need to fight
کاربر سایت
بابا 10000000000000 نفر مثل من هردو رو بازی کردن مشکل عکس نیست عزیز من.البته دوستان عزيز به کيفيت و نحوه کپچر شدن عکس ها هم توجه داشته باشيد!
چون راحت ميشه يه عکس از GOW3 بزارم که با دوران ps2 اشتباه بگيريدش
بابا 10000000000000 نفر مثل من هردو رو بازی کردن مشکل عکس نیست عزیز من.البته دوستان عزيز به کيفيت و نحوه کپچر شدن عکس ها هم توجه داشته باشيد!
چون راحت ميشه يه عکس از GOW3 بزارم که با دوران ps2 اشتباه بگيريدش
بابا 10000000000000 نفر مثل من هردو رو بازی کردن مشکل عکس نیست عزیز من.
نه تورم حساب کرده بودم.:dمن هم بازی کردم و الان هم دارم بازی میکنم ! عکسها هم نه دستکاری شدن و نه بد کپچر ! شدیم 10000000000001 نفر !
این ویدئو AI رو هم ببینید حتماً
http://n4g.com/news/662428/the-media-lies-about-gt5-ai
خُب اول چندتا ویدئو از GT5 تو حالت نا برابر با FM3 میزاره، بعد تو ویدو های دیگه هوش مصنوعی GT5 رو نشون میده که انصافاً همچین چیزی قبلاً تو هیچ بازی ریسینگی دیده نشده، AI فوق العادس حالا نمیدونم ماله لوله چیه :dمن نمیتونم ببینم چون از تکنالوژیه فوق پیشرفته ی Dial Up بهره میبرم .
کدوم بتره ؟ راستشو بگو :d
خُب اول چندتا ویدئو از GT5 تو حالت نا برابر با FM3 میزاره، بعد تو ویدو های دیگه هوش مصنوعی GT5 رو نشون میده که انصافاً همچین چیزی قبلاً تو هیچ بازی ریسینگی دیده نشده، AI فوق العادس حالا نمیدونم ماله لوله چیه :d
ویدئوی خیلی جالبی بود ! کلآ طرف نمیخواد هوش مصنوعی FM3 , GT5 رو مقایسه کنه. میخواد بگه اون ویدئویی که قبلآ از GT5 اومده بود توی بدترین قسمت پیست بوده و یه قسمتی مشابه با اون رو توی FM3 هم نشون میده که اونجا هم ماشینها دونه دونه میخورن به ماشین طرف ! یعنی میگه اون ویدئو توی شرایط برابر نبوده. بعد موقعیت های مختلف توی پیست های مختلف GT5 رو نشون میده که هوش مصنوعیشون خیلی خوب و بعضی جاها در حد عالیه. حتی توی پیستهای برفی که خیلی لیز هست هم هوش مصنوعی درست کار میکنه.این ویدئو AI رو هم ببینید حتماً
http://n4g.com/news/662428/the-media-lies-about-gt5-ai
ویدئوی خیلی جالبی بود ! کلآ طرف نمیخواد هوش مصنوعی FM3 , GT5 رو مقایسه کنه. میخواد بگه اون ویدئویی که قبلآ از GT5 اومده بود توی بدترین قسمت پیست بوده و یه قسمتی مشابه با اون رو توی FM3 هم نشون میده که اونجا هم ماشینها دونه دونه میخورن به ماشین طرف ! یعنی میگه اون ویدئو توی شرایط برابر نبوده. بعد موقعیت های مختلف توی پیست های مختلف GT5 رو نشون میده که هوش مصنوعیشون خیلی خوب و بعضی جاها در حد عالیه. حتی توی پیستهای برفی که خیلی لیز هست هم هوش مصنوعی درست کار میکنه.
در مجموع به قول خودش نمیخواد بگه هوش مصنوعی GT5 فوق العاده هست یا از FM3 بهتر یا بدتره ! میخواد بگه به جای دیدن یه ویدئو که توی شرایط نابرابر ضبط شده , میتونین در شرایط برابر هم امتحان کنین و اون وقت نظر بدین !
اینم چند تا عکس که از ویدئو گرفتم. در انواع شرایط برفی و بارونی و خاکی و معمولی و ... امتحان میکنه و ماشین رو توی قسمتهای مختلف پیست میذاره ولی دریغ از یه برخورد ! البته توی یه قسمت یه میلیمتر از ماشین حریف بهش میخوره و خودش هم اشاره میکنه به این موضوع ! ولی در مجموع این ویدئو کجا و ویدئوی قبلی کجا !
هنوزم میگم هوش مصنوعی GT5 مشکل داره ولی نه اون طوری که بعضی ها میگن !
منتظر جملاتی مثل "سایتها دروغ میگن و شما راست میگی" و ... هستیم. اون هم از طرف افرادی که ویدئو رو نمیبینن و اظهار نظر میکنن.