u.s.a
کاربر سایت
من تعریف نکردم دارم میگم اینا نظرات من به عنوان کسی هست که سیمو باز هست-نه مثل کسانی که تازه 2 روزه از nfs اومدن سراغ gt و میگن-آقا چرا نمیشه دستی کشید.:-oبگم مشکل شما دوست عزیز چیه؟
اینه که واقعا از خودت زیادی تعریف میکنی اگر سیمولیشن باز هستی چرا جار میزنی؟
دوست من اگر که گیم پلی بخواد بیاد وسط این فورتزا 3 هست که برنده میدان جدال بین خودش و جی تی 5 هست با اینکه هر دو در یک بازه ی زمانی متفاوت عرضه شدند بعدش من در مورد گرافیک قبلا توی این تاپیک حرفمو زدم و در مورد هوش مصنوعی هم گفتم که صد در صد GT 5 بهتره
در مورد گیم پلی هم که گفتی-برنده فورتزا 3 هست-باید با دلیل و مدرک حرف بزنی.سریعا دلایلت رو برای اینکه که میگی برنده گیم پلی فورتزا 3 هست رو بنویس.منتظر هستم.
این مشکلات بوده و هست.و به همین دلیل از امیتازاتش کم کردن.بعدشم لازمه که ذکر کنم-دوستان فکر کردن-حتما اگر کاپوت ماشین بره هوا به این میگن دمیج!!بله اینم اسمش دمیج هست-اما مهم تر از این دمیج-دمیج مکانیکی هست-که با یه پچ اضافه شد.در فورتزا 3 هم انیمیشن تعویض دنده نداشت و با پچ حلش کردن.پس ایراد الکی نگیرید-که گرفتن ایراد از فورتزا 3 خیلی راحت تر هست.من دارم میگم gt5 این هم محاسن داره-حالا شما چیکار داری با پچ اضافه شده یا نه!!!!؟؟؟در ضمن جدیدا برای ایجاد یک دمیج واقعی باید حتما بری پچ دان کنی؟یا بهتره از اول توی یک بازی به این پر سر و صدایی این نوع دمیج حداقل مثل دمیجی که توی استدیوی TURN 10 بوده و طراحی شده باشه؟ واقعا.
یه نکته ایی که جدیدا ذهنم رو مشغول کرده این هست که-چرا از وقتی به زمان عرضه gt5 نزدیک شدیم-عده بسیار زیادی در سایت-به صورت انفجاری سیمو باز شدن و عاشق سینه چاک فورتزا 3.جالب این هست که میرفتیم تو تاپیک فورتزا 3 التماس میکردیم-که آقا یکی بیاد آنلاین بزنیم-هیچ کس نبود!!حالا همه شدن فورتزا فن.
در ضمن شاهد بزرگ من آریا و کیوان هستن.این دو مدیر میتونن شهادت بدن-که خود من میگفتم-gt5 کار بسیار سختی در مقابل فورتزا 3 داره-و به همین راحتی در سیمولیشن نمیتونه حریفش بشه-ولی بعد از 200 ساعت بازی کردن gt5 و 1 سال بازی کردن فورتزا 3 میگم-که gt5 خیلی بهتر و سرتر هست.پس انقدر نگو فن.
آخرین ویرایش: