مقایسه تصویری GranTurismo 5 و FORZA 3

در تصاویر زیر کدام نسخه را برتر میدانید..؟

• GranTurismo 5

رای‌ها: 183 51.3%
  • FORZA 3

رای‌ها: 174 48.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
بگم مشکل شما دوست عزیز چیه؟
اینه که واقعا از خودت زیادی تعریف میکنی اگر سیمولیشن باز هستی چرا جار میزنی؟
دوست من اگر که گیم پلی بخواد بیاد وسط این فورتزا 3 هست که برنده میدان جدال بین خودش و جی تی 5 هست با اینکه هر دو در یک بازه ی زمانی متفاوت عرضه شدند بعدش من در مورد گرافیک قبلا توی این تاپیک حرفمو زدم و در مورد هوش مصنوعی هم گفتم که صد در صد GT 5 بهتره
من تعریف نکردم دارم میگم اینا نظرات من به عنوان کسی هست که سیمو باز هست-نه مثل کسانی که تازه 2 روزه از nfs اومدن سراغ gt و میگن-آقا چرا نمیشه دستی کشید.:-o=))
در مورد گیم پلی هم که گفتی-برنده فورتزا 3 هست-باید با دلیل و مدرک حرف بزنی.سریعا دلایلت رو برای اینکه که میگی برنده گیم پلی فورتزا 3 هست رو بنویس.منتظر هستم.

در ضمن جدیدا برای ایجاد یک دمیج واقعی باید حتما بری پچ دان کنی؟یا بهتره از اول توی یک بازی به این پر سر و صدایی این نوع دمیج حداقل مثل دمیجی که توی استدیوی TURN 10 بوده و طراحی شده باشه؟ واقعا.
این مشکلات بوده و هست.و به همین دلیل از امیتازاتش کم کردن.بعدشم لازمه که ذکر کنم-دوستان فکر کردن-حتما اگر کاپوت ماشین بره هوا به این میگن دمیج!!بله اینم اسمش دمیج هست-اما مهم تر از این دمیج-دمیج مکانیکی هست-که با یه پچ اضافه شد.در فورتزا 3 هم انیمیشن تعویض دنده نداشت و با پچ حلش کردن.پس ایراد الکی نگیرید-که گرفتن ایراد از فورتزا 3 خیلی راحت تر هست.من دارم میگم gt5 این هم محاسن داره-حالا شما چیکار داری با پچ اضافه شده یا نه!!!!؟؟؟
یه نکته ایی که جدیدا ذهنم رو مشغول کرده این هست که-چرا از وقتی به زمان عرضه gt5 نزدیک شدیم-عده بسیار زیادی در سایت-به صورت انفجاری سیمو باز شدن و عاشق سینه چاک فورتزا 3.جالب این هست که میرفتیم تو تاپیک فورتزا 3 التماس میکردیم-که آقا یکی بیاد آنلاین بزنیم-هیچ کس نبود!!حالا همه شدن فورتزا فن.
در ضمن شاهد بزرگ من آریا و کیوان هستن.این دو مدیر میتونن شهادت بدن-که خود من میگفتم-gt5 کار بسیار سختی در مقابل فورتزا 3 داره-و به همین راحتی در سیمولیشن نمیتونه حریفش بشه-ولی بعد از 200 ساعت بازی کردن gt5 و 1 سال بازی کردن فورتزا 3 میگم-که gt5 خیلی بهتر و سرتر هست.پس انقدر نگو فن.

آخرین ویرایش:
من تعریف نکردم دارم میگم اینا نظرات من به عنوان کسی هست که سیمو باز هست-نه مثل کسانی که تازه 2 روزه از nfs اومدن سراغ gt و میگن-آقا چرا نمیشه دستی کشید.:-o=))
در مورد گیم پلی هم که گفتی-برنده فورتزا 3 هست-باید با دلیل و مدرک حرف بزنی.سریعا دلایلت رو برای اینکه که میگی برنده گیم پلی فورتزا 3 رو بنویس.منتظر هستم.
یکی از برتری ها به نظر خودم کنترل بازی هست که اکثر موقع ها اصلا اذیت نمیکنه در واقع کنترل بازی روان هست موقع کلاز ترمز اعصابت نمیرزه بهم نمیگم که جی تی اینجوری نیست ولی من حداقل 3 بار سر پیچ ها اذیت شدم اماتور نیستم و از PS1 تا الان گرن بازی کردم البه خوب فقط کنترل نیست شما اصولا حسی که با RT و LT داری با R2 و ... نداری شاید با کنترلر مشکل دارم این یک
دوما شما با دیفیکالتی سخت کامل دو بازی متفاوت رو بازی میکنی یعنی وقتی میگی سخت بیشتر توی فورتزا سخت رو میشه فهمید وقتی داری میرونی اوتومبیل پشت سریت ول کنت نمیشه و در طول دور های جاده کنت میشه من چنین چیزی به این شکل در جی تی ندیدم در ضمن این جمله همیشگی هست که فیزیک فورتزا خیلی بهتر و برتر هست در کل من با شما یا کسی مشکلی ندارم نظرمو دادم و بازم میگم نصف گرافیک جی تی خرابه هوش مصنوعیش کمی فقط کمی مشکل داره دمیجاش مفتضحه گیم پلیش متوسطه تمام ش.

یه نکته ایی که جدیدا ذهنم رو مشغول کرده این هست که-چرا از وقتی به زمان عرضه gt5 نزدیک شدیم-عده بسیار زیادی در سایت-به صورت انفجاری سیمو باز شدن و عاشق سینه چاک فورتزا 3.جالب این هست که میرفتیم تو تاپیک فورتزا 3 التماس میکردیم-که آقا یکی بیاد آنلاین بزنیم-هیچ کس نبود!!حالا همه شدن فورتزا فن.
در ضمن شاهد بزرگ من آریا و کیوان هستن.این دو مدیر میتونن شهادت بدن-که خود من میگفتم-gt5 کار بسیار سختی در مقابل فورتزا 3 داره-و به همین راحتی در سیمولیشن نمیتونه حریفش بشه-ولی بعد از 200 ساعت بازی کردن gt5 و 1 سال بازی کردن فورتزا 3 میگم-که gt5 خیلی بهتر و سرتر هست.پس انقدر نگو فن.

دوست عزیز شاید یکی بن شده باشه این چه دلیلیه میاری آخه که کسی نیومد آنلاین بازی کنه یا شاید کسی در دسترس نداشته یا چیزای دیگه این دلیل نمیشه من از اون زمان که ایک باکس داشتم عاشق سینه چاک فورتزا شدم لزومی نداشت یاد آوری کنم فقط میگم دادش من فقط شما نیستی که 200 ساعت گیم پلی رو تجربه کردی عده ای دیگه هم توی این ایران خودمون هستن که ...(درخت هر چه پر بار تر سر بزیر تر بابا) نکوب بابا ول کن ما در طول عمرمون خیلی از تجربه ها داشتیم لطفا دیگه این جمله رو تکرار نکنننننننننننننننن چون میره رو اعصابم #:-

آخرین ویرایش:
یکی از برتری ها به نظر خودم کنترل بازی هست که اکثر موقع ها اصلا اذیت نمیکنه در واقع کنترل بازی روان هست موقع کلاز ترمز اعصابت نمیرزه بهم نمیگم که جی تی اینجوری نیست ولی من حداقل 3 بار سر پیچ ها اذیت شدم اماتور نیستم و از PS1 تا الان گرن بازی کردم البه خوب فقط کنترل نیست شما اصولا حسی که با RT و LT داری با R2 و ... نداری شاید با کنترلر مشکل دارم این یک
دوما شما با دیفیکالتی سخت کامل دو بازی متفاوت رو بازی میکنی یعنی وقتی میگی سخت بیشتر توی فورتزا سخت رو میشه فهمید وقتی داری میرونی اوتومبیل پشت سریت ول کنت نمیشه و در طول دور های جاده کنت میشه من چنین چیزی به این شکل در جی تی ندیدم در ضمن این جمله همیشگی هست که فیزیک فورتزا خیلی بهتر و برتر هست در کل من با شما یا کسی مشکلی ندارم نظرمو دادم و بازم میگم نصف گرافیک جی تی خرابه هوش مصنوعیش کمی فقط کمی مشکل داره دمیجاش مفتضحه گیم پلیش متوسطه تمام ش.

دوست عزیز نمیخوام حرفی بزنم که ناراحت بشید-اما این بخاطر سیمو بودن بیش از حد gt5 هست.بعدشم من نمیخوام خیلی حرفها رو بزنم-مطمئن باش من خودم میتونم همین الان کلی از gt5 ایراداتی بگیرم-که همه کف کنند و شاید خیلی ها هم متوجه نشده باشن-اما من همیشه میگم جانب انصاف باید رعایت بشه.در مورد سختی کاملا درست میگید-هیچ وقت اون حس سختی فورتزا 3 در gt5 بهم منتقل نشد.مثلا تو فورتزا 3 راننده های cpu مثل-rossi-muller-evans واقعا گریه آدم رو در میاوردند-و هرکدوم از این راننده ها خصوصیت مخصوص به خودشون رو داشتن.
اما یه عده از حد دارن میگذرونن-یکی میگه-شما میتونی ماشین قوی تر برداری و راحت اول بشه/:)یعنی مثلا تو فورتزا 3 نمیشه؟تو فورتزا 3 هم تو مسابقات f که مثلا باید ماشینت فرانسوی باشن-شما میتونی بوگاتی برداری و با رنو 5 مسابقه بدی:dاینا از نظر من اسمش ایراد نیست.چون شما میتونی یه ماشین هم سطح برداری.یه مثلا همونطور که گفتم-16 ماشین+بارون یا برف+1080p بودن+60 فریم رو کسی نمیبینه-بعد میان سریش میکنن که چرا قطرات آب واقعی نیست./:)مثلا این همه به دمیج gt5 گیر میدن-چرا کسی از دمیج فورتزا 3 نمیگه؟چرا نمیگه که قبل از اینکه برخورد به صورت کامل اتفاق بیوفته-ماشین شکلش تغییر میکنه.اما من هیچوقت اینا رو تو بوق نکردم.چون اسمش ایراد نیست.در یه بازی سمولیشن مهم فقط و فقط-میزان شبیه ساز بودن-و لذت گیم پلی هست-که در این زمینه gt5 بی نقص هست.وقتی شما میگی-گیم پلیش متوسط این اسمش فن بازی هست.مگه شماها به سایتها که امتیاز دادن متکی نیستید؟همون سایتا گفتن برای فنهای این بازی عالی هستش.
علت رغبت کسانی مثل آریا و کیوان و من و آرش و امیر و خیلیها دیگه در این سایت هم همین امر هستش که گیم پلی این بازی تک هست-و فروش وحشتناک شماره های پیشین این موضوع رو ثابت میکنه.
فقط کافیه مدتی بگذره و فروش gt5 خیلی چیزها رو ثابت میکنه.

دوست عزیز نمیخوام حرفی بزنم که ناراحت بشید-اما این بخاطر سیمو بودن بیش از حد gt5 هست.بعدشم من نمیخوام خیلی حرفها رو بزنم-مطمئن باش من خودم میتونم همین الان کلی از gt5 ایراداتی بگیرم-که همه کف کنند و شاید خیلی ها هم متوجه نشده باشن-اما من همیشه میگم جانب انصاف باید رعایت بشه.در مورد سختی کاملا درست میگید-هیچ وقت اون حس سختی فورتزا 3 در gt5 بهم منتقل نشد.مثلا تو فورتزا 3 راننده های cpu مثل-rossi-muller-evans واقعا گریه آدم رو در میاوردند-و هرکدوم از این راننده ها خصوصیت مخصوص به خودشون رو داشتن.
اما یه عده از حد دارن میگذرونن-یکی میگه-شما میتونی ماشین قوی تر برداری و راحت اول بشه/:)یعنی مثلا تو فورتزا 3 نمیشه؟تو فورتزا 3 هم تو مسابقات f که مثلا باید ماشینت فرانسوی باشن-شما میتونی بوگاتی برداری و با رنو 5 مسابقه بدی:dاینا از نظر من اسمش ایراد نیست.چون شما میتونی یه ماشین هم سطح برداری.یه مثلا همونطور که گفتم-16 ماشین+بارون یا برف+1080p بودن+60 فریم رو کسی نمیبینه-بعد میان سریش میکنن که چرا قطرات آب واقعی نیست./:)مثلا این همه به دمیج gt5 گیر میدن-چرا کسی از دمیج فورتزا 3 نمیگه؟چرا نمیگه که قبل از اینکه برخورد به صورت کامل اتفاق بیوفته-ماشین شکلش تغییر میکنه.اما من هیچوقت اینا رو تو بوق نکردم.چون اسمش ایراد نیست.در یه بازی سمولیشن مهم فقط و فقط-میزان شبیه ساز بودن-و لذت گیم پلی هست-که در این زمینه gt5 بی نقص هست.وقتی شما میگی-گیم پلیش متوسط این اسمش فن بازی هست.مگه شماها به سایتها که امتیاز دادن متکی نیستید؟همون سایتا گفتن برای فنهای این بازی عالی هستش.
علت رغبت کسانی مثل آریا و کیوان و من و آرش و امیر و خیلیها دیگه در این سایت هم همین امر هستش که گیم پلی این بازی تک هست-و فروش وحشتناک شماره های پیشین این موضوع رو ثابت میکنه.
فقط کافیه مدتی بگذره و فروش gt5 خیلی چیزها رو ثابت میکنه.

نه من ناراحت نمیشم شما اگر مثلا یور وری لایک ا کیوکامر یوزلس هستی موردی نداره بگم شاید ناراحت نشی یعنی چی وچی مثلا می خوای بگی بگو ببینم اونوقت اگه نگی...
بگو ببینیم چی تو دلته !
من انگلیشم زیاد خوب نیست.فارسی بگو.بعدشم همون اول که گفتم-شما متوجه نشدی مشکل من نیست.شما گفتی سر پیچها دچار مشکل میشی منم جوابت رو دادم.بعدشم زیاد هیجانی نشو-برات بده-چون نوشتم..بعدشم من نمیخوام خیلی حرفها رو بزنم-مطمئن باش من خودم میتونم همین الان کلی از gt5 ایراداتی بگیرم-که همه کف کنند و شاید خیلی ها هم متوجه نشده باشن-اما من همیشه میگم جانب انصاف باید رعایت بشه.فهمیدی؟

خوب اون اشکالات که ما باید براش کف کنیمو بگو ببینیم!

آخرین ویرایش:
نه من ناراحت نمیشم شما اگر مثلا یور وری لایک ا کیوکامر یوزلس هستی موردی نداره بگم شاید ناراحت نشی یعنی چی وچی مثلا می خوای بگی بگو ببینم اونوقت اگه نگی...
بگو ببینیم چی تو دلته !
من انگلیشم زیاد خوب نیست.فارسی بگو.بعدشم همون اول که گفتم-شما متوجه نشدی مشکل من نیست.شما گفتی سر پیچها دچار مشکل میشی منم جوابت رو دادم.بعدشم زیاد هیجانی نشو-برات بده-چون نوشتم..بعدشم من نمیخوام خیلی حرفها رو بزنم-مطمئن باش من خودم میتونم همین الان کلی از gt5 ایراداتی بگیرم-که همه کف کنند و شاید خیلی ها هم متوجه نشده باشن-اما من همیشه میگم جانب انصاف باید رعایت بشه.فهمیدی؟
خوب اون اشکالات که ما باید براش کف کنیمو بگو ببینیم!
به علت وجود افراد سودجو و کم جنبه در سایت نمیگم.و ترجیح میدم با بچه های خوبی که این بازی رو واقعا بازی میکنن-مشکلاتش رو در میون بزاریم و در موردش بحث کنم.در مورد فورتزا 3 هم چیزی نمیگم.چون خیلیها قلب ضعیفی دارن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdihoo
ما نفهمیدیم بالاخره نظر سایتها مهم هست یا نه :دی اگه مهم نیست که اون همه جار و جنجال برای چی بود ! اگه مهم هست هم که قبلآ گفتم نظر دو تا سایت معروف توی ایران یعنی GameSpot و IGN در مورد گیم پلی بازی چی هست :دی
GameSpot یک جا گفته : Uncompromisingly realistic handling
آخر نقدش هم گفته : This is simultaneously the most accessible GT game yet and the most
uncompromisingly realistic
driving game on a console to date

IGN هم که گفته شبیه ساز 10/10 (نمیدونم شاید 11/10 هم داریم :دی) و باز گفته : For all its missteps in the single player mode it's still an unrivalled driving experience

البته شاید در این زمینه نقد سایتها مهم نیست و فقط امتیاز نهایی مهمه :دی

ما نفهمیدیم بالاخره نظر سایتها مهم هست یا نه :دی اگه مهم نیست که اون همه جار و جنجال برای چی بود ! اگه مهم هست هم که قبلآ گفتم نظر دو تا سایت معروف توی ایران یعنی GameSpot و IGN در مورد گیم پلی بازی چی هست :دی
GameSpot یک جا گفته : Uncompromisingly realistic handling
آخر نقدش هم گفته : This is simultaneously the most accessible GT game yet and the most
uncompromisingly realistic
driving game on a console to date

IGN هم که گفته شبیه ساز 10/10 (نمیدونم شاید 11/10 هم داریم :دی) و باز گفته : For all its missteps in the single player mode it's still an unrivalled driving experience

البته شاید در این زمینه نقد سایتها مهم نیست و فقط امتیاز نهایی مهمه :دی
آریا تو خودتو ناراحت نکن.بیا gt که دلم برات تنگه.:d:x
بهت که گفتم-اصولا نظر سایتها برای استاید مطابق با سیستم وزش باد هست:x:d-اگر ign یا gamespot اینارو گفتن-غلط اضافه کردن و نفهمیدن.مهم اینه که قطره بارون بد هست.:dمهم این هست که بگیم چرا نمیشه دستی کشید:dمهم اینا هست.باقیش کشکه.

آریا تو خودتو ناراحت نکن.بیا gt که دلم برات تنگه.:d:x
بهت که گفتم-اصولا نظر سایتها برای استاید مطابق با سیستم وزش باد هست:x:d-اگر ign یا gamespot اینارو گفتن-غلط اضافه کردن و نفهمیدن.مهم اینه که قطره بارون بد هست.:dمهم این هست که بگیم چرا نمیشه دستی کشید:dمهم اینا هست.باقیش کشکه.
آخه خودت بفهم و ببین داری چی میگی حرفی که زدی البته درسته صد در صد من با ای جی ان موافقم که یه GT 5 نمره 8.5 میده و گیم اسپات 8 ولی به فورتزا عجب بابا تو بی منطق ترین آدمی هستی که من دیدم هنوز داری حرف خودتو میزنی بهتره بری آنلاین بازی کنی...

QUOTE=u.s.a;1251004]به علت وجود افراد سودجو و کم جنبه در سایت نمیگم.و ترجیح میدم با بچه های خوبی که این بازی رو واقعا بازی میکنن-مشکلاتش رو در میون بزاریم و در موردش بحث کنم.در مورد فورتزا 3 هم چیزی نمیگم.چون خیلیها قلب ضعیفی دارن.[/QUOTE]
مرد حسابی تو که اصلا جنبه نداری و حتی فقط بلدی حرف بزنی چرا میای میگی من نمیدونم در مورد فلان و بهمان یه چیزی میگم همه کف کنم تو گفتی همه بعد میای میگی که نمیدونم قلب بعضی ها ضعیفه ببین لطفا مدام به در نگو دیوار بشنوه هنوز سره حرفمم و یور وری لایک ا کیو کامر یوزلس در ضمن تنها کسی که جنبه نداره توی این انجمن شما هستی واقعا متعجب شدم وقتی این حرفو زدیــــــــــــــــــــــــ!!!!
به علت وجود افراد سودجو و کم جنبه در سایت نمیگم.و ترجیح میدم با بچه های خوبی که این بازی رو واقعا بازی میکنن-مشکلاتش رو در میون بزاریم و در موردش بحث کنم.در مورد فورتزا 3 هم چیزی نمیگم.چون خیلیها قلب ضعیفی دارن
من نمیدونم چرا بعضی ها خیلی خودشونو برتر از دیگران میدونن در صورتی که هیچ گونه ارزشی ندارند حتی برای کسانی که اونا رو بی ارزش خطاب میکنن!

آخرین ویرایش:
آخه خودت بفهم و ببین داری چی میگی حرفی که زدی البته درسته صد در صد من با ای جی ان موافقم که یه GT 5 نمره 8.5 میده و گیم اسپات 8 ولی به فورتزا عجب بابا تو بی منطق ترین آدمی هستی که من دیدم هنوز داری حرف خودتو میزنی بهتره بری آنلاین بازی کنی...
ظاهرا اطلاع نداری که امتیاز سایتها پشیزی برام ارزش نداره.اما برای شماها که مهم هست همین سایتها می بینی که چی گفتن؟اوکی؟
آنلاین بازی میکنم-و حالشو میبرم-چون خدا رو شکر لابیهاش قیامت هست-نه مثل فورتزا 3 که باید دعای حاجت میخوندی یکی رو پیدا کنه.:
d
مرد حسابی تو که اصلا جنبه نداری و حتی فقط بلدی حرف بزنی چرا میای میگی من نمیدونم در مورد فلان و بهمان یه چیزی میگم همه کف کنم تو گفتی همه بعد میای میگی که نمیدونم قلب بعضی ها ضعیفه ببین لطفا مدام به در نگو دیوار بشنوه هنوز سره حرفمم و یور وری لایک ا کیو کامر یوزلس در ضمن تنها کسی که جنبه نداره توی این انجمن شما هستی واقعا متعجب شدم وقتی این حرفو زدیــــــــــــــــــــــ ــ!!!!
مطمئنی خوبی؟من حرف برای گفتن زیاد دارم-اما به علت اینکه کسانی مثل شما و دیگر افراد شناخته شده در سایت وجود دارن که دوست دارن از هرچیزی پیرهن عثمون بسازن-نمیگم.بعدشم گفتم که فارسی بگو بابا.
من نمیدونم چرا بعضی ها خیلی خودشونو برتر از دیگران میدونن در صورتی که هیچ گونه ارزشی ندارند حتی برای کسانی که اونا رو بی ارزش خطاب میکنن!
من غلط کردم برتر بدونم.شما هم لطف کن با من بی ارزش بحث نکن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: гадюка
اینهمه منتقد 2 بازیو نقد کردن هیچکدومشون به این نکات پی نبردن؟
الان کجای حرفای من مخالف اون سایتهایی هست که شما بعد از امتیازهای gt5 عاشقشون شدید ؟ بازی از نظر گیم پلی بینقص هست . فوق العاده دقیق کار شده .
اینکه شما نمیتونی سر پیچ ها درست بپیچی مشکل از بازی نیست . همون سایتها که به بازی 8.5 - 8 دادن به گیم پلی بازی 10 دادن . جالبه شما به ما میگید ps fan !! میایم میگیم بازی اگه تو زمینه-ی گرافیکی در چند مورد از forza سرتر باشه بدیهیه چون بازی تو سال 2010 عرضه شده بعد بما میگید فَن جالبتر اینکه شما که نتونستید با شبیه ساز دقیق بازی کنار بیاین و سخت پیچیدن دوتا پیچ رو بهونه میکنید میشین مدافع حقوق دو کنسول !؟
ما نفهمیدیم بالاخره نظر سایتها مهم هست یا نه :biggrin1: اگه مهم نیست که اون همه جار و جنجال برای چی بود ! اگه مهم هست هم که قبلآ گفتم نظر دو تا سایت معروف توی ایران یعنی GameSpot و IGN در مورد گیم پلی بازی چی هست :biggrin1:
آریا نظر سایتها فقط در مواردی که با نظر این جناح یکی باشه مهم هستش . در غیر این صورت پشیزی نمیارزه !
البته فک کنم پست بعد منو خوندی اشتباهی مال منو نقل کردی:d
دقیقا :دی شرمندهپست اوشون رو کپی کردم اما paste نکردم :دی

آخرین ویرایش:
الان کجای حرفای من مخالف اون سایتهایی هست که شما بعد از امتیازهای gt5 عاشقشون شدید ؟ بازی از نظر گیم پلی بینقص هست . فوق العاده دقیق کار شده . حالا اینکه شما نمیتونی سر پیچ ها درست بپیچی مشکل از بازی نیست . همون سایتها که به بازی 8.5 - 8 دادن به گیم پلی بازی 10 دادن . جالبه شما به ما میگید ps fan !! میایم میگیم بازی اگه تو زمینه-ی گرافیکی در چند مورد از forza سرتر باشه بدیهیه چون بازی تو سال 2010 عرضه شده بعد بما میگید فَن جالبتر اینکه شما که نتونستید با شبیه ساز دقیق بازی کنار بیاین و سخت پیچیدن دوتا پیچ رو بهونه میکنید میشین مدافع حقوق دو کنسول !؟

آریا نظر سایتها فقط در مواردی که با نظر این جناح یکی باشه مهم هستش . در غیر این صورت پشیزی نمیارزه !
ببخشید من کی گفتم گیم پلی بازی مشکل داره؟
ضمنا من با شبیه ساز مشکل ندارم!
خودم عشق شبیه ساز هستم
از GT1 تا 4 هم با PS بودم!
الانم FM میزنم
فک نکنم جایی گفته باشم گیم پلی بازی مشکل داره! یا گفته باشم نمیتونم بپیچم!شبیه ساز همینه اصلا!
کلا A love of cars is in me:D
البته فک کنم پست بعد منو خوندی اشتباهی مال منو نقل کردی:d

اینقدر این PS نداری رو نکشین وسط!من خودم ندارم دلیل میشه که بازی نکردم؟:|
PS ندارم چون نیازی نیست داشته باشم!
شما هم 360 نداری پس FM بازی نکردی?:d
آره شبیه سازیش 20/10 هست:))با اون دمیج واقعیش!نمیذاشتن بهتر نبود؟:d
همه چیز کمیت نیست!
1000 تا ماشین که 800 تاش Interior ندارن واسه یه شبیه ساز عیب نیست؟
یکی از مهمترین فاکتورهای یه شبیه ساز همین داشتن دمیج مناسب هست!
من نمیگم FM سیستم دمیجش عالیه
اسکریپت هست دمیجش ولی حداقل از مال GT خیلی بهتره!
تمام 400 ماشین FM داریCockpit View هستن که تو سال 2010 واسه یه شبیه ساز ضروریه!
گیم پلی FM که حرفی رو باقی نمیذاره(حداقل از حریفش کمتر نیست)
GT از نظر بصری کمی بهتر از حریفش هست که باید هم همینطور باشه
1 سال با هم اختلاف دارن مثلا!
البته در این که PS Fan هستی شکی نیست
من فن هیچ کنسولی نیستم
اینم بخشی از اظهارات گهربار یکی از فن های گرامی:d

آخه برادر Forza با همین Gameplay نابش شناخته میشه!
بیخیال بحث با فن جماعت نتیجه نداره
برین جال کنین با Remember,Remeber تون:d

دقیقا همین نداشتن باعث میشه که نظرات تخیلی بدی ! شما تا یه بازی رو خودت نگیری و با هاش ورنری نمیتونی نظر درستی در موردش بدی ! مخصوصا بازی شبیه ساز اونم در مورد گیم پلی
من نمیگم دمیج gt5 خوبه ولی دمیج fm خیلی ابتدایی ! آدم یاد GTA 3 میوفته ! همین که میکوبی به یکی دیگه دوربین و عوض نمیکنی ببینی جلو ماشین چی شده ! حفظی که چه ریختی در اومده ولی حداقل gt5 آدم نمیدونه ماشینش دقیقا چه ریختیه !
واقعا نمیدونم کی fm رو به خاطر گیم پلیش میشناسه ! این بازی هر چیزیش از gt5 بهتره باشه گیم پلیش نمیتونه به GT برسه ! حداقل برو ببین نقاط مثبت fm چیه بعد بیا رو اون بحث کن نه اینکه بیای نکات مثبت gt رو به چسبونی به fm
گیم پلی ناب !

دوست عزیز شاید یکی بن شده باشه این چه دلیلیه میاری آخه که کسی نیومد آنلاین بازی کنه یا شاید کسی در دسترس نداشته یا چیزای دیگه این دلیل نمیشه من از اون زمان که ایک باکس داشتم عاشق سینه چاک فورتزا شدم لزومی نداشت یاد آوری کنم فقط میگم دادش من فقط شما نیستی که 200 ساعت گیم پلی رو تجربه کردی عده ای دیگه هم توی این ایران خودمون هستن که ...(درخت هر چه پر بار تر سر بزیر تر بابا) نکوب بابا ول کن ما در طول عمرمون خیلی از تجربه ها داشتیم لطفا دیگه این جمله رو تکرار نکنننننننننننننننن چون میره رو اعصابم #:-

اگه شما نمیتونی بازی کنی دلیل نمیشه که بازی مشکل داره و کنترلش خرابه و ... اینکه فوراز راحتر و با سرعت بیشتری میشه یه پیچ رو رد کرد یعنی gt سیمو تر یا واقعی تر یا به عبارتی فورزا یعنی ترکیبی از ارکید و سیمولیشن هستش که این ایراده ! اتفاقا یکی از بزرگترین مشکلات gt هوش مصنوعی و بهترین نکته مثبتش هم گیم پلیش هست اون وقت شما میای میگی متوسط ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or