مقایسه تصویری GranTurismo 5 و FORZA 3

در تصاویر زیر کدام نسخه را برتر میدانید..؟

• GranTurismo 5

رای‌ها: 183 51.3%
  • FORZA 3

رای‌ها: 174 48.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
تفاوت هوش مصنوعی دو تا بازی رو یه نفر زحمت کشیده گذاشته ! باید برم ببینم رو پایین ترین درجه هوش مصنوعی Forza 3 هم ماشینها انقدر ... هستن یا نه ! شاید Unlock نشده هوش مصنوعی GT5 هنوز ! :-/

http://www.microsofttranslator.com/....de/videos/Gran-Turismo-5-die-KI-5799904.html

چون تاپیک مقایسه کلی تو سایت نیست همینجا میذارمش !

این فیلمه جالبی هست
لینک دوم
http://www.youtube.com/watch?v=ox70Ho9_jX4&feature=player_embedded
gt بازها این فیلمو ببینند از gt بیزار میشن=))=))=))=))=))=))=))=))
این فیلم هوش مصنوعی رقیبهای کامپیوتری ( AI )دو تا بازی را با متوقف کردن ماشین شخص بازیکن در یکی از لاینهای جاده نشان میده
AI های gt مثل یک نوب بدون این که جاخالی بدن یا حداقل بعد از تصادف چند متر دنده عقب بگیرن و بپیچند و راهشون ادامه بدن ، کارهای بامزه ای میکنند که خودتون باید ببینید.
در عوض AI های forza مثل یک راننده با هوش انسانی به محض مشاهده ماشین سریعا جاخالی میدن. اواخر فیلم یک ماشین که در حال سبقت از ماشین دومی هست به محض نزدیک شدن به ماشین بازیکن انسانی ، در حین سبقت گرفتن جوری ترمز میکنه که انگار جونش به این کار بسته .( به دودی که از پشت ماشن سیاه بلند میشه دقت کنید )

آخرین ویرایش:
کاربر mosen شما چند روزه دارین به سختی تلاش میکنین چی رو ثابت کنین!؟
کسی منکر عالی بودن فورزا نیستش هر کی هم راجبش بد میگه باید به عقل خودش شک کرد!
اون بازی یه برتری هایی داره این بازی یه برتری های دیگه.دیگه چرا انقدر دارین کشش میدین!
خوبه این بازی متاش 86 - 87 شده وگرنه اگر بالا تر از فورزا میشد نمیدونم بساط سرگرمی شما تو این چند روز چی میشد!
:d
اینجا تاپیک مقایسه این 2 تا بازیه.مشکلی داری شما وقتی میاد اینا رو میزاره؟ الان اگه مشکلای فورزا رو میزاشتن میومدی اینو بگی؟

این فیلمه جالبی هست
لینک دوم
http://www.youtube.com/watch?v=ox70Ho9_jX4&feature=player_embedded
gt بازها این فیلمو ببینند از gt بیزار میشن=))=))=))=))=))=))=))=))
این فیلم هوش مصنوعی رقیبهای کامپیوتری ( AI )دو تا بازی را با متوقف کردن ماشین شخص بازیکن در یکی از لاینهای جاده نشان میده
AI های gt مثل یک نوب بدون این که جاخالی بدن یا حداقل بعد از تصادف چند متر دنده عقب بگیرن و بپیچند و راهشون ادامه بدن ، کارهای بامزه ای میکنند که خودتون باید ببینید.
در عوض AI های forza مثل یک راننده با هوش انسانی به محض مشاهده ماشین سریعا جاخالی میدن. اواخر فیلم یک ماشین که در حال سبقت از ماشین دومی هست به محض نزدیک شدن به ماشین بازیکن انسانی ، در حین سبقت گرفتن جوری ترمز میکنه که انگار جونش به این کار بسته .( به دودی که از پشت ماشن سیاه بلند میشه دقت کنید )
با وجود Track های متفاوت و قرارگیری کاملا نابرابر دو ماشین در این دو Track به هیچ عنوان نمیشه اسمشو مقایسه گذاشت! در ضعیف بودن هوش مصنوعی GT5 تو این فیلم که شکی نیست ولی شما خودت به طرز قرارگیری دوتا ماشین دقت کن! تو فورتزا ماشین کاملا کنار جاده قرار گرفته و در مسیر اتوموبیل های دیگه نیست در حالی که تو GT5 کاملا جلوی مسیر اتوموبیل های دیگه قرار گرفته(از اون نوار آبی کاملا میشه این موضوع رو فهمید). با وجود این سیستم Level Up ــی که تو GT5 هست به هیچ عنوان نمیشه مقایسشون کرد. شاید طرف Level 1 بوده تو GT5!
هوش مصنوعی فوترزا خیلی عالی کار شده و من هم قصد ندارم بگم هوش مصنوعی GT5 ازش بهتره. چون هنوز بازیش نکردم ترجیح میدم راجع بهش نظری ندم ولی وقتی این ویدئو رو دیدم لازم دونستم دوستان رو روشن کنم!

من هرچی سعی میکنم توی این تاپیک نیام نمیشه ! فکر کنم باید کم کم با فیلمها و عکسهای Forza 3 یه چیزایی رو نمایش بدم.
این فیلمه چطوره ؟! همین چند روز پیش توی Forza 3 گرفتم. نیاز به صبر و تحمل هم نبود ! توی اولین امتحان نتیجه داد :دی (درجه ـش Normal هست)
البته فیلمهای خیلی جالبتری هم هست ولی متآسفانه حداقل حجمشون 20 مگ هست و نمیتونم آپلود کنم ! کافیه توی بعضی ترک ها جلوی یه ماشین رو بگیرین و کنار پیست نگهش دارین (دیگه نمیخواد عقب جلو هم برین , فقط ثابت باشین) , تا 30,40 ثانیه (شایدم بیشتر) تلاش میکنه که بیاد بیرون ولی بیچاره بلد نیست دنده عقب بره ! همش به جلو فشار میاره !

من هرچی سعی میکنم توی این تاپیک نیام نمیشه ! فکر کنم باید کم کم با فیلمها و عکسهای Forza 3 یه چیزایی رو نمایش بدم.
این فیلمه چطوره ؟! همین چند روز پیش توی Forza 3 گرفتم. نیاز به صبر و تحمل هم نبود ! توی اولین امتحان نتیجه داد :دی (درجه ـش Normal هست)
البته فیلمهای خیلی جالبتری هم هست ولی متآسفانه حداقل حجمشون 20 مگ هست و نمیتونم آپلود کنم ! کافیه توی بعضی ترک ها جلوی یه ماشین رو بگیرین و کنار پیست نگهش دارین (دیگه نمیخواد عقب جلو هم برین , فقط ثابت باشین) , تا 30,40 ثانیه (شایدم بیشتر) تلاش میکنه که بیاد بیرون ولی بیچاره بلد نیست دنده عقب بره ! همش به جلو فشار میاره !

رفقا به فیلم دقت نکنید . دوستمون در حالت عمود بر امتداد جاده ماشین را متوقف کرده و یک ماشین چپ کرده هم کنار ایشون >:) . ( در واقع کاملا مسیر را مسدود کرده ایشون )simulation damage هم خاموشه .
بنده خدا AI چیکار میکنه ؟ به جایی میزنه که به کمترین مقدار از سرعتش کم بشه.
میزنه دقیقا به کامپوت ماشین چپ نکرده(تو جاش بودی چیکار میکردی ؟ ) خداییش نشونه هوش مصنوعی بالای forza هست

با وجود Track های متفاوت و قرارگیری کاملا نابرابر دو ماشین در این دو Track به هیچ عنوان نمیشه اسمشو مقایسه گذاشت! در ضعیف بودن هوش مصنوعی GT5 تو این فیلم که شکی نیست ولی شما خودت به طرز قرارگیری دوتا ماشین دقت کن! تو فورتزا ماشین کاملا کنار جاده قرار گرفته و در مسیر اتوموبیل های دیگه نیست در حالی که تو GT5 کاملا جلوی مسیر اتوموبیل های دیگه قرار گرفته(از اون نوار آبی کاملا میشه این موضوع رو فهمید). با وجود این سیستم Level Up ــی که تو GT5 هست به هیچ عنوان نمیشه مقایسشون کرد. شاید طرف Level 1 بوده تو GT5!
هوش مصنوعی فوترزا خیلی عالی کار شده و من هم قصد ندارم بگم هوش مصنوعی GT5 ازش بهتره. چون هنوز بازیش نکردم ترجیح میدم راجع بهش نظری ندم ولی وقتی این ویدئو رو دیدم لازم دونستم دوستان رو روشن کنم!

توی این فیلم عرض جاده gt خیلی بیشتر از forza هست ( forza دو لاینه هست در حالی که gt چهار لاینه هست .)
دوست عزیز دوباره خوب دقت کن . ماشین ها توی توی هر دوتا فیلم از فاصله دور میآیند و مهلت جاخالی دادن .( دقت کنی اول فیلم به غیر از ماشین بازیکن ماشین دیگه ای دیده نمیشه)

آخرین ویرایش:
رفقا به فیلم دقت نکنید . دوستمون در حالت عمود بر امتداد جاده ماشین را متوقف کرده و یک ماشین چپ کرده هم کنار ایشون >:) . ( در واقع کاملا مسیر را مسدود کرده ایشون )simulation damage هم خاموشه .
دقیقا به کامپوت ماشین چپ نکرده ( خداییش نشونه هوش مصنوعی بالای forza هست )
لطفآ تا وقتی فیلم رو با دقت ندیدین اظهار نظر نکنین. بین ماشین من و ماشینی که چپ شده (که همون ماشین چپ شده هم فیلم زیبایی داره ولی حدود 18 مگ هست) فاصله زیادی وجود داره که ماشین حریف میتونه راحت رد بشه. ولی حتی یه میلی متر به خودش حرکت نمیده و مستقیم میاد توی دل ماشین بنده.

081f97b0cfac46a3b977.jpg

d468c30563554e1d8f07.jpg

تا حدودی حق با شماست.البته در نظر بگیرید AI سعی میکنه تا جای ممکن از ماشین چپ شده فاصله بگیرد ( رد شدن میلیمتری یا سانتیمتری بین دو ماشین برای هوش مصنوعی با محدودیتهای فعلی خیلی مشکل هست )شکی نیست هوش مصنوعی forza تا perfect شدن خیلی فاصله داره
هدف اثبات بهتر بودن هوش مصنوعی forza از gt بود دوست عزیز

دقیقا به کامپوت ماشین چپ نکرده ( خداییش نشونه هوش مصنوعی بالای forza هست )
جدا برداشتت از فیلم این بود؟!؟!؟ بابا لامصب یه ذره فرمون نگرفت.
اصلا خیلیم هوشش خوب بود... یه جوری محاسبه کرد و زد بهت که دقیق بیای وسط جاده ، با این حساب مرام رو هم میشه به AI این بازی نسبت داد که GT ازش محرومه.

تا حدودی حق با شماست.البته در نظر بگیرید AI سعی میکنه تا جای ممکن از ماشین چپ شده فاصله بگیرد ( رد شدن میلیمتری یا سانتیمتری بین دو ماشین برای هوش مصنوعی با محدودیتهای فعلی خیلی مشکل هست )شکی نیست هوش مصنوعی forza تا perfect شدن خیلی فاصله داره
هدف اثبات بهتر بودن هوش مصنوعی forza از gt بود دوست عزیز
دوست عزیز من خیلی راحت قبول دارم که هوش مصنوعی Forza از GT جلوتره ! دیگه نمیخوام که خودم رو گول بزنم ! :دی ولی موضوع اینه که هوش مصنوعیش کاملآ بی عیب و نقص هم نیست. همین الآن این ویدئو رو گرفتم. ماشین حریف تا وقتی که من از سر راهش کنار نرفتم به گاز دادن ادامه داد و یه لحظه دنده عقب نرفت ! دیگه اینجا خبری از ماشین چپ شده هم نیست :دی

در مجموع به نظر دوستان سیمولاتور ، هوش مصنوعی و گیم پلی فورزا بهتره یا gt5?
این طور که مشخصه مال هر دو نواقص و باگهایی داره ...
ولی من بشخصه مدل forza می پسندم , چون از همون اول میزان سختی دست بازیباز هست , نسبت به Gt که به مرور زمان با بالا رفتن Level ها AI بالا میره ...

اتفاقاً من این ویدئو رو که دیدم چشم ترسید که نکنه Forza 3 هم یه همچین مشکلی داشته رو لول پایین هوش مصنوعیش و رفتم چک کردم ! چندین و چند حالت مختلف رو بررسی کردم ! نکات زیر رو تو بازی مشاهده کردم ( روی level easy ) :

1. اگر جاده صاف باشه و بدون پیچ ماشینها به خوبی شما رو میبینن و شما رو رد میکنن .
2. اگر شما در انتهای یک جاده صاف که به یک پیش نسبتاً تند ( یا حتی پیچ نرم ) منتهی میشه و وسط جاده یا روی خط سبز به صورت نصفه قرار بگیرید ( مثل همین عکسی که از فیلم آریا گرفته شده ) ماشینها شما رو میبینن سرعتشون رو هم کم میکنن ولی به دلیل اینکه دیر شما رو دیدن نمیتونن مانع از برخوردشون بشن . اما ماشینهای پشتی که تصادف رو میبینن کمتر پیش میاد با شما برخورد کنن .
3. اگر روی یک مسیر صاف و طولانی یهو بزنید روی ترمز و فاصیه ماشین پشتی با شما زیاد باشه میتونه خودش رو از مسیر شما بکشه کنار اگر فاصله زیاد نباشه هم که برخورد صورت میگیره . ولی مثلاً اگر دو تا ماشین پشت سر هم در تعقیب شما باشن و فاصلشون زیاد باشه ماشین اولی شما رو رد میکنه اما ماشین دومی که شما رو نتونسته به موقع ببینه با شما برخورد میکنه .

ولی آریا اینجایی که ماشینت رو گذاشتی یک مسیر بسیار بلند و طولانی هست و ماشینها تقریباً به حداکثر سرعتشون رسیدن و دقیقاً قبل از اینکه به ماشین تو برسن یک قسمت تپه مانند هست جلشون که دیدشون رو کور کرده توی فیلمت هم مشخصه ! تو قسمت 2 ام از شرایطی قرار میگیره که من توصیف کردم . ماشین ترمز میگیره ولی تو رو دیر دیده و در حال ترمز هم میدونیم نیمشه تغییر مسیر داد چون اصطکاک از حالت ایستایی به حالت لغزشی تبدیل میشه و دیگه چرخها فرمون نمیگیرن ! پس کاملاً درست بوده این تصادف ! ;)

همه اینها رو تست کردم تو بازی منتهی نمیدونستم کار به فیلم گذاشتن میرسه ! :دی در هر صورت اگر زنده باشم به زودی یه نسخه GT5 با PS3 به دستم میرسه و بهتر میتونم مقایسه کنم و یا مثلاً فیلم بذارم ! :دی

آپدیت : در مورد رفتار بعضاً احمقانه ماشینها تو Forza 3 هم حرفت رو قبول دارم که بعضی وقتها یادشون میره دنده عقب بگیرن ! یا دیر این کار رو میکنن ! تو نقدم هم اشاره کردم بهش ( جزو نکات منفی )

آخرین ویرایش:
توی این فیلم عرض جاده gt خیلی بیشتر از forza هست ( forza دو لاینه هست در حالی که gt چهار لاینه هست .)
دوست عزیز دوباره خوب دقت کن . ماشین ها توی توی هر دوتا فیلم از فاصله دور میآیند و مهلت جاخالی دادن .( دقت کنی اول فیلم به غیر از ماشین بازیکن ماشین دیگه ای دیده نمیشه)
این چه ربطی به حرف من داشت؟! من دارم میگم تو فورتزا ماشین کنار جادست در حالی که تو GT5 وسط راه هستش! شاید اگه تو فوترزا هم ماشین وسط راه بود همه میزدن بهش! تو GT5 معلوم هم نیست راننده چه لولیه(عملا به هیچ عنوان نمیشه تشخیص داد درجه سختی بازی چجوریه).

این چه ربطی به حرف من داشت؟! من دارم میگم تو فورتزا ماشین کنار جادست در حالی که تو GT5 وسط راه هستش! شاید اگه تو فوترزا هم ماشین وسط راه بود همه میزدن بهش! تو GT5 معلوم هم نیست راننده چه لولیه(عملا به هیچ عنوان نمیشه تشخیص داد درجه سختی بازی چجوریه).

دوستان الان دوباره نگاه کرذم . دوستمون راست میگه . زاویه دوربین GT گول زن هست خیابون را عریض نشون میده .:|:|:|:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or