مقایسه تصویری GranTurismo 5 و FORZA 3

در تصاویر زیر کدام نسخه را برتر میدانید..؟

• GranTurismo 5

رای‌ها: 183 51.3%
  • FORZA 3

رای‌ها: 174 48.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
از لحاظ گرافیک GT5 یه مقدار بهتره ولی از یه سری چیزاش بدم میاد. مثلا از زاویه خارج ماشین دوربین پشت ماشین ثابته و توی پیچ ها و ... یک ذره هم کنارای ماشین رو نمیتونی ببینی . یعنی یه جوری انگار ماشین اون وسط تصویر ثابته و زمین و بقیه ها فضا دارن حرکت می کنن. نمی دونم تونستم منظورمو بفهمونم یا نه.
مشکل بعدیش تو بخش مسابقات A-spec باید مسابقاتی که ما می تونیم انجام بدیم یعنی شرایطشو داریم (ماشین، Level و ...) با یه رنگ دیگه مثل فورزا مشخص می کرد که دیگه مجبور نباشیم هی بین بخش خرید ماشین و مسابقات تو رفت و آمد باشیم. در کل تو بخش منوها و تنظیمات اینا به نظرم فورزا خیلی بهتره.
فیزیک GT5 هم که تا الان چیزی ازش ندیدم نمی دونم شاید بعدا فعال میشه.
یه مقدار هم جابه جایی از این منو به اون منو به کندی انجام میشه. یه جور لودینگ داره. (GT5 رو میگم)
ولی تو بخش Special event ها و لایسنس ها اینا GT5 جالبه.
گرافیک نا متوازن GT5 هم تو ذوق میزنه. یه سری ماشین ها استاندارد و یه سری پریمیوم معنی نمیده آخه.
در کل هر دو بازی خوبن و هر کدوم نقاط ضعف و قوت خودشون رو دارند.

این مقایسه رو سایت دنیای بازی گذاشته بود همه اونایی که 360 داشتن می گفتن: واقعا Forza3 یه چیزه دیگس:))
من نمی خوام بگم Forza بازی بدیه،منظورم اینه که این مقایسه خیلی مسخره و بیجا بود;;)

اصلا قابل مقایسه نیست علکی وقت خودت رو گرفتی با یک بازی کارتونی مثل forza مقایسه میکنی خسته نباشی ابرو gt5 رفت دیگه....
جدا شماها دارید اینجا حیف میرید.:dاز چه لحاظ کارتونی بود؟شبیه سازیش که فوق العاده بود.در مواردی حتی بهتر از gt5.دمیج مکانیکی در بهترین سطح بود.دمیج ظاهری هم که از gt5 خیلی بهتر بود.از لحاظ تیونینگ هم شاهکار بود.

فورتزا 3 یک شاهکار در سبک شبیه ساز بود.بازی ایی که بعد از این همه سال سلطه محض gt بتونه ازش جلو بزنه،یعنی حتما چیزهایی برای اینکار داشته.

در ضمن اون علکی نیست.الکی هست:d

برای من که با کابل HD بازی کردم کارتونی بود سعی نکن نظرت رو به من تحمیل کنی در ضمن من هیچ تعصبی نسبت به ایکس باکس و پی اس 3 ندارم حالا شما میگی شاهکاره حتما شاهکاره:d به نظر شما احترام میگذارم :d

اقایون من هر دو تا بازی رو دارم
هر دو بازی نقاط قوت و ضعیف زیادی دارن
مثلا محیط در فورزا خیلی بهتر کار شده
ولی گیم پلی در GT رئالتره

برای من که با کابل HD بازی کردم کارتونی بود سعی نکن نظرت رو به من تحمیل کنی در ضمن من هیچ تعصبی نسبت به ایکس باکس و پی اس 3 ندارم حالا شما میگی شاهکاره حتما شاهکاره:d به نظر شما احترام میگذارم :d
من نظری تحمیل نکردم.شما بیا بگو،من حالم ازش بهم میخوره.نه به من ربطی داره نه به هیچ کسی.اما وقتی میگی کارتونی،باید منظورت رو واضح برسونی.مثلا نوع گرافیک کارتونی بود؟نوع بازی؟چیش؟

دمیج مکانیکی در بهترین سطح بود.
حسین جان اصلا با این حرفت موافق نیستم دمیج مکانیکی فورتزا در برابر بازی ای مثله Grid واقعا مسخره اس:d جی تی هم همین طور:d ولی از لحاظ گرافیکی در مجموع GT بهتره

من نظری تحمیل نکردم.شما بیا بگو،من حالم ازش بهم میخوره.نه به من ربطی داره نه به هیچ کسی.اما وقتی میگی کارتونی،باید منظورت رو واضح برسونی.مثلا نوع گرافیک کارتونی بود؟نوع بازی؟چیش؟
والا دقیقا یادم نیست مشکلش چی بود چون 15 دقیقه هم نتونستم بازی کنم فقط میدونی که نسبت به gt5 که بازی کردم خیلی فرق داشته و هنوز که هنوزه دارم بازیش میکنم

حسین جان اصلا با این حرفت موافق نیستم دمیج مکانیکی فورتزا در برابر بازی ای مثله Grid واقعا مسخره اس:d جی تی هم همین طور:d ولی از لحاظ گرافیکی در مجموع GT بهتره
:shocked::shocked::shocked::shocked:آقا تو رو خدا نگید.دمیج گرید از فورتزا بهتر بود؟gt هم کلا دمیج مکانیکی اصلا نداشت.
البته من فکر میکنم دوست من شما اشتباه متوجه شدی.منظورم از دمیج مکانیکی،خسارت به موتور و گیربکس و اینجور چیزهاست،که gt5 که اصلا نداره.و گرید هم مقابل فورتزا در این مورد هیچ حرفی واسه گفتن نداره.

ولی آره.دمیج ظاهری تو گرید از همه اینا بهتر بود.
والا دقیقا یادم نیست مشکلش چی بود چون 15 دقیقه هم نتونستم بازی کنم فقط میدونی که نسبت به gt5 که بازی کردم خیلی فرق داشته و هنوز که هنوزه دارم بازیش میکنم
100 درصد،لذت gt5 رو نداره.اما اینکه شما در مورد یه بازی شبیه ساز که طبعا صبر و حوصله میطلبه،فقط 15 دقیقه وقت صرف کردی جای سوال داره.البته فراموش نشه که نظر شماست و 100 محترم دوست من.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or