معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ

alitriple

فعال تالار نینتندو
کاربر فعال
با سلام خدمت همه دوستان
هدفم از ایجاد این تابیک معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ و حتی امولاتورها و غیره نیز میباشد و از همه دوستان درخواست دارم هر چی در این مورد تجربه دارن به اشتراک بزارن چون حوزه فعالیت سوییچ نسبت به بقیه کنسولها کمتره و اشتراک این موارد به همه ما کمک میکنه.با تشکر

اولین مورد که من بهش برخوردم و خیلی هم کاربردی برام بوده برنامه nxmtp که بدون در اوردن مموری شما میتونید مثل گوشی موبایل بصورت MTP به کامپیوتر متصل بشید و حافظه های سوییچ حتی دخلی دسترسی دارید که بهتره فقط شما با همون حافظه مموری جانبی که دارید فایل بریزید و به دوتای بقیه کاری نداشته باشید که مشکلی برای دستگاتون پیش نیاد و در عکس مشخص کردم در زیر و این برنامه یه ایراد بد داره که فایلهای بزرگتر از 4 گیگ رو منتقل نمیکنه و وسط کار قطع میشه که اگه این ایراد رو نداشت مشکل دراوردن مموری سوییچ بکل رفع میشد ولی بازیها و غیره که زیر 4 گیگ حجم هستن رو راحت شما میتونید بریزید داخل مموری و نصب کنید و واقعا هم کاربردیه و شما یه فایل کم حجم برنامه میخواید بریزید و راحت با کابل میریزد و نمیخواد ftp کنید یا مموری در بیارید.

لینک دانلود nxmtp

switch

برای نصب هم فایل رو از حالت فشرده دربیارد و در همون فولدر switch بریزید و در ردیف برنامه های hb menu میاد.
نکته اگه برنامه اجرا شد و اومد بیرون ممکنه مال هک مورد استفاده شما باشه یا خود من روی یه سوییچ دیگه که فریمور 4 بود تست کردم همین مشکل داشت ولی اپدیتش کردم به 6.2.0 اجرا شد و اینکه اگه برنامه اجرا شد و pc شما نشناخت درایورهای برنامه TegraRcmGUI رو نصب کنید.

1.jpg

2.jpg

ویرایش
لینک پستهای اموزشی این تابیک

اموزش نصب امولاتور Retroarch
امولاتورهای مستقل Pnes و Psnes و Pgen و Melonds برای بازیهای نینتندو و سوپر نینتندو و سگا مگا درایو و نینتندو ds همراه با کاور بازیها بصورت اماده
استفاده از هر سه کاستوم فریمور رینکس و sxos و اتمسفر بصورت همزمان
اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
برنامه Dev Menu و DBI برای حذف درخواست اپدیت بازیها
اضافه کردن شخصیت دختر(Linkle) برای بازی The Legend of Zelda Breath of the Wild
اموزش ست کردن 90dns برای جلوگیری از وصل شدن به سرورهای نینتندو
اموزش لینک اکانت کردن سوییچ برای اجرای بازیهایی نظیر Nes Online یا مدرن کمبت
امولاتور مستقل کنسول PSP
اموزش اورکلاک سوییچ تا فریمور 9
استفاده از دسته های کنسولهای xbox one و xbox360 و ps3 dualshock 3 بصورت سیمی
اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ
برنامه تبدیل همه فرمتهای بازیهای سوییچ به یکدیگر از قبیل nsp و xci و nsz
اموزش نصب ماژول Overlay Menu برای مدیریت cheat در بازی
اموزش استریم کردن بین pc و نینتندو سوییچ با برنامه SkyNx
اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer
اموزش ریموت پلی بین PS4 هک شده و نینتندو سوییچ
برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX
نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال
اموزش استفاده از کاستوم فریمور مجانی هک شده SX OS
سیو افلاین برای بازی Asphalt 9

آخرین ویرایش:
سلام علی آقا
یک سوال میخوام رم ۲۵۶ بخرم
میتونم یک سری بازی تو ۲۵۶ نصب کنم و در عین حال همین رم ۱۲۸ رو هم با همین بازی ها داشته باشم

منظورم اینه که میشه رم رو عوض کرد به راحتی و بازی های بیشتری داشت یا نه؟
سوییچ قاطی میکنه یا با هر رمی بزارم بازی های همون رم رو میاره؟
سلام داداش اره میشه فقط باید هر دو تا رمت یه ورژن هک روش باشه فکر کنم میری تو گالری قسمت فایلهای هک رو باز میکنی اگه از پک علی اقا استفاده کرده بازی توش یه برنامه داره اسمشو یادم نیست الان دومی سومی از سمت چپ وقتی میری داخلش یه گزینه داره REBOOT اونو بزنی ری استارت میشه کنسول میره تو منو هکاته اونجا رمو عوض کن و دوباره پیلود رو بزن میاد بالا

سلام علی آقا
یک سوال میخوام رم ۲۵۶ بخرم
میتونم یک سری بازی تو ۲۵۶ نصب کنم و در عین حال همین رم ۱۲۸ رو هم با همین بازی ها داشته باشم

منظورم اینه که میشه رم رو عوض کرد به راحتی و بازی های بیشتری داشت یا نه؟
سوییچ قاطی میکنه یا با هر رمی بزارم بازی های همون رم رو میاره؟

سلام دوست گرامی

همونطور که رفیقمون در پست بالایی گفت شدنی هست خودم شخصا تست کردم حتی تا بیشتر از چندتا هم میشه ولی شرایط زیر رعایت کن.

اول بازیهایی که روی مموری اولی ریختی یادت باشه چیا هستن و وقتی رفتی روی مموری دوم میری اونها اجرا اصلا نکن چون ارور خرابی میده بعدا با همون مموری اولی هم بری ممکنه درست نشه همچنان و از نو باید نصب بشه.

فایلهای هکم یکی باشه برای هر دو مموری همونطور که رفیقمون گفت میتونی با برنامه Payload Launcher یا نظیر اون HekateToolbox به محیط hekate بری و اونجا مموری تعویض کنی و تو قسمت پیلود hekate پیلود فیوز لود کنی و یا کلا خاموش کنی دستگاه مموری در بیاری و جدید جا بزنی و پیلود بزنی برای بالا اومدن دستگاه و کلا کاره ساده ای هست من خودم چندتا مموری دارم برای مثال روی یکیش اندروید نصب کردم کلا (اندروید فقط برای مدلهایی که با جیگ هک میشن نصب میشه فعلا) و بخوام از اندروید استفاده کنم اون رو میزارم روی دستگاه.

یه چیزهای اضافی هم بگم که دیگه فقط برای دونستن میگم وگرنه کاره شما با همون کارهای بالا راه میفته و اگه یه مموری ظرفیت بالا هم داشته باشی مثلا 1 ترا یا بیشتر میشه اندروید و لینوکس و lakka و حتی دوئل ناند و کلا همه این موارد همزمان روش داشته باشی ولی نصب کردنش باید کمی دقت کنی چون مموری چند قسمت میشه ممکنه بزنی فایلهای بازی خراب بشه.

یه روش بکاب گیری هم خودم استفاده میکنم برای مواردی که میخواید تستهای اینجوری کنید میترسید خرابکاری نشه و البته باید فضای هاردی خالی زیاد داشته باشی به اندازه مموریت و اینجوری هر مشکلی پیش بیاد خیلی با زمان کمتر میتونی برگردی روی بازیهات و شما همه بازیهات نصب میکنی با همه تنظیمات و غیره دستگاه و حالا کافیه طبق این اموزش اول بکاب از ناند بگیری و بعد پوشه nintendo در مموری روی کامپیوتر کپی کنی قبل از انجام هیچ تغییره دیگه ای و فایلهای هک لازم نیست ولی در صورتی که لازمشون داری اونهام هم میتونی کپی کنی و دیگه دستگاه هر طوریش بشه کافیه فایل ناند ریسور کنی و اون فایلها کپی کنی تو مموریت عین اولش میشه.

سلام دوست گرامی

همونطور که رفیقمون در پست بالایی گفت شدنی هست خودم شخصا تست کردم حتی تا بیشتر از چندتا هم میشه ولی شرایط زیر رعایت کن.

اول بازیهایی که روی مموری اولی ریختی یادت باشه چیا هستن و وقتی رفتی روی مموری دوم میری اونها اجرا اصلا نکن چون ارور خرابی میده بعدا با همون مموری اولی هم بری ممکنه درست نشه همچنان و از نو باید نصب بشه.

فایلهای هکم یکی باشه برای هر دو مموری همونطور که رفیقمون گفت میتونی با برنامه Payload Launcher یا نظیر اون HekateToolbox به محیط hekate بری و اونجا مموری تعویض کنی و تو قسمت پیلود hekate پیلود فیوز لود کنی و یا کلا خاموش کنی دستگاه مموری در بیاری و جدید جا بزنی و پیلود بزنی برای بالا اومدن دستگاه و کلا کاره ساده ای هست من خودم چندتا مموری دارم برای مثال روی یکیش اندروید نصب کردم کلا (اندروید فقط برای مدلهایی که با جیگ هک میشن نصب میشه فعلا) و بخوام از اندروید استفاده کنم اون رو میزارم روی دستگاه.

یه چیزهای اضافی هم بگم که دیگه فقط برای دونستن میگم وگرنه کاره شما با همون کارهای بالا راه میفته و اگه یه مموری ظرفیت بالا هم داشته باشی مثلا 1 ترا یا بیشتر میشه اندروید و لینوکس و lakka و حتی دوئل ناند و کلا همه این موارد همزمان روش داشته باشی ولی نصب کردنش باید کمی دقت کنی چون مموری چند قسمت میشه ممکنه بزنی فایلهای بازی خراب بشه.

یه روش بکاب گیری هم خودم استفاده میکنم برای مواردی که میخواید تستهای اینجوری کنید میترسید خرابکاری نشه و البته باید فضای هاردی خالی زیاد داشته باشی به اندازه مموریت و اینجوری هر مشکلی پیش بیاد خیلی با زمان کمتر میتونی برگردی روی بازیهات و شما همه بازیهات نصب میکنی با همه تنظیمات و غیره دستگاه و حالا کافیه طبق این اموزش اول بکاب از ناند بگیری و بعد پوشه nintendo در مموری روی کامپیوتر کپی کنی قبل از انجام هیچ تغییره دیگه ای و فایلهای هک لازم نیست ولی در صورتی که لازمشون داری اونهام هم میتونی کپی کنی و دیگه دستگاه هر طوریش بشه کافیه فایل ناند ریسور کنی و اون فایلها کپی کنی تو مموریت عین اولش میشه.
سلام علی جام ختسه نباشی.
میگم فریمور ۱۷ نیومده هکی؟

سلام دوست گرامی

سلام
حالا که بحث بکاپ شد یک سوال ازت در مورد بکاپ بکنم
من وقتی ورژن ۱۴ رو دستگاهم بود بکاپ گرفتم
شنیدم اگر ریستور کنم میره همون ورژن ۱۴؟
یعنی باید هر بار آپگرید میکنیم بکاپ جدید بگیریم؟

و اون دوئل ناند چی بود گفتی چقدر حجم میگیره؟ و با sysnand آوردن بالا فرق میکنه؟
کاربردش چیه میشه اورجینال بازی کرد؟

سلام علی جام ختسه نباشی.
میگم فریمور ۱۷ نیومده هکی؟

سلام
موارد مربوط به هک اومده مثل اتمسفر و hekate و تا این لحظه سیگ پچش نه و خود فریمور هم لینکی نیومده و صبر کنید همه چی بیاد و فعلا همون فریمور 16.1.0 همه بازیها میان روش.

سلام
حالا که بحث بکاپ شد یک سوال ازت در مورد بکاپ بکنم
من وقتی ورژن ۱۴ رو دستگاهم بود بکاپ گرفتم
شنیدم اگر ریستور کنم میره همون ورژن ۱۴؟
یعنی باید هر بار آپگرید میکنیم بکاپ جدید بگیریم؟

و اون دوئل ناند چی بود گفتی چقدر حجم میگیره؟ و با sysnand آوردن بالا فرق میکنه؟
کاربردش چیه میشه اورجینال بازی کرد؟
سلام

هر ورژن از فریمور یا همون اپدیت باشی باز بر میگرده به همون بعد ریستور و کلا بکاب از ناند با همه تنظیمات و اون فریمور برمیگرده و بعد میتونی باز اپدیت کنی اخرین فریمور با برنامه دیبریک و شما لازم نیست هر بار بکاب بگیری اون بکاب اول برای اینه اگه یه روزی دستگاه بریک شد یا مشکلی به وجود اومد که بالا نیومد بتونی با این بکاب درستش کنی و حالا اون روشی که من تو پست قبلی گفتم برای اینه برای مثال شما بعضی بازیها همیشه میخوای روی مموریت باشن و معموا اونها رو پاک نمیکنی و اگه کنسول بهم بریزه به هر دلیل نصب مجدد زمان زیادی میبره که یکی از ناند و یکی از پوشه نینتندو در مموری بکاب میگیری میزاری تو هارد کامپیوتر و غیره هر موقع مشکلی به وجود اومد میشه اون رو ریستور کرد کارت راحت بشه و اره همیشه هم میشه اپدیتش کرد ولی هر چند ماه یه بار و نه فقط با هر اپدیت فریموری که اومد.

دوئل ناند هم بیشتر اون اوایل برای انلاین زدن بود که روشش الان چندان کاربردی نیست و یکی برای مثال اگه میخواستی از کاستوم فریمور sxos استفاده کنی باید روی فریمور 11 میموندی و ناند اصلی رو اخرین فریمور اپدیت بود برای مثال انلاین زدن و ناند مجازی روی فریمور 11 که این ناند روی مموری جانبی نصب میکردی که 30 گیگ هم فضا میگرفت از مموری و کاربردی برات نداشته باشه نباید نصب کنی 30 گیگ هم از مموریت میره اینجوری.

برای اورجینال بازی کردن روشش قبلا گفتم با همون ناند اصلی هم میشه زد و تو این پست گفتم.

سلام آقا این شاپ ها رو که همه بازنشست شدن :))
الان یه سوپر ماریو واندر میخوام دانلود کنم کجا رو پیشنهاد میکنین؟

سلام.
از سایتهای دانلود مثل زیر دان کن این شاپها هی باید اپدیت کنی اخرش هم لنگ میکنه و تو این سایتها رفتی بازیت از اپلودسنترهایی مثل MegaUP یا Up4Ever بازی رو بگیر لینکش مستقیمه .

https://nxbrew.com

https://nsw2u.com

Ziperto - A Digital Park for Gamers

https://romslab.com/category/switch-games

Switch Archives - Download Game Nintendo

سلام
اومدم رو دستگاه بازی نصب کنم میگه فریمور دستگاه پایینه
چه کنم؟
به جمع ما خوش اومدی :D

اول آخرین نسخه Atmosphere رو بگیر:
https://github.com/Atmosphere-NX/At...5-master-4fe9a89ab+hbl-2.4.3+hbmenu-3.5.1.zip
https://github.com/Atmosphere-NX/Atmosphere/releases/download/1.5.5/fusee.bin
فایل fusee.bin رو بندازش توی SD Card توی فولدر bootloader/payloads/
اون فایل zip هم محتویاتش رو بنداز توی SD Card.

Sigpatch ها رو از اینجا دانلود کن:
Sigpatches AMS 1.5.5 – Hackintendo
اینا رو هم Unzip کن محتویاتش رو بنداز توی SD Card.

آخرین نسخه Hekate رو دانلود کن:
https://github.com/CTCaer/hekate/releases/download/v6.0.7/hekate_ctcaer_6.0.7_Nyx_1.5.6.zip
محتویات فایل Zip رو بریز توی SD Card و فایل bin اش رو rename کن به payload.bin و فایل payload.bin فعلی رو حذف کن.

فرم ویر رو از اینجا دانلود کن:
325.53 MB file on MEGA
Unzip اش کن فایل هاش رو بریز توی یک فولدر توی SD.
بعد برو توی گالری، برنامه Daybreak رو باز کن از اونجا فولدر فرم ویر رو انتخاب کن بزن نصب شه.

آخرین ویرایش:
  • Like
  • Love
Reactions: alitriple and Z-fan
به جمع ما خوش اومدی :D

اول آخرین نسخه Atmosphere رو بگیر:
https://github.com/Atmosphere-NX/At...5-master-4fe9a89ab+hbl-2.4.3+hbmenu-3.5.1.zip
https://github.com/Atmosphere-NX/Atmosphere/releases/download/1.5.5/fusee.bin
فایل fusee.bin رو بندازش توی SD Card توی فولدر bootloader/payloads/
اون فایل zip هم محتویاتش رو بنداز توی SD Card.

Sigpatch ها رو از اینجا دانلود کن:
Sigpatches AMS 1.5.5 – Hackintendo
اینا رو هم Unzip کن محتویاتش رو بنداز توی SD Card.

آخرین نسخه Hekate رو دانلود کن:
https://github.com/CTCaer/hekate/releases/download/v6.0.7/hekate_ctcaer_6.0.7_Nyx_1.5.6.zip
محتویات فایل Zip رو بریز توی SD Card و فایل bin اش رو rename کن به payload.bin و فایل payload.bin فعلی رو حذف کن.

فرم ویر رو از اینجا دانلود کن:
325.53 MB file on MEGA
Unzip اش کن فایل هاش رو بریز توی یک فولدر توی SD.
بعد برو توی گالری، برنامه Daybreak رو باز کن از اونجا فولدر فرم ویر رو انتخاب کن بزن نصب شه.

ای بابا
ویرایش کردی که
با قبلیه رفتم به ارور کلفت خوردم موقع وا کردن گالری
واسه اون Fusee.bin بود اره؟

شما حالا یه بار دیگه مراحل جدید رو برو :-"
اگر ارور خوردی یه عکس بزار.

نصفه شبی گیرت انداختم ها
دوباره ارور داد

کنسول بالا میاد
بازی ها هم وا میشن (حداقل ماریو کارت رو امتحان کردم وا میشد)
ولی میرم تو گالری اینو میاره

1697487616540.png

فایل های دانلودی که اول گذاشتی رو که عوض نکردی؟

نصفه شبی گیرت انداختم ها
دوباره ارور داد

کنسول بالا میاد
بازی ها هم وا میشن (حداقل ماریو کارت رو امتحان کردم وا میشد)
ولی میرم تو گالری اینو میاره

View attachment 315010

فایل های دانلودی که اول گذاشتی رو که عوض نکردی؟
فایل ها رو درست ریختی؟
یه عکس از محتویات SD Card بزار.
به نظر میاد hbmenu.nro رو نداری.

• Like
Reactions: Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or