مقایسه تصویری GranTurismo 5 و FORZA 3

در تصاویر زیر کدام نسخه را برتر میدانید..؟

• GranTurismo 5

رای‌ها: 183 51.3%
  • FORZA 3

رای‌ها: 174 48.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
به نظرم GranTurismo 5 در سطح بالاتري است ولي نه انقدر زياد كه بعضي از دوستان يقه خودشونو پاره ميكنن

چه جالـب!

26640606999647575045.jpg

FM3 VS GT5

از نظر من FM3 بهتر از GT5 است . محیطش که خیلی . گرافیکش هم فکر کنم هم سطح باشند . ولی باید به این توجه داشته باشیم که FM3 قدیمی تر از GT5 است . بگذارین FM4 بیاد ، GT5 تو جیبشه .
با تشکر
گیمرتگ من تو لایو : Sir Abradat

Assassin's Creed Brotherhood

در رابطه با مقایسه سایت GT این نظر من هستش :

Cars - GT5
Crowd - the same
به نظر من که انچنان فرقی نداشتن فقط زاویه ایی که از Forza گرفته شده بود متفاوت با GT بود.
Tree - Forza
Damage - GT5 poor, Forza not realistic
Driving - GT5

• Like
Reactions: Reza Razor
رفقا من با دو دلیل خدشه ناپذیر ثابت میکنم فورزا در زمینه simulation بهتر عمل کرده
1- GT5 کلاچ نداره ولی FM3 داره . لطفا نگید کلاچ به چه دردی میخوره؟ ( drift و brake با استفاده از دنده )
2- GT5 دمیج موتور نداره . منظور من این هست که توی Forza دنده عوض کردنهای ناجور باعث صدمه زدن به موتور میشه و کاراییش کمتر میشه. ولی همچین چیزی در GT نداریم

حالا ببینیم کی میتونه این دو تا دلیل را زیر سوال ببرد؟

• Like
Reactions: taherism
اوه اوه تو GT5 با 200 تا سرعت رفت تو دیوار هیچی بهش نشد حتی 1 خطم روش نیفتاد :biggrin1:
اون پایینش یه کوچولو خم شد :دی کلآ منطق میگه وقتی جلوی ماشین یه همچین صفحه محکمی هست (اونی که با فلش نشون دادم) , بعیده بدون خم شدن کامل اون صفحه به بقیه جاهای ماشین آسیب زیادی برسه که Forza 3 این منطق رو زیر سوال میبره :دی

14719229525409728712.jpg

البته امین توی همین ویدئو دمیج از پیش طراحی شده Forza هم خیلی زیبا به چشم میاد :دی جلوی ماشین کوبیده میشه به مانع ولی پشت و کنار و بالا و پایین و ... خراش برمیداره :دی
78759466591040843450.jpg

بگذریم از اینکه با اون سرعت میخوره به دیوار ولی دریغ از یه تیکه دود که از جایی دربیاد :دی

کلآ میتونستن ماشین دیگه ای رو امتحان کنن ! مثلآ خودم با Ferrari 599 توی GT5 وقتی به دیوار خوردم , جلوی ماشین خیلی بهتر از Zonda خراب شد. Zonda یه حالتی داره که حتی توی Forza 3 هم خوب خراب نمیشه (البته اگه خط و خش هایی که از پیش طراحی شده رو در نظر نگیریم :دی)

در مجموع دمیج GT5 خیلی محدود هست و توی تاپیکش هم گفتم ! ولی دلیل نمیشه دمیج Forza 3 عالی باشه :دی به شخصه دمیج ظاهری Grid رو به همه اینا ترجیح میدم !

آخرین ویرایش:
دوستان چرا حالا اینقد گیر میدن به دمیج بازی !
مگه چند وقت پیش یه خبر از ارائه پچ واسه دمیج GT اعلام نشد ؟
باید به یک چیزی گیر بدن دیگه :d, دمج GT5 تو لول 40 رو با دمج FM3 مقایسه کنید، هرچند اگر GT5 دمج ظاهری هم نداشت باز هم بهتر از این دمج تخیلی و غیر واقعی FM3 بود، ویدو GT رو ببینید، Zonda با 200 تا سرعت میره تو دیوار و تخریب شدنش جالبه، انگار تو کوره بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or