مقایسه تصویری GranTurismo 5 و FORZA 3

در تصاویر زیر کدام نسخه را برتر میدانید..؟

• GranTurismo 5

رای‌ها: 183 51.3%
  • FORZA 3

رای‌ها: 174 48.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
به جای درک اون چیزی که گفتم داری غلط می گیری ...
سایه زیر شاخه نورپردازیه.
حتما شما فقط به بازتاب نور و تشعشعاتتش می گی نور پردازی ؟

تنها برتری که Gt در نمای کاکپیت داره , انیمیشن دست راننده هست ...
وگرنه نورپردازی داخل خیلی بده , مخصوصا وقتی از زیر سایه درختی رد میشه ... دندونه دار بودنش تو سرعت بالا هم حس میشه ... یعنی اون همه سر و صدا در مورد هسته Cpu و پلیگون و تبلیغ روی مدلهای پریمیوم و 1000 ماشین (فقط از لحاظ کمییت دهن پر کنه,800:-&)*,5-6 سال کار و ... نتیجش باید این باشه .

من Ps3 ندارم , تنها دلیلی که می خواستم PS3 بخرم همین GT5 بود ...
خوب شد این کارو نکردم و نمی کنم ...
کسی که GT5 نشناسه و بخواد برای اولین بار بازی کنه باید به امتیازات و رویوها و تریلر ها توجه کنه ...
ما رفتیم با بهترین بازی شبیه ساز رانندگی این نسل حال کنیم
برتری GT5 در این زمینه بسیار بیشتر از چیزی هستش که شما در ذهنیاتتون می پرورونید، نور پردازی فوق العاده رئلستیک نسبت به سیستم HDR کارتونی و تند FM3، کیفیت بی نظیر جزئیات منتهی به کاکپیت ماشین، القای حس بشدت واقعی قرار گیری بازیباز پشت ماشین مورد نظر و . . . و اما در مورد سایه زنی بازی باهاتون موافقم، از اونجایی که سایه زنی بازی از یک سیستم پیچیده و داینامیک خیلی قوی پیروی میکنه دندونه دار بودن سایه ها توی ذوق میزنه که البته در برخی مواقع اینگونه است.

به عنوان کسی که GT5 رو بهترین شبیه ساز رانندگی نسل (دقت کنید شبیه ساز) میدونم بهت توصیه میکنم اگر واقعاً دنبال یک Racing Sim ناب هستی لحظه ای برای خرید PS3 و این بازی درنگ نکن، اما اگر هدف از دادن پستت فقط جهت کم کردن ارزش های بازی بوده که خُب اون موقع قضیه ش فرق میکنه.

این ویدئو هم ببینید بد نیست قضاوت با خودتون
http://www.youtube.com/watch?v=XGFdfCXMosg&feature=fvw
این مقایسه اگر اشتباه نکنم با دمو 200mb از GT5 هست دیگه ؟ آره ؟, مقایسه نمای کاکپیتشون خیلی جالبه, برتری فاحش دمو 200 مگی GT5

آخرین ویرایش:
ببین دقت نمیکنی ، همینطوری میشه ! در حقیقت این مدلسازی که خیلی هم عادی هست کار زمینی ها هست ! T10 سعادت همکاری با مریخی ها رو نداشته هنوز متأسفانه و توانایش در مدلسازی از حد عکس پایین فراتر نرفته ! :(

426948030_20100413_screen.jpg

ولی اینی که پایین میذارم از تکنولوژی بسیار عجیبی استفاده شده توش و فک میکنم پای فضایی ها هم در میون باشه ! شما میتونی از این تکنولوژی عجیب در 1080p به صورت 3D و در 60fps لذت ببری ! این عکسها هم بر خلاف تکنولوژی T10 که در حد PS2 هست کاملاً در حد PS3 کار شده روشون ( نکته مهمی بود ) و شاید بشه ازشون در نسل بعد هم استفاده کرد ، سازندش که نظرش مثبت بود !

اما از شوخی و جک و متلک گفتن و ... که بگذریم ( دو تا عکسی که بالا گذاشتم اصلآً شوخی نبود ! متأسفانه ! ) میرسیم به بحث جدی ! بهترین مدلسازی های کاکپیت GT5 این دو تا هست دیگه ؟ یعنی جزو بهترینها هستن ؟ بهتره تصاویر رو بزرگ کنید و مقایسه کنید کیفیت کار ها رو !

مقاله digitalfoundry در مورد GT5 رو هم دارم میخونم اگه نکته جالب توجهی داشت میذارم همین جا !
حالا که اینطوره از نظر من forza 3 در حد GT4 هم نیست!
واقعا برام عجیبه،تو تمام این شات ها برتری گرافیکی GT5 رو ثابت می کنه (حتی بچه 6 ماهه هم می تونه تشخیص بده:دی) اونوقت باز میاید می گید ماست سیاهه؟=))
به جان خودم هیچی از ارزش 3 forza کم نمی شه چون یه سال پیش اومده!
نمی دونم چطور 69 نفر به forza 3 رای دادن!دیگه فن بوی بازی هم حدی داره:)
من خودم اگه پارسال GT5 اومده بود و الان 3 forza میومد صد در صد به 3 forza رای می دادم.بیاید انصاف داشته باشیم و الکی بخاطر کینه تصمیم ناعاقلانه نگیریم.
اون عکس ها رو هم بیخیال شید:دی منم می تونم n عدد عکس از بازیای مختلف نشونتون بدم در حالیکه بافت ها هنوز لود نشدن یا باگ دارن و...:دیتمام این مشکلات با یه پچ تموم می شه می ره پی کارش:دی
با این باگ ها چیزی از عظمت گرافیک بازی کم نمی شه:دی
آقا شما اینو نگاه کن تا 2نسل قبل کنسولا همچین چیزی نمیبینی:d
Gran_Turismo_5_h_ssliche_Standard_Autos__5_.jpg
یاده گذشته ها زنده شد:xgt1
خواهشا شما هر موقع بازی رو گرفتی بعد در این مورد نظر بده.این ایراد ممکنه بخاطر دیر لود شدن تکسچرها یا یه باگ یک در هزار باشه.
اگه هم این مشکل جدی باشه فوقش PD یه پچ می ده و رفع می شه.مسئله اینجاست که GT5 از لحاظ گرافیک forza 3 رو می بلعه و نمی خواید چنین مسئله ساده و روشنی رو قبول کنید!
این نظر سنجی و تاپیک کمپلت غیر واقعیه!!!!! به نظرم تو این سایت جمع بزنی 60 70 نفر GT5 بازی کردند اما فورزا رو بالای 300 نفر!!!!!!!
پس نه خوردید نان گندم نه دیدید دست مردم!
طرف پی اس3 نداره کلا! GT5 بازی نکرده میاد نظر میده! این واقعا نمیدونم چیو نشون میده!!!!!!!
فورزا رو باید گفت بالای 10 هزار نفر;)
=================
ضمنا اگه دوستان ناراحت شدن یا من اطلاعات غلط دادم (بخاطر اینکه تجربه ام تو این جور بازیا زیاد نیست) شرمنده.
باشه آقا جان ، بگو Forza 3 سال 2009 ای 360 در حد GT4 سال 2005 ای PS2 نیست ! در عوض ناراحت نشو اگر یه عده فکر میکنن GT5 سال 2010 ای PS3 در حد Forza 3 سال 2009 ای 360 نیست !

بچه 6 ماهه هم خواستی بیار یکدوم رو انتخاب کنه ! من 4 تا عکس و مطلب گذاشتم ، بقیه هم چشم دارن میبینن ، عقل هم دارن انتخاب میکنن ! نه شعبده بایی هست ، نه سحری ، نه جادویی ! انتظار هم ندارم Forza این نظر سنجی رو ببره چون تا بوده فن بازی بوده تا فن بازی بوده کنسول سونی برنده ! مشاالله فن بیسش میخوره بقیه کنسولها رو ، دیگه خودت تا ته ماجرا برو !

ضمن اینکه اگر نمیدونید بدونید ! سال پیش ملت داشتن مدلسازی های 1,000,000 پلیگونی Forza 3 رو که تو عکسهای Photo Mode به کار میره بخاطر مدلسازی های 200,000 پلیگونی GT5p زیر سؤال میبردن ! فک کنم GT5 هم برد نظر سنجی گرافیک سال پیش رو ! الان هم که خود شما میای میگی Forza 3 در حد نسل قبل هست و ... پس دیگه خواهشاً درباره این مسائل نظر ندید و بقیه رو به فن بازی متهم نکنید وقتی خودتون نمیتونید با مسائل منطقی روبرو بشید !
خط اول شوخی بود.امیدوارم متوجه شده باشید.
=)) واقعا گوش ملت رو دراز میبینی یا خودتو میزنی به کوچه علی چپ؟ نمیگی بهت میخندن با این حرفا؟!

یعنی این سایت هایی که مقایسه انجام دادن و عکس گرفتن به اندازه شما عقلشون نمیرسیده و همینکه بازی شروع شده زود سریع عکس گرفتن که اجازه ندن بافت ها لود بشه و GT5 رو زیر سوال ببرن؟ =))

در ضمن اینجا گفتی جای دیگه نگو این حرفو. کیفیت بافت ها مگه باگه که با پچ حل بشه؟ واقعا به خودت شک نمیکنی این حرفا رو میزنی برادر من؟!
من تا خودم اینا رو به چشم نبینم نمی تونم نظر بدم چون این مشکل ممکنه بخاطر عوض شدن دید و یه لودینگ یکی دو ثانیه ای باشه یا فقط از یه زاویه دید خاص بافت ها اینجوری به نظر برسن.اگه یکی از بچه هایی که بازی رو گرفته یه شات از همین ماشین بذاره بهتره می شه نظر داد;)

آخرین ویرایش:
برتری GT5 در این زمینه بسیار بیشتر از چیزی هستش که شما در ذهنیاتتون می پرورونید، نور پردازی فوق العاده رئلستیک نسبت به سیستم HDR کارتونی و تند FM3، کیفیت بی نظیر جزئیات منتهی به کاکپیت ماشین، القای حس بشدت واقعی قرار گیری بازیباز پشت ماشین مورد نظر و . . . و اما در مورد سایه زنی بازی باهاتون موافقم، از اونجایی که سایه زنی بازی از یک سیستم پیچیده و داینامیک خیلی قوی پیروی میکنه دندونه دار بودن سایه ها توی ذوق میزنه که البته در برخی مواقع اینگونه است.

به عنوان کسی که GT5 رو بهترین شبیه ساز رانندگی نسل (دقت کنید شبیه ساز) میدونم بهت توصیه میکنم اگر واقعاً دنبال یک Racing Sim ناب هستی لحظه ای برای خرید PS3 و این بازی درنگ نکن، اما اگر هدف از دادن پستت فقط جهت کم کردن ارزش های بازی بوده که خُب اون موقع قضیه ش فرق میکنه.

این مقایسه اگر اشتباه نکنم با دمو 200mb از GT5 هست دیگه ؟ آره ؟, مقایسه نمای کاکپیتشون خیلی جالبه, برتری فاحش دمو 200 مگی GT5

سیستم نور پردازی Forza 3 بینقص هست . تنها عیبی که میشه روش گذاشت عمق سایه زنیش هست که اون هم با اضافه شدن چند تا شیدر حل شده تو Forza 4 و تو E3 دیدیم نتیجش رو ! اون چیزی که تند هست ( من بهش میگم شاد ) رنگ بندی بازی هست و به سبک گرافیکی بازی مربوط میشه نه به کیفیت و ... سبک گرافیکیش اینطوری هست . البته بعضی رنگ های تند رو بد کار کردن که امیدوارم رفعش کنن و هیچکدوم این مسائل ربطی به HDR کم نظیر بازی نداره !

الان سیستم پیچیده داینامیک خیلی قوی ... (!) چی بود شما گفتی ؟ یجوری حرف میزنید انگار فوق پیشرفته هست و برای اولین بار هست که بوجود اومده ! خیلی از بازیها سایه پردازی داینامیک و سیستم چرخش شب و روز رو داشتن و دارن !!

من هم ( و کسایی که رأی دادن احتمالاً ) چیزی رو تو ذهنیاتم پرورش ندادم ، چیزی رو که تو فیلمها میبینم میگم یا تو عکسها ! 100 تا از کاکپیت های Forza 3 ( یکم بیشتر یا کمتر ) رو دیدم و دارم میگم این مدلسازی هایی که دارین میبینین خیلی تفاوتی ندارن ! حالا Self Shadowing داخل کابین GT5 یجور کار شده و داخل Forza 3 جور دیگه !

واقعا برام عجیبه،تو تمام این شات ها برتری گرافیکی GT5 رو ثابت می کنه (حتی بچه 6 ماهه هم می تونه تشخیص بده:دی) اونوقت باز میاید می گید ماست سیاهه؟=))
من خودم اگه پارسال GT5 اومده بود و الان 3 forza میومد صد در صد به 3 forza رای می دادم.بیاید انصاف داشته باشیم و الکی بخاطر کینه تصمیم ناعاقلانه نگیریم.
اون عکس ها رو هم بیخیال شید:دی منم می تونم n عدد عکس از بازیای مختلف نشونتون بدم در حالیکه بافت ها هنوز لود نشدن یا باگ دارن و...:دیتمام این مشکلات با یه پچ تموم می شه می ره پی کارش:دی

خواهشا شما هر موقع بازی رو گرفتی بعد در این مورد نظر بده.این ایراد ممکنه بخاطر دیر لود شدن تکسچرها یا یه باگ یک در هزار باشه.
اگه هم این مشکل جدی باشه فوقش PD یه پچ می ده و رفع می شه.مسئله اینجاست که GT5 از لحاظ گرافیک forza 3 رو می بلعه و نمی خواید چنین مسئله ساده و روشنی رو قبول کنید!

=================
ضمنا اگه دوستان ناراحت شدن یا من اطلاعات غلط دادم (بخاطر اینکه تجربه ام تو این جور بازیا زیاد نیست) شرمنده.

باشه آقا جان ، بگو Forza 3 سال 2009 ای 360 در حد GT4 سال 2005 ای PS2 نیست ! در عوض ناراحت نشو اگر یه عده فکر میکنن GT5 سال 2010 ای PS3 در حد Forza 3 سال 2009 ای 360 نیست !

بچه 6 ماهه هم خواستی بیار یکدوم رو انتخاب کنه ! من 4 تا عکس و مطلب گذاشتم ، بقیه هم چشم دارن میبینن ، عقل هم دارن انتخاب میکنن ! نه شعبده بایی هست ، نه سحری ، نه جادویی ! انتظار هم ندارم Forza این نظر سنجی رو ببره چون تا بوده فن بازی بوده تا فن بازی بوده کنسول سونی برنده ! مشاالله فن بیسش میخوره بقیه کنسولها رو ، دیگه خودت تا ته ماجرا برو !

ضمن اینکه اگر نمیدونید بدونید ! سال پیش ملت داشتن مدلسازی های 1,000,000 پلیگونی Forza 3 رو که تو عکسهای Photo Mode به کار میره بخاطر مدلسازی های 200,000 پلیگونی GT5p زیر سؤال میبردن ! فک کنم GT5 هم برد نظر سنجی گرافیک سال پیش رو ! الان هم که خود شما میای میگی Forza 3 در حد نسل قبل هست و ... پس دیگه خواهشاً درباره این مسائل نظر ندید و بقیه رو به فن بازی متهم نکنید وقتی خودتون نمیتونید با مسائل منطقی روبرو بشید !

=)) واقعا گوش ملت رو دراز میبینی یا خودتو میزنی به کوچه علی چپ؟ نمیگی بهت میخندن با این حرفا؟!

یعنی این سایت هایی که مقایسه انجام دادن و عکس گرفتن به اندازه شما عقلشون نمیرسیده و همینکه بازی شروع شده زود سریع عکس گرفتن که اجازه ندن بافت ها لود بشه و GT5 رو زیر سوال ببرن؟ =))

در ضمن اینجا گفتی جای دیگه نگو این حرفو. کیفیت بافت ها مگه باگه که با پچ حل بشه؟ واقعا به خودت شک نمیکنی این حرفا رو میزنی برادر من؟!

=================
عزیز از کجا میدونی بازیرو نگرفتم؟!:-/(نمیدونم چرا تا یکم از بدیای gt5 میگی فکر می کنن gt5 رو بازی نکردی یا نداری مطمئن باش اگه خودم ندیده بودم و بازی نمی کردم هیچ وقت نظر نمی دادم عزیز)
تو مشهد اولین نفری که بازیرو گرفت فکر کنم من بودم(اونم به1000بدبختی)
ولی هنوز نفهمیدم کجای گرافیک gt5 گرافیک forza3 رو می بلعه؟!:-/:-/:-/
شما شاید با ماشینای استاندارد بازی نکردی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ДядsЙ
داداشای گلم بذارید فن بوی های GT5 حال کنن واسه خودشون.آخه ضایع شدن بعد از 6 سال سر کار بودن دیگه چاره ای جز امثال گرافیک GT گرافیک Forza رو می بلعه و نمیدونم GT5 بهترین ریسینگ کل ادوار تاریخه و ازین حرفای بیهوده بزنن ;))
خدایی سوزش داره اینهمه سال سر کار باشه آدم.خدا رحم کنه Forza 4 بیاد دیگه اینا چه حرفی دارن واسه گفتن ! :d

• Like
Reactions: taherism

من بخوام بخرم به نظر منتقدین , چشم و عقل خودم رجوع می کنم ...
با نظر فن های بازی کاری ندارم ...

سایه ها هم چون از سیستم پیچیده و بسیار پیشرفته قرن 21 استفاده می کنن اینقدر بد شده ؟
من نمی گم نور پردازی و سایه ها :d Forza بهتره یا بدتره , دارم می گم این GT5 که قرار بود همه چیز و بخوره چرا اینجوریه ؟:|

از کی تا حالا مقایسه بازی بر اساس حجم بوده ؟

سیستم داینامیک رندر سایه های بازی با نور پردازی پیچیده (تغییرات آب و هوایی که باعث میشه سورس نور هر لحظه تغییر مکان بده) ترکیب میشه و اون چیزی رو که گفتم بوجود میاره، درسته پیش از این تو سایر بازی های دیگه هم همچین چیزی رو دیدیم اما بنظر من GT5 این مهم رو کاملتر کرده و اگر سایه ها با رزولوشن کمی تو بازی قرار داده نمیشدن که نهایتاً منجر به پیکسل پیکسل شده بنظر برسن امری بس فوق العاده برای یک بازی ریسینگ طلقی میشد.

هدف از نام بردن 200mb size فقط اشاره به دمو Academy بازی بود که سال گذشته عرضه شد.

آخرین ویرایش:
داداشای گلم بذارید فن بوی های GT5 حال کنن واسه خودشون.آخه ضایع شدن بعد از 6 سال سر کار بودن دیگه چاره ای جز امثال گرافیک GT گرافیک Forza رو می بلعه و نمیدونم GT5 بهترین ریسینگ کل ادوار تاریخه و ازین حرفای بیهوده بزنن ;))
خدایی سوزش داره اینهمه سال سر کار باشه آدم.خدا رحم کنه Forza 4 بیاد دیگه اینا چه حرفی دارن واسه گفتن ! :d

جای تو بودم این پست جک رو همین الان ویرایش میکردم.!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or