Kinectimals و Kinect Sports معرفی کرد:
http://kotaku.com/5562418/project-natal-officially-renamed-kinect-more-games-revealed

خبر اولیه VG247 منبع:
http://www.vg247.com/2010/06/14/rumour-natal-is-called-kinect-new-360-form-factor-leaked-in-ad/

متن USA Today منهع:
http://www.usatoday.com/tech/gaming/2010-06-14-vidgame14_ST_N.htm

• Like
Reactions: rod
lol ! مقاله IGN AU جالبه :دی
At several points the avatars would move before the actors did, ruining the illusion of a real live demo of Kinect.
یعنی از نظر IGN AU حتی نمایش اخیر هم هم قسمتهاییش از پیش ساخته شده بوده !!! Avatar طرف قبل از خودش حرکت میکرده !!!!!!!!!!!
25r30wi.gif

world-premiere_001_1276494327.jpg

زیر این عکس هم نوشته :
His arms not matching the position of the avatar was just one of the giveaways it wasn't being controlled live.
یعنی به صورت زنده تکون نمیخوره اون Avatar !!! به حالت دستهای طرف و Avatar توجه کنین !

آخرش هم نوشته : A very disappointing first act, Microsoft. Let's hope tomorrow things can be turned around.

سوگند میخورم اینا حرفهای من نیست ! IGN گفته :دی
زیاد سخت نگیر! این یه تیکه بیشتر جنبه نمایشی قابلیت تشخیص حرکت بدن بوده!
شایدم بخاطر نوع دکور اونجا بوده چون به نظر میرسه طرف روی چیزی واستاده.

زیاد سخت نگیر! این یه تیکه بیشتر جنبه نمایشی قابلیت تشخیص حرکت بدن بوده!
شایدم بخاطر نوع دکور اونجا بوده چون به نظر میرسه طرف روی چیزی واستاده.
IGN سخت گرفته برادر ! کلآ IGN گفته این قسمت زنده نبوده ! His arms not matching the position of the avatar was just one of the giveaways it wasn't being controlled live
حالا چی رو میخواستن به صورت غیر زنده نمایش بدن الله اعلم

عزیزان دل برادر سینکت نه کینکت !!
03078IMM127fs3556139.gif

سینماتیک رو تو درسا در مورد انرژی جنبشی یادتونه !:biggrin1:
عزیز دل ! سینماتیک با کینماتیک فرق میکنه , یکی با C شروع میشه و یکی با K !
همون کینماتیک درست هست !

آخرین ویرایش:
IGN سخت گرفته برادر ! کلآ IGN گفته این قسمت زنده نبوده ! His arms not matching the position of the avatar was just one of the giveaways it wasn't being controlled live
حالا چی رو میخواستن به صورت غیر زنده نمایش بدن الله اعلم
میدونم، آخه شمام خیلی هیجان زده شدید، واسه این گفتم:biggrin1:

میدونم، آخه شمام خیلی هیجان زده شدید، واسه این گفتم:biggrin1:
اگه این هیجان زده شدن به حساب بیاد که الان همه فرومهای عالم هیجان زده هستن ! متآسفانه سرعت دوستان زیاد نیست که عکسهای gif رو اینجا بذارم :دی کافیه یه سر به فرومهای مختلف بزنین تا ببینین چه حرفهایی زده میشه !

من الان چند تا از ویدیو هارو دیدم تقریباً اینجوری شدم :دی

px7jycrbji4k2yflq9q2.gif

خیلی بچه بازی بود :دی

من دوست داشتم مثلاً تو یه بازی یکیو خفه کنیم با دستامون :دی گردنشو بشکونیم :دی سر ببریم :دی
تیکه تیکه کنیم :دی

صدرا تو هم سر بزن به بلاگ من :دی

من اصولاً از بس فیلم گانگستری دیدم یکمی جنایت کار شدم :دی

آخرین ویرایش:
آریا تو اصلا پست صفحه قبل منو خوندی؟؟ :arrowd:

خوب برادر من انتظار که نداری درعین حال که طرف میپره اونم عکس العمل نشون بده و همین که یارو اومد پایین اونم بیاد پایین؟ توی یه محیط 1 متری برای چند لحظه فقط میتونی بپری بالا تا دستگاه فقط تشخیص بده حرکت پرش انجام شد. اگر بخوای دقیقا تمام حرکات همزمان باشه که باشد 10 متر هم جا داشته باشی عین واقعیت 2-3 متری بپرسی تا چند ثانیه رو آسمون بمونی :دی

تونستم برسونم ؟ :دی
اینقدر هم این شکلک خنده >
icon_lol.gif
< ما رو خز نکنین

من دوست داشتم مثلاً تو یه بازی یکیو خفه کنیم با دستامون :دی گردنشو بشکونیم :دی سر ببریم :دی
تیکه تیکه کنیم :دی
صدرا تو هم سر بزن به بلاگ من :دی

این AU هم یه چیزی گفته که تا چند سال باید بهش خندید...!محصولی که قرار ـه 6 ماه دیگه عرضه بشه یعنی هنوز نمیشه باهاش دست آواتار رو تکون داد که مجبور باشن فیلم رو از قبل ضبط کنن بعد یارو جلوش اینور اونور بره؟!بعد این همه سایتی که دیدن چرا کسی به این مورد گیر نداده؟
کلا نشون داد تو ترول کردن دست فن ها رو از پشت بسته...:دی
این عکس هم احتمالا بسیار زیاد درست زمانی از ویدئو گرفته شده که فرد زاویه دستش رو تغییر داده ولی نتال هنوز این حرکت رو اعمال نکرده بوده...
وگرنه اصلا منطقی ـه همچین چیزی؟!(داره دوباره بحث اینکه اصلا چیزی به اسم نتال ممکن نیست و همش از قبل فیلمبرداری شدست پیش میاد!!)

خوب برادر من انتظار که نداری درعین حال که طرف میپره اونم عکس العمل نشون بده و همین که یارو اومد پایین اونم بیاد پایین؟ توی یه محیط 1 متری برای چند لحظه فقط میتونی بپری بالا تا دستگاه فقط تشخیص بده حرکت پرش انجام شد. اگر بخوای دقیقا تمام حرکات همزمان باشه که باشد 10 متر هم جا داشته باشی عین واقعیت 2-3 متری بپرسی تا چند ثانیه رو آسمون بمونی :دی

تونستم برسونم ؟ :دی
خب فردین به این موضوع در عالم گیم میگن لگ دیگه ! دوستان گفتن لگش خیلی کم شده ولی وقتی ویدئو رو دیدم لگ خیلی توی ذوق میزد ! بعد دیدم خیلی های دیگه هم میگن و حتی سایت رسمی ای مثل GamePro هم مستقیمآ توی تیترش بهش اشاره کرده.
مطمئنآ مایکروسافت هم وقتی میخواد Kinect رو معرفی کنه بهترین محیط و زاویه و ... رو انتخاب میکنه نه اینکه جایی رو انتخاب کنه که معرفی دستگاهش به مشکل بخوره !

این AU هم یه چیزی گفته که تا چند سال باید بهش خندید...!محصولی که قرار ـه 6 ماه دیگه عرضه بشه یعنی هنوز نمیشه باهاش دست آواتار رو تکون داد که مجبور باشن فیلم رو از قبل ضبط کنن بعد یارو جلوش اینور اونور بره؟!بعد این همه سایتی که دیدن چرا کسی به این مورد گیر نداده؟
کلا نشون داد تو ترول کردن دست فن ها رو از پشت بسته...:دی
این عکس هم احتمالا بسیار زیاد درست زمانی از ویدئو گرفته شده که فرد زاویه دستش رو تغییر داده ولی نتال هنوز این حرکت رو اعمال نکرده بوده...
وگرنه اصلا منطقی ـه همچین چیزی؟!(داره دوباره بحث اینکه اصلا چیزی به اسم نتال ممکن نیست و همش از قبل فیلمبرداری شدست پیش میاد!!)
این GIF رو حتمآ ببین. حجمش زیاده نمیتونم اینجا بذارم ولی نشون میده که Kinect حتی میتونه آینده رو هم پیش بینی کنه !!! به قول طرف :
Natal can sense what you're doing before you do it. Megaton!

فرضیه ی جالبی هست! :دی ولی اگه هم اینجوری که میگی باشه، بازم قضیه ی Delay وسط میاد! همون Delayای که 50 بار گفتین کاملا رفع شده!

عزیز دل ! سینماتیک با کینماتیک فرق میکنه , یکی با C شروع میشه و یکی با K !
همون کینماتیک درست هست !

خوب منظور منم همون با K بود !
من یادم نمی یاد مثلاً سینیتیک ذرات تو شیمی رو کینیتیک تلفظ کنن !
البته منظورم تو ایرانه، وگرنه حرف شما هم درسته!

این GIF رو حتمآ ببین.
یعنی وحشتناک بود !!! دوستان حتما ببینن چقدر تاخیر تو انتقال حرکات وجود داره. کل لذت این وسیله به اینه که تاخیر محسوسی وجود نداشته باشه اما ... اینی که من میبینم چی بگم !
البته یه حُسن داشت، آینده رو بهت میگه، تاخیر یه تیکه از مثبت به منفی میرسه ! :دی
آرش به این میگن تآخیر معکوس ! واژه جدیدی هست که امروز به ثبت رسیده :دی
کاراکتر داخل بازی زودتر از طرف حرکت میکنه ! اول کاراکتر خودش رو تکون میده بعد طرف هم باهاش هماهنگ میشه !!! lol
باید ممنون ِ ماکروسافت بود که هی تحول دَر میکنه از خودش، هی چیزهای جدیدی خلق میکنه :دی آخه خییل جالبه، اولش کاراکتر قشنگ یکی دو ثانیه تاخیر داره، بعدش یهو شیفت زمانی رخ میده تاخیر از مثبت به منفی تغییر پیدا می کنه، یعنی کاراکتر یه کاری می کنه، شخص بازی کننده هم همون کارو میکنه، برعکس :دی

آخرین ویرایش:
یعنی وحشتناک بود !!! دوستان حتما ببینن چقدر تاخیر تو انتقال حرکات وجود داره. کل لذت این وسیله به اینه که تاخیر محسوسی وجود نداشته باشه اما ... اینی که من میبینم چی بگم !
آرش به این میگن تآخیر معکوس ! واژه جدیدی هست که امروز به ثبت رسیده :دی
کاراکتر داخل بازی زودتر از طرف حرکت میکنه ! اول کاراکتر خودش رو تکون میده بعد طرف هم باهاش هماهنگ میشه !!! lol

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or