Dinosaur
Loyal Member
حالا من قبول بکنم یا نکنم چه فرقی به حال این دو تا بازی میکنه ؟! اتفاقآ همون سر و صدا باعث این امتیازا شد !من نمیدونم اینهمه بحث و جدل واسه چیه
جناب Dinosaur عزیز قبول کن که بهترین ریسینگ این نسل تا الان FM3 هست:d
GT با اون همه سر و صدا نتونست FM رو شکست بده
زمان ساختش نصف GT نیست ولی تو FM
Quality instead of quantity
حرف اول رو میزنه
از نظر گرافیکی هم مدل های پرمیوم GT کمی بهتر هستن ولی گرافیک محیط FM چشم نواز تره
زمان ساخت GT5 بیشتر از Forza 3 بوده و تعداد کارمندان PD هم یک سوم کارمندان T10 !
در مورد گرافیک هم فقط مدل ماشین و محیط نیست و خیلی چیزهای دیگه هم وجود داره که فقط کسی که هر دو تا رو انجام بده متوجه میشه
مدل های پریمیوم GT5 که توی کنسولها رقیب نداره و این یه چیز مشخصه. همین طور کاکپیت ماشینها.
محیط های Forza 3 زیباتر هستن و کیفیت بالاتری دارن (البته محیط های زیبا توی GT5 هم وجود دارن ولی در مجموع توی این زمینه برتری با Forza هست)
انیمیشن راننده این دو تا قابل مقایسه نیست. توی GT5 به جز انیمیشن راننده و تعویض دنده و حتی انیمیشن تعمیرکارها ! (pit crew) , روی کوچیکترین نکات مثل طرز گرفتن فرمون هم توجه شده.
دود و گرد و خاک هم قابل مقایسه نیست. توی Forza دود واقعآ محدود هست ولی توی GT5 کیفیت فوق العاده ای داره و از اون مهم تر حجم دار هست.
GT5 دارای 4xAA هست و Forza دارای 2xAA
افت فریم GT5 کمی بیشتر از Forza هست. هرچند خودم تا حالا دو بار متوجهش شدم ولی بالاخره چیزی هست که وجود داره !
نورپردازی GT5 بهتر و طبیعی تره .
نکات ریزی توی بازی وجود داره که فقط با دقت میشه فهمید. مثلآ توی GT5 شما وسط بازی به راحتی داخل ماشین رو می بینین و همه چیز شفاف هست ولی توی Forza وسط بازی شیشه ها یه حالت کدر و مات دارن و داخل ماشین به سختی دیده میشه (به دلیل اینکه مدل های Forza توی گیم پلی و Photomode با هم متفاوت هستن برای اولین بار در تاریخ بازیهای کامپیوتری که خیلی ها هم متوجه این قضیه نشدن !)
سایه های GT5 دینامیک تر و طبیعی تر هستن (نسبت به منبع نور) ولی از اون طرف از نظر صاف بودن سایه ها Forza کاملآ برتره.
در مورد دمیج هم هرکدوم مشکلات خودشون رو دارن. Forza دمیج اسکریپت شده داره و 30 بار ماشین رو از هر نقطه به دیوار بزنی , به یک شکل روش خط می افته ! از اون طرف GT5 دمیجش واقعآ محدود هست. البته توی بعضی ماشینها حتی تا کنده شدن در هم پیش میره ولی توی اکثر ماشینها محدوده.
اینا موارد گرافیکی بود. در مورد گیم پلی و فیزیک هم سلیقه ها متفاوته و اکثر سایتهای بزرگ رو که نگاه کردم در مورد GT5 فقط تعریف کردن. از IGN که گفته بخش تک نفره بازی بی رقیب هست و بازی یه شبیه ساز 10/10 هست تا GameSpot که گفته واقعی ترین تجربه رانندگی توی کنسولها هست.