نام نهایی Natal رسما مشخص شد: Kinect

Red_Yashar

کاربر سایت
500x_slim3602.jpg

500x_kinect1.jpg

نام نهایی پروژه ناتال یا نتال بالاخره مشخص شد. در ابتدا تبلیغ مدل جدید Xbox 360 به همراه عبارت Kinect پخش شده و از طریق سایت VG247 کشف شد. دقایقی بعد، USA Today رسما از نام جدید پرده برداری کرده و تعدادی از بازی های Kinect را که شبیه Eye Pet و Wii Sports هستند با نام های Kinectimals و Kinect Sports معرفی کرد:
http://kotaku.com/5562418/project-natal-officially-renamed-kinect-more-games-revealed

خبر اولیه VG247 منبع:
http://www.vg247.com/2010/06/14/rumour-natal-is-called-kinect-new-360-form-factor-leaked-in-ad/

متن USA Today منهع:
http://www.usatoday.com/tech/gaming/2010-06-14-vidgame14_ST_N.htm

• Like
Reactions: rod
نظرات سایت :IGN

http://uk.games.ign.com/articles/109/1096907p1.html

To say I was disappointed with Kinect would be putting it mildly.
اگه بگم نا امید شدم، خیلی ملایم گفتم
At several points the avatars would move before the actors did, ruining the illusion of a real live demo of Kinect. This body-synch debacle makes Milli Vanilli's legendary lip-synch outrage look tame by comparison.
در مواردی اوتار بازیگر های دموها از خودشون زود تر حرکت می کرد! امری که کل فلسفه ی دموی زنده رو به گند می کشه. این قضیه سینک بودن بدن ها در حدیه که فاجعه لب زدن میلی وانیلی در مقابلش هیچی نیست
Truly, tonight will live on in our minds right up there with Giant Enemy Crab and Wii Music air-drumming. Facepalm.
امشب بدون شک در کنار فجایعی چون خرچنگ عظیم [کنفرانس چند سال پیش که در طول دموی Genji PS3، بعد از اشاره به صحت و دقت تاریخی بازی، یه عقرب اندازه چند برابر کارکتر ها وارد شد!] و بخش طبل زدن Wii Music ، در ذهن ما باقی خواهد ماند.

من عاشق این کامنت شدم:

And the only thing better than playing motion control sports mini-games is watching video of other people playing them

واقعا هم راست گفته! باید به همراه کینکت یه چند تا بیکار هم بخری بزاری جلوت بازی کنن یه چند ساعنی بخندی شاد بشی!:دی

حالا فاجعه اصلی این کنفرانس که ندیدم کسی بهش اشاره کنه این لباس های سفیدی هست که تن ملت کردن! این هم یک کامنت جالب در این خصوص:

At Microsoft thing. Wearing a white sheet, having stepped through a hole in the wall to be greeted by a family in multiple languages.

یعنی این جناب آقای کینکت هنوز هم نمیتونه یه نفر رو بدون پوشیدن لباس مخصوص تشخیص بده! البته از روزی که معلوم شد این کنفرانس قراره خصوصی باشه و هیچ کس هم حق فیلم گرفتن نداشته باشه معلوم بود مایکرو چه اشی برای دوست داران این معجزه قرن پخته!

جالبه که وقتی دیوید کیج گفت ان تریلر علمی تخیلی و اراجیف بود همه امدن... الان باید رفت پست های ان ترد رو کشید بیرون!:دی

با این چیزی که من دیدم احتمال خیلی زیاد تاریخ عرضه این وسیله عقب میفته چون تا 4 ماه دیگه عملا هیچ کاری نمیشه کرد!

اون لباس های سفید چه ربطی به Kinect داره؟!
اوایل که کینِکت معرفی شده بود، فقط میتونست افرادی با رنگِ پوست و رنگِ لباسِ خاص رو شناسایی کنه! یکی از اون رنگ ها هم سفید بود! حالا منظورِ ماکان اینه که شاید این ایراد هنوز پابرجاست و کینِکت نمی تونه لباسِ غیرِ سفید رو تشخیص بده!

خب واقعا ناامید کننده هست.لگش به کنار مسئله ی اصلی این کفن هایی هست که موقع بازی باید بپوشی.
البته هنوز نباید ناامید شد.وقتی که بیل گیتس با 360 بازی میکرد 360 هنگ کرد.به هر حال بعد از چند سال :biggrin1:360 خوب شده.امیدوارم واسه نتال(لعنت به اسم اصلیش)این قدر طول نکشه.:biggrin1:
الان باید رفت پست های ان ترد رو کشید بیرون!:دی
سرگرمی شما همیشه این بوده؟
ویرایش:کنفرانس شروع شد؟

آخرین ویرایش:
اوایل که کینِکت معرفی شده بود، فقط میتونست افرادی با رنگِ پوست و رنگِ لباسِ خاص رو شناسایی کنه! یکی از اون رنگ ها هم سفید بود! حالا منظورِ ماکان اینه که شاید این ایراد هنوز پابرجاست و کینِکت نمی تونه لباسِ غیرِ سفید رو تشخیص بده!
تا اونجایی که ما میدونیم هیچ کدوم از بیننده ها با kinect کار نکردن...:-"

ماکروسافت قبضه کرد رسما برای کسی مثل من که این کنسول را برای بار دوم خریدم واقعا از اول تا اخر کنفرانس چیزی جز جیغ زدن نبود واقعا کنفرانس زیبایی بود و ناراحت شدم چرا صبر نکردم این جدیده را بخرم من فقط موندم توی کنفرانس ناتال که مخصوص خودش هست چی میخوان دیگه نشون بدن واقعا زیبا بود و اینکه به همه حضار یک دونه 360 جدید دادن واقعا خفن بود افرادی هم که دارن ایراد میگیرن رسما سابقشون اینقدر خراب هست که با هر نوع عنوانی بیایند حرف بزنند فرقی نمیکنه شناخته شده هستن به عنوان فن یک کنسول خداییش به جای تحسین این همه چیز جالب نشستین به Delay تصاویری گیر میدین که 6 ماه دیگه تازه قرار هست وارد بازار بشود
ایرانی هیچی نمیشه با این افکار هیچ ربطی هم به فن بازی نداره اگر فردا سونی تونست یک کنفرانس خوب بزاره پر از نو آوری و بازی های جدید برای سونی هم این حرف ها را میزنم هیچ فرقی نداره

آخرین ویرایش:
بابا به ما چه!یکی کنسولش برد یکی نمایش داد!ما داریم حرص میخوریم:cheesygri
اما خداییش یک عده بیکار میخواد تا با ناتال بپر بپر بازی منه!اونم تو اپارتمان به به!:laughing:

بابا به ما چه!یکی کنسولش برد یکی نمایش داد!ما داریم حرص میخوریم:cheesygri
اما خداییش یک عده بیکار میخواد تا با ناتال بپر بپر بازی منه!اونم تو اپارتمان به به!:laughing:
جون من!این تن بمیره!خداوکیلی...اگر xbox داشتی,اینو نمی خریدی؟خداوکیلی راستشو بگو!
دوستان یه چیزی را دقت نکردید,بیشتر بازی هایی که رونمایی شدرا خود مایکرو ساخته بود و برای لانچ دستگاه بود.اما بازی های شرکت های دیگه هنوز خبری نیست!من احتمال می دوم وقتی دستگاه آمد,شرکت های دیگه سمتش می رن و بازی های جالبی می شه!اولا اینکه Fable 3 با kinect را نشان ندادند دلیل نمی شه پشتیبانیش نکنه!حتی تو پک مخصوص فیبل 3 سکه های مخصوص kinect هست!ثانیا,مطمئن باشید بازی هایی مثل fifa و pes سمتش میان!به هر حال خود مایکرو یه چشمه از کارهایی که می شه با فوتبال کرد را نشان می ده و EA و konami می رن سراغ نواوری بیشتر!
حالا خداوکیلی,باید یه تاپیک بزنیم در این مورد,که کینکت را می گیرید یا نه!البته اگر صادقانه باشه,مطمئن باشید هشتاد درصد از بچه های سایت که الان می گم مزخرفه و کژوال هست می گیرنش!

تو این صحنه ای که اون سفینه یا هر چیزی که میشه اسمش رو گذاشت به سطح زمین نزدیک میشه و باعث میشه کاراکتر یک قدم به عقب بره از نشستن سفینه یا بادی که ایجاد کرده البته برداشت من این بود.حالا ایا مشکل اینجاست که زیاد به اون صحنه کاراکتر بازی عکس العمل نشون داده و عقب رفته یا مثلا ما انتظار داریم اگه کاراکتر مشت خورد یا تیر خود گیمر پرت شه عقب؟
دوست عزیز کلآ اون نمایش از پیش ضبط شده بوده. یعنی یه آدمی رو به عنوان بازیگر جلوی صفحه نمایش گذاشتن و اون هم هرکاری که کاراکتر توی بازی انجام میده رو به صورت زنده نشون میده. حالا این بازیگره توی یکی دو مورد زیاد تمرین نکرده بوده و تآخیر داشته. یعنی اول کاراکتر حرکت میکنه بعد بازیگر .

دوست عزیز کلآ اون نمایش از پیش ضبط شده بوده. یعنی یه آدمی رو به عنوان بازیگر جلوی صفحه نمایش گذاشتن و اون هم هرکاری که کاراکتر توی بازی انجام میده رو به صورت زنده نشون میده. حالا این بازیگره توی یکی دو مورد زیاد تمرین نکرده بوده و تآخیر داشته. یعنی اول کاراکتر حرکت میکنه بعد بازیگر .

تشکر.چند لحظه پیش شک کردم و دوباره گذاشتم فیلم رو متوجه شدم و پست رو هم پاک کردم که شما زودتر جواب دادید به هر حال مرسی که به سوالم پاسخ دادید هر چند اشتباه بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or