معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ

alitriple

فعال تالار نینتندو
کاربر فعال
با سلام خدمت همه دوستان
هدفم از ایجاد این تابیک معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ و حتی امولاتورها و غیره نیز میباشد و از همه دوستان درخواست دارم هر چی در این مورد تجربه دارن به اشتراک بزارن چون حوزه فعالیت سوییچ نسبت به بقیه کنسولها کمتره و اشتراک این موارد به همه ما کمک میکنه.با تشکر

اولین مورد که من بهش برخوردم و خیلی هم کاربردی برام بوده برنامه nxmtp که بدون در اوردن مموری شما میتونید مثل گوشی موبایل بصورت MTP به کامپیوتر متصل بشید و حافظه های سوییچ حتی دخلی دسترسی دارید که بهتره فقط شما با همون حافظه مموری جانبی که دارید فایل بریزید و به دوتای بقیه کاری نداشته باشید که مشکلی برای دستگاتون پیش نیاد و در عکس مشخص کردم در زیر و این برنامه یه ایراد بد داره که فایلهای بزرگتر از 4 گیگ رو منتقل نمیکنه و وسط کار قطع میشه که اگه این ایراد رو نداشت مشکل دراوردن مموری سوییچ بکل رفع میشد ولی بازیها و غیره که زیر 4 گیگ حجم هستن رو راحت شما میتونید بریزید داخل مموری و نصب کنید و واقعا هم کاربردیه و شما یه فایل کم حجم برنامه میخواید بریزید و راحت با کابل میریزد و نمیخواد ftp کنید یا مموری در بیارید.

لینک دانلود nxmtp

switch

برای نصب هم فایل رو از حالت فشرده دربیارد و در همون فولدر switch بریزید و در ردیف برنامه های hb menu میاد.
نکته اگه برنامه اجرا شد و اومد بیرون ممکنه مال هک مورد استفاده شما باشه یا خود من روی یه سوییچ دیگه که فریمور 4 بود تست کردم همین مشکل داشت ولی اپدیتش کردم به 6.2.0 اجرا شد و اینکه اگه برنامه اجرا شد و pc شما نشناخت درایورهای برنامه TegraRcmGUI رو نصب کنید.

1.jpg

2.jpg

ویرایش
لینک پستهای اموزشی این تابیک

اموزش نصب امولاتور Retroarch
امولاتورهای مستقل Pnes و Psnes و Pgen و Melonds برای بازیهای نینتندو و سوپر نینتندو و سگا مگا درایو و نینتندو ds همراه با کاور بازیها بصورت اماده
استفاده از هر سه کاستوم فریمور رینکس و sxos و اتمسفر بصورت همزمان
اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
برنامه Dev Menu و DBI برای حذف درخواست اپدیت بازیها
اضافه کردن شخصیت دختر(Linkle) برای بازی The Legend of Zelda Breath of the Wild
اموزش ست کردن 90dns برای جلوگیری از وصل شدن به سرورهای نینتندو
اموزش لینک اکانت کردن سوییچ برای اجرای بازیهایی نظیر Nes Online یا مدرن کمبت
امولاتور مستقل کنسول PSP
اموزش اورکلاک سوییچ تا فریمور 9
استفاده از دسته های کنسولهای xbox one و xbox360 و ps3 dualshock 3 بصورت سیمی
اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ
برنامه تبدیل همه فرمتهای بازیهای سوییچ به یکدیگر از قبیل nsp و xci و nsz
اموزش نصب ماژول Overlay Menu برای مدیریت cheat در بازی
اموزش استریم کردن بین pc و نینتندو سوییچ با برنامه SkyNx
اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer
اموزش ریموت پلی بین PS4 هک شده و نینتندو سوییچ
برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX
نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال
اموزش استفاده از کاستوم فریمور مجانی هک شده SX OS
سیو افلاین برای بازی Asphalt 9

آخرین ویرایش:
دیگه زیر 7 تومن دست دومش هم نیست چه برسه هکم با چیپ شده باشه و دوتا پست هم میزارم اگه وارد باشی شاید بتونی با روش NSW LEVEL 2 و یا NSW LEVEL 3 درستش کنی اونم در صورتیه که مشکل از ناند باشه و سخت افزاری و از چیپ و غیره نباشه.

پست اول

پست دوم
نه هرکاری کردم جواب نداد
حتی کیت کپی خور هم جدا کزدم بازم همینطوره

دیگه زیر 7 تومن دست دومش هم نیست چه برسه هکم با چیپ شده باشه و دوتا پست هم میزارم اگه وارد باشی شاید بتونی با روش NSW LEVEL 2 و یا NSW LEVEL 3 درستش کنی اونم در صورتیه که مشکل از ناند باشه و سخت افزاری و از چیپ و غیره نباشه.

پست اول

پست دوم
اصلا صفحه ای جز این صفحه ابی نمیاد ک کارای اون ویدیو رو انجام بدم

اصلا صفحه ای جز این صفحه ابی نمیاد ک کارای اون ویدیو رو انجام بدم

باید در حالتی که کپیخوره و کیت وصله پیلود hekate بزنی قبلش هم روی مموری ریخته باشی مواردی که برای اجرای این پیلود به طور کامل لازمه(دستگاه هم خاموش باشه موقع زدن پیلود) و همون پک هک اتمسفر من در اموزش دیبریک بریزی روی مموری همه موارد داخلش هست و پیلودها هم در مسیر Bootloader\payloads هست که پیلود hekate باید برداری بزنی تا بالا بیاد ولی خوب داداش رک بگم بعید میدونم اینجوری درست بشه دستگاه سخت افزاری به مشکل خورده بده یه فرد متخصص برات درستش کنه اونم اگه هزینش برات میصرفه.

سلام دوستان بنده میخوام بازی نصب کنم ولی متعصفانه تمام برنامه های مخصوص این کارم از لبتاب و هارد اکسترنالم پریده
الانم روی سویچم گولد لیف 1.0.0 نصبه نصخه گولد لیف دسکتابی که با این ورژن بخونه رو میخواستم تشکر

سلام دوستان بنده میخوام بازی نصب کنم ولی متعصفانه تمام برنامه های مخصوص این کارم از لبتاب و هارد اکسترنالم پریده
الانم روی سویچم گولد لیف 1.0.0 نصبه نصخه گولد لیف دسکتابی که با این ورژن بخونه رو میخواستم تشکر
برنامه دیگه ای هم برای نصب بازی لازم بود؟ چون ویندوزمم پرید و نصب شده هیچی روی لب تابم ندارم واسه این کار

سلام
کلا کاری که میگم بکن پک اتمسفر زیر دان کن همه برنامه های نصب بازیها برای سوییچ داخلش هست.

لینک دانلود پک هک اتمسفر v1.5.5

بعد نیازی نداری به برنامه های جانبی برای کامپیوتر از روش MTP جدید استفاده کن در اموزش زیر که برای برنامه های tinfiol و لیتیوم و DBI اموزش کلا یکی هست و من همیشه میگم از DBI استفاده کنید چون پایداری خوبی داره ولی ممکنه نسبت به کامپیوتر شما لیتیوم یا tinfiol بهتر جواب بده و هر کدوم خواستی استفاده کن و اموزش زیر بخون همون اولش گفتم با رنگ قرمز روش جدید استفاده کنید و همه این برنامه ها هم اخرین ورژن تو پک گذاشتم نیازی نیست از جایی دانلود کنید و در کل کافیه در برنامه dbi قسمت mtp transfer فعال کنی و کابل وصل باشه بین کامپیوتر و دستگاه و بازیت کپی کنی تو قسمتهایی که تو اموزش زیر گفتم.

یه فلش مموری هم دارید از اموزش زیر میتونید استفاده کنید و کافیه فرمت exfat کنی مموری به دستگاه به هر نحوی مستقیم یا با تبدیل یا از طریق داک وصل کنی و بازیت با همون برنامه های بالا یا برنامه داخل اموزش نصب کنی و همون dbi کلا امکاناتش خیلی بالا هست از همون استفاده کن قلقش دستت بیاد خیلی خوبه و نصب بازی تو این روش سرعت بیشتری داره از روی فلش البته بسته به سرعت فلش یا هاردتون.

سلام
کلا کاری که میگم بکن پک اتمسفر زیر دان کن همه برنامه های نصب بازیها برای سوییچ داخلش هست.

بعد نیازی نداری به برنامه های جانبی برای کامپیوتر از روش MTP جدید استفاده کن در اموزش زیر که برای برنامه های tinfiol و لیتیوم و DBI اموزش کلا یکی هست و من همیشه میگم از DBI استفاده کنید چون پایداری خوبی داره ولی ممکنه نسبت به کامپیوتر شما لیتیوم یا tinfiol بهتر جواب بده و هر کدوم خواستی استفاده کن و اموزش زیر بخون همون اولش گفتم با رنگ قرمز روش جدید استفاده کنید و همه این برنامه ها هم اخرین ورژن تو پک گذاشتم نیازی نیست از جایی دانلود کنید و در کل کافیه در برنامه dbi قسمت mtp transfer فعال کنی و کابل وصل باشه بین کامپیوتر و دستگاه و بازیت کپی کنی تو قسمتهایی که تو اموزش زیر گفتم.

یه فلش مموری هم دارید از اموزش زیر میتونید استفاده کنید و کافیه فرمت exfat کنی مموری به دستگاه به هر نحوی مستقیم یا با تبدیل یا از طریق داک وصل کنی و بازیت با همون برنامه های بالا یا برنامه داخل اموزش نصب کنی و همون dbi کلا امکاناتش خیلی بالا هست از همون استفاده کن قلقش دستت بیاد خیلی خوبه و نصب بازی تو این روش سرعت بیشتری داره از روی فلش البته بسته به سرعت فلش یا هاردتون.

Dbi بنده ورژنش 576 هست تینفویل هم 15.0 اینا کفایت میده یا ورژن جدید تر میخواد؟

باید در حالتی که کپیخوره و کیت وصله پیلود hekate بزنی قبلش هم روی مموری ریخته باشی مواردی که برای اجرای این پیلود به طور کامل لازمه(دستگاه هم خاموش باشه موقع زدن پیلود) و همون پک هک اتمسفر من در اموزش دیبریک بریزی روی مموری همه موارد داخلش هست و پیلودها هم در مسیر Bootloader\payloads هست که پیلود hekate باید برداری بزنی تا بالا بیاد ولی خوب داداش رک بگم بعید میدونم اینجوری درست بشه دستگاه سخت افزاری به مشکل خورده بده یه فرد متخصص برات درستش کنه اونم اگه هزینش برات میصرفه.
اره زدم بعد وصل کزدن مموری صفحه سیاه میشه اصلا پیلود بالا نمیاد، اره دارم پرسجو میکنم با چنتا تعمیر کار ک اکیش کنم ☹️

سلام

یه سوال دیگه برای اتصال با کابل و کامپیوتر درایوری چیزی نمی‌خواست؟

باید در حالتی که کپیخوره و کیت وصله پیلود hekate بزنی قبلش هم روی مموری ریخته باشی مواردی که برای اجرای این پیلود به طور کامل لازمه(دستگاه هم خاموش باشه موقع زدن پیلود) و همون پک هک اتمسفر من در اموزش دیبریک بریزی روی مموری همه موارد داخلش هست و پیلودها هم در مسیر Bootloader\payloads هست که پیلود hekate باید برداری بزنی تا بالا بیاد ولی خوب داداش رک بگم بعید میدونم اینجوری درست بشه دستگاه سخت افزاری به مشکل خورده بده یه فرد متخصص برات درستش کنه اونم اگه هزینش برات میصرفه.بیی

دقیقا با تعمیر کار که حرف زدم گفت اطلاعات emmc پریده باید دوباره پروگرام شه بالا بیاد

یه سوالی یه تعمیر کار بهم گفت از کیت کپیخوری rp2040 استفاده نکن (همین چیپی که الان روش هست) و از مدلی که خودش میگفت بهم پیشنهاد داد که استفاده کنم بنظر شما واقعا تفاوتی داره که مثلا این rp2040 به دستگاه فشار بیاره و باعث خرابی بشه یا برای هزینه بیشتر داشت بازار گرمی میکرد

Dbi بنده ورژنش 576 هست تینفویل هم 15.0 اینا کفایت میده یا ورژن جدید تر میخواد؟

نباید مشکلی باشه تست کن.

یه سوال دیگه برای اتصال با کابل و کامپیوتر درایوری چیزی نمی‌خواست؟

اون اموزشها که گذاشتم بخونی یه درایور هم تهش گذاشتم اگه دیدی حالت mtp نیومد نصبش کن و کافیه برنامه dbi اجرا و حالت mtp اجرا کنی خودت میفهمی تو درایوها اضاف میشه اگه همه چی درست باشه.

دقیقا با تعمیر کار که حرف زدم گفت اطلاعات emmc پریده باید دوباره پروگرام شه بالا بیاد

یه سوالی یه تعمیر کار بهم گفت از کیت کپیخوری rp2040 استفاده نکن (همین چیپی که الان روش هست) و از مدلی که خودش میگفت بهم پیشنهاد داد که استفاده کنم بنظر شما واقعا تفاوتی داره که مثلا این rp2040 به دستگاه فشار بیاره و باعث خرابی بشه یا برای هزینه بیشتر داشت بازار گرمی میکرد

چیپ اصلی که مال تیم اسکوتر بود که اونها رو گرفتن بعد چیپ کپی hwfly اومد که حالا گرونتر هست با نصبش و بعد پیکوفلای Picofly اومد الان قیمت دارم با 2 تومن روی همه مدلها نصب میکنن و خلاصه همون بازارگرمی هست و بخوای هم برات صدتا دلیل میارن به این دلیل مثلا hwfly بهتره ولی کسی کار بلد باشه فرقی نداره هر دوش یه کار انجام میده و مال شما هم کسی وارد باشه با همون چیپ خودش باز برات راهش میندازه و یه چیپ جدید نمیکنه تو پاچت مگه اینکه اسیب دیده باشه چیپ یا حتی خود دستگاه که اونم ادم درست و حسابی و حلال خور نداریم تو این خراب شده اخر میکنن یه جوری تو پاچه ادم و تازه من شنیدم پیکوفلای بهتره نمیخواد تا لحیم کاری تا خود cpu پیش برن چون فلت کار میذارن و باز میگم من سر رشته ای ندارم فقط مطالب رو دیدم تصمیم با خودت.

• Like
Reactions: Aminem22
نباید مشکلی باشه تست کن.

اون اموزشها که گذاشتم بخونی یه درایور هم تهش گذاشتم اگه دیدی حالت mtp نیومد نصبش کن و کافیه برنامه dbi اجرا و حالت mtp اجرا کنی خودت میفهمی تو درایوها اضاف میشه اگه همه چی درست باشه.

چیپ اصلی که مال تیم اسکوتر بود که اونها رو گرفتن بعد چیپ کپی hwfly اومد که حالا گرونتر هست با نصبش و بعد پیکوفلای Picofly اومد الان قیمت دارم با 2 تومن روی همه مدلها نصب میکنن و خلاصه همون بازارگرمی هست و بخوای هم برات صدتا دلیل میارن به این دلیل مثلا hwfly بهتره ولی کسی کار بلد باشه فرقی نداره هر دوش یه کار انجام میده و مال شما هم کسی وارد باشه با همون چیپ خودش باز برات راهش میندازه و یه چیپ جدید نمیکنه تو پاچت مگه اینکه اسیب دیده باشه چیپ یا حتی خود دستگاه که اونم ادم درست و حسابی و حلال خور نداریم تو این خراب شده اخر میکنن یه جوری تو پاچه ادم و تازه من شنیدم پیکوفلای بهتره نمیخواد تا لحیم کاری تا خود cpu پیش برن چون فلت کار میذارن و باز میگم من سر رشته ای ندارم فقط مطالب رو دیدم تصمیم با خودت
دقیقا حرفت درسته ببینیم چی میشه دیگه یجوری تو پاچم میره

سلام
علی آقا یک سوال
بازی به طور مثال mario rabbids spark of hopes چند تا dlc داره
Dlc 1 حدود ۵۰۰ مگ
Dlc 2 حدود ۸۰۰ مگ
Dlc 3 حدود ۲۹۰۰ مگ

فقط dlc 3 رو دانلود کنم کافیه ؟ یعنی دو تا dlc دیگه شاملش هستن؟

تو سایت های دانلود مثل ziperto بعد از فایل بازی و آخرین آپدیت ، آخرین dlc رو تو قسمت اصلی گذاشته و آپدیت های قدیمی و dlc های قدیمی رو تو بخش old download گذاشته؟

اینم لینکش
Mario + Rabbids Sparks of Hope Switch NSP/XCI [DLC/Update] Download | Ziperto

خودم احساس میکنم dlc آخر شامل همه موارد هستش

سلام
علی آقا یک سوال
بازی به طور مثال mario rabbids spark of hopes چند تا dlc داره
Dlc 1 حدود ۵۰۰ مگ
Dlc 2 حدود ۸۰۰ مگ
Dlc 3 حدود ۲۹۰۰ مگ

فقط dlc 3 رو دانلود کنم کافیه ؟ یعنی دو تا dlc دیگه شاملش هستن؟

تو سایت های دانلود مثل ziperto بعد از فایل بازی و آخرین آپدیت ، آخرین dlc رو تو قسمت اصلی گذاشته و آپدیت های قدیمی و dlc های قدیمی رو تو بخش old download گذاشته؟

اینم لینکش
Mario + Rabbids Sparks of Hope Switch NSP/XCI [DLC/Update] Download | Ziperto

خودم احساس میکنم dlc آخر شامل همه موارد هستش

سلام داداش
زده 7 تا dlc داره تو لینکش.

شما اول بیس بازی و بعد اخرین اپدیت و بعد اون پک 7 تایی dlc بقیه رو نمیخواد و لینکاش میزارم و همیشه همینطور بگیر و لینکهای قدیمی مثل dlc همین بازی شامل همین dlcهای فعلی هستن ولی برای مثال اون زمان که بازی اومده 4 تا بوده الان 3 تا اضاف شده و اون پک 7 تایی جدید اومده همه رو یکجا کرده گذاشته.

Download (Base Game) Links: NSP [eShop]- Part1-2 (5.7GB)
——————————————————————————————————
MegaUp -> Part1 | Part2
DooDrive
-> Part1 | Part2
SendCM
-> Part1 | Part2
BayFiles
-> Part1 | Part2
ClicknUp
-> Part1 | Part2
UptoBox
-> Part1 | Part2
1Fichier
-> Part1 | Part2

7 DLC Pack Links: (2.9GB) | Added 11th September 2023
(Rayman in the Phantom Show Included)

——————————————————————————————————
MegaUp | SendCM | DooDrive | RapidGator | GoFile | 1Fichier

Update v1.6.2225577 Links: USA (298MB)

———————————————————————————————–
MegaUp | SendCM | DooDrive | RapidGator | UptoBox | 1Fichier

• Like
Reactions: faridsarvar
سلام علی آقا
یک سوال میخوام رم ۲۵۶ بخرم
میتونم یک سری بازی تو ۲۵۶ نصب کنم و در عین حال همین رم ۱۲۸ رو هم با همین بازی ها داشته باشم

منظورم اینه که میشه رم رو عوض کرد به راحتی و بازی های بیشتری داشت یا نه؟
سوییچ قاطی میکنه یا با هر رمی بزارم بازی های همون رم رو میاره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or