عزیز من این اینجا قضیش با Neogaf خیلی خیلی فرق میکنه!اینجا جو رو که خودت میدونی , نمیتونی به نفع سونی بودن جو سایت (و کلا ایران) رو انکار کنی! Neogaf یه سایت بین المللی هستش که نظرات توش بالانس ـه!مطمعن باش منم خیلی حرف ها دارم که اینجا نمیتونم بگم چون 2 ثانیه بعد پست پاک میشه!
من نمیگم چرا گفتی Lag ! بحث رو عوض نکن!!اصلا من چیکارم که بگم تو چی بگی و چی نگی؟
تو الان زووم کردی رو ماهیت کینکت!داری به AU استناد می کنی که میگه کلا نمایش سر کاری بود!
من گفتن لگ نداره؟مگه میشه لگ نداشته باشه؟wii لگ نداره؟Move شد همون وعده ی سونی و یک به یک؟!
من یه حرفی دارم باهات!ویدئو از Move دراومد که داشت پینگ پنگ بازی کردن رو نشون میداد , لگ وحشتناک بود!همه ی سایت ها بهش اشاره کردن!ولی تو چرا به قول خودت به فکر شفاف سازی نبودی؟همه ی شفاف سازی هات رو نگه داشتی واسه کینکت؟
اون بحثی که داشتی دنبال میکردی سر تقلیدی بودن Move , چرا بعد از 15 دقیقه کلا بیخیال شدی و گفتی "من رفتم مطالعه کردم دیدم خیلی با هم فرق دارن!" در حال که 2 دقیقه قبلش میگفتی تقلیدی ـه!
من دارم میگم انتقاد بد نیست!اصلا انتقاد کردن از یه وسیله و تحلیل کردنش کار سرگرم کننده ای واسه ما مخاطبای سرگرمی های دیجیتال هستش , ولی ما باید موضع خودمون رو مشخص کنیم!من با این سیاست "یکی به سونی انداختن , 10000 تا به ماکرو و بعدش ادعای بی طرفی کردن" مشکل دارم!من خودم الان دیگه همه تمایلم رو میدونن!همه میدونن از زمان xbox original طرف مایکرو هستم ولی دیدی تا حالا یه بار برم تو تاپیک Move بگم تقلیدی ـه؟وسیله ای که من قبولش ندارم حالا هر چی می خواد باشه!حالا نمیدونم این امر به معروف و نهی از منکر دیگه چیه!
خو یه ذره خودت قضاوت کن!من بلد نیستم برم نظرات ملت رو و سایت های نروژی (!) در مورد مثلا Move رو بردارم بزارم تو یه تاپیک؟
سوال آخرمم بپرسم ازت!اگه این کاری که تو داری تو تاپیک
"اسم جدید نتال" می کنی ترولینگ نیست , پس چیه؟
آقا لحنم تند نیستا...

دوستانه بخون...