مقایسه تصویری GranTurismo 5 و FORZA 3

در تصاویر زیر کدام نسخه را برتر میدانید..؟

• GranTurismo 5

رای‌ها: 183 51.3%
  • FORZA 3

رای‌ها: 174 48.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
:shocked::shocked::shocked::shocked:آقا تو رو خدا نگید.دمیج گرید از فورتزا بهتر بود؟gt هم کلا دمیج مکانیکی اصلا نداشت.
من هر جفتشو بازي كردم از خودم كه حرف در نميارم اهل فن بازيو اينجور مسخره بازيا هم نيستم دميج مكانيكي Grid سه سرو گردن بهتر از فورتزا هستش نهايت دميج مكانيكي فورتزا بعد از 1000 تا تصادف انحراف به چپ و راست و كاهش سرعت بود در صورتي كه توي Grid ماشين تا سر حد مرگ داغون ميشد چه از لحاظ فني و چه از لحاظ ظاهري(از دوستان بابت انحراف بحث عذر خواهي ميكنم)

من هر جفتشو بازي كردم از خودم كه حرف در نميارم اهل فن بازيو اينجور مسخره بازيا هم نيستم دميج مكانيكي Grid سه سرو گردن بهتر از فورتزا هستش نهايت دميج مكانيكي فورتزا بعد از 1000 تا تصادف انحراف به چپ و راست و كاهش سرعت بود در صورتي كه توي Grid ماشين تا سر حد مرگ داغون ميشد چه از لحاظ فني و چه از لحاظ ظاهري(از دوستان بابت انحراف بحث عذر خواهي ميكنم)
برادر من نگو اینو.فورتزا 3 شاهکار بود دمیجش.حتی اگر دنده بد میدادی،گیربکس داغون میشد.

دمیج Grid که با خوردن به کنار جاده رو موتور هم تاثیر داشت !
حالا نمیدونم از کجا داری میگی با دمیج F3 که در حالت شبیه ساز ، بالاترین دقت رو بین بازی ها داره رقابت میکنه ؟

تو حالت شبیه ساز F3 رو بازی کردی یا غیر اون ؟ چون چیزی که میگی معنیش اینه که 100% F3 رو شبیه ساز بازی نکردی

دمیج Grid که با خوردن به کنار جاده رو موتور هم تاثیر داشت !
حالا نمیدونم از کجا داری میگی با دمیج F3 که در حالت شبیه ساز ، بالاترین دقت رو بین بازی ها داره رقابت میکنه ؟

تو حالت شبیه ساز F3 رو بازی کردی یا غیر اون ؟ چون چیزی که میگی معنیش اینه که 100% F3 رو شبیه ساز بازی نکردی
نميدونم والا بايد دوباره امتحان كنم شايد من دارم اشتباه ميكنم :-/

دقیقا همین نداشتن باعث میشه که نظرات تخیلی بدی ! شما تا یه بازی رو خودت نگیری و با هاش ورنری نمیتونی نظر درستی در موردش بدی ! مخصوصا بازی شبیه ساز اونم در مورد گیم پلی
من نمیگم دمیج gt5 خوبه ولی دمیج fm خیلی ابتدایی ! آدم یاد GTA 3 میوفته ! همین که میکوبی به یکی دیگه دوربین و عوض نمیکنی ببینی جلو ماشین چی شده ! حفظی که چه ریختی در اومده ولی حداقل gt5 آدم نمیدونه ماشینش دقیقا چه ریختیه !
واقعا نمیدونم کی fm رو به خاطر گیم پلیش میشناسه ! این بازی هر چیزیش از gt5 بهتره باشه گیم پلیش نمیتونه به GT برسه ! حداقل برو ببین نقاط مثبت fm چیه بعد بیا رو اون بحث کن نه اینکه بیای نکات مثبت gt رو به چسبونی به fm
گیم پلی ناب !

اگه شما نمیتونی بازی کنی دلیل نمیشه که بازی مشکل داره و کنترلش خرابه و ... اینکه فوراز راحتر و با سرعت بیشتری میشه یه پیچ رو رد کرد یعنی gt سیمو تر یا واقعی تر یا به عبارتی فورزا یعنی ترکیبی از ارکید و سیمولیشن هستش که این ایراده ! اتفاقا یکی از بزرگترین مشکلات gt هوش مصنوعی و بهترین نکته مثبتش هم گیم پلیش هست اون وقت شما میای میگی متوسط ؟
آقا نرود میخ آهنی در سنگ
شما لذن ببریدن از همین GT که داری اینقدر بازی کنین تا دمیج آنلاک بشه:))
حالا FM4 با اختلاف 1 ساله نسبت به GT5 میاد میفهمید شبیه ساز یعنی چی
شبیه ساز 2010=800 مدل نسل قبل :d
ترکیب چیه بابا فورزا اصلاArcde هست شایدم Kart:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or