need to fight
کاربر سایت
تا حدودی حق با شماست.البته در نظر بگیرید AI سعی میکنه تا جای ممکن از ماشین چپ شده فاصله بگیرد ( رد شدن میلیمتری یا سانتیمتری بین دو ماشین برای هوش مصنوعی با محدودیتهای فعلی خیلی مشکل هست )شکی نیست هوش مصنوعی forza تا perfect شدن خیلی فاصله داره
هدف اثبات بهتر بودن هوش مصنوعی forza از gt بود دوست عزیز
باید بگم با نشون دادن این عکس به کامل بودن هوش بازی کمک کردید.
قوانین رانندگی توی مسابقات رو از اینترنت بگیرید و بخونید:
من قبلا یک مجله داشتم که از اون طرف برام هدیه اومده بود و میخوندم البته تو اینترنت هم خیلی زیاد هست:
1- در هنگام رانندگی اگر مابین دو ماشین قرار گرفتید که هردو منحرف شده بودند و شک کردید که امکان جاخالی دادن ندارید و یا با نشان دادن عکس العمل سریع جان خود 100 درصد به خطر افتاده (چپ کردن و ...) و با این کار ممکن است خطرات بیشتری برای بقیه راننده ها داشته باشید اصلا نباید به ماشینی که منحرف شده و صدمه دیده و حرکت نمیکنه و یا خاموش میباشد و یا احساس میکنید راننده بی هوش است بزنید در مواقع خیلی ضروری که احساس میکنید باید به یکی برخورد کنید به طرف ماشینی که منحرف شده اما احساس میکنید راننده به هوش است یا ماشن دارای حرکت است و یا روشن بزنید.و حتی اگه سرعت ماشین خیلی کم بود هم همین قوانین ثابت هستند.
به همین خاطر تو فورزا به بهترین شکل هوش مصنوعی اجرا شد و به اون ماشین کاری نداره و معمولا شخص بازی کننده که خود کامپیوتر نباشه رو به عنوان فرد هوشیار در نظر میگیره.
با این تصاویر واقعا فورزا گل کاشت.
2- در حال رانندگی وقتی ماشینی به شما برخورد کرد هر چند ناچیز اگر احساس کردید عمدی بوده و موجب خطرات بعدی میشود ترمز کنید حتی اگر مقام خود را به خاطر این کار از دست بدید با تنظیم یک شکایت از طرف راننده و کمپانی بعد از مسابقات این تصادف از زوایای مختلف مورد بررسی قرار گرفته و در صورت عمدی بودن مقام از طرف گرفته شده و به عنوان نفر اول شما معرفی شده و نفر دیگه به عنوان خارج شدن از پیست در نظر گرفته میشود که با توجه به نوع تصادفات جریمه های سنگین تر دیگه ای از جمله حذف از چندین مسابقات و پرداخت هزینه تعمیرات ماشین به کماپنی دیگر اجبار میگردد.
این مورد هم تو فورزا به خوبی اجرا میشه کوچک ترین تماس در مسابقه طرف ترمز میکنه اما مثلا سر پیچ ترمز کردی اما کمی ماشین مالیده بشه ترمز نمیکنه و شتاب میگیره اما وقتی تو جاده صاف از پشت بزنی و یا از بقل به آرومی بزنی احساس خطر میکنه و ترمز میکنه.
اما من که تو gt تو بعضی مراحل که تصادف کردم یارو ترمز نکرد هیچ میخواد آدم رو جر بده بندازه بیرون.یه اسلحه هم میدادن کامل میشد.
آخرین ویرایش: