مقایسه تصویری GranTurismo 5 و FORZA 3

در تصاویر زیر کدام نسخه را برتر میدانید..؟

• GranTurismo 5

رای‌ها: 183 51.3%
  • FORZA 3

رای‌ها: 174 48.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
081f97b0cfac46a3b977.jpg

d468c30563554e1d8f07.jpg

تا حدودی حق با شماست.البته در نظر بگیرید AI سعی میکنه تا جای ممکن از ماشین چپ شده فاصله بگیرد ( رد شدن میلیمتری یا سانتیمتری بین دو ماشین برای هوش مصنوعی با محدودیتهای فعلی خیلی مشکل هست )شکی نیست هوش مصنوعی forza تا perfect شدن خیلی فاصله داره
هدف اثبات بهتر بودن هوش مصنوعی forza از gt بود دوست عزیز

باید بگم با نشون دادن این عکس به کامل بودن هوش بازی کمک کردید.
قوانین رانندگی توی مسابقات رو از اینترنت بگیرید و بخونید:
من قبلا یک مجله داشتم که از اون طرف برام هدیه اومده بود و میخوندم البته تو اینترنت هم خیلی زیاد هست:
1- در هنگام رانندگی اگر مابین دو ماشین قرار گرفتید که هردو منحرف شده بودند و شک کردید که امکان جاخالی دادن ندارید و یا با نشان دادن عکس العمل سریع جان خود 100 درصد به خطر افتاده (چپ کردن و ...) و با این کار ممکن است خطرات بیشتری برای بقیه راننده ها داشته باشید اصلا نباید به ماشینی که منحرف شده و صدمه دیده و حرکت نمیکنه و یا خاموش میباشد و یا احساس میکنید راننده بی هوش است بزنید در مواقع خیلی ضروری که احساس میکنید باید به یکی برخورد کنید به طرف ماشینی که منحرف شده اما احساس میکنید راننده به هوش است یا ماشن دارای حرکت است و یا روشن بزنید.و حتی اگه سرعت ماشین خیلی کم بود هم همین قوانین ثابت هستند.
به همین خاطر تو فورزا به بهترین شکل هوش مصنوعی اجرا شد و به اون ماشین کاری نداره و معمولا شخص بازی کننده که خود کامپیوتر نباشه رو به عنوان فرد هوشیار در نظر میگیره.
با این تصاویر واقعا فورزا گل کاشت.
2- در حال رانندگی وقتی ماشینی به شما برخورد کرد هر چند ناچیز اگر احساس کردید عمدی بوده و موجب خطرات بعدی میشود ترمز کنید حتی اگر مقام خود را به خاطر این کار از دست بدید با تنظیم یک شکایت از طرف راننده و کمپانی بعد از مسابقات این تصادف از زوایای مختلف مورد بررسی قرار گرفته و در صورت عمدی بودن مقام از طرف گرفته شده و به عنوان نفر اول شما معرفی شده و نفر دیگه به عنوان خارج شدن از پیست در نظر گرفته میشود که با توجه به نوع تصادفات جریمه های سنگین تر دیگه ای از جمله حذف از چندین مسابقات و پرداخت هزینه تعمیرات ماشین به کماپنی دیگر اجبار میگردد.
این مورد هم تو فورزا به خوبی اجرا میشه کوچک ترین تماس در مسابقه طرف ترمز میکنه اما مثلا سر پیچ ترمز کردی اما کمی ماشین مالیده بشه ترمز نمیکنه و شتاب میگیره اما وقتی تو جاده صاف از پشت بزنی و یا از بقل به آرومی بزنی احساس خطر میکنه و ترمز میکنه.
اما من که تو gt تو بعضی مراحل که تصادف کردم یارو ترمز نکرد هیچ میخواد آدم رو جر بده بندازه بیرون.یه اسلحه هم میدادن کامل میشد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FaRd!N
اتفاقاً من این ویدئو رو که دیدم چشم ترسید که نکنه Forza 3 هم یه همچین مشکلی داشته رو لول پایین هوش مصنوعیش و رفتم چک کردم ! چندین و چند حالت مختلف رو بررسی کردم ! نکات زیر رو تو بازی مشاهده کردم ( روی level easy ) :

1. اگر جاده صاف باشه و بدون پیچ ماشینها به خوبی شما رو میبینن و شما رو رد میکنن .
2. اگر شما در انتهای یک جاده صاف که به یک پیش نسبتاً تند ( یا حتی پیچ نرم ) منتهی میشه و وسط جاده یا روی خط سبز به صورت نصفه قرار بگیرید ( مثل همین عکسی که از فیلم آریا گرفته شده ) ماشینها شما رو میبینن سرعتشون رو هم کم میکنن ولی به دلیل اینکه دیر شما رو دیدن نمیتونن مانع از برخوردشون بشن . اما ماشینهای پشتی که تصادف رو میبینن کمتر پیش میاد با شما برخورد کنن .
3. اگر روی یک مسیر صاف و طولانی یهو بزنید روی ترمز و فاصیه ماشین پشتی با شما زیاد باشه میتونه خودش رو از مسیر شما بکشه کنار اگر فاصله زیاد نباشه هم که برخورد صورت میگیره . ولی مثلاً اگر دو تا ماشین پشت سر هم در تعقیب شما باشن و فاصلشون زیاد باشه ماشین اولی شما رو رد میکنه اما ماشین دومی که شما رو نتونسته به موقع ببینه با شما برخورد میکنه .

ولی آریا اینجایی که ماشینت رو گذاشتی یک مسیر بسیار بلند و طولانی هست و ماشینها تقریباً به حداکثر سرعتشون رسیدن و دقیقاً قبل از اینکه به ماشین تو برسن یک قسمت تپه مانند هست جلشون که دیدشون رو کور کرده توی فیلمت هم مشخصه ! تو قسمت 2 ام از شرایطی قرار میگیره که من توصیف کردم . ماشین ترمز میگیره ولی تو رو دیر دیده و در حال ترمز هم میدونیم نیمشه تغییر مسیر داد چون اصطکاک از حالت ایستایی به حالت لغزشی تبدیل میشه و دیگه چرخها فرمون نمیگیرن ! پس کاملاً درست بوده این تصادف ! ;)

همه اینها رو تست کردم تو بازی منتهی نمیدونستم کار به فیلم گذاشتن میرسه ! :دی در هر صورت اگر زنده باشم به زودی یه نسخه GT5 با PS3 به دستم میرسه و بهتر میتونم مقایسه کنم و یا مثلاً فیلم بذارم ! :دی

آپدیت : در مورد رفتار بعضاً احمقانه ماشینها تو Forza 3 هم حرفت رو قبول دارم که بعضی وقتها یادشون میره دنده عقب بگیرن ! یا دیر این کار رو میکنن ! تو نقدم هم اشاره کردم بهش ( جزو نکات منفی )

دوست من در مورد تصادف تو پست بالایی توضیح دادم که به عمد بوده و نشون از هوش بازی بوده.
===============

خود من دقیقا همچین شرایطی رو تو اتوبان تهران کرج داشتم که ناگهان جلوم تصادف شد یه پراید و یه زانتیا خط 3 و 2 بسته شد و فقط یک باز بود منم تو پراید بودم و تو خط 3 محکم ترمز کردم اما ترسیدم بخوام فرمون رو ناگهانی بگیرم و ردشون کنم ماشین چپ کنه به ناچار فرمون رو محکم چسبیدم و آماده تصادف شدم و صاف رفتم تو دلشون.

در حال ترمز هم میدونیم نیمشه تغییر مسیر داد چون اصطکاک از حالت ایستایی به حالت لغزشی تبدیل میشه و دیگه چرخها فرمون نمیگیرن !
ببخشید ولی میشه کاربرد ABS رو توضیح بدید؟!

دوست من میدونستی استاندارد های خیلی بالاتری از abs الآن هست و از اون ها بالاتر تو مسابقه استفاده میشه اما نمیشه جلوی بعضی از این قفل شدن ها رو گرفت نمونه خیلی بزرگش که در حد خیلی بزرگ هست ترمزهای فرمول 1 هست که خیلی خیلی قوی تر و بهتر از abs هست اما در مسابقات لاستیک باز هم قفل میشه.
ما ایرانی ها الآن تازه داریم abs مصرف میکنیم خارجی ها آروم آروم دارن این استاندارد رو کنار میزارن.
استاندارد های بالاتر و بهتر:
EBS
ESP
ASR
اینا از ABS بهترن و 9 تا دیگه هم هستن که از اینایی که گفتم قویتر هستن ولی تو مسابقات استفاده میشن اما باز هم مشکلات هنوز تموم نشده

ABS کمک میکنه که ترمز ها جوری انجام بشه که چرخها کمتر روی زمین به حالت لغزش در بیان . این کار رو هم با تکه تکه ترمز گرفتن انجام میده . الان مشکل چی بود ؟

منظورشون این بود که ABS کمک میکنه تا بتونه ماشین در حال ترمز جاخالی هم بده.که تو پست بالا توضیح دادم که امکان نداره.همون طور که خودتون هم میدونید ABS فقط بعث میشه فشار به یک سمت لاستیک نیاد و کمی حالت لغذش رو کنترل کنه.
اگه ABS این کمک رو میکرد شاهد این اندازه چپ کردن سمند ها تو جاده نبودیم;)

ممنون از توضیحات تکمیلیت ! ;)

چند تا عکس مقایسه ای خوب ( بعضی ماشینهای یکسان یا شبیه در پیست های یکسان یا شبیه ! ) که فکر نکنم گذاشته باشن تو تاپیک :

آخرین ویرایش:
ABS کمک میکنه که ترمز ها جوری انجام بشه که چرخها کمتر روی زمین به حالت لغزش در بیان . این کار رو هم با تکه تکه ترمز گرفتن انجام میده . الان مشکل چی بود ؟

منظورشون این بود که ABS کمک میکنه تا بتونه ماشین در حال ترمز جاخالی هم بده.که تو پست بالا توضیح دادم که امکان نداره.همون طور که خودتون هم میدونید ABS فقط بعث میشه فشار به یک سمت لاستیک نیاد و کمی حالت لغذش رو کنترل کنه.

دوست من میدونستی استاندارد های خیلی بالاتری از abs الآن هست و از اون ها بالاتر تو مسابقه استفاده میشه اما نمیشه جلوی بعضی از این قفل شدن ها رو گرفت نمونه خیلی بزرگش که در حد خیلی بزرگ هست ترمزهای فرمول 1 هست که خیلی خیلی قوی تر و بهتر از abs هست اما در مسابقات لاستیک باز هم قفل میشه.
ما ایرانی ها الآن تازه داریم abs مصرف میکنیم خارجی ها آروم آروم دارن این استاندارد رو کنار میزارن.
استاندارد های بالاتر و بهتر:
EBS
ESP
ASR
اینا از ABS بهترن و 9 تا دیگه هم هستن که از اینایی که گفتم قویتر هستن ولی تو مسابقات استفاده میشن اما باز هم مشکلات هنوز تموم نشده
من با اینایی که شما میگی کاری ندارم!!!تجربه خودم با Forza 3 &2 که از سیستم abs استفاده میکنرو دارم میگم!!! منم نگفتم جا خالی!! تا یک حدی میشه فرمون داد!! دوستمون گفتن فرمون قفل میشه که کاملا اشتباهه!! اگر تو فورزا حالت abs خاموش و روشن رو تست بکنید متوجه حرف من میشید!!! در ضمن این سیستم هایی که گفتید تا جایی که میدونم ورای ABS هستند و کاره دیگه ای انجام میدن!!! Esp=electronic stability program , ASR=TCS=Traction control system !!!

تا حالا فکر کردین مزیت این کار چیه؟!

آخرین ویرایش:
آقا خداییش میگم به دور از هر گونه طرف داری من که ps3 ندارم که بگم از نزدیک دیدم ولی اگر بازی بعد این همه تاخیر این باشه واقعا چیز خیلی بیشتری نسبت به Forza 3 که دوسال پیش اومد نداره دیگه حداقل بایستی یک سری چیزها رعایت میشده کلا اینم شد مثل Alan Wake تاخیر زیاد ولی نتیجه ارزش این همه را نداشت

دوست من در مورد تصادف تو پست بالایی توضیح دادم که به عمد بوده و نشون از هوش بازی بوده.
===============

خود من دقیقا همچین شرایطی رو تو اتوبان تهران کرج داشتم که ناگهان جلوم تصادف شد یه پراید و یه زانتیا خط 3 و 2 بسته شد و فقط یک باز بود منم تو پراید بودم و تو خط 3 محکم ترمز کردم اما ترسیدم بخوام فرمون رو ناگهانی بگیرم و ردشون کنم ماشین چپ کنه به ناچار فرمون رو محکم چسبیدم و آماده تصادف شدم و صاف رفتم تو دلشون.

چه طوری زنده ای پس

آقا خداییش میگم به دور از هر گونه طرف داری من که ps3 ندارم که بگم از نزدیک دیدم ولی اگر بازی بعد این همه تاخیر این باشه واقعا چیز خیلی بیشتری نسبت به Forza 3 که دوسال پیش اومد نداره دیگه حداقل بایستی یک سری چیزها رعایت میشده کلا اینم شد مثل Alan Wake تاخیر زیاد ولی نتیجه ارزش این همه را نداشت

حرفه ایشون کاملا تایید میشه ولی کیه که گوش بده

تا حالا فکر کردین مزیت این کار چیه؟!

برادر من چرا 20 سؤالی میپرسی ؟ خب همون اول قشنگ بگو چی می خوای بگی دیگه !

تو پست قبل نه قبلیش گفتم ! که چرخها تا وقتی روی زمین به حالت لغزش در نیومدن ماشین فرمون پذیر هست بواسطه اصطکاک ایستایی بین چرخها و آسفالت اما وقتی این حالت از بین میره و چرخها روی زمین میلغزن دیگه ماشین درست فرمون نمیگیره و تقریباً تو همون جهتی که داشته میرفته به راهش ادامه میده ! از ABS هم استفاده میکنن تا کمک بکنه این حالت لغزش ( یا به عبارتی قفل شدگی چرخها ) کمتر بشه و ترمز رو تکه تکه اعمال میکنه ، که این رو هم از حرفهام میشه فهمید که به چه دردی میخوره ! برای کمک به فرمان پذیر کردن خودرو در سرعت های بالا بکار میره ! من هم نگفتم کمک نمیکنه اما مشکل رو کامل حل نمیکنه و در کنارش توی ترمزهای شدید چرخها هم کند تر میچرخن !

از اینها گذشته تو ویدئویی که گذاشته فاصله خیلی کوتاهی داره برای ترمز گرفتن اون ماشین ! دوربین بیرون نمای ماشین آریا رو نگاه نکنید ! اون از بالاست و شما زودتر از BMW X5 ای که داره به سمتتون میاد میتونید اون رو ببینید !

تو این ویدئویی هم که خودم ضبط کردم میتونید ببینید انواع رفتارهای داخل بازی رو ( روی لول easy ) اولین ماشین راحت رد میکنه سه تای بعدی دوتاشون راحت رد میکنن و سمت راستیه نمیتونه از مسیری که شما هستین بره کنار و میزنه رو ترمز اما با شما برخورد میکنه ماشینهای بعدی هم اولی خیلی راحت مسیر بین دو تا ماشین رو میگیره و میره و آخری هم با یه برخورد کوچولو از وسط دو تا ماشین رد میشه ! این اتفاق هم دقیقاً همون جایی رخ میده که ماشین آریا پارک شده بود ! و همه اینها رو بذارید کنار هم و با ویدئوی GT5 مقایسه کنید که جاده خالی هست اما میرن تو دل ماشینی که کنار جاده وایستاده ! حالا خوبه GT5 مشکل داشته و الان یک صفحه تمام ما باید از Forza 3 دفاع کنیم !! #:-s

خب مشکل شما اینکه نه gt5p رو بازی کردید نه gt5 رو در نتیجه می گید بازی تغییرات آنچنانی نکرده . لطف کن در مورد چیزی که اطلاع نداری نظر نده . بازی تغییرات خیلی زیادی کرده ولی شما چشم دیدنش و ندارید !
میشه بگی منظورت از باقی مسائل تکنیکی چیه ؟
اتفاقا شما باحالتری . یعنی شما میگی بازی مربع مربع هستش ؟
یه نگاه به اون عکس بنداز ؟ ا خودت خوب میدونی به عکس اعتبازی نیست ولی چون فن forza هستی یا افت داره قبول کنی یا ... ;)

1hnziwrvjwex3s9grg0u.gif

اینو یکی از دوستان تو تایپیک gt5 گذاشته بود
من خودم اول فکر میکردم که آنلاینه ولی یکی از دوستان توضیح دادن که یکی از بخش ها آفلاین هستش
دربابید هوش مصنوعی و عملکرد سریع ماشین رو به رویی را :d
یه چند دقیقه صبر کنید روان میاره

برای بار دهم مگیم ! آقا جان هر مشکلی داری برو تو این سایت مطرح کن ! من اینها رو فقط ترجمه کردم ! برو همین هایی که میگی رو ترجمه کن بذار تو کامنتهای سایتشون ببینیم چی جوابتون رو میدن ! ازشون بپرس چرا دروغ تحویل ملت میدن یا هر چیز دیگه ای ! به من ربطی نداره ! من بیکار نیستم برم مدرک جعل کنم بیام بذارم اینجا ! اگر تو ترجمه یا انتقال مفاهیم مشکلی هست در بست در خدمتتم گردنم از مو باریک تر !

مقاله اصلی

ترجمه من

آخرین ویرایش:
اتفاقاً این پست خیلی هم مفید هست ! خیلی ها تو این 2 سال فکر میکردن GT5 تغییرات عمده ای نسبت به GT5p پیدا میکنه ولی تا اینجایی که میشه دید و تو این پیستها تغییرات چندانی صورت نگرفته و باقی مسائل تکنیکی بازی هم مورد بحث قرار گرفته ! البته DF برای Forza 3 هم همچین کاری رو انجام داده و با Forza 2 مقایسش کرده و در آخرین قسمت مقایسش با GT5p ( که تفاوت چندانی با GT5 نداره طبق مقاله جدید خودشون ) گفته T10 اختلاف گرافیکی GT5p با Forza 2 رو پر کرده و فقط تو بازتابهای آینه مانند ماشینها به GT5 نمیرسه ! که این رو هم تو ویدئویی که صفحه قبل گذاشتم و این جا هم میذارم میتونید ببیند که Forza 3 انعکاس آینه مانند هم داره فقط نه روی همه رنگها که طبیعی هم هست به نظرم .

http://www.eurogamer.net/videos/digitalfoundry-forza-motorsport-3-frame-rate-analysis?size=hd

در آخر هم باید بگم شما خیلی باحالی ! از هر چیزی که خوشت نیاد بهش میگی فیک ؟ #:-s

خب مشکل شما اینکه نه gt5p رو بازی کردید نه gt5 رو در نتیجه می گید بازی تغییرات آنچنانی نکرده . لطف کن در مورد چیزی که اطلاع نداری نظر نده . بازی تغییرات خیلی زیادی کرده ولی شما چشم دیدنش و ندارید !
میشه بگی منظورت از باقی مسائل تکنیکی چیه ؟
اتفاقا شما باحالتری . یعنی شما میگی بازی مربع مربع هستش ؟
یه نگاه به اون عکس بنداز ؟ ا خودت خوب میدونی به عکس اعتبازی نیست ولی چون فن forza هستی یا افت داره قبول کنی یا ... ;)

1hnziwrvjwex3s9grg0u.gif

اینو یکی از دوستان تو تایپیک gt5 گذاشته بود
من خودم اول فکر میکردم که آنلاینه ولی یکی از دوستان توضیح دادن که یکی از بخش ها آفلاین هستش
دربابید هوش مصنوعی و عملکرد سریع ماشین رو به رویی را :d
یه چند دقیقه صبر کنید روان میاره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or