مقایسه تصویری GranTurismo 5 و FORZA 3

در تصاویر زیر کدام نسخه را برتر میدانید..؟

• GranTurismo 5

رای‌ها: 183 51.3%
  • FORZA 3

رای‌ها: 174 48.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
997948030_20100413_screen.jpg
Jesus عجب گرافیکی!:o
احیانا تو Turn 10 آدم فضایی ها کار نمی کنن؟وقتی این شات رو دیدم داشتم از هیجان زدگی می ترکیدم آخه این شات (کاکپت با اینهمه جزئیات و گرافیک نور پردازی عالی در حد ps2) کجا و کاپکت های GT5 کجا.
واقعا الان فهمیدم چرا ign از اول (علم غیب داشته) فورزا رو بهترین ریسینگ این نسل انتخاب کرد...

احیانا تو Turn 10 آدم فضایی ها کار نمی کنن؟وقتی این شات رو دیدم داشتم از هیجان زدگی می ترکیدم آخه این شات (کاکپت با اینهمه جزئیات و گرافیک نور پردازی عالی در حد ps2) کجا و کاپکت های GT5 کجا.
واقعا الان فهمیدم چرا ign از اول (علم غیب داشته) فورزا رو بهترین ریسینگ این نسل انتخاب کرد...
البته In game نیست :d
ایشون مسخره کردن...

من هم جوابشون نیش دار دادم :دی

آخرین ویرایش:
بچه ها دارن یه بازی مال پارسال رو با یه بازی روز اونم چی GT5 !مقایسه میکنن بعدم تازه میگن گرافیک پارسالیه بهتره!بابا بی خیال.
تو جزییات ماشین ها دقت کنین اصلا مقایسشون خنده داره!

این عکس برای gt5هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:-o
بعـــله همون قضیه ماشین ها ی استاندارد!:d که به قول فن های عزیز مشکل خاصی نیست!
فقط گرافیک ماشین به مرحوم ps1 می خوره که یه یاد اوج قدرت گراند لولــیسمو در زمان ps1 !:d

• Like
Reactions: Dreadlord
فقط گرافیک ماشین به مرحوم ps1 می خوره که یه یاد اوج قدرت گراند لولــیسمو در زمان ps1 !:d
عزیزم گراند مارک یک نوع ویسکی هست، اون چیزی که شما میگی گِرَن هست.
مطمعناً Gran, "گراند" خوانده نمیشه، میشه ؟

• Like
Reactions: S0HEIL
عزیزم من نمی خواد انگلیش بهم یاد بدی;) اگر کمی دقت کنی می فهمی عمدی بوده یا از روی بی سوادی؟!:|
از اونجا که عده کثیری رو دیدم همچون شما به اشتباه Gran رو "گراند" تلفظ میکنن پس نمیتونه از روی عمد باشه.
در کل فراموشش کن، خوش باشین.

آخرین ویرایش:
از اونجا که عده کثیری رو دیدم همچون شما به اشتباه Gran رو "گراند" تلفظ میکنن پس نمیتونه از روی عمد باشه.
در کل فراموشش کن، خوش باشین.
من هم به خاطر همین عمدا این طور تلفظش کردم! این گرن چرا تو ایران گراند تلفظ میشه؟!
اما این مشکل حاکی از عنوان فوق محبوب grand theft auto در ایران که فکر می کنن این هم ؛ همان Grand هست!

ببین دقت نمیکنی ، همینطوری میشه ! در حقیقت این مدلسازی که خیلی هم عادی هست کار زمینی ها هست ! T10 سعادت همکاری با مریخی ها رو نداشته هنوز متأسفانه و توانایش در مدلسازی از حد عکس پایین فراتر نرفته ! :(

426948030_20100413_screen.jpg

ولی اینی که پایین میذارم از تکنولوژی بسیار عجیبی استفاده شده توش و فک میکنم پای فضایی ها هم در میون باشه ! شما میتونی از این تکنولوژی عجیب در 1080p به صورت 3D و در 60fps لذت ببری ! این عکسها هم بر خلاف تکنولوژی T10 که در حد PS2 هست کاملاً در حد PS3 کار شده روشون ( نکته مهمی بود ) و شاید بشه ازشون در نسل بعد هم استفاده کرد ، سازندش که نظرش مثبت بود !

اما از شوخی و جک و متلک گفتن و ... که بگذریم ( دو تا عکسی که بالا گذاشتم اصلآً شوخی نبود ! متأسفانه ! ) میرسیم به بحث جدی ! بهترین مدلسازی های کاکپیت GT5 این دو تا هست دیگه ؟ یعنی جزو بهترینها هستن ؟ بهتره تصاویر رو بزرگ کنید و مقایسه کنید کیفیت کار ها رو !

مقاله digitalfoundry در مورد GT5 رو هم دارم میخونم اگه نکته جالب توجهی داشت میذارم همین جا !

آخرین ویرایش:
آقا شما اینو نگاه کن تا 2نسل قبل کنسولا همچین چیزی نمیبینی:d
Gran_Turismo_5_h_ssliche_Standard_Autos__5_.jpg
یاده گذشته ها زنده شد:xgt1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or