مقایسه تصویری GranTurismo 5 و FORZA 3

در تصاویر زیر کدام نسخه را برتر میدانید..؟

• GranTurismo 5

رای‌ها: 183 51.3%
  • FORZA 3

رای‌ها: 174 48.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
من نمیتونم ببینم چون از تکنالوژیه فوق پیشرفته ی Dial Up بهره میبرم .
کدوم بتره ؟ راستشو بگو :d
خُب اول چندتا ویدئو از GT5 تو حالت نا برابر با FM3 میزاره، بعد تو ویدو های دیگه هوش مصنوعی GT5 رو نشون میده که انصافاً همچین چیزی قبلاً تو هیچ بازی ریسینگی دیده نشده، AI فوق العادس حالا نمیدونم ماله لوله چیه :d

خُب اول چندتا ویدئو از GT5 تو حالت نا برابر با FM3 میزاره، بعد تو ویدو های دیگه هوش مصنوعی GT5 رو نشون میده که انصافاً همچین چیزی قبلاً تو هیچ بازی ریسینگی دیده نشده، AI فوق العادس حالا نمیدونم ماله لوله چیه :d

خب شما که میتونی ببینی یه جا دیگه آپلود کن واسه ما درب و داغون ها ! :دی ثواب داره !;)

این ویدئو AI رو هم ببینید حتماً
http://n4g.com/news/662428/the-media-lies-about-gt5-ai
ویدئوی خیلی جالبی بود ! کلآ طرف نمیخواد هوش مصنوعی FM3 , GT5 رو مقایسه کنه. میخواد بگه اون ویدئویی که قبلآ از GT5 اومده بود توی بدترین قسمت پیست بوده و یه قسمتی مشابه با اون رو توی FM3 هم نشون میده که اونجا هم ماشینها دونه دونه میخورن به ماشین طرف ! یعنی میگه اون ویدئو توی شرایط برابر نبوده. بعد موقعیت های مختلف توی پیست های مختلف GT5 رو نشون میده که هوش مصنوعیشون خیلی خوب و بعضی جاها در حد عالیه. حتی توی پیستهای برفی که خیلی لیز هست هم هوش مصنوعی درست کار میکنه.
در مجموع به قول خودش نمیخواد بگه هوش مصنوعی GT5 فوق العاده هست یا از FM3 بهتر یا بدتره ! میخواد بگه به جای دیدن یه ویدئو که توی شرایط نابرابر ضبط شده , میتونین در شرایط برابر هم امتحان کنین و اون وقت نظر بدین ! :دی
اینم چند تا عکس که از ویدئو گرفتم. در انواع شرایط برفی و بارونی و خاکی و معمولی و ... امتحان میکنه و ماشین رو توی قسمتهای مختلف پیست میذاره ولی دریغ از یه برخورد ! البته توی یه قسمت یه میلیمتر از ماشین حریف بهش میخوره و خودش هم اشاره میکنه به این موضوع ! ولی در مجموع این ویدئو کجا و ویدئوی قبلی کجا !

هنوزم میگم هوش مصنوعی GT5 مشکل داره ولی نه اون طوری که بعضی ها میگن !

منتظر جملاتی مثل "سایتها دروغ میگن و شما راست میگی" و ... هستیم. اون هم از طرف افرادی که ویدئو رو نمیبینن و اظهار نظر میکنن.

ویدئوی خیلی جالبی بود ! کلآ طرف نمیخواد هوش مصنوعی FM3 , GT5 رو مقایسه کنه. میخواد بگه اون ویدئویی که قبلآ از GT5 اومده بود توی بدترین قسمت پیست بوده و یه قسمتی مشابه با اون رو توی FM3 هم نشون میده که اونجا هم ماشینها دونه دونه میخورن به ماشین طرف ! یعنی میگه اون ویدئو توی شرایط برابر نبوده. بعد موقعیت های مختلف توی پیست های مختلف GT5 رو نشون میده که هوش مصنوعیشون خیلی خوب و بعضی جاها در حد عالیه. حتی توی پیستهای برفی که خیلی لیز هست هم هوش مصنوعی درست کار میکنه.
در مجموع به قول خودش نمیخواد بگه هوش مصنوعی GT5 فوق العاده هست یا از FM3 بهتر یا بدتره ! میخواد بگه به جای دیدن یه ویدئو که توی شرایط نابرابر ضبط شده , میتونین در شرایط برابر هم امتحان کنین و اون وقت نظر بدین ! :دی
اینم چند تا عکس که از ویدئو گرفتم. در انواع شرایط برفی و بارونی و خاکی و معمولی و ... امتحان میکنه و ماشین رو توی قسمتهای مختلف پیست میذاره ولی دریغ از یه برخورد ! البته توی یه قسمت یه میلیمتر از ماشین حریف بهش میخوره و خودش هم اشاره میکنه به این موضوع ! ولی در مجموع این ویدئو کجا و ویدئوی قبلی کجا !

هنوزم میگم هوش مصنوعی GT5 مشکل داره ولی نه اون طوری که بعضی ها میگن !

منتظر جملاتی مثل "سایتها دروغ میگن و شما راست میگی" و ... هستیم. اون هم از طرف افرادی که ویدئو رو نمیبینن و اظهار نظر میکنن.

آریا در مورد ویدئویی که gametrailers از پیست suzuka گذاشته بود که همه چی برابر بود !! پیست هم یکسان بود مکانهایی که ماشینها رو گذاشته بودن هم یکسان بود !! :دی فقط یه جا ماشین Forza 3 رو ناجور تر پارک کرده بود ! :دی:)) هوش مصنوعی GT5 تا اینجایی که من بازی کردم مشکل آنچنانیی نداشته ! فقط یکی دو تا ایراد بهش میشه گرفت که نمیگم چی ! :دی

من نمیدونم اینهمه بحث و جدل واسه چیه
جناب Dinosaur عزیز قبول کن که بهترین ریسینگ این نسل تا الان FM3 هست:d
GT با اون همه سر و صدا نتونست FM رو شکست بده
زمان ساختش نصف GT نیست ولی تو FM
Quality instead of quantity
حرف اول رو میزنه
از نظر گرافیکی هم مدل های پرمیوم GT کمی بهتر هستن ولی گرافیک محیط FM چشم نواز تره

عجب رقابته نزديكي.ولي دوستان من هيچ كدوم از اين دو تا حال نكردم.به نظر من توي race هايي كه اومدن هيچ كدوم به dirt,grid نميرسن.از همه لحاظ اين دو تا بازي توجه من رو بدجوري جلب كردن.فقط كاش امكانتشون مثل forza,gt ميبود كه ديگه جاي بحثي رو باقي نذاره

دوستان توی اون ویدیویی که اون دوستمون گذاشتش لینکشو تفاوتهای هوش مصنوعی بین فورتزا وGT5
نشون میداد توی جی تی که واقعیت هم داره اگر ماشینتو وسط جاده نگه داری و وایسی هیچ ماشینی باهات
برخورد نمیکنه و هر ماشینی از راه خودش میره ولی تو فورزا اینچنین نیست(البته خودم امتحان نکردم)این نشون میده جی تی هوش مصنوعی عالی پشتش نشسته خواستید برید ببینید اخه 43 مگ هست در توانم نیست بآپلودم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or