نام نهایی Natal رسما مشخص شد: Kinect

Red_Yashar

کاربر سایت
500x_slim3602.jpg

500x_kinect1.jpg

نام نهایی پروژه ناتال یا نتال بالاخره مشخص شد. در ابتدا تبلیغ مدل جدید Xbox 360 به همراه عبارت Kinect پخش شده و از طریق سایت VG247 کشف شد. دقایقی بعد، USA Today رسما از نام جدید پرده برداری کرده و تعدادی از بازی های Kinect را که شبیه Eye Pet و Wii Sports هستند با نام های Kinectimals و Kinect Sports معرفی کرد:
http://kotaku.com/5562418/project-natal-officially-renamed-kinect-more-games-revealed

خبر اولیه VG247 منبع:
http://www.vg247.com/2010/06/14/rumour-natal-is-called-kinect-new-360-form-factor-leaked-in-ad/

متن USA Today منهع:
http://www.usatoday.com/tech/gaming/2010-06-14-vidgame14_ST_N.htm

• Like
Reactions: rod
من الان چند تا از ویدیو هارو دیدم تقریباً اینجوری شدم :دی

px7jycrbji4k2yflq9q2.gif

خیلی بچه بازی بود :دی

من دوست داشتم مثلاً تو یه بازی یکیو خفه کنیم با دستامون :دی گردنشو بشکونیم :دی سر ببریم :دی
تیکه تیکه کنیم :دی

من اصولاً از بس فیلم گانگستری دیدم یکمی جنایت کار شدم :دی
ای پرسپولیسیه اسکی باز :دی !
شکایت میکنم آقا واسه چی از GIF های من استفاده میکنید :دی ! GIF های وان پیس انحصاری خودمه :دی !

ولی به نظر من همون نتال یا ناتال بهتر بود !

اگه این هیجان زده شدن به حساب بیاد که الان همه فرومهای عالم هیجان زده هستن ! متآسفانه سرعت دوستان زیاد نیست که عکسهای gif رو اینجا بذارم :دی کافیه یه سر به فرومهای مختلف بزنین تا ببینین چه حرفهایی زده میشه !
منم که گفتم بیشتر جنبه نمایشی داره. اگه تا الان چیزی بصورت زنده ازش ندیده بودیم این هیجان شما و دوستان فرومهای اینترنتی قابل درک بود:biggrin1:
بیخیال...

نظر شخصیتونه . ولی میتونم بپرسم چرا افتضاحه . چون در کل زیاد فرقی ما اورجینالش نداره فقظ کلید پاور را کمی کشیدن بالا تر و یه قوس تیزتر بهش دادن که بنظرم قشنگتر شده مگر اینکه از نظر شما مدل اولی هم افتاح بوده باشه ؟
حالا قرار نیست سلیقه ی من با شما یکی باشه . حالا من میگم قشنگه چطور به شما برمیخوره واقعا برای من جای سواله ؟!
دوست عزیز شاید فقط نظر من اینتور باشه ولی به طراحیهای روز نمیخوره ادم یاد سیستمهای قدیمی و کلاسیک میندازه....خوب اینجور طراحی بدرد مدیا سنتر میخوره نه یه کنسول روز ..

انصافا اگه بخواد این همه تاخیر داشته باشه مفت نمیرزه چون ادم هیچ لذتی از بازی نمیتونه ببره...
ms باید یه فکری به حال این تاخیرا بکنه..!!

من دوست داشتم مثلاً تو یه بازی یکیو خفه کنیم با دستامون :دی گردنشو بشکونیم :دی سر ببریم :دی
تیکه تیکه کنیم :دی

من اصولاً از بس فیلم گانگستری دیدم یکمی جنایت کار شدم :دی
ای ول مثل خودمی:biggrin1:
من چند ماه پیش یه شایعه جایی خوندم که manhunt جدید رو راک استار داره میسازه برای gem
منتها نمیدونم برای natal هم می یاد یا نه.........................

دوستان شروع کردن به جولان دادن،:دی
من صبح این ویدئو رو کاملش رو دیدم تابلو بود که از پری ریکورد بود،خیلی سایتها هم گفتن!اینجا فقط کمنت هاش رونقل قول کردن!حتی همین ریور راش رو هم نگاه کنید توی ویدئو
تابلوئه که تو ان واحد انجام میشه و الکیه!
جدا فکر هاتون خیلی قشنگه!اگه قرار بود بیاد اونجا نمایش رسمی بده که زنده از سایتها پخش میشد!
از این همه ویدئو روی همون 3 پیچ شدید که تابلوئهوضعش اصلا-یه نگاه به اون تریلر بکنید:دی
یعنی مایکروسافت یکی از معروف ترین سیرکهای دنیا رو آورده E3 , از نقاط مختلف جهان هم روزنامه نگار و منتقد سایت و مجله و بازیساز دعوت کرده تا بهشون نمایش های از قبل ضبط شده بده ؟!! مگه مهدکودک هست که این همه خرج کنه و بعد نمایش از پیش ضبط شده هم نشون بده و تازه یکی هم اونجا ادای کاراکتر رو دربیاره ؟!! :دی
بعد از IGN AU که اعصابش خیلی داغون شده , معروف ترین روزنامه نروژ (حتمآ روزنامه مهمی هست که مایکروسافت نویسنده اون رو دعوت کرده) این طور نوشته :
I have never felt so embarrassed at a press event ever.
sorry but it is just stupid. Kinect is , based on what we saw sunday night , Wii and EyeToy HD , neither more nor less.

البته میدونم امشب که نمایش Kinect رو میبینیم دوستان میان میگن دیدین ضایع شدین و ... ! چون بعضی وقتها بحث ها اشتباهی درک میشه و مثلآ فکر میکنن الآن بنده یا بقیه دوستان داریم میگیم Kinect اصلآ وجود نداره و خرابه و ... !

در مورد قیمت میگید زیاده اونوقت wii fit که هیچی نداره مثبت 100 دلار هست از نظر قیمت مشکلی نداره به نظر من از نظر لگ هم هنوز زوده تصمیم گرفت بزارید کارشونو بکنن اگر بیخود بود خب نخرید حتما یه فکر به حالش میکنن در غیر این صورت هیچ کس اینو نمیخره

دوستان شروع کردن به جولان دادن،:دی
من صبح این ویدئو رو کاملش رو دیدم تابلو بود که از پری ریکورد بود،خیلی سایتها هم گفتن!اینجا فقط کمنت هاش رونقل قول کردن!حتی همین ریور راش رو هم نگاه کنید توی ویدئو
تابلوئه که تو ان واحد انجام میشه و الکیه!
جدا فکر هاتون خیلی قشنگه!اگه قرار بود بیاد اونجا نمایش رسمی بده که زنده از سایتها پخش میشد!
از این همه ویدئو روی همون 3 پیچ شدید که تابلوئهوضعش اصلا-یه نگاه به اون تریلر بکنید:دی
رضا جون پنکه بازی رو بذار کنار دیگه :biggrin1: ! یه بار Micro اومد یه حرکت درست درمون بزنه با ایجاد فازمنفی تو ذوقش نزنین...

آریا یه چی میگم ناراحت نشو چون منظوری ندارم . :دی
3 ماه پیش اومدی تو تاپیکی که در مورد نتال بود شروع کردی به ترول کردن که این چیزا ممکن نیست و مخصوص استودیو های موشن کپچر ـه و اینا!
2 هفته پیش بلاگ زدی که چرا قیافه ی زنی که نتال بازی میکنه زشته و اصلا چه معنی داره جلو تی وی بالا پایین بپره.
امروز تو این تاپیک شروع کردی گفتی که تاخیر داره!
بعدش که بحث پیش رفت اومدی از بین 10000 تا سایت نقل قول IGN AU رو گذاشتی که گیر داده بود که همزمان نیست!
حالا هم داری میگی تاخیر معکوس و این چیزا!
بعدشم که آپدیت شد و اون 100000000 تا سایت و مجله ای که اونجا بودن رو ول کردی گیر دادی به یه روزنامه ی نروژی!
من طرفدار موشن کنترل و اینجور بچه بازی ها نیستم , ولی احساس می کنم دیگه زیادی داری بهش گیر میدی!تو ازش بدت میاد؟خو باور کن اصلا این وسیله واسه امثال من و تو نیست!مخاطبای خاص خودش رو داره!یعنی یه تنه داری در این رابطه تخریب می کنی!اگه فقط این یه مورد بود نیگفتم داری درست میگی ولی کاملا مشخص ـه یه مشکلی با این وسیله داری!(لابد الان میای میگی اولین تاپیکش رو تو بی سی من زدم و اینا...!)
انصافا یه حساب سر انگشتی کردی ببینی چند تا پست دادی درباره ی نتال و تو چند تاش تخریب کردی یا تیکه انداختی؟
انصافا اگه بخواد این همه تاخیر داشته باشه مفت نمیرزه چون ادم هیچ لذتی از بازی نمیتونه ببره...
ms باید یه فکری به حال این تاخیرا بکنه..!!
wgh163ujhnsl4holcf8.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or