مقایسه تصویری GranTurismo 5 و FORZA 3

در تصاویر زیر کدام نسخه را برتر میدانید..؟

• GranTurismo 5

رای‌ها: 183 51.3%
  • FORZA 3

رای‌ها: 174 48.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
این نظر سنجی و تاپیک کمپلت غیر واقعیه!!!!! به نظرم تو این سایت جمع بزنی 60 70 نفر GT5 بازی کردند اما فورزا رو بالای 300 نفر!!!!!!!
پس نه خوردید نان گندم نه دیدید دست مردم!
طرف پی اس3 نداره کلا! GT5 بازی نکرده میاد نظر میده! این واقعا نمیدونم چیو نشون میده!!!!!!!
هدف تاپیک اینه که شما عکس ها رو ببینی بعد نظر بدی.اگه فکر میکنی که نظرت یا عکست میتونه برای تصمیم گیری بهتر مفید باشه اعلامش کن.

1. از چه نرم افزاری استفاده میکنی برای دیدنش ؟
2. حرف زیاد هست برا گفتن :d

----------------

بعضی از نکاتی که digitalfoundry بهش اشاره کرده ( دوستان اگه خواستن مطالب تکمیلیش رو هم بذارن ) :

1. بازی روی دو حالت 1280x720 با 4x MSAA و 1280x1080 با 2xQAA اجرا میشه .

2. اشاره کرده به 100,000 polygon در هر کدوم از ماشینهای premium و با جزئیات بالا در بازی ( نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ، چرا که خود یامائوچی به مدلسازی های 400,000 polygonـی برای GT5 اشاره کرده بود و در مورد GT5p هم مدلسازی ها رو 200,000 polygonـی معرفی کرده بود ! بشخصه نظری ندارم ! )

3. بازی از 1/16th-res alpha buffer استفاده میکنه که باعث میشه در هوای بارانی افکت ذرات آب ( اگه درست فهمیده باشم ) خیلی بد به نظر بیاد ! کافیه عکس های زیر رو ببینید بهتر متوجه میشید :

3. سایه های ماشینها در نور پردازی بعضی پیست ها جالب بنظر نمیاد ! این مشکل تو GT5p نبوده و بخاطر این هست که سایه های داینامیک ( سیستم چرخش شب و روز ) استفاده شده در نسخه نهایی :

4. GT5 و GT4 رو مقایسه کرده و من نخوندم این قسمت رو ولی مسلمه که پیشرفت چشمگیری داشته .

5. GT HD و GT5p رو با GT5 مقایسه کرده و گفته که کیفیت تصویر در GT HD با اینکه از AA بی بهره بوده بخاطر رندر شدن در 1440x1080 بهتر بوده و بافتها هم بهتر کار شدن نسبت به GT5 و GT5p البته تعداد ماشینها هم در اون نسخه کمتر بوده . اما درحین پروسه ساخت بازی نهایی محیط جزئیات بیشتری نسبتاً پیدا کرده نسبت به GT HD :

نسبت به GT5p هم به لحاظ تصویری هیچ فرقی نداشته پیستهای GT5 ( البته بشخصه فکر میکنم روی بافت آسفالت کار شده در GT5 ) بجز محل قرار گیری خورشید که موجب تغییراتی در نور پردازی این پیست شده ( سیستم نور پردازی بازی هم تو نسخه نهایی به نظرم نسبت به شدت نور حساس تر شده HDR به قولی ! ) در پایین مقایسه دو تا نسخه رو میذارم :

اما ساختمانهای پیست Suzuka تغییراتی داشته در طراحی و در پایان این بخش هم به این نکته اشاره شده که نسخه Prologue فقط 12 تا ماشین در پیست داشته و محصول نهایی 16 تا !

6. مقایسه ماشینهای استاندارد با مدلهای Premium انجام شده و ویدئوش رو هم دیدم . باید بگم که تغییرات و تفاوت ها رو میشه دید ولی مثلاً در حال ریس و ... واقعاً تفاوت آنچنانیی مشاهده نمیشه مگر اینکه از فاصله نزدیک با ماشین جلویی حرکت کنید و ... در کل اگر روی جزئیات نخواید دقت کنید فکر نمیکنم مشکلی باشه. خود نویسنده هم گفته که خیلی بد نیستن مدلهای استاندارد اما مدلهای Premium بطور قابل توجهی بهتر شدن ( البته این حرفها رو درباره مدلهای in-game و مدلهای حالت photo mode خود Forza 3 هم زده بودم و گفته بودم که مدلسازی های in-game اش هم البته خیلی پر جزئیات هستند ولی خب دوستان ... ) البته بجز پلیگون های کمتر مدلهای استاندارد بافتهاشون هم مشکلاتی دارن و کیفیتشون پایینه .در ادامه هم از بعضی از بی سلیقگی های PD شکایت کرده ! مثلاً فقط یک Aston Martin با کیفیت Premium هست در بازی یا اینکه Veyron رو در گروه استاندارد قرار دادن و ...

7. مقایسه اجرای بازی در سه حالت 720p ، 1080p و 3D رو انجام داده که 720p از نظر فریم ریت وضعیت بهتری داره روی 50-56 فریم بر ثانیه نشون میدن عکسهای ابتدای فیلم ( فیلمش رو میتونید ببینید از لینک اصلی ) تیرینگ در حالت 1080p اسکرین تیرینگ مقداری بیشتر هست اما در کل تفاوت چندانی در اجرا نداره اما در حالت 3D فریم ریت بسته به شرایط از 18FPS تا 60FPS تغییر میکنه ( در پیستهای مختلف ) . نکات دیگه ای رو هم گفته و اگه خواستید میتونید بخونید !

8. قسمت 3D رو مقداری توصیف کردن ( من نمی نویسم ) .

9. Head-Tracking بازی بواسطه PlayStation Eye گویا به چهره حساس هست و فقط حرکات سر رو تشخیص میده و نه زوایای چرخش سر رو ! یعنی نمی تونید با چر خوندن سرتون زاویه دوربین رو عوض کنید و باید سرتون رو تکون بدید به چپ و راست ! یک مقدار هم لگ داره انگار در عمل :

10. در انتها هم یک ویدئو از دمیج گذاشتن ( صفحه 5 ام )

بقیش هم ربطی به گرافیک ( این تاپیک ) نداره !

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-gran-turismo-5-tech-analysis?page=5

اگه اشکالی بود بگید درستش کنم !

آها از انعکاس نور روی ماشینها هم به عنوان CG یاد کرده ( که البته بنظر خودم فقط تو حالت photo mode اینجوری هست ) .

چون آخر پستت پرسیده بودی میگم - همش مشکل داره ! :d
برای اینکه اینجا تایپیک مقایسه GT5 با Forza هستش نه مقایسه Gt5 با نسخه های دیگر ;)
من زیاد به پستت دقت نکردم ولی در یه نگاه که دیدم عکس لامبورگینی در بارون فیک در حد لادیگا GT4 اون کیفیت و نداشت !

دقیقا قبول دارم دیگه حرفی باقی نمی مونه !!! برتری فورزا کاملا مشخصه تو این تریلر .

واقعا رو چه حسابی تونستی یه همچین پستی رو ارسال کنی ؟ البته دوستان جوابتون و دادن ولی لطفا بگید مدرکتون و دلیل برتری forza رو چی دیدید ؟ اصلا تریلری از بازی دیدید ؟ :d

تنها برتری که Gt در نمای کاکپیت داره , انیمیشن دست راننده هست ...
وگرنه نورپردازی داخل خیلی بده ,
ما رفتیم با بهترین بازی شبیه ساز رانندگی این نسل حال کنیم

نور پردازی بازی بده ؟ wow ! فن های forza هم می دونن نور پردازی gt حرف نداره !

ا

• Like
Reactions: Bianconeri
برای اینکه اینجا تایپیک مقایسه GT5 با Forza هستش نه مقایسه Gt5 با نسخه های دیگر ;)
من زیاد به پستت دقت نکردم ولی در یه نگاه که دیدم عکس لامبورگینی در بارون فیک در حد لادیگا GT4 اون کیفیت و نداشت !

واقعا رو چه حسابی تونستی یه همچین پستی رو ارسال کنی ؟ البته دوستان جوابتون و دادن ولی لطفا بگید مدرکتون و دلیل برتری forza رو چی دیدید ؟ اصلا تریلری از بازی دیدید ؟ :d

ا

اتفاقاً این پست خیلی هم مفید هست ! خیلی ها تو این 2 سال فکر میکردن GT5 تغییرات عمده ای نسبت به GT5p پیدا میکنه ولی تا اینجایی که میشه دید و تو این پیستها تغییرات چندانی صورت نگرفته و باقی مسائل تکنیکی بازی هم مورد بحث قرار گرفته ! البته DF برای Forza 3 هم همچین کاری رو انجام داده و با Forza 2 مقایسش کرده و در آخرین قسمت مقایسش با GT5p ( که تفاوت چندانی با GT5 نداره طبق مقاله جدید خودشون ) گفته T10 اختلاف گرافیکی GT5p با Forza 2 رو پر کرده و فقط تو بازتابهای آینه مانند ماشینها به GT5 نمیرسه ! که این رو هم تو ویدئویی که صفحه قبل گذاشتم و این جا هم میذارم میتونید ببیند که Forza 3 انعکاس آینه مانند هم داره فقط نه روی همه رنگها که طبیعی هم هست به نظرم .

http://www.eurogamer.net/videos/digitalfoundry-forza-motorsport-3-frame-rate-analysis?size=hd

در آخر هم باید بگم شما خیلی باحالی ! از هر چیزی که خوشت نیاد بهش میگی فیک ؟ #:-s

ا
عزیز همه جاش که مقایسه ی gt5 با gt4 نیس;)
یه نگاه به مدل لامبورگینی و نوع نشانگرای بازی تو عکس بنداز(کیلومترشمارو و سایر ادوات ) ماله خوده gt5
البته می دونم زیاد دقت نکردین و خیلی نگاه نکردین ولی با یه نگاه هم میشه فهمید که gt5 ...
موفق باشید

Forza رو 2ساله ساختن اما GT5 پنج سال طول کشید!
باشه صبر میکنیم!

اشتباه نکن هوشنگ..اگر در جریان بوده باشی قسمتی از این پنج سال صرف ساخت انجین این بازی شد , باری که نسل بعد هم این انجین ساپورت خواهد کرد...

خجالت نمیکشید
بازیه 1080P رو با 720P مقایسه میکنید
16 تا ماشین تو یه پیست رو با 8 ماشین
پیست با تغییرات زمانی و آب و هوایی با پیستی که باطری ساعتش خوابیده
ووو

• Like
Reactions: vivanred
اشتباه نکن هوشنگ..اگر در جریان بوده باشی قسمتی از این پنج سال صرف ساخت انجین این بازی شد , باری که نسل بعد هم این انجین ساپورت خواهد کرد...

خجالت نمیکشید
بازیه 1080P رو با 720P مقایسه میکنید
16 تا ماشین تو یه پیست رو با 8 ماشین
پیست با تغییرات زمانی و آب و هوایی با پیستی که باطری ساعتش خوابیده
ووو
فعلا که این همه امکانات باید بره جلو میانگین نمره F3 بوق بزنه;)

سلام
اصلا کلا پایه این نظر سنجی داغونه
شما داری دوتا بازی که به اختلاف یه سال عرضه شدن مقایسه میکنی
اونوقت هرکدوم چندسال صرف ساختنش شده؟

اینجا چند نکته رو میگم:

1-بعضی ها میان میگن gt رو 60 فریمه خوب forza هم رو 60 فریمه تازه همه جا از اینکه 60 فریم ثابته تو فورزا تعریف شده.اما تو gt خود سازنده ها میان میگن تو بعضی جاها افت فریم داریم.
2-منم به نظرم این نظر سنجی مشکل داره چون بازی 1 سال دیرتر اومد قرار به این باشه forza motor sport 4 برای سال 2011 عرضه میشه و از کینکت هم توش پشتیبانی خواهد شد و 3 بعدی هم هست قسمتی از اطلاعات رو تو گیم اسپات زده.البته صبر کنید تا 2 ماه دیگه عکس های اولیه از بازی بیرون میاد.پس اگه این طور باشه gt باید با forza 4 مقایسه بشه نه با 3
3-ما از نظر گرافیکی بحث میکنیم اما بعضی از دوستان بحث تعداد ماشین رو میارن وسط.راستش من تو همون فورزا هم با تمام ماشین ها بازی نکردم تا چه برسه به 1000 تا ماشین.من نمیدونم کی الآن میره اون ماشین های قدیمی رو بر میداره؟؟؟؟
4-بحث 3 بعدی هم نکنید زمانی که فورزا 3 اومد کدوم بازی 3 بعدی بود که فورزا 3 بعدی باشه؟
5- اگه دوستان میگن از این تکنولوژی که تو ساخت gt استفاده شده تو نسل بعد هم استفاده بشه خوب میشه داستان کنسول wii که جاش اینجا نیست بگم چه بلایی سرش اومد
6- در کل من هردو بازی رو انجام دادم forza رو خودم و gt رو خونه خالم با پسر خالم زدیم.هردو خوب بودن .البته gt هم خوبی های زیادی داشت اما مربوط به گرافیک نبودن و تو این تاپیک نگفتم.

اینجا چند نکته رو میگم:

1-بعضی ها میان میگن gt رو 60 فریمه خوب forza هم رو 60 فریمه تازه همه جا از اینکه 60 فریم ثابته تو فورزا تعریف شده.اما تو gt خود سازنده ها میان میگن تو بعضی جاها افت فریم داریم.
2-منم به نظرم این نظر سنجی مشکل داره چون بازی 1 سال دیرتر اومد قرار به این باشه forza motor sport 4 برای سال 2011 عرضه میشه و از کینکت هم توش پشتیبانی خواهد شد و 3 بعدی هم هست قسمتی از اطلاعات رو تو گیم اسپات زده.البته صبر کنید تا 2 ماه دیگه عکس های اولیه از بازی بیرون میاد.پس اگه این طور باشه gt باید با forza 4 مقایسه بشه نه با 3
3-ما از نظر گرافیکی بحث میکنیم اما بعضی از دوستان بحث تعداد ماشین رو میارن وسط.راستش من تو همون فورزا هم با تمام ماشین ها بازی نکردم تا چه برسه به 1000 تا ماشین.من نمیدونم کی الآن میره اون ماشین های قدیمی رو بر میداره؟؟؟؟
4-بحث 3 بعدی هم نکنید زمانی که فورزا 3 اومد کدوم بازی 3 بعدی بود که فورزا 3 بعدی باشه؟
5- اگه دوستان میگن از این تکنولوژی که تو ساخت gt استفاده شده تو نسل بعد هم استفاده بشه خوب میشه داستان کنسول wii که جاش اینجا نیست بگم چه بلایی سرش اومد
6- در کل من هردو بازی رو انجام دادم forza رو خودم و gt رو خونه خالم با پسر خالم زدیم.هردو خوب بودن .البته gt هم خوبی های زیادی داشت اما مربوط به گرافیک نبودن و تو این تاپیک نگفتم.
کاملا تایید میشه
همه چیرو میانگین امتیازا معلوم کرده بحث الکی نکنین

تفاوت هوش مصنوعی دو تا بازی رو یه نفر زحمت کشیده گذاشته ! باید برم ببینم رو پایین ترین درجه هوش مصنوعی Forza 3 هم ماشینها انقدر ... هستن یا نه ! شاید Unlock نشده هوش مصنوعی GT5 هنوز ! :-/

http://www.microsofttranslator.com/....de/videos/Gran-Turismo-5-die-KI-5799904.html

چون تاپیک مقایسه کلی تو سایت نیست همینجا میذارمش !

کاربر mosen شما چند روزه دارین به سختی تلاش میکنین چی رو ثابت کنین!؟
کسی منکر عالی بودن فورزا نیستش هر کی هم راجبش بد میگه باید به عقل خودش شک کرد!
اون بازی یه برتری هایی داره این بازی یه برتری های دیگه.دیگه چرا انقدر دارین کشش میدین!
خوبه این بازی متاش 86 - 87 شده وگرنه اگر بالا تر از فورزا میشد نمیدونم بساط سرگرمی شما تو این چند روز چی میشد!
:d

• Like
Reactions: mehdihoo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or