نام نهایی Natal رسما مشخص شد: Kinect

Red_Yashar

کاربر سایت
500x_slim3602.jpg

500x_kinect1.jpg

نام نهایی پروژه ناتال یا نتال بالاخره مشخص شد. در ابتدا تبلیغ مدل جدید Xbox 360 به همراه عبارت Kinect پخش شده و از طریق سایت VG247 کشف شد. دقایقی بعد، USA Today رسما از نام جدید پرده برداری کرده و تعدادی از بازی های Kinect را که شبیه Eye Pet و Wii Sports هستند با نام های Kinectimals و Kinect Sports معرفی کرد:
http://kotaku.com/5562418/project-natal-officially-renamed-kinect-more-games-revealed

خبر اولیه VG247 منبع:
http://www.vg247.com/2010/06/14/rumour-natal-is-called-kinect-new-360-form-factor-leaked-in-ad/

متن USA Today منهع:
http://www.usatoday.com/tech/gaming/2010-06-14-vidgame14_ST_N.htm

• Like
Reactions: rod
اریا خودت قضاوت کن این یه وسیله نو پا که به تاریخ عرضش حدود 5 ماه مونده و الان هم لگش خیلی کمه ولی تو میای میگی که این موضوع ممکن نیست ؟؟؟ و این تصاویر قبلا ظبط شده ؟؟؟ یعنی به نظر تو مایکروسافت میتونه همچین کاری اونم جلوی چشم اون همه ادم بکنه ؟؟؟ اگه اره پس نمایش پارسال move هم الکی بود دیگه نه ؟؟؟
خداوکیلی پست ها رو کامل میخونین ؟! :دی
من نگفتم , IGN داره این رو میگه. اون عکس Kinect Star Wars داره این رو میگه. منم دقیقآ پرسیدم مایکروسافت چرا باید جلوی این همه ژورنالیست و روزنامه نگار و منتقد سایت و مجله بیاد تصاویر از پیش ضبط شده نشون بده که دوستان هرچی خواستن گفتن ...
نمایش پارسال Move که به صورت زنده دیدیم و سوتی هم زیاد داشت و باعث خنده تماشاگرها شد چون زنده بود. همه حرکات هم هماهنگ بود. ولی این تصویر Star Wars رو اگه ببینی , کاراکتر داخل بازی قبل از بازیکن حرکت میکنه و این بازیکن هست که سعی داره خودش رو با کاراکتر هماهنگ کنه ! بحث سر همین چیزاست که باعث شده همه فرومهای جهان بترکن ولی اینجا با گفتن حقیقت کام همه تلخ میشه. بحث سر این هست که مایکروسافت چرا باید این کارو بکنه. یا حداقل وقتی این کارو میکنه چرا باید یه آدم رو به عنوان مترسک جلوی دوربین بذاره در حالی که تصویر از پیش ضبط شده.

خداوکیلی پست ها رو کامل میخونین ؟! :دی
من نگفتم , IGN داره این رو میگه. اون عکس Kinect Star Wars داره این رو میگه. منم دقیقآ پرسیدم مایکروسافت چرا باید جلوی این همه ژورنالیست و روزنامه نگار و منتقد سایت و مجله بیاد تصاویر از پیش ضبط شده نشون بده که دوستان هرچی خواستن گفتن ...
نمایش پارسال Move که به صورت زنده دیدیم و سوتی هم زیاد داشت و باعث خنده تماشاگرها شد چون زنده بود. همه حرکات هم هماهنگ بود. ولی این تصویر Star Wars رو اگه ببینی , کاراکتر داخل بازی قبل از بازیکن حرکت میکنه و این بازیکن هست که سعی داره خودش رو با کاراکتر هماهنگ کنه ! بحث سر همین چیزاست که باعث شده همه فرومهای جهان بترکن ولی اینجا با گفتن حقیقت کام همه تلخ میشه. بحث سر این هست که مایکروسافت چرا باید این کارو بکنه. یا حداقل وقتی این کارو میکنه چرا باید یه آدم رو به عنوان مترسک جلوی دوربین بذاره در حالی که تصویر از پیش ضبط شده.
http://www1.upic.ir/viewer.php?file=c37sdmnv07l0a9zhrn.jpg

من هم چندتا عکس میذارم که شاید بتونه با پایان دادن به این بحث کمک کنه!!!
عکس از همون مکانه و لی از زوایای دیگه!!!
این همون مکانه با این تفاوت که یه چیز دکور مانند جلوی همون ال سی دی قرار گرفته و دارن تو ش نمایش اجرا میکنن!!!

واکنش ها:
Eurogamer: بازی ها سرگرم کننده اما Lag به شدت آزار دهنده. بهترین بازی: Dance Central
IGN AU: نمایش افتضاح. Lag زیاد. آبرو ریزی مایکروسافت. بهترین بازی: Star Wars TBA
Kotaku: به شدت تقلید از Wii و PSEye. نمایش متوسط. بهترین بازی: ...

خدا وکیلی نا امید شدم مخصوصا که IGN AU مراسم رو در حد لحظه ی Giant Enemy Crab سونی یا نمایش لایو Wii Music فاجعه می دونه و تو آپدیت آخرش گفته که امشب مایکروسافت باید معجزه کنه تو کنفرانسش اگه می خواد خاطره خوبی ازش تو E3 به جا بمونه.

آخرین ویرایش:
بله گروهی اومدن میگن غیر ممکن ممکن شد؟کدوم غیر ممکن؟این همون نتال با لگ کمتره والا چیزی که می میخواستیم یعنی چیزی که تو اون تاپیک دربارش صحبت کردیم(هر کی میخواد بدونه بره بخونه وقت اضافی نداریم که بزاریمش اینجا) فعلا ندیدیم اگه قراره کار wii رو انجام بده که فکر نکنم انقلاب کرده باشه
اگرم میخواد انقلاب کنه با دوربین 100$ نمیشه
ویدیوهارم که من دیدم والا کرکتر بازیا از خود شخص استفاده کننده زودتر عمل میکرد یعنی این شخص بود که سعی داشت خودشو با نتال هماهنگ کنه

یکی از نکات جالب، تقسیم بندی رسمی مایکروسافت به دو گروهه. رسما خودشون از دو اسم "Xbox for All" و "Xbox for Core" استفاده کردن. اگه این نمایش افتضاح برای جمعیت Casual بوده، خدا کنه نمایششون تو کنفرانس رسمی مخصوص Core باشه. به امید بازی های درست و حسابی و پارتی گیم های Wii گونه ی کمتر.

واکنش ها:
Eurogamer: بازی ها سرگرم کننده اما Lag به شدت آزار دهنده. بهترین بازی: Dance Central
IGN AU: نمایش افتضاح. Lag زیاد. آبرو ریزی مایکروسافت. بهترین بازی: Star Wars TBA
Kotaku: به شدت تقلید از Wii و PSEye. نمایش متوسط. بهترین بازی: ...

خدا وکیلی نا امید شدم مخصوصا که IGN AU مراسم رو در حد لحظه ی Giant Enemy Crab سونی یا نمایش لایو Wii Music فاجعه می دونه و تو آپدیت آخرش گفته که امشب مایکروسافت باید معجزه کنه تو کنفرانسش اگه می خواد خاطره خوبی ازش تو E3 به جا بمونه.
همینکه نشون داده در حد wii و eye toy هست کافیه! فکر نمیکنم برای هارد کور جماعت چیز خاصی داشته باشن:-"

همینکه نشون داده در حد wii و eye toy هست کافیه! فکر نمیکنم برای هارد کور جماعت چیز خاصی داشته باشن:-"

من شدید به رونمایی از امکانات صوتی ش امید داشتم. آره، به نظر خیلی Casual میاد اما یه نکته اینه که مایکروسافت یه بخش Xbox for Core رو کنار گذاشته تو Press ش که شامل Kinect هم میشه. به امید نمایش بهتر تو کنفرانس خودش.

لطفا برای چنگ زدن حرفی از Move نزنید، چون فقط برای خودتون بد میشه! فعلا IGN دو تا مقاله راجع به PlayStation Move نوشته که یکیش مربوط به انجام Socom 4، یه بازی H4ardcore با Move میشه که تو بخش هایی اشاره می کنن:

No lag that I could notice
When I first tried the PlayStation Move tech out at the Game Developers Conference in March, I was totally unimpressed. The software just wasn't there. But now, the hardware is accurate and some of the games are actually a blast. Start the Party was surprisingly fun, and I actually loved Sports Champions. It's crazy accurate.
The Move stuff is there -- from what I've seen -- just to aid your aiming and to make you feel like the gun is in your hands. That's how it should be.
It's tough to say. The Move is something new
At least as of right now. Hopefully, Sony doesn't lose sight of that as we Move forward. Ha. Ha.
ها ها ... :دی
منابع: Socom 4: PlayStation Move Preview -Why We're Finally Excited About PlayStation Move
اینجور که IGN تو دو تا مقاله از Move به شدت تعریف کرده بود و راضی بود نشون میده سونی به قولش عمل کرده و Move هیچ همانندی نداره. تعریف و تمجید ها خیلی زیاد بود من حال ندارم در بیارم فعلا همینا رو داشته باشید، کافیه.

این GIF رو حتمآ ببین. حجمش زیاده نمیتونم اینجا بذارم ولی نشون میده که Kinect حتی میتونه آینده رو هم پیش بینی کنه !!! به قول طرف :
Natal can sense what you're doing before you do it. Megaton!

بیخیال آریا به قول دیوید کیج این تریلر هم علمی تخیلی بود دیگه!:دی

من با تاخیرش کار ندارم اما توی تریلر و همین Gif ای که آریا گزاشت کاملا مشخص هست که یارو داره به زور خودش رو با تصویر مچ میکنه! یه دو دو تا چهارتا ساده کنید متوجه میشید که چون کینکت هرچقدر هم خفن باشه آینده رو نمیتونه پیش بینی کنه کاملا میشه نتیجه گرفت که ان کسی که داره مثلا بازی میکنه بیشتر بازیگر هست تا گیمر!:دی

من همین الان همه نمایش های کینکت رو دیدم، واقعا افتضاح بود. البته من معتقدم امشب باید نمایش بهتری از کینکت ببینیم چون این چیزی که الان دیدم بیشتر مثل این میموند که یه تریلر پخش بشه و یکی فرض کنه داره خودش بازی میکنه و جلوی صفحه تصویر مثل بازیگر ها ادای شخصیت اصلی رو در بیاره!

دقت کنید یه جا هم رسما سوتی خفن میده و از بازی میزنه جلو!:دی

حالا بالاخره از این وسیله میشه به جای دوربین های 100میلیونی در استودیوهای فیلم سازی استفاده کرد یا نه؟ :دی
بعـــله:دی منتها استدیو Wii رو فقط اجرا میکنه!:cheesygri

من شدید به رونمایی از امکانات صوتی ش امید داشتم. آره، به نظر خیلی Casual میاد اما یه نکته اینه که مایکروسافت یه بخش Xbox for Core رو کنار گذاشته تو Press ش که شامل Kinect هم میشه. به امید نمایش بهتر تو کنفرانس خودش.
حالا ببینیم شاید امشب برنامه ای داشته باشن،یک ساعت مونده- (البته نیم ساعت اولش که قصه تعریف میکنن و راک بند میزنن:دی)
لطفا برای چنگ زدن حرفی از Move نزنید، چون فقط برای خودتون بد میشه! فعلا IGN دو تا مقاله راجع به PlayStation Move نوشته که یکیش مربوط به انجام Socom 4، یه بازی H4ardcore با Move میشه که تو بخش هایی اشاره می کنن:

ها ها ... :دی
منابع: Socom 4: PlayStation Move Preview -Why We're Finally Excited About PlayStation Move
اینجور که IGN تو دو تا مقاله از Move به شدت تعریف کرده بود و راضی بود نشون میده سونی به قولش عمل کرده و Move هیچ همانندی نداره. تعریف و تمجید ها خیلی زیاد بود من حال ندارم در بیارم فعلا همینا رو داشته باشید، کافیه.
ربطش به اینجا چیه؟زنگ بالا رو بزن -اینجا اسم تاپیک به MOVE ربط داره؟؟؟؟
حرف از Move شد صفحات پیش، چیزی شما رو آزرده خاطر کرده ؟ بر روی دکمه کلیک کنید.
2 خط بحث شد و تموم،لازم به اعاده حیثیتت نبود-میفهمیم هستی -
اگه مشکلی برات پیش اومد روی این دکمه کلیک کن
shut....jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or