معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ

alitriple

فعال تالار نینتندو
کاربر فعال
با سلام خدمت همه دوستان
هدفم از ایجاد این تابیک معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ و حتی امولاتورها و غیره نیز میباشد و از همه دوستان درخواست دارم هر چی در این مورد تجربه دارن به اشتراک بزارن چون حوزه فعالیت سوییچ نسبت به بقیه کنسولها کمتره و اشتراک این موارد به همه ما کمک میکنه.با تشکر

اولین مورد که من بهش برخوردم و خیلی هم کاربردی برام بوده برنامه nxmtp که بدون در اوردن مموری شما میتونید مثل گوشی موبایل بصورت MTP به کامپیوتر متصل بشید و حافظه های سوییچ حتی دخلی دسترسی دارید که بهتره فقط شما با همون حافظه مموری جانبی که دارید فایل بریزید و به دوتای بقیه کاری نداشته باشید که مشکلی برای دستگاتون پیش نیاد و در عکس مشخص کردم در زیر و این برنامه یه ایراد بد داره که فایلهای بزرگتر از 4 گیگ رو منتقل نمیکنه و وسط کار قطع میشه که اگه این ایراد رو نداشت مشکل دراوردن مموری سوییچ بکل رفع میشد ولی بازیها و غیره که زیر 4 گیگ حجم هستن رو راحت شما میتونید بریزید داخل مموری و نصب کنید و واقعا هم کاربردیه و شما یه فایل کم حجم برنامه میخواید بریزید و راحت با کابل میریزد و نمیخواد ftp کنید یا مموری در بیارید.

لینک دانلود nxmtp

switch

برای نصب هم فایل رو از حالت فشرده دربیارد و در همون فولدر switch بریزید و در ردیف برنامه های hb menu میاد.
نکته اگه برنامه اجرا شد و اومد بیرون ممکنه مال هک مورد استفاده شما باشه یا خود من روی یه سوییچ دیگه که فریمور 4 بود تست کردم همین مشکل داشت ولی اپدیتش کردم به 6.2.0 اجرا شد و اینکه اگه برنامه اجرا شد و pc شما نشناخت درایورهای برنامه TegraRcmGUI رو نصب کنید.

1.jpg

2.jpg

ویرایش
لینک پستهای اموزشی این تابیک

اموزش نصب امولاتور Retroarch
امولاتورهای مستقل Pnes و Psnes و Pgen و Melonds برای بازیهای نینتندو و سوپر نینتندو و سگا مگا درایو و نینتندو ds همراه با کاور بازیها بصورت اماده
استفاده از هر سه کاستوم فریمور رینکس و sxos و اتمسفر بصورت همزمان
اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
برنامه Dev Menu و DBI برای حذف درخواست اپدیت بازیها
اضافه کردن شخصیت دختر(Linkle) برای بازی The Legend of Zelda Breath of the Wild
اموزش ست کردن 90dns برای جلوگیری از وصل شدن به سرورهای نینتندو
اموزش لینک اکانت کردن سوییچ برای اجرای بازیهایی نظیر Nes Online یا مدرن کمبت
امولاتور مستقل کنسول PSP
اموزش اورکلاک سوییچ تا فریمور 9
استفاده از دسته های کنسولهای xbox one و xbox360 و ps3 dualshock 3 بصورت سیمی
اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ
برنامه تبدیل همه فرمتهای بازیهای سوییچ به یکدیگر از قبیل nsp و xci و nsz
اموزش نصب ماژول Overlay Menu برای مدیریت cheat در بازی
اموزش استریم کردن بین pc و نینتندو سوییچ با برنامه SkyNx
اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer
اموزش ریموت پلی بین PS4 هک شده و نینتندو سوییچ
برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX
نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال
اموزش استفاده از کاستوم فریمور مجانی هک شده SX OS
سیو افلاین برای بازی Asphalt 9

آخرین ویرایش:
سلام علی آقای عزیز. من زلدای اشک خدایان رو نصب کردم ولی در یک مرحله‌ی خاص از بازی خطا می‌ده و بازی قفل می‌شه و باید بازی رو پاک کنم و دوباره نصب کنم. راه حلی برای این موضوع ندارین؟

سلام علی آقای عزیز. من زلدای اشک خدایان رو نصب کردم ولی در یک مرحله‌ی خاص از بازی خطا می‌ده و بازی قفل می‌شه و باید بازی رو پاک کنم و دوباره نصب کنم. راه حلی برای این موضوع ندارین؟

سلام داداش
باید مواردی که میگم چک کنید.
از چیت استفاده نکنید و دکمه L بگیرید بعد بازی اجرا کنید چیت غیر فعال میشه.
ماژولهای مختلف مثل میشن کنترل یا پخش اهنگ هنگام بازی و یا حتی Overlays Menu غیرفعال بشن و پک اتمسفر من ریخته باشید با برنامه HekateToolbox میتونی موقتا غیر فعالشون کنی.
بازی رو با اخرین اپدیت نصب کنید و میتونه مشکل از فایل بازیت هم باشه یا حالا بد دانلود شده یا سورسی که بازی ازش دانلود شده مشکل داشته و باید مجدادا از جای درستی بگیرید.
فرمت exfat مموری هم میتونه مشکل ساز باشه و بهتره مموری جانبی fat 32 باشه تا فایل بازی خراب نشه و روی ناند هم میتونی بازی نصب کنی ببینی مشکل باز هست یا نه.
فایلهای هک مورد استفادت مشکلی داره و میتونی از پک هک اتمسفر من تو اموزش دیبریک استفاده کنی و چیزی هم بهش اضاف نکن یه تستی بزن.
اخرین مورد میتونه از سیو بازی باشه ایرادی پیدا کرده باشه که البته پیشنهاد نمیکنم پاکش کنی و یه بکاب با چک پوینت بگیر اول از سیوت و بعد پاک کن سیو اگه زیاد بازی رو نبردی هنوز از نو ببر و سیوهای زیادی هم تو نت هست میتونی پیدا کنی جایگزین کنی و بعضی وقتها از چیت استفاده بشه یه مواردی مثل ایتمها مقدارشون زیاد بشن سیو قاطی میکنه بازی کرش میکنه و چیت استفاده میکنید بیشتر جان و موارد جزعی فعال کنید اینجوری نشه.
اخرین مورد که بعید میدونم از مموری شاید باشه مشکلی داشته باشه با یه مموری دیگه تست بشه یا روی ناند نصب بشه بازی.

• Like
Reactions: ArianSanei
سلام میدونم شاید اینجا جای درستی نباشه برای این سوال من یه نیتندو سویچ لایت خریدم فروشنده گفته بعد اپدیت رو این صفحه روشن میشه چحوری میتونم درستش کنم Screenshot_20231006_011312_Esam.jpg

سلام میدونم شاید اینجا جای درستی نباشه برای این سوال من یه نیتندو سویچ لایت خریدم فروشنده گفته بعد اپدیت رو این صفحه روشن میشه چحوری میتونم درستش کنم View attachment 313014

سلام
مشکل سخت افزاری باشه مثل خراب بودن جای ریدر دستگاه باید ببری تعمیر گاه ولی کارهایی که میمگم بکن شاید درست شد.

اول جای ریدر با الکل سفید تمیز کن و میتونی یه گوش پاک کن سرش بکوبی تا پهن بشه بعد کمی الکل سفید بزن داخلش یواش کن کمی چپ و راست کن و در بیار و زیاد اینکار نکنی تا پنبه ها داخلش کنده نشه بمونه و یه چکم کن چیزی داخلش نمونده باشه و مموری سالمی بردار فرمت exfat یا fat32 کن با کامپیوتر و بزار داخل دستگاه.
بعد ریکاوری منو بالا بیار طبق اموزش زیر یا این ویدیو در یوتیوب و گزینه های ریست کارخونه ای و اپدیت دستگاه رو امتحان کن.

ریکاوری منو
از خاموش بودن کنسول خود مطمئن شوید.(اگر کنسول خاموش نمیشه 15 ثانیه دکمه پاور بگیرید اول)
دکمه افزایش صدا + کاهش صدا و پاور را همزمان نگه دارید.
سپس کنسول شما باید در حالت بازیابی راه اندازی شود. از اینجا می‌توانید به‌روزرسانی سیستم، بازیابی تنظیمات کارخانه بدون حذف ذخیره داده یا بازیابی تنظیمات کارخانه را انتخاب کنید.
برای بازنشانی کنسول خود، Restore Factory Settings Without Deleting Save Data یا Restore Factory Settings را انتخاب کنید.

اگر با وجود تنظیم مجدد، مشکلات کنسول شما همچنان ادامه دارد، اطمینان از به‌روزرسانی نینتندو سوییچ، راه عالی دیگری برای رفع یا جلوگیری از مشکلات بیشتر است.

دستگاهت هم هکی اگه هست اموزش دیبریک بخون پک هک اتمسفر داخل اموزش بریز روی مموری پیلود بزن بالا میاد.

برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX

آخرین ویرایش:
سلام
مشکل سخت افزاری باشه مثل خراب بودن جای ریدر دستگاه باید ببری تعمیر گاه ولی کارهایی که میمگم بکن شاید درست شد.

اول جای ریدر با الکل سفید تمیز کن و میتونی یه گوش پاک کن سرش بکوبی تا پهن بشه بعد کمی الکل سفید بزن داخلش یواش کن کمی چپ و راست کن و در بیار و زیاد اینکار نکنی تا پنبه ها داخلش کنده نشه بمونه و یه چکم کن چیزی داخلش نمونده باشه و مموری سالمی بردار فرمت exfat یا fat32 کن با کامپیوتر و بزار داخل دستگاه.
بعد ریکاوری منو بالا بیار طبق اموزش زیر یا این ویدیو در یوتیوب و گزینه های ریست کارخونه ای و اپدیت دستگاه رو امتحان کن.

ریکاوری منو
از خاموش بودن کنسول خود مطمئن شوید.(اگر کنسول خاموش نمیشه 15 ثانیه دکمه پاور بگیرید اول)
دکمه افزایش صدا + کاهش صدا و پاور را همزمان نگه دارید.
سپس کنسول شما باید در حالت بازیابی راه اندازی شود. از اینجا می‌توانید به‌روزرسانی سیستم، بازیابی تنظیمات کارخانه بدون حذف ذخیره داده یا بازیابی تنظیمات کارخانه را انتخاب کنید.
برای بازنشانی کنسول خود، Restore Factory Settings Without Deleting Save Data یا Restore Factory Settings را انتخاب کنید.

اگر با وجود تنظیم مجدد، مشکلات کنسول شما همچنان ادامه دارد، اطمینان از به‌روزرسانی نینتندو سوییچ، راه عالی دیگری برای رفع یا جلوگیری از مشکلات بیشتر است.

دستگاهت هم هکی اگه هست اموزش دیبریک بخون پک هک اتمسفر داخل اموزش بریز روی مموری پیلود بزن بالا میاد.

سلام ریکاوری منو ک نگه میدارم این صفحه میاد

Attachments

• 20231008_113554.jpg
    20231008_113554.jpg
    919.7 KB · مشاهده: 4

سلام. مشکل صحفه ابی مرگه اگه با کارهایی که گفتم هیچ واکنشی نشون نمیده جز دوتا عکسی که گذاشتی باید ببری تعمیرگاه اونم بتونه درست کنه یا نه و این مشکل در اثر ضربه خوردگی و رفتن اب داخل کنسول و یا اسیب به پایه های برد و cpu و غیره پیش میاد و در کل دقیق معلوم نیست در این لینک گفته بعضی از راه حلهاش برای درست کردنش که منم براتون گذاشتم همون ریکاوری منو و غیره.

سلام. مشکل صحفه ابی مرگه اگه با کارهایی که گفتم هیچ واکنشی نشون نمیده جز دوتا عکسی که گذاشتی باید ببری تعمیرگاه اونم بتونه درست کنه یا نه و این مشکل در اثر ضربه خوردگی و رفتن اب داخل کنسول و یا اسیب به پایه های برد و cpu و غیره پیش میاد و در کل دقیق معلوم نیست در این لینک گفته بعضی از راه حلهاش برای درست کردنش که منم براتون گذاشتم همون ریکاوری منو و غیره.
ای بابا فکنم تو پاچم رفت :( . اگه اکی نشد شما جایی کیشناسید که برای تعمیر ببرم

ای بابا فکنم تو پاچم رفت :( . اگه اکی نشد شما جایی کیشناسید که برای تعمیر ببرم

من خودم تا الان جایی ندادم درست کنه و بسته به شهرتون سرچ کنید تهران اگه بدید درست کنن براتون بهتره اگه هم درست بشه مثل این لینک و معمولا چیزی که قطعی خرابه فروشنده با زدن خودش به نادونی و گفتن یه مشکل کوچیک و قیمت پایین و وسوسه کننده میندازه به مشتری و درست شدنی بود اونم با قیمت کم خودش احتمالا زرنگتر بوده.

• Like
Reactions: Aminem22
من خودم تا الان جایی ندادم درست کنه و بسته به شهرتون سرچ کنید تهران اگه بدید درست کنن براتون بهتره اگه هم درست بشه مثل این لینک و معمولا چیزی که قطعی خرابه فروشنده با زدن خودش به نادونی و گفتن یه مشکل کوچیک و قیمت پایین و وسوسه کننده میندازه به مشتری و درست شدنی بود اونم با قیمت کم خودش احتمالا زرنگتر بوده.
کم هم نبود 4500 خریدمش

با توجه به اینکه دستگاهتون کپی خور چیپ پیکوفلای هست،احتمال میدم ایراد ناشی از نصب نادرست چیپ روی دستگاه باشه.موردی دقیقا مشابه مال شمارو در تاپیک زیر مشاهده کرده بودم:
تاپیک مشابه
بنظرم دستگاهتون رو جایی ببرید که نصب چیپ کپی خور انجام میدن و تاپیک بالا رو بهشون نشون بدید، بالاتر برای دوستان ادرس گذاشته بودم بازم بگردید و در دیوار باهاشون در ارتباط باشید.
نهایتا هم کیت hwfly رو امتحان کنید،یه دستگاه OLED دیده بودم که بصورت نادرست کیت رو نصب کرده بودن و دستگاه ایراد پیدا کرده بود و حتی با حذف چیپ بالا نمیومد اما با نصب این چیپ مشکل حل شد.

• Like
Reactions: alitriple
کم هم نبود 4500 خریدمش

دیگه زیر 7 تومن دست دومش هم نیست چه برسه هکم با چیپ شده باشه و دوتا پست هم میزارم اگه وارد باشی شاید بتونی با روش NSW LEVEL 2 و یا NSW LEVEL 3 درستش کنی اونم در صورتیه که مشکل از ناند باشه و سخت افزاری و از چیپ و غیره نباشه.

پست اول

پست دوم

• Like
Reactions: Aminem22

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or