معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ

alitriple

فعال تالار نینتندو
کاربر فعال
با سلام خدمت همه دوستان
هدفم از ایجاد این تابیک معرفی برنامه های کاربردی نینتندو سوییچ و حتی امولاتورها و غیره نیز میباشد و از همه دوستان درخواست دارم هر چی در این مورد تجربه دارن به اشتراک بزارن چون حوزه فعالیت سوییچ نسبت به بقیه کنسولها کمتره و اشتراک این موارد به همه ما کمک میکنه.با تشکر

اولین مورد که من بهش برخوردم و خیلی هم کاربردی برام بوده برنامه nxmtp که بدون در اوردن مموری شما میتونید مثل گوشی موبایل بصورت MTP به کامپیوتر متصل بشید و حافظه های سوییچ حتی دخلی دسترسی دارید که بهتره فقط شما با همون حافظه مموری جانبی که دارید فایل بریزید و به دوتای بقیه کاری نداشته باشید که مشکلی برای دستگاتون پیش نیاد و در عکس مشخص کردم در زیر و این برنامه یه ایراد بد داره که فایلهای بزرگتر از 4 گیگ رو منتقل نمیکنه و وسط کار قطع میشه که اگه این ایراد رو نداشت مشکل دراوردن مموری سوییچ بکل رفع میشد ولی بازیها و غیره که زیر 4 گیگ حجم هستن رو راحت شما میتونید بریزید داخل مموری و نصب کنید و واقعا هم کاربردیه و شما یه فایل کم حجم برنامه میخواید بریزید و راحت با کابل میریزد و نمیخواد ftp کنید یا مموری در بیارید.

لینک دانلود nxmtp

switch

برای نصب هم فایل رو از حالت فشرده دربیارد و در همون فولدر switch بریزید و در ردیف برنامه های hb menu میاد.
نکته اگه برنامه اجرا شد و اومد بیرون ممکنه مال هک مورد استفاده شما باشه یا خود من روی یه سوییچ دیگه که فریمور 4 بود تست کردم همین مشکل داشت ولی اپدیتش کردم به 6.2.0 اجرا شد و اینکه اگه برنامه اجرا شد و pc شما نشناخت درایورهای برنامه TegraRcmGUI رو نصب کنید.

1.jpg

2.jpg

ویرایش
لینک پستهای اموزشی این تابیک

اموزش نصب امولاتور Retroarch
امولاتورهای مستقل Pnes و Psnes و Pgen و Melonds برای بازیهای نینتندو و سوپر نینتندو و سگا مگا درایو و نینتندو ds همراه با کاور بازیها بصورت اماده
استفاده از هر سه کاستوم فریمور رینکس و sxos و اتمسفر بصورت همزمان
اموزش نصب بازیهای nsp و xci و nsz و xcz از طریق pc با برنامه Tinfoil و lithium
برنامه Dev Menu و DBI برای حذف درخواست اپدیت بازیها
اضافه کردن شخصیت دختر(Linkle) برای بازی The Legend of Zelda Breath of the Wild
اموزش ست کردن 90dns برای جلوگیری از وصل شدن به سرورهای نینتندو
اموزش لینک اکانت کردن سوییچ برای اجرای بازیهایی نظیر Nes Online یا مدرن کمبت
امولاتور مستقل کنسول PSP
اموزش اورکلاک سوییچ تا فریمور 9
استفاده از دسته های کنسولهای xbox one و xbox360 و ps3 dualshock 3 بصورت سیمی
اموزش بکاب گرفتن کامل از ناند نینتندو سوییچ
برنامه تبدیل همه فرمتهای بازیهای سوییچ به یکدیگر از قبیل nsp و xci و nsz
اموزش نصب ماژول Overlay Menu برای مدیریت cheat در بازی
اموزش استریم کردن بین pc و نینتندو سوییچ با برنامه SkyNx
اموزش USB Mass Storage بدون نیاز به دراوردن مموری با Hekate Ctcaer
اموزش ریموت پلی بین PS4 هک شده و نینتندو سوییچ
برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX
نصب بازیهای سوییچ با استفاده از فلش یا هارد اکسترنال
اموزش استفاده از کاستوم فریمور مجانی هک شده SX OS
سیو افلاین برای بازی Asphalt 9

آخرین ویرایش:
این فولدر هات چرا اول اسمشون بزرگه؟
پیغام rewrite اومد تایید کردی؟

نمییییدونم :D
الان کوچیک شون کردم
دوباره بزنم تو دستگاه؟
بعد پیغام ریرایت برای چی؟ چیزی نیومد برای من. منظورت ریرایت کارت حافظه است؟ اون اوکیه. ریرایت نشه که نمیشه توش چیزی ریخت

نمییییدونم :D
الان کوچیک شون کردم
دوباره بزنم تو دستگاه؟
بعد پیغام ریرایت برای چی؟ چیزی نیومد برای من. منظورت ریرایت کارت حافظه است؟ اون اوکیه. ریرایت نشه که نمیشه توش چیزی ریخت
آره کارت حافظه.
کلا اسم ها رو دست نزن. هرچی Extract می شه همونو بزار.
اگر هم نرم افزاری که باهاش Extract می کنی این کارو می کنه پاکش کن یه winrar بریز با اون Extract کن.

• Like
Reactions: Z-fan
آره کارت حافظه.
کلا اسم ها رو دست نزن. هرچی Extract می شه همونو بزار.
اگر هم نرم افزاری که باهاش Extract می کنی این کارو می کنه پاکش کن یه winrar بریز با اون Extract کن.

نوپ اینم جواب نداد
نه من با Winrar اکسترکت می کنم همیشه
باید ببرمش بیرون دوباره پس :(
Fuck this life man
یه بار کنسول هکی اومد دستمون ها. همیشه دردسره

• Like
بیا پک HATS هم یه تست بکن قبلش:
https://github.com/sthetix/HATS/releases/download/1.5.5/HATS-1.5.5.zip
اینو بگیر Extract اش کن هرچی توشه بریز توی SD Card.

حاجی این بدتر شد اصن
الان کلا کنسول رو پیلود اینجکت می کنم از لوگوی سوییچ جلوتر نمیره
ببینم دوباره فایل اتمسفر رو بریزم درست میشه یا نه

حاجی این بدتر شد اصن
الان کلا کنسول رو پیلود اینجکت می کنم از لوگوی سوییچ جلوتر نمیره
ببینم دوباره فایل اتمسفر رو بریزم درست میشه یا نه
سویچ ات چه سری ایه؟
نکنه سری اول ای که با جیگ هک می شد؟
این فایل ها برای Picofly اه.

• Like
سویچ ات چه سری ایه؟
نکنه سری اول ای که با جیگ هک می شد؟
این فایل ها برای Picofly اه.

آره سری اوله که با جیگ هک میشدن
حاجی بیا بگو اگه بخوام از اول همه چی رو درست کنم باید چیکار کنم
چیا رو پاک کنم
چیا جاش بریزم

بیا کلا بگو من چجوری این گند رو بشورم درست کنم :دی

• Cool
Reactions: Thonkeyes
آره سری اوله که با جیگ هک میشدن
حاجی بیا بگو اگه بخوام از اول همه چی رو درست کنم باید چیکار کنم
چیا رو پاک کنم
چیا جاش بریزم

بیا کلا بگو من چجوری این گند رو بشورم درست کنم :D
با فرمون علی آقا برای آپدیت برو ان شالله درست میشه
سوییچ من هم هک نرم افزاری سری اول هست این پک های علی آقا و طبق فرمونش رفتم تا به حال به مشکل نخوردم

از این لینک و فایل هاش استفاده کن

• Like
با فرمون علی آقا برای آپدیت برو ان شالله درست میشه
سوییچ من هم هک نرم افزاری سری اول هست این پک های علی آقا و طبق فرمونش رفتم تا به حال به مشکل نخوردم

از این لینک و فایل هاش استفاده کن

نه رفتم پیش همین Thonkeyes تلگرام برام اوکی اش کرد.
داشتم ولی از ترس زهره ترک میشدم

• Cool
Reactions: Thonkeyes
سلام
علی آقا فریمور ۱۷ اومده دانلود کردم
با همون پک اتمسفر ۱.۵.۵ که آماده کردید جواب میده؟نصبش کنم با daybreak ؟
یا صبر کنم پک اتمسفر جدید رو آماده کنید؟

آخرین ویرایش:
سلام
علی آقا فریمور ۱۷ اومده دانلود کردم
با همون پک اتمسفر ۱.۵.۵ که آماده مردید جواب میده؟نصبش کنم با daybreak ؟
یا صبر کنم پک اتمسفر جدید رو آماده کنید؟

سلام داداش
همیشه باید به ساپورت فریمور توسط هک توجه کنید تو پست هم زدم وگرنه دستگاه تو بوت گیر میکنه و به هر حال پک جدید با ساپورت فریمور 17.0.0 گذاشتم.

Atmosphere v1.6.1 AliTriple

سلام داداش
همیشه باید به ساپورت فریمور توسط هک توجه کنید تو پست هم زدم وگرنه دستگاه تو بوت گیر میکنه و به هر حال پک جدید با ساپورت فریمور 17.0.0 گذاشتم.

Atmosphere v1.6.1 AliTriple
دستت درد نکنه

یک مشکلی هم دارم در نصب تم با ورژن ۱۶.۱
وقتی با نرم افزار nxtheme installer یک تم نصب میکنم میزنم رو قسمت ریبوتش دیگه دستگاه بالا نمیاد و کرش میکنه
باید برم هکاته و با کابل رم رو وصل کنم به کامپیوتر و شاخه contents رو پاک کنم و payload رو بزنم تا بیاد بالا

حتی تم هایی که قبلا تو ورژن ۱۵ بدون مشکل کار میکرد هم ارور میده

حتی یکبار ریبوت نکردم رفتم تو هکاته و برگشتم بازم crash کرد

چنین تصویری میاد

Attachments

• IMG_20230316_101317537.jpg
    IMG_20230316_101317537.jpg
    1,000.8 KB · مشاهده: 1
دستت درد نکنه

یک مشکلی هم دارم در نصب تم با ورژن ۱۶.۱
وقتی با نرم افزار nxtheme installer یک تم نصب میکنم میزنم رو قسمت ریبوتش دیگه دستگاه بالا نمیاد و کرش میکنه
باید برم هکاته و با کابل رم رو وصل کنم به کامپیوتر و شاخه contents رو پاک کنم و payload رو بزنم تا بیاد بالا

حتی تم هایی که قبلا تو ورژن ۱۵ بدون مشکل کار میکرد هم ارور میده

حتی یکبار ریبوت نکردم رفتم تو هکاته و برگشتم بازم crash کرد

چنین تصویری میاد

هر وقت اینطوری شد کافیه فقط فولدر 0100000000001000 تو مسیر Atmosphere\contents پیدا کنی و پاک کنی و یه پیلود CPR هم مختص اینکار هست نخوای با کامپیوتر بری پاک کنی فقط به پا چیزهای دیگم پاک میکنه فقط قسمت مربوط به تم پاک کن و لینک دانلود از اینجا بگیر.

برای حل مشکل نصب تم ابتدا برنامه NXThemesInstaller اخرین ورژنش دانلود کن از این لینک و جایگزین تو برنامه هات کن تو پوشه سوییچ.
بعد این برنامه از پارسال باید کلیدهاش بری جدا بگیری و مثل قبل همراه خودش نیست و خودش در اولین اجرا بهت میگه که لینکش اینه ولی نیازی هم نیست من کلیدهاش در زیر میزارم برای فریمور 17.0.0 دانلود کن طبق پوشه باید در مموری خودم برات درست کردم باید این مسیر در روت مموری ریخته بشه Themes\systemPatches و بعد برو برنامه اجرا بعد ریختن این کلیدها و پیغامها همه تایید کن درست میشه و اماده نصب تم دیگه نباید ارور بده حین بوت و هر سری فریموری هم اپدیت کردی کلیدش فرق داشت اول پوشه 0100000000001000 پاک کن و از نو نصب کن تو فریمور جدید و کلیدهای خود برنامه هم تغییر کرد باید بری همون لینک اولی که گفتم فولدر systemPatches دانلود کنی و کافیه روی قسمت سبز رنگ Code بزنی گزینه دانلود زیپ دانلود کنی.

لینک دانلود

• Like
Reactions: faridsarvar
هر وقت اینطوری شد کافیه فقط فولدر 0100000000001000 تو مسیر Atmosphere\contents پیدا کنی و پاک کنی و یه پیلود CPR هم مختص اینکار هست نخوای با کامپیوتر بری پاک کنی فقط به پا چیزهای دیگم پاک میکنه فقط قسمت مربوط به تم پاک کن و لینک دانلود از اینجا بگیر.

برای حل مشکل نصب تم ابتدا برنامه NXThemesInstaller اخرین ورژنش دانلود کن از این لینک و جایگزین تو برنامه هات کن تو پوشه سوییچ.
بعد این برنامه از پارسال باید کلیدهاش بری جدا بگیری و مثل قبل همراه خودش نیست و خودش در اولین اجرا بهت میگه که لینکش اینه ولی نیازی هم نیست من کلیدهاش در زیر میزارم برای فریمور 17.0.0 دانلود کن طبق پوشه باید در مموری خودم برات درست کردم باید این مسیر در روت مموری ریخته بشه Themes\systemPatches و بعد برو برنامه اجرا بعد ریختن این کلیدها و پیغامها همه تایید کن درست میشه و اماده نصب تم دیگه نباید ارور بده حین بوت و هر سری فریموری هم اپدیت کردی کلیدش فرق داشت اول پوشه 0100000000001000 پاک کن و از نو نصب کن تو فریمور جدید و کلیدهای خود برنامه هم تغییر کرد باید بری همون لینک اولی که گفتم فولدر systemPatches دانلود کنی و کافیه روی قسمت سبز رنگ Code بزنی گزینه دانلود زیپ دانلود کنی.

لینک دانلود
دستت درد نکنه یکبار دیگه شش ماه پیش این systempatch رو بهم گفتی
فریمور رو آپگرید کردم باز فراموش کردم کپی کنم

• Smile
Reactions: alitriple

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or