مقایسه تصویری GranTurismo 5 و FORZA 3

در تصاویر زیر کدام نسخه را برتر میدانید..؟

• GranTurismo 5

رای‌ها: 183 51.3%
  • FORZA 3

رای‌ها: 174 48.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
50000 تا عکس از گیم پلی بازی با هود اومده بیرون اد چسبیدین به همین عکس، هر چند تو همین عکس داغون هم با محیط فروزا برابری میکنه البته به جز درختا که به طرز عجیبی تو این عکس بی کیفیتند :d

خب تو این عکس اکثر بعد های مختلف گرافیک بازی مشخص میشه . طراحی ماشین ها واقعا عالیه . اما بجاش طراحی محیط اصلا خوب نیست . تو بقیه عکسا شاید مثه این انقد جامع همشو با هم نداشته باشه .

خب تو این عکس اکثر بعد های مختلف گرافیک بازی مشخص میشه . طراحی ماشین ها واقعا عالیه . اما بجاش طراحی محیط اصلا خوب نیست . تو بقیه عکسا شاید مثه این انقد جامع همشو با هم نداشته باشه .
بله بله تو 99% درصد عکسها چیزی مشخص نیست فقط تو همین یک عکس بصورت جامع همه چیز رویت میشه، قبول شما درست میگی.

خب بازگشت مجدد خودم رو تبریک میگم ! :d بعد از یک سال در همچین روزی من به خودم حق میدم که بزنم زیر حرفم و یه چیزهایی رو بگم ! :d

Epic lol :دی

==================

مدل سازی ماشین های پرمیوم GT5 یه مقدار بهتره، استانداردش خیلی پایینتره. کاکپیت GT5 خیلی بهتره و محیط های Forza 3 هم از GT5 با کیفیت تره.

IGN هم به گرافیک هر دو بازی 9 داده (البته بعضی سایت ها هم به GT5 دادند 7 و 8 که در نظر نمیگیریم:دی).

پ.ن: پیشنهاد میکنم نظر سنجی تاپیک بقلی یه بار Reset بشه تا ببینیم بازم 40% آراء رو به خودش اختصاص میده؟:دی چون این بار دیگه Photo Mode و Photo Travel Mode نیست...:دی

------------------------------------------

بابک جون با اینکه دوست دارم ولی باید بپرسم چرا چیز میگی ؟ :d کاکپیت هاشون انصافاً تفاوت آنچنانیی نداره ! اصلاً من بجز تفاوت در سبک نور پردازی چیز دیگه ای نمی بینم !

این شما و این هم جادوی قرن 21 !! مدلسازی های نسل بعدی GT5 را ( طبق گفته استاد (!) ) با مدلسازی نسل قبلی Forza 3 ( طبق گفته فن های استاد (!) ) مقایسه میکنیم ! :d

واقعاً ازت نا امید شدم بابی ! اونم بعد از خوندن اون متن عریض و طویل ! :|

این مقایسه دو تا عنوان هست که یکی سال 2010 اومده و یکی سال 2009 !

واقعاً بجز شاید 40-50 تا پلیگون کمتر روی نوارهای فلزی دور چرغها این دو تا مدل چه تفاوتی با هم دارن ( البته سعی کنید به محیط اطراف نگه نکنید ! اون لکه های سبزی هم که پشت ماشین سفید میبیند کاغذ دیواری با طرح درخت هستن ! :d ) خب توی 365 روز واقعاً عملکرد شاهکاری داشته PD ! دستش درست !

والا تا اونجایی که من میبینم ! Forza 3 حتی تو محیط شهری هم بهتر عمل کرده ! اصلاً کلاً تو بخش محیط بهتر عمل کرده ! بافتهاش خیلی بهتر و با جزئیات تر هستن ! این هم چند تا نمونه :

اما در مورد کاکپیت ها ! باز جالبه بدونید تمام عکسهای رسمیی که T10 از کاکپیتهای Forza 3 داده عیناً توی بازی هستن! بدون هیچ کم و زیاد شدنی ! برای نمونه میتونید مدل کاکپیت همین ماشین بالایی رو به صورت عکس رسمی ببینید بدون هیچ تفاوتی در مدلسازی ( البته AA خب مسلمه که بیشتر هست و کاری هم باهاش ندارم ! )

حالا هم چند تا عکس از کاکپیت های Forza 3 میذارم ( ثابت کردم که عیناً توی بازی هستن ! ) :

کاکپیت های Forza 3​

مقایسه کاکپیت های in-game دو بازی

یعنی رسماً این توهم که GT5 چیز خاصی داره بریزید دور ! فقط به اون آینه زرد رنگ عکس سمت راستیش نگاه کنید تا حالتون بد شه !

اینم یه عکس دیگه از همون محیط آشنا برای ...

واقعاً این مدل خیلی شاخه ؟ استثنایه ؟ یه سوال هم داشتم ! الان محیط دقیقاً کجاست تو این عکس !؟ هر چی نگاه میکنم متوجه نمیشم ! :| من بیشتر مساحت میبینم ! :((

به این میگن محیط ( حتی اگه پیست داغون باشه ! )

http://www.gamespot.com/xbox360/driving/forzamotorsport3/images/6237612/9/?full_size=1

• Like
Reactions: sami_19 and Terova
50000 تا عکس از گیم پلی بازی با هود اومده بیرون اد چسبیدین به همین عکس، هر چند تو همین عکس داغون هم با محیط فروزا برابری میکنه البته به جز درختا که به طرز عجیبی تو این عکس بی کیفیتند :d
شما این عکس رو نگاه کن:دی
http://www.play-mag.co.uk/wp-content/uploads/2010/11/London-002.jpg

به جزئیات و کیفیت محیط نگاه کن:دی دقت هم لازم نیست، یه نگاه کلی کفایت میکنه:دی مخصوصا به اون ساختمان های قهوه ای بک گراند:دی الان این از Forza 3 بهتره؟:دی با Forza 2 هم نمیشه مقایسش کرد:دی

من شخصا فکر میکردم GT5 بهتره یا در بدترین حالت با Forza 3 مساویه، ولی با دیدن این عکس ها...:دی البته بازی رو گرفتم نظر قطعیم رو میدم.

• Like
Reactions: aliatlas
مقایسه هاتون خیلی جالبه (سرم درد میکنه حس تایپ ندارم اصلاً :d) فقط هین که عکس با کیفیت دو مگاپیکسل از GT5 میزارن بعد با یک عکس 640 مقایسه اش میکنن، نمونش مقایسه بافت و کیفیت ساختمون ها کافیه، مخحکه فقط همین. : ))

تفاوت و برتری جزئیات ماشین ها بخصوص کاکپیت و نورپردازی در GT5 رو هر عقل سلیمی تشخیص میده. (به مقایسه سایت اصلی توجه کنید)

در کل FM3 گرافیکش از GT5 خیلی بهتره اصلاً قابل مقایسه نیستن، باشه قبول، فقط پست مارو دیگه نقل قول نکنید حس جواب دادن ندارم :d

البته اینو در نظر داشته باشید که فورتزا 3 در عرض 2 سال ساخته شد و اینکه به اجبار مایکروسافت سریعتر عرضه بشه. اما جی تی 5/6 سال به طول انجامید.
الان یعنی کل 6 سال روی موتور گرافیکی کار کردن؟
نگو این حرفو فردین!
موتور گرافیکیه gt همون زمان prologue هم بهتر از فورتزا بود

من احساس میکنم نورپردازی گرن توریزمو و رنگ بندیش یه سر و گردن از فورتزا بالاتره ولی طراحی محیط فورتزا خیلی زیبا کار شده.
فورتزا رنگ بندی اصلآ به واقعیت نزدیک نیست این یه واقیته!
درکل هر کدوم گرافیک منحصر به فرد خودشون رو دارن نمیشه دقیقآ یکی رو به دیگری با اختلاف برتری داد!

الان سرو کله یه عده فن بوی که تا حالا اسم فورتزا و گرن توریزمو رو نشنیدن پیدا میشه میان فوتو مد های دوبازی رو با هم مقایسه میکنن!=))

مقایسه هاتون خیلی جالبه (سرم درد میکنه حس تایپ ندارم اصلاً :d) فقط هین که عکس با کیفیت دو مگاپیکسل از GT5 میزارن بعد با یک عکس 640 مقایسه اش میکنن، نمونش مقایسه بافت و کیفیت ساختمون ها کافیه، مخحکه فقط همین. : ))

تفاوت و برتری جزئیات ماشین ها بخصوص کاکپیت و نورپردازی در GT5 رو هر عقل سلیمی تشخیص میده. (به مقایسه سایت اصلی توجه کنید)

در کل FM3 گرافیکش از GT5 خیلی بهتره اصلاً قابل مقایسه نیستن، باشه قبول، فقط پست مارو دیگه نقل قول نکنید حس جواب دادن ندارم :d

تامی جان ! این عکسهایی که گذاشتم 720p هست ! نه 640 !! تا چند روز دیگه Gamespot عکسهای کپچر شده 720p از GT5 میذاره با همین کیفیت و مقایسه میکنیم ! خیالت تخت !

نور پردازی مشابه GT5 می خوای از Forza 3 ؟ با کاکپیت آنچنانی ؟ برو یدونه Ford Focus 08 بردار بعد برو تو پیست Sedona Race Way و برون ! البته ماشین زیاده ها ! این یکی رو جدید باهاش بازی کردم خیلی حال داد !

این ها رو بیشتر چشم باید تشخیص بده ! نه عقل !

مضحک هم آینه های مدلهای GT5 هست ! فقط یه نفر بمن بگه الان این جاده تو آینه های بیکیفیت این ماشین ( چه مدلسازی آینه که واقعاً تو Forza و تا الان یه همچین مدل داغونی ندیدم ! و چه خود سطح بازتابندش ) چرا نصف شده ؟ الان جاده کجاست بقیش ؟

نقل قول میکنم چشت دراد ! :d برای من مهم نیست تو چیزی رو قبول بکنی یا نکنی ! اصلاً برام مهم نیست ! هدفم اینه که اگر یه کسی که 360 داره و اومد تو این تاپیک یوقت خیالات برش نداره ! و الا شما که مجبوری بعد از 1-2 سال منتظر موندن و خبر گذاشتن و Holy Shit گفتن بعد از دیدن عکسهای Photo Mode بازی بگی عقل سلیم فلان و ... مجبوری تامی جون ! مجبور ! میفهمی ؟ :d

من پیشنهاد میکنم که اسم ترد عوض بشه و به جای اینکه فقط مقایسه گرافیکی باشه مقایسه ی کلی بازی باشه تو همه ی زمینه ها.
من یه هفته ای هست که دارم مقایسه ی این دو بازی رو توی اون فروم خارجی معروفه دنبال میکنم، اونجا به این نتیجه رسیدن که PGR4 بهتره :دی

من پیشنهاد میکنم که اسم ترد عوض بشه و به جای اینکه فقط مقایسه گرافیکی باشه مقایسه ی کلی بازی باشه تو همه ی زمینه ها.
من یه هفته ای هست که دارم مقایسه ی این دو بازی رو توی اون فروم خارجی معروفه دنبال میکنم، اونجا به این نتیجه رسیدن که PGR4 بهتره :دی
والا اصلا رقابتی در کار نیست:دی Forza 3 با اختلاف بهترین Racing این نسل است.
فقط تو زمینه گرافیک میشه مقایسشون کرد:دی

والا اصلا رقابتی در کار نیست:biggrin1: Forza 3 با اختلاف بهترین Racing این نسل است.
فقط تو زمینه گرافیک میشه مقایسشون کرد:biggrin1:
نه دیگه بی انصافی هم نکنیم! این دو تا بازی همه جوره میشه با هم مقایسه بشن
توی GT5 چیزایی هست که توی FM3 نیست.
از چرخه ی روز و شب و بارون و برف و تغییرات آب و هوایی بگیر تا kart racing و NASCAR و بیشتر از 1000 تا ماشین و یه سری چیزای دیگه. البته برعکسش هم هست. مثلا پورشه که توی GT نیست و چیزای دیگه.
به نظر من اونایی که شبیه ساز زیاد بازی میکنن باید جفتش رو از نظر فیزیک و عناصر شبیه سازی هم مقایسه کنن. همینطور بخش چند نفره و ... . من خودم بیشتر به ریسینگ های نیمه ارکید علاقه دارم و خیلی به این جزئیات توجه نمیکنم.
ولی به هر حال FM3 با میانگین بالاتری هست. کاریش هم نمیشه کرد! :دی

برای پی بردن به این برتری GT5 , مراجعه شود به همون عکس معروف از محیط این بازی ... ! :دی

روی عکس کلیک کنید زوم میشه !

یاد PS2 مرحومم میفتم ناخودآگاه ... :دی
:o
چقدر تعطيله گرافيك! من كه ياد GT هاي PS1 افتادم!
انگار دادي بچه نقاشي كشيده!:))
==========
دو تا عكس زير هم به زيبايي GT5 ببخشيد Real Life رو به تصوير ميكشن، فقط به چمن هاي كنار جاده و ابرهاي فوق العاده زيباي دو تصوير با دقت بيشتري نگاه كنيد:
http://www.play-mag.co.uk/wp-content/uploads/2010/11/Nurburgring-004.jpg
http://upload1.imgdl.ir/images/3225193684148_3cbef03258_.jpg
==============
واقعاً از لحاظ کیفیت و طراحی ماشین ها GT5 چندین گام از FM3 جلو تره، کافیه تصاویر رو در اندازه بزرگ ببینید تا به ماهیت امر پی ببرید.
12020653615581306924.jpg

U'll be an unique troller...

بله بله تو 99% درصد عکسها چیزی مشخص نیست فقط تو همین یک عکس بصورت جامع همه چیز رویت میشه، قبول شما درست میگی.

یه عکس که همه چی بازی رو با هم نشون بده مثه این بگذار تا ما هم مستفیض شیم . الان میری عکس از Photo mode ور میداری مطمئنم :دی

آقا AA بازی هم تعطتیله ! این همه گفتن PS3 سرتره و قدرتش بیشتره و این گفت ما از PS3 خیلی کار کشیدیم حتی بازی AA درست درمونی نداره !

اینهمه تبلیغ و بوق و کرنا واسه GT5 شد آخرش همین !؟ :))
آخی نمره هاشم که پایین تره از Froza :d
دلم واسه اونایی میسوزه که این همه مدت انتظار کشیدن آخرشم هیچ !
آقا جدا از شوخی دعوا نکنید ولی خدایی Forza بهتره دیگه نمره هاشم نشون میده اینو ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or