به نظرم GranTurismo 5 در سطح بالاتري است ولي نه انقدر زياد كه بعضي از دوستان يقه خودشونو پاره ميكنن
دوستان مقایسه رو حتما ببینن...Gametrailers هم مثل همیشه یه مقایسه ی ویدئویی بسیار عالی انجام داده که توصیه میکنم ببینینش :
Gametrailers GT 5 Vs. FORZA 3 Graphic Comparison HD
حتما همینطورهدر رابطه با مقایسه سایت GT این نظر من هستش :
Cars - GT5
Crowd - the same
به نظر من که انچنان فرقی نداشتن فقط زاویه ایی که از Forza گرفته شده بود متفاوت با GT بود.
Tree - Forza
Damage - GT5 poor, Forza not realistic
Driving - GT5
Gametrailers هم مثل همیشه یه مقایسه ی ویدئویی بسیار عالی انجام داده که توصیه میکنم ببینینش :
Gametrailers GT 5 Vs. FORZA 3 Graphic Comparison HD
اون پایینش یه کوچولو خم شد کلآ منطق میگه وقتی جلوی ماشین یه همچین صفحه محکمی هست (اونی که با فلش نشون دادم) , بعیده بدون خم شدن کامل اون صفحه به بقیه جاهای ماشین آسیب زیادی برسه که Forza 3 این منطق رو زیر سوال میبرهاوه اوه تو GT5 با 200 تا سرعت رفت تو دیوار هیچی بهش نشد حتی 1 خطم روش نیفتاد :biggrin1:
باید به یک چیزی گیر بدن دیگه :d, دمج GT5 تو لول 40 رو با دمج FM3 مقایسه کنید، هرچند اگر GT5 دمج ظاهری هم نداشت باز هم بهتر از این دمج تخیلی و غیر واقعی FM3 بود، ویدو GT رو ببینید، Zonda با 200 تا سرعت میره تو دیوار و تخریب شدنش جالبه، انگار تو کوره بوده.دوستان چرا حالا اینقد گیر میدن به دمیج بازی !
مگه چند وقت پیش یه خبر از ارائه پچ واسه دمیج GT اعلام نشد ؟