مقایسه تصویری GranTurismo 5 و FORZA 3

در تصاویر زیر کدام نسخه را برتر میدانید..؟

• GranTurismo 5

رای‌ها: 183 51.3%
  • FORZA 3

رای‌ها: 174 48.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
تو یه بازیی به سبک ریسینگ اونم سیمولیتور آدم بیشترین انتظارش از گیم پلی خوب هست!
حالا این دمیج چیه که بهش گیر دادین نمیدونم:دی

باید به یک چیزی گیر بدن دیگه :d, دمج GT5 تو لول 40 رو با دمج FM3 مقایسه کنید، هرچند اگر GT5 دمج ظاهری هم نداشت باز هم بهتر از این دمج تخیلی و غیر واقعی FM3 بود، ویدو GT رو ببینید، Zonda با 200 تا سرعت میره تو دیوار و تخریب شدنش جالبه، انگار تو کوره بوده.

عزیزم اگه فکر میکنی با 200 تا بری تو دیوار باید مثل gt باشه که طبیعی باشه . فورزا اشتباه هست برو ماشین خونتون رو بردار با 100 تا بکوب دیوار ببین ماشین کجاهاش له میشه.

برای اطلاع میگم با 200 تا بکوبید دیوار قسمت هایی هم که برخورد نکرده له میشه مانند پست ماشین به خاطر این که فشار این اندازه زیاد هست که پشت ماشین هم دگرگونی ایجاد میشه.مثل این میمونه که یه جسم رو با سرعت 200 تا رو هوا با انرژی الکتریکی نیگر داری.همه جاش مچاله میشه.
با 20 تا نکوبیدی که فقط قسمت کوبیده شده له بشه.البته یه چیزایی در این باره رو قبول دارم.اما چیزی که مشخصه تو دمیج فورزا شاید بهترین نباشه اما از gt خیلی خیلی بهتره

مقایسه Audi R8 در GT5 و Forza 3 از دو نمای کاکپیت و بیرونی: (حتماً ببینید)

نمای کاکپیت:
http://www.youtube.com/watch?v=s_tXnR1k3A0&feature=player_embedded

نمای بیرون:
http://www.youtube.com/watch?v=E4W1u-Z5XsM&feature=player_embedded

----

عزیزم اگه فکر میکنی با 200 تا بری تو دیوار باید مثل gt باشه که طبیعی باشه . فورزا اشتباه هست برو ماشین خونتون رو بردار با 100 تا بکوب دیوار ببین ماشین کجاهاش له میشه.

برای اطلاع میگم با 200 تا بکوبید دیوار قسمت هایی هم که برخورد نکرده له میشه مانند پست ماشین به خاطر این که فشار این اندازه زیاد هست که پشت ماشین هم دگرگونی ایجاد میشه.مثل این میمونه که یه جسم رو با سرعت 200 تا رو هوا با انرژی الکتریکی نیگر داری.همه جاش مچاله میشه.
با 20 تا نکوبیدی که فقط قسمت کوبیده شده له بشه.البته یه چیزایی در این باره رو قبول دارم.اما چیزی که مشخصه تو دمیج فورزا شاید بهترین نباشه اما از gt خیلی خیلی بهتره
من نگفتم دمج ظاهری GT5 کامله یا بهتره میگم دمج ظاهری FM3 تو این صحنه به معنای واقعی کلمه افتضاح و اسکریپت شده هست، شما داری میگی له میشه خُب ؟ الان کجای این ماشین Zonda تو FM3 اثراتی از له شدن میبینید ؟ ما که هرچی میبینیم بیشتر به سوختگی میخوره تا له شدگی! له شدن میخوای ببینی برو یوتیوب ویدئو های دمج GT5 تو لول های بالا رو ببین.

دقیقا دایناسور عزیز به نکته ی جالبی اشاره کردند
بنده با بوگاتی ویرون با سرعت 190 مایل حدودا شاخ به شاخ زدم به جای اینکه جلوی ماشین آسیب ببینه کلا ماشین کمپوت میشد:d

من بیشتر از این حرصم میگیره که PD میتونه دمیج رو خوب نمایش بده ولی به دلایلی که فقط خودش میدونه , توی بیشتر ماشینها این کار رو نکرده و فقط روی ماشینهای مخصوص انجام داده. مثلآ توی عکس زیر کلهم در ماشین از جا در اومده , جلو و عقب ماشین خراب شده و کاپــوت و در صندوق عقب هم همین طور !

والا 206 رفیق ما توی جاده قزوین چپ کرد ولی خیلی جاهاش هیچ خراشی هم برنداشت ! جدآ اگه جلوی ماشین بخوره به دیوار , پشت ماشین رنگش میپره ؟! :دی حداقل توی ده ها عکسی که الآن توی گوگل دیدم این طوری نیست !

اون پایینش یه کوچولو خم شد :دی کلآ منطق میگه وقتی جلوی ماشین یه همچین صفحه محکمی هست (اونی که با فلش نشون دادم) , بعیده بدون خم شدن کامل اون صفحه به بقیه جاهای ماشین آسیب زیادی برسه که Forza 3 این منطق رو زیر سوال میبره :دی

14719229525409728712.jpg

البته امین توی همین ویدئو دمیج از پیش طراحی شده Forza هم خیلی زیبا به چشم میاد :دی جلوی ماشین کوبیده میشه به مانع ولی پشت و کنار و بالا و پایین و ... خراش برمیداره :دی
78759466591040843450.jpg

بگذریم از اینکه با اون سرعت میخوره به دیوار ولی دریغ از یه تیکه دود که از جایی دربیاد :دی

کلآ میتونستن ماشین دیگه ای رو امتحان کنن ! مثلآ خودم با Ferrari 599 توی GT5 وقتی به دیوار خوردم , جلوی ماشین خیلی بهتر از Zonda خراب شد. Zonda یه حالتی داره که حتی توی Forza 3 هم خوب خراب نمیشه (البته اگه خط و خش هایی که از پیش طراحی شده رو در نظر نگیریم :دی)

در مجموع دمیج GT5 خیلی محدود هست و توی تاپیکش هم گفتم ! ولی دلیل نمیشه دمیج Forza 3 عالی باشه :دی به شخصه دمیج ظاهری Grid رو به همه اینا ترجیح میدم !

آریا ! :دی

ببین الان داری قوانین فیزیک رو نقض میکنی منم که میدونی رابطه دلی دارم با فیزیک ! کاری به Forza و GT ندارم ! ولی هیچ جسمی رو نمیشه صلب در نظر گرفت به صورت کامل ! یعنی همه نقاط تشکیل دهنده یک جسم یک شتاب ثابت ندارن موقع برخورد ! واسه خاطر همین هم هست که دفورمیشن در اجسام بوجود میاد موقع برخود ! از توپ بیسبال گرفته تا ماشین و ... و به این هم اعتقاد داری که موج انرژی رو حمل میکنه ؟ یعنی مثلاً توی آب مولکولها سر جای خودشون هستن و فقط بالا و پایین میشن ( یکم حرکت در راستای افقی هم دارن ولی تناوبی که زیاد مهم نیست ) ولی موج به سمت جلو حرکت میکنه !

خب بدنه ماشین هم همینطوره ! اولاً جسم لخت نیست دوماً وقتی ضربه بهش وارد شه ذرات تشکیل دهندش به همون خاطر که جسم لخت نیست موج و انرژی حاصل از تصادف رو انتقال میدن و همین انتقال انرژی هم میتونه باعث بوجود اومدن دفورمیشن یا رنگ ریختگی در قسمتهایی از بدنه بشه ! در حالی که عملاً اون قسمتها برخورد نداشتن با جایی ! البته این اتفاق تو هر تصادفی رخ نمیده ولی فک کنم 200 تا سرعت کافی باشه براش ! :دی

جون من فیزیک رو زیر سؤال نبر ! :دی البته در اینکه دمیج Forza 3 جا داره برای اصلاحات و مشکل داره حرفی ندارم ولی دیگه فیزیک که اصلاحات نمیخواد ! میخواد ؟ :دی

• Like
Reactions: ДядsЙ
آریا ! :biggrin1:

ببین الان داری قوانین فیزیک رو نقض میکنی منم که میدونی رابطه دلی دارم با فیزیک ! کاری به Forza و GT ندارم ! ولی هیچ جسمی رو نمیشه صلب در نظر گرفت به صورت کامل ! یعنی همه نقاط تشکیل دهنده یک جسم یک شتاب ثابت ندارن موقع برخورد ! واسه خاطر همین هم هست که دفورمیشن در اجسام بوجود میاد موقع برخود ! از توپ بیسبال گرفته تا ماشین و ... و به این هم اعتقاد داری که موج انرژی رو حمل میکنه ؟ یعنی مثلاً توی آب مولکولها سر جای خودشون هستن و فقط بالا و پایین میشن ( یکم حرکت در راستای افقی هم دارن ولی تناوبی که زیاد مهم نیست ) ولی موج به سمت جلو حرکت میکنه !

خب بدنه ماشین هم همینطوره ! اولاً جسم لخت نیست دوماً وقتی ضربه بهش وارد شه ذرات تشکیل دهندش به همون خاطر که جسم لخت نیست موج و انرژی حاصل از تصادف رو انتقال میدن و همین انتقال انرژی هم میتونه باعث بوجود اومدن دفورمیشن یا رنگ ریختگی در قسمتهایی از بدنه بشه ! در حالی که عملاً اون قسمتها برخورد نداشتن با جایی ! البته این اتفاق تو هر تصادفی رخ نمیده ولی فک کنم 200 تا سرعت کافی باشه براش ! :biggrin1:

جون من فیزیک رو زیر سؤال نبر ! :biggrin1: البته در اینکه دمیج Forza 3 جا داره برای اصلاحات و مشکل داره حرفی ندارم ولی دیگه فیزیک که اصلاحات نمیخواد ! میخواد ؟ :biggrin1:
حرفات در مورد فیزیک درسته ولی فیزیک بادکنک و توپ با فیزیک بدنه ماشین فرق میکنه ! :دی
من که به صورت علمی دنبال این چیزا نرفتم ولی تجربه میگه وقتی جلوی ماشین میخوره به مانع , پشتش این طوری خراب نمیشه ! حالا شاید از هر 200 تا برخورد یک بار بشه (که اون هم در این حد نیست که کلهم رنگ پشت ماشین خراب بشه !!!) الآن توی گوگل هم سرچ کنی car accident یا چیزهای مشابه , اولین عکسهاش این طور رو نشون میده ! یعنی واقعآ بعیده یه ماشین به مانع بخوره و بعد کناره ها و پشتش شبیه Zonda توی عکس بشه !
این عکسهای پایینی برای Crash Test هست و ماشین با بیشترین شدت خورده به مانع و له شده :دی ولی پشتش سالمه !

بازم میگم دمیج GT5 مشکلاتش زیاده ولی Forza هم همچین طبیعی نیست ! گذشته از این مورد که توی Zonda دیده میشه , کلآ خط و خش های از پیش طراحی شده زیاد داره :دی یه ماشین (مثلآ Audi R8) وردار و بکوب به یه دیوار :دی یه خط کمرنگی روی کاپــوت ماشین ایجاد میشه. حالا پنج بار دیگه هم بکوب :دی همون خط در حال پر رنگ تر شدن هست ! اگه چند بار دیگه هم بازی رو ریست کنی و از جاهای مختلف بکوبی باز اون خط همون جای قبلی پر رنگ میشه :دی

حرفات در مورد فیزیک درسته ولی فیزیک بادکنک و توپ با فیزیک بدنه ماشین فرق میکنه ! :دی
من که به صورت علمی دنبال این چیزا نرفتم ولی تجربه میگه وقتی جلوی ماشین میخوره به مانع , پشتش این طوری خراب نمیشه ! حالا شاید از هر 200 تا برخورد یک بار بشه (که اون هم در این حد نیست که کلهم رنگ پشت ماشین خراب بشه !!!) الآن توی گوگل هم سرچ کنی car accident یا چیزهای مشابه , اولین عکسهاش این طور رو نشون میده ! یعنی واقعآ بعیده یه ماشین به مانع بخوره و بعد کناره ها و پشتش شبیه Zonda توی عکس بشه !
این عکسهای پایینی برای Crash Test هست و ماشین با بیشترین شدت خورده به مانع و له شده :دی ولی پشتش سالمه !

بازم میگم دمیج GT5 مشکلاتش زیاده ولی Forza هم همچین طبیعی نیست ! گذشته از این مورد که توی Zonda دیده میشه , کلآ خط و خش های از پیش طراحی شده زیاد داره :دی یه ماشین (مثلآ Audi R8) وردار و بکوب به یه دیوار :دی یه خط کمرنگی روی کاپــوت ماشین ایجاد میشه. حالا پنج بار دیگه هم بکوب :دی همون خط در حال پر رنگ تر شدن هست ! اگه چند بار دیگه هم بازی رو ریست کنی و از جاهای مختلف بکوبی باز اون خط همون جای قبلی پر رنگ میشه :دی

خب نکتش دقیقاً همین اینجاست که دمیج Forza 3 اسکریپت شده هست خودت هم داری میگی ! :دی یعنی هر بار که به یه قسمت بزنی دقیقاً به یک شکل آسیب میبینه ! و اگر از یه حدی بیشتر شه دیگه اصلاً آسیب نمیبینه !! چون از اون بیشتر تعریف نشده برای بازی ! تو این تصادف های شدید هم من فکر میکنم بازی درک میکنه که مثلآً دمیج یا نیروی حاصل از تصادف باید تا قسمتهای عقب تر بدنه هم منتقل بشه اما بخاطر اینکه اسکریپت شده هست یه دفورمیشن و یا آسیب دیدگی ـه بی ربط بوجود میاد ! چون دمیج ظاهری هر قسمت تو بازی رو طوری طراحی کردن که فقط از برخورد مستقیم با اون قسمت منطقی بنظر میرسه ! مثلآً پشت ماشین تو همین عکسی که گذاشتی طوری آسیب دیده که فقط از ضربه مستقیم از پشت ممکنه آسیب ببینه ( کافیه به قاب چراغهای عقب که تغییر حالت دادن نگاه کنی ) و این مشکل Forza 3 هستش !

GT هم فک میکنم دمیجش ترکیبی از دمیج اسکریپت شده و دفورمیشن موضعی قطعات باشه ! منتهی هنوز تست نکردم یعنی اصلآً وارد روند عادی بازی نشدم ! لولم که به حد مطلوبی برسه حتماً یه چند تا تست میکنم تا ببینم نظرم درسته یا نه !! البته فک نمیکنم لولم به 40 برسه و بتونم بالاترین حد از دمیج ظاهری بازی رو از نزدیک ببینم ! :|

خوب این ها رو من میدونم .اما نکته:
1-کارخانجات برای تبلیق و تست و ... همچین تست هایی رو به نمایش میزارن که درست هم هستن اما این تست برای سرعت 120 کیلومتر هست نه 300 تا.300 باشه که همین ماشین ها منفجر میشن.
من اگه عکسه رو پیدا کنم میزارم که یه پرادو رو نمایش داده بودن که همین طور بود اما یکی هم نشون داده بودن که با 200 تا برخورد کرده بود شیشه عقب ریخته بود لاستیک عقب در اومده بود و و و .....
البته حرف بچه ها رو هم قبول دارم که هر دو بازی تو دمیج کمی ایراد دارن اما به شخصه من از gt این انتظار رو نداشتم.
حد اقل به جای 1000 تا ماشین میومد 300 تا طراحی میکرد در عوض بهترین دمیج ها رو طراحی میکرد و ....

از الان بگم هر کی گفته دمیج فورزا عالیه از نظر من مشکلات داره!!

به قول یکی از دوستان

FM3 Damage: Not realistic
GT5 Damage: very poor

اون دوستتون که اینا رو بهت گفته خودت نبودی؟
این حرف ها نشون دهنده اینه که هیچ کدوم رو بازی نکردی.حد اقل یه بار بازی کن بعد بیا بگو.هیچ کس حتی فن gt ها هم هیچ کس تا حالا نگفته سیستم دمیج gt بهتر از فورزا هستش.همش بحث سر اینه بعضی ها میگن فورزا بهتره و بعضی ها میگن هردو مشکل دارن و در یه سطح هستن

من متخصص نيستم اما اون فيلم رو ديدم
به نظرم فورزا از اينور پشت بوم افتاده جي تي از اونورش !!

براي دميج زيبا بهترين نمونه به نظرم grid هست توي بازيها !

ببخشيد اما نظرم من به عنوان كسي كه قراره از تصادفا لذت ببره اين بود نه متخصص بيمه ي بدنه ! ;)

بعضی از فن های محترم GT5 پرروئی رو به قله اورست رسوندن
اول از همه 5 GT بهترین گرافیک نسل بود و گرافیک فورزا ضعیف بعد از درخت های 2 بعدی و این حرفا این شد که سیمولیشن به گیم پلی نه گرافیک
باز قبل از ریلیز ( به قول دوستمون)فورزا بیچاره 400 تا ماشین داشت و GT هزارتا بعد از قضییه ماشین های استاندارد این حرفا خوشگل فن های GT گفتن 200و اندی ماشین پرمیوم برای تموم کردن بازی کافیه (آخِی)
باز هم قبله رلیز همه از دمج عالیه بازی مطمئن بودن و هرکی کوچک ترین اشکالی از عکس ها و تریلر ها میگرفت 200 نفر از درو دیوارو چاهو و اسمون میریخت و انقدر دلیل های فیزیکی و شیمی میاورد که طرف به قلط کردن میوفتاد حالا که قضییه دمج بیخ پیدا کرده اینطوری شده که GT5 دمج ظاهری هم نداشته باشه بهتر از اینه که یک همچین دمج تخیلی داشته باشه.
منتقدام که همه ابله و کور اصلا سیمولیشن چی میفهمن نیت خراب کردن GT5 هست و فقط فن ها شعور نقد کردن دارن (بـــله)
خجالت داره بابا روتونو کم کنید

• Like
Reactions: Dreadlord
بعضی از فن های محترم GT5 پرروئی رو به قله اورست رسوندن
اول از همه 5 GT بهترین گرافیک نسل بود و گرافیک فورزا ضعیف بعد از درخت های 2 بعدی و این حرفا این شد که سیمولیشن به گیم پلی نه گرافیک
باز قبل از ریلیز ( به قول دوستمون)فورزا بیچاره 400 تا ماشین داشت و GT هزارتا بعد از قضییه ماشین های استاندارد این حرفا خوشگل فن های GT گفتن 200و اندی ماشین پرمیوم برای تموم کردن بازی کافیه (آخِی)
باز هم قبله رلیز همه از دمج عالیه بازی مطمئن بودن و هرکی کوچک ترین اشکالی از عکس ها و تریلر ها میگرفت 200 نفر از درو دیوارو چاهو و اسمون میریخت و انقدر دلیل های فیزیکی و شیمی میاورد که طرف به قلط کردن میوفتاد حالا که قضییه دمج بیخ پیدا کرده اینطوری شده که GT5 دمج ظاهری هم نداشته باشه بهتر از اینه که یک همچین دمج تخیلی داشته باشه.
منتقدام که همه ابله و کور اصلا سیمولیشن چی میفهمن نیت خراب کردن GT5 هست و فقط فن ها شعور نقد کردن دارن (بـــله)
خجالت داره بابا روتونو کم کنید
دوست عزیز اینطوری و با این لحن حتی حرف حق هم بزنی اثر نمیکنه. احترام احترام میاره.یکی میاد با همین ادبیات و لحن جواب میده حالا بیا و جمش کن...
الان که اکثرا بچه های هر دو طرف کوتاه اومدن دیگه شما از اول شروعش نکن دیگه.مرسی.

البته دوستان عزيز به کيفيت و نحوه کپچر شدن عکس ها هم توجه داشته باشيد!

چون راحت ميشه يه عکس از GOW3 بزارم که با دوران ps2 اشتباه بگيريدش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or